Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 67

Θέμα: καιρο ειχα

καιρο ειχα

να μπω και σας πεθυμησα.κατι ειχε παθει η συνδεση.και ξαναφτιαχτηκε μονο του.τι γινεστε ολοι??????ελπιζω να περνατε ωραια και να πηγαινετε σε συναυλιες μιας και γινονται συνεχεια τωρα το καλοκαιρι............

να συμπληρωσω........julius οτι χθες οδηγησα στην πιστα ενα 525 SX.φοραγε και akrapovic. δεν μπορεις να φανταστεις βρωμογκαζο!!!!!!4ταχυτο ειναι κι οτι κι αν βαλεις εννοειται σκαβει.......ταφους

καλημερες και τετοια
    κχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    γειααααααααα

ζηλευωωωωωωωωωωω

525 SX? Μηλάς για το KTM? Το έχει ένας φίλος μου και τρώει συνέχεια σκόνη από το KLX μου ειτε σε ευθείες είτε σε στροφές. Το έχω οδηγήσει κι εγώ και ακόμα τον κοροϊδεύω για τα λεφτά που πέταξε πάνω στον καρκίνο. Τα ίδια και χειρότερα έπαθε και ένας άλλος γνωστός μου με Husaberg 650. Μιλάμε όποτε πάμε γρήγορες βόλτες κόβω για να με φτάσουν! Και να φανταστείς οτι η μηχανή δε μου έχει κοστίσει πάνω από 7000 ευρώ αγορά (μεταχειρισμένο) και βελτίωση μαζί...

Ηθικό δίδαγμα: Μακρυά από τους ευρωπαϊκούς καρκίνους που κουδουνίζουν και πάνε κάπως καλα...

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 Το avatar του/της XTMPAM

ΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΟ ΑΛΛΟ

Αρχικά δημιουργήθηκε από xxxristos
    525 SX? Μηλάς για το KTM? Το έχει ένας φίλος μου και τρώει συνέχεια σκόνη από το KLX μου ειτε σε ευθείες είτε σε στροφές. Το έχω οδηγήσει κι εγώ και ακόμα τον κοροϊδεύω για τα λεφτά που πέταξε πάνω στον καρκίνο. Τα ίδια και χειρότερα έπαθε και ένας άλλος γνωστός μου με Husaberg 650. Μιλάμε όποτε πάμε γρήγορες βόλτες κόβω για να με φτάσουν! Και να φανταστείς οτι η μηχανή δε μου έχει κοστίσει πάνω από 7000 ευρώ αγορά (μεταχειρισμένο) και βελτίωση μαζί...

Ηθικό δίδαγμα: Μακρυά από τους ευρωπαϊκούς καρκίνους που κουδουνίζουν και πάνε κάπως καλα...

ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ???ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΛΙ!!!!!ΡΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΩΡΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ!!KLX ΛΕΕΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑ!!!!
    http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236

LOIPON XXXRHSTAKH.......ΕΨΑΞΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ...

ΟΚΑΝΑ ....210-7622ΛΛΛΛΛ

ΣΤΡΟΦΗ.....210-5378ΜΜΜΜΜ

18 ΑΝΩ.......210-434352ΠΠΠΠ

ΚΟΨ'ΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ........

ΑΚΟΥ ΚLX...............ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΧΑΑΑΑΑ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Κλασσικοί μαλάκες κολημένοι με τα ευρωπαϊκά που όταν δουν πειραγμένο Ιαπωνικό κάνουν πως κοιτούν αλλού γιατί ξέρουν τι τους πςριμένει... Άσε το δικό μου, για να μην ευλογώ μόνο τα γένια μου, τα παραπάνω χάρβαλα έχουν πάρει μεγάλο πούλο και από ΧΤ 600 beneton με 60 πραγματικούς ίππους. ΝΑΙ, ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΧΤ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ... Απλά όσοι πήραν ευρωπαϊκό το μετάνοιωσαν και ντρέπονται να το πουν τώρα γιατί θα τους κοροϊδεύουν για τα λεφτά που εδωσαν...

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

re xristakh..

giati agori moy;;e ;;giati;;
    giati les malakes ta paidia poy eipane th gnomh toys;
    eisai kako paidi to xereis;;

gia xalarose re grigore ...xalarose kai pes sth thia soy kai sth giagia soy poy exoyne parei ktm kai husa na mh trexoyne kai toys fygei kana tagier!

KAI NA SOY PO RE ....

TO KLX..TO POYLAS POY THELO KATI NA KLEINO TO KOTETSI MOY STO XORIO;;;ANTE GIATI MOY XALASE KAI H PORTA POY EIXA KAI THA MOY FYGOYNE OI KOTES..

AKOU KLX....KAI XT...

MPOYXAXAXAXAXAXXAX XX X X X XAXAXXA XA XAXA AXXAXA XA XA XA XAXA XA XA XA XAXA

NAI SAI KALA RE XRISTAKH..GELASAME TORA POY TELEIOSE KAI O MHTSIKOSTAS..

LoLa_sketo
    Ωρέ Χριστάρα μήπως έχεις κανένα KLX 1200 ?? ελαφρύ
    και σβέλτο ??? Δε μας το δείχνεις σε καμμιά φωτό ???

Καλημέρα και Καλά Κρασά !!!!!

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST
    ρε φιλε αμα το κτμ το ειχε καμια κουλαμαρια φυσικο ειναι να το περνασ. αν ειναι ετσι ολοι θα τρεχανε με κλχ και στο παγκοσμιο................................μη τρελαθουμε τωρα
    FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST
    ρε συ χριστο και εγω απο μυτιλινη ειμαι ρεεεεεεεεεεεεεε
    ρε πατριδα για περνα απο τα παιδια που τρεχουν κατω να σου πουνε λιγο τι παιζει γενικα στο χωμα..........σε πιον το ευτιαξεσ το εργαλειο ρε;
    FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

Μαύρος και Άραχνος Το avatar του/της darkCount
    "Κλασσικοί μαλάκες κολημένοι με τα πειραγμένα Ιαπωνικά (που τα αγοραζουν απο τσιγκουνια και στην τελικη τους κοστιζει περισσοτερο απο ενα γαμάτο ετοιμο) που όταν δουν ευρωπαϊκά κοιτούν και ξέρουν τι τους περιμένει...αλλά μέσα τους τους βασανίζει το κομπλεξ κατωτερότητας τους και αρχίζουν να τρέχουν μόνοι τους από φανάρι σε φανάρι νομίζοντας ότι τους έχουν πιπώσει όλους.....αλλά πάλι, στην πραγματικότητα τρέχουν μόνοι τους γιατί ΚΑΝΕΝΑΣ άνθρωπος που σέβεται τον ευατό του και τη μηχανή του ΔΕΝ σας δίνει σημασία!!! Σας γράφουμε όλοι στα παπάρια μας και σας και τα παρτάλια σας!!"

Nomizw h perigrafh ayth soy paei ganti xxxristaki. Safws kai den eixa pro8esei na se prosbalw alla esy to ksekinhses legontas mas malakes!
    AAAAAAAAANTE geiaaaaaaaaaaaa
    "It's been going on for some years now. My hands never seem to leave the keyboard, my eyes never seem to leave the screen. Days and nights go by in a blink of an eye. I work in a constant state of hyperstimulation, a by-product of youth and perfect knowledge, connected to a cyberspace console that projects my conscience into the artificial illusion of the core. Time is fluid around me. I am now part of a bigger whole. I now look but do not see, I now touch but do not feel. Streams of infinite data pass through me as if I were transparent. Its a whole new world in here..."

And then the phone rings. It's a friend, one who hasn't forsaken me yet. I'll be going out tonight.

I can't wait to go back online...

Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
    ρε συ χριστο και εγω απο μυτιλινη ειμαι ρεεεεεεεεεεεεεε
    ρε πατριδα για περνα απο τα παιδια που τρεχουν κατω να σου πουνε λιγο τι παιζει γενικα στο χωμα..........σε πιον το ευτιαξεσ το εργαλειο ρε;
    Φίλε GST δε μένω Μυτιλήνη από εκεί κατάγομαι. Μόνος μου το έφτιαξα το εργαλείο, όπως και ένα RGV. Δεν είμαι εντουράς και ούτε πρόκειται να γίνω ποτέ. Δέ ξέρω τί κάνει η ΚΤΜ στο χώμα αλλά στην άσφαλτο (για SM μιλάμε) είναι πολύ πίσω από πολλά ψαγμένα Ιαπωνικά. Ξαναλέω άσε το δικό μου (που σύντομα θα ανεβάσω φωτό του να δείτε όλοι τι παίζει...), κάθε ευρωπαίος θα έχει νοιώσει τουλάχιστον μια φορά την οργή του Ιάπωνα. Ακόμα κι εγώ χάνω από WR φτιαγμένο 450 με ΥΓΡΟ κάρτερ μετατροπή. Φαντάσου τί κάνει αυτό το 450 στο "γρήγορο" 525...

Και φυσικά κανείς δε μίλησε για το παγκόσμιο όπου η ΚΤΜ έχει τους ικανότερους οδηγούς και τη μεγαλύτερη υποστήριξη. Μιλάω για την καθημερινότητα. Κανένας από αυτούς που βιάστηκαν να αμφισβητήσουν τη γνώμη μου δεν έχει σαν επάγγελμα την μοτοσυκλέτα. Απλά ασχολούνται με αυτή. Επειδή οι Ευρωπαίοι βγάζουν ακριβά μηχανάκια με πολλά άλογα από το εργοστάσιο δε σημαίνει οτι στην αγορά δεν υπάρχουν εκατομμύρια after market προϊόντα για να απαντήσουν τα Ιαπωνικά που στερούνται ιπποδύναμης από το εργοστάσιο...

Άν διάβασε κανείς σε άλλο post ζητάω να αγοράσω ζάντες SM για KLX. Είναι η δεύτερη φορά που η πίσω ζάντα χτυπάει ρουλεμάν και κόβει ακτίνες...

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

FILE XXXXXXX...

NA SOY THIMISO..EIXE PALIOKAIRO TH MERA POY SE GNOOOOOOORISAAAAAAAAA....

:rotflmao: :rotflmao:

H KTM STA SM;;TIPOTA RE SY...TIPOTA MONO POY EXEI MONOPOLYSEI TA PAGOSMIA..PANEYROPAIKA KTL...SM PROTATHLIMATA ....

A KAI AMA DE KERDIZEI H KTM...KOITA NA DEIS..PALI EYROPAIKO KERDIZEI RE GAMOTH MAS...FTOY KAKA..
    HUSVARNA..KTL...

LOIPON QUIZ...
    POTE KERDISE AGONA SM IAPONIKO KATASKEYASMA...
    ???????

OPOIOS TO BREI...KERDIZEI TSAGIERA EYROPAIKH!

AKOY WR..MPOOYXAXAXAXA MAPXOXAY XAXAXAXAX AXAX XAXA XA XA XAXAXA

RE ADMINS..AS TO METAFEREI KAPOIOS STA ANEKDOTA TO POSTAKI EDO!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

RE TRELO GAZI LEME..KLX..KAI XT..KAI TORA TO ENA TO MONADIKO..TO ANEPANALHPTO...TO TERAS DYNAMHS..TO WR ME TH XONA KYLINDRO..TO TZITZELO..TO TERMA GAZI....WR....450....ME YGRO SAPOUNAKI GIA TA XERIA!!![XEIROKROTHMA EDO TORA]

PAO NA POYLHSO TO KTM...NA PARO KANA JAPAN MOTARDS POY GAMANE AYTA NTEEEEEEEE!!
    AKOY EKEI XANEI APO TO WR TO ALO PYRAYLOKINHTO KLXXXXXX OUAAAAAOOOOOOOOOO!

μια χαρα ειναι και τa wr-f αλλα sorry τα husaberg 650 και τα KTM 525 ποσο μαλλον το sx ειναι μακραν μπροστα.και χαιρω πολυ αν ειναι φτιαγμενο το wr f φαντασου να φτιαξεις τα αλλα δυο.
    κι εγω wrf θα επαιρνα ομως γιατι αν δεν εισαι ευθειακιας το γκαζι του μια χαρα ειναι και τοσους κραδασμους δεν εχει και οπως και να το κανουμε ειναι ιαπωνικο και την ευρωπη την πληρωνεις....απειρα σπασμενα husaberg..........ασχετα αν ειναι πιστολια
    κχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Είχα καιρό να τρακάρω, είν' η αλήθεια…
    από thePrince στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2013, 11:54
  2. Ειχα καιρο να το κανω.
    από cbr1100xx στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2008, 18:01
  3. Είχα καιρό να γράψω οπότε.....
    από veagle στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 06/02/2008, 15:01
  4. Απαντήσεις: 13