Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 36

Θέμα: ΟΔΗΓΙΕΣ

Question ΟΔΗΓΙΕΣ

ΚΡΑΝΟΣ!!!!

ρε παίδες ειμαι αρκετα μπερδεμένος και αυτή την στιγμή εντελώς άφραγκος.
    Ποιά η διαφορά μεταξύ ενός κράνους 300euro και 600???
    Πιό συγκεκριμένα,εκτός από το βάρος και την μάρκα που σίγουρα την πληρώνουμε ποιά η διαφορά στην ασφάλεια?
    Αυτή την στιγμή έχω ένα xt500 το οποίο σε κανα 2-3 βδομάδες(ελπίζω να βρώ αγοραστή μέχρι τότε γιατί μόλις έβαλα πωλητήριο) θα το πουλήσω για να πάρω ένα FZS600.
    Για το χτ έχω ένα κράνος laser(300euro) και όλοι,ειδικά ο αντιπρόσωπος μου λέει ότι το συγκεκριμένο κράνος έιναι πολύ λίγο για την FZS600 και μου προτείνει κράνοι γύρω στα 600ευρο τα φθινότερα.το θέμα είναι ότι θα ξεπαραδιαστώ για την μηχανή και δε ξέρω αν αξίζει να πάρω και καινούργιο κράνος γιατί το κόστος με τις δόσεις θα πάει γύρω στα 750euro.και η ερώτηση μπαίνει ακριβώς εδώ:
    ΤΟ κράνος των 600 παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια?
    Αν όντως παρέχει τότε χαλάλι τα φράγκα αν όχι όμως,δε θέλω να μου πιάσουν τον λοκώ.
    Παλικαρια και κοπέλες απαντήστε και γλιτώστεμε απο 15 ευρο παραπάνω δόση για 4 χρόνια

ΥΣ: αν έχει ξαναγίνει παρόμοια συζήτηση συγχωρέστεμε αλλά με την dial-up 56k σύνδεση που έχω μου είναι αρκετά δύσκολο να ψάξω όλα τα post!!!!!!
    olos o kosmos stirizete se 2 troxous

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    σε αυτα τα χρηματα (300 ευρω) υπαρχουν πολυ καλα κρανη

το βασικο ειναι να παρεις ενα κρανος που ταιριαζει καλα στο κεφαλι σου

(αρα σημαντικο ειναι και η σωστη επιλογη του μεγεθους και του τυπου)

δες οσο το δυνατον περισσοτερα μαγαζια και βαλε στο κεφαλι σου οσα περισσοτερα μπορεις να δεις με ποιο αισθανεσαι καλυτερα

κοιτα να το παρεις ΟΣΟ ΣΤΕΝΟ ΑΝΤΕΧΕΙΣ!

Idi κράνος που έχω έιναι 6 μηνών και είναι σε άριστη κατάσταση,και το είχα πα΄ρει αρκετα στενό.γιαυτό και δε θέλω(δε μπορώ αυτή την στιγμή) να πάρω καινούργιο

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ουπς τωρα το καταλαβα

αμα αισθανεσαι καλα με το κρανος σου δεν υπαρχει λογος να το αλλαξεις...

Η LASER εχει πολυ καλα κρανακια απορρω με το σκεπτικο του μαλακαρα που σου ειπε κατι τετοιο.....

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ουπς τωρα το καταλαβα

αμα αισθανεσαι καλα με το κρανος σου δεν υπαρχει λογος να το αλλαξεις...

Η LASER εχει πολυ καλα κρανακια απορρω με το σκεπτικο του μαλακαρα που σου ειπε κατι τετοιο.....

προφανως ο μλκαρας πουλαει αραι-σοει ή κατι τετοιο...

φιλε, αν δεν εχεις παρει λαθος νουμερο θα εισαι μια χαρα....

kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

ευχαριστώ ρε παιδιά ηρέμησα λίγο

...ξυπνιος ο βλαχος ο πωλητης

δλδ 300Ε λιγα λεφτα ειναι ????? σε ποιο μαγαζι πηγες ρε πατριωτη?? απο θεσσ εισαι ε??? για πε μας

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Και εγώ την ίδια άποψη με τα παιδιά παραπάνω έχω.. Από ένα σεβαστό ποσό (300-400 ?) και πάνω είναι περισσότερο θέμα μικρότερου βάρους,καλύτερου αερισμού και εμφάνισης (πιστεύω)..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Εγω ακομα δεν εχω καταλαβει τι σχεση εχει το κρανος με την μοτοσυκλετα. "Θελω ενα κρανος για το παπι..", "Θελω ενα κρανος για το R1" η "Εχω ενα CBR600 και θελω ενα κρανος.." Στο κεφαλι θα παει το κρανος η πανω στην μηχανη? Το ακουω καθε μερα αυτο και οταν αρχιζω τα μπινελικια με κοιταει ο πελατης σαν ουφο..
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Φανταστικό μέλος Το avatar του/της Nrgman
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
    Εγω ακομα δεν εχω καταλαβει τι σχεση εχει το κρανος με την μοτοσυκλετα. "Θελω ενα κρανος για το παπι..", "Θελω ενα κρανος για το R1" η "Εχω ενα CBR600 και θελω ενα κρανος.." Στο κεφαλι θα παει το κρανος η πανω στην μηχανη? Το ακουω καθε μερα αυτο και οταν αρχιζω τα μπινελικια με κοιταει ο πελατης σαν ουφο..
    Καμια φορά φταίει και ο πωλητής.
    Είχα πάει να κοιτάξω για ένα δερμάτινο μπουφάν. Ο πωλητής με ρώτησε τι μηχανή έχω . Εγώ του είπα και ένα χαμογελάκι του ξέφυγε .Βέβαια μετα μου είπα οτι νόμιζε οτι είχα πιο παλιό μοντέλο και άλλα.

Φανταστικό μέλος Το avatar του/της Nrgman
    Υπάρχει κανένα crash test για κράνη ?
    Δεν έχω βρεί πουθενα.

Μήπως ένα τέτοιο τεστ δεν συμφέρει τις εταιρίες με τα ακριβά κράνη?

ta 300 E einai sevasto poso kai to kranos theoritika tha soy parexei tin asfaleia poy prepei. Eimai tis apopsis oti apo ena simeio kai meta, afto poy plironeis einai alla xaraktiristika, opws eipe kai o lampros_fazer, px aerodynamiki, extra poiotita vafis kai vernikia, made in Japan anti gia made alloy, klp ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Δεν είμαι ειδικός αλλά ότι υπάρχουν κάποιες διαφορές ε υπάρχουν...
    Σαφώς η τιμή καθορίζεται και από τη μάρκα το αράι ας πούμε το πληρώνεις και γι¨αυτό αλλά δεν είναι το μόνο.
    Κάποια στάνταρ ασφαλείεας είναι υψηλότερα. Ή άλλα υλικά ας πούμε, στα μπουφάν γίνεται αυτό.

΅Εγω ακομα δεν εχω καταλαβει τι σχεση εχει το κρανος με την μοτοσυκλετα. ΅

Κι όμως έχει... κάποια κράνη είναι σχεδιασμένα να αντέχουν υποτίθεται σε πτώση χτύπα ξύλο και σε σύγκρουση χτύπα δύο φορές με μεγαλύτερη ταχύτητα.
    Και ναι υπάρχουν και κρας τεστ για κράνη...

Honda XL1000V Varadero Το avatar του/της the_passenger
    Συμφωνώ κι εγώ με τον προηγούμενο φίλο, υπάρχουν διαφορές και μάλλον ουσιαστικές: πχ το rx7 corsair, αν και ίσως το ακριβότερο, έχει όχι διπλό αλλά τριπλό κέλυφος εσωτερικά - για την ακρίβεια χυτό αλουμίνιο ανάμεσα στο ένα και το άλλο κέλυφος, πέραν των πολλών αεραγωγών / αφαιρούμενων εσωτερικών / βερνυκιών κλπ - οπότε έχει διαφορά - αχρείαστο νά'ναι..

Πάντως το πιό βασικό χαρακτηριστικό που πρέπει να έχει το κράνος μας είναι άλλο, και είναι και τσάμπα: ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΑΜΕ ΠΑΝΤΑ!
    georgE

http://www.moto.gr/arthra/00034.php

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis

Κι όμως έχει... κάποια κράνη είναι σχεδιασμένα να αντέχουν υποτίθεται σε πτώση χτύπα ξύλο και σε σύγκρουση χτύπα δύο φορές με μεγαλύτερη ταχύτητα.
    Μια πτωση με 50Km/h με το παπι μεσα στην πολη μπορει να ειναι πιο επικυνδυνη απο μια πτωση με 150Km/h με ενα SS στην εθνικη (παντα στο θεμα "κεφαλι")
    Το "εχω παπι, θα παρω ενα φθηνο κρανος, εχω R1 θα παρω ενα ακριβο" δεν στεκει..
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΟΔΗΓΙΕΣ
    από tatoo23 στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2009, 09:00
  2. ΟΔΗΓΙΕΣ...ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
    από all right στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 06/05/2007, 22:11
  3. ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΕΙΣΜΟΥ