Κατα την ταπεινότατη γνώμη μου οι κρανέμποροι και γενικά οι εταιρίες του χώρου εχούνε ανοίξει καλη φάμπρικα. Υπενθύμιζοντας τον αναβάτη πως στο κράνος βάζει το υπεροπολίτιμο κεφάλι του , ουσιαστικα του ασκούν ενα ψυχολογικό εκβιασμό σαν του λένε πως αν πάρει φτηνό είναι σαν να μην παίρνει καλό και συνεπώς κινδυνεύει .
Δηλαδη απορώ με τον φίλο παραπάνω , για το ΧΤ το Λασερ ήταν καλό ? Ενώ τώρα τι ? Αυτη την λογική δεν την καταλαβαίνω , λυπάμαι . Και στην τελίκη εγω πήρα δώρο στην κοπελία μου ένα απλό κρανος συνεπιβάτη με 70 εβρα . Μήπως πρέπει να νιώσω ενοχές ?Την ίδια πιστοποιήση έχει με το ΟΥΒΕΞ που το πήρα 240 . Και αν η ΑΡΑΙ και η ΣΟΕΙ δεν κατέβαιναν στους αγώνες νομιζετε πως θα ήταν αντικείμενο πόθου και λατρείας απο την πλειονότητα του Φόρουμ ?
Αυτη η ιστορία μου θυμίζει λίγο τις φτήνες αεροπορικές που τις κατηγορούν οι ακριβές ως επικινδύνες επειδη αραιά και που πέφτει κάνα αεροπλάνο . Λυπηρο μεν , αλλά τέτοια εχουνε και οι ακριβές δε .
Δεν έχω κατι με τα ΣΟΕΙ και τα ΑΡΑΙ απλα θεωρω πως ειναι υπερβολικές οι τιμες τους .Στην Ελλάδα του 2006 να δώσεις ενα μισθό για ένα κράνος είναι τουλάχιστον υπερβολή κατά τη δική μου πάντα γνώμη .Οτι λάμπει δεν είναι απαραίτητα χρυσός .
![]()
![]()