Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 37

Θέμα: ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΤΕΛΙΚΟ?

Και ας πούμε τι κόστος έχει μια εξατμισούλα χειροποίητη (εγώ σκέφτομαι για το XTάκι)?

Αρχικά δημιουργήθηκε από xaotikos
    Και ας πούμε τι κόστος έχει μια εξατμισούλα χειροποίητη (εγώ σκέφτομαι για το XTάκι)?
    Teliko i olokliri??
    Olokliri gia Tetrakulindro peripou 600euro
    Gia to XT fantazomai guro sta 300-350!

Φρέέέένοοοο!! *&^%#@& Το avatar του/της pipis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fallenheaven
    loipon exoume kai leme!!!Eksatmisi Dragon se beltiomeno papi 115cc,den mporo na po oti eida diafora stis epidoseis giati kai prin eixa mia anoixti (klassiki kagkoureiki "Sebring") me tin Dragon omos pou eitan akoma pio anoixti mporo na po oti i megisti dunami metaferthike ligo pio psila stis strofes.
    Foto.1.

Fallenheaven τα παμε??? GLX 53mm, 22 καρμπυρατερ, αγριο εκκεντροφορο,κ με (klassiki kagkoureiki "Sebring")!!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	honda-glx50-98-bikepics-303.jpg 
Προβολές:	468 
Μέγεθος:	84,0 KB 
ID:	47635

Αρχικά δημιουργήθηκε από pipis
    Fallenheaven τα παμε??? GLX 53mm, 22 καρμπυρατερ, αγριο εκκεντροφορο,κ με (klassiki kagkoureiki "Sebring")!!!!

Se exo aneta!!"Assa" 55mm kulindropistona,elafromeno bolan,mpiela kai kampana,Takegawa : Ekentroforo 5ou stadiou ,dipla elatiria,balbides kai kokorakia,ilektroniki Daytona,pollaplasiasti NSR 250,trompa ladiou Daytona,psigio FZR 750,thiridoma kai 28 Keihin!Sexo lemeeee!

To exo polusisei!
    Alla den exei sumasia.......

Φρέέέένοοοο!! *&^%#@& Το avatar του/της pipis
    Se exo aneta!!"Assa" 55mm kulindropistona,elafromeno bolan,mpiela kai kampana,Takegawa : Ekentroforo 5ou stadiou ,dipla elatiria,balbides kai kokorakia,ilektroniki Daytona,pollaplasiasti NSR 250,trompa ladiou Daytona,psigio FZR 750,thiridoma kai 28 Keihin!Sexo lemeeee!

Πλακα κανεις!!!! και φανταζομαι θα το πουλησες γυρω στα 1000!!! Αυτα ειναι... αυτα τα μηχανακια μια περιουσια θα μας φανε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από xaotikos
    Teliko i olokliri??
    Olokliri gia Tetrakulindro peripou 600euro
    Gia to XT fantazomai guro sta 300-350!
    Εγω εβαλα Dragon τελικο στο ΧΤ μου (μοντελο '99) τον Οκτωβρη. Μου πηρε 200+ΦΠΑ. Και νομιζω για ολοκληρη εξατμιση ζητουσε αλλα 150, αλλα μπορει και να θυμαμαι λαθος.

Εβαλα την κλειστου τυπου, για να μην με κυνηγανε οι μπατσοι, και απο θορυβο ειναι μια χαρα και αποδιδει πολυ ωραια στις χαμηλομεσαιες στροφες. Στα ψηλα δεν ειδα διαφορα. Τελικη εχει ιδια.

Αποψη μου ειναι οτι για τετοιου ειδους μηχανες, οι χειροποιητες ειναι μια χαρα και δεν λεει να δωσεις το 150 που ζηταει παραπανω η Arrow π.χ.

Τωρα για αντοχη ειναι νωρις ακομα, αλλα ως τωρα δεν εχω προσεξει κατι ανησυχητικο.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Finrod
    Εγω εβαλα Dragon τελικο στο ΧΤ μου (μοντελο '99) τον Οκτωβρη. Μου πηρε 200+ΦΠΑ. Και νομιζω για ολοκληρη εξατμιση ζητουσε αλλα 150, αλλα μπορει και να θυμαμαι λαθος.

Εβαλα την κλειστου τυπου, για να μην με κυνηγανε οι μπατσοι, και απο θορυβο ειναι μια χαρα και αποδιδει πολυ ωραια στις χαμηλομεσαιες στροφες. Στα ψηλα δεν ειδα διαφορα. Τελικη εχει ιδια.

Αποψη μου ειναι οτι για τετοιου ειδους μηχανες, οι χειροποιητες ειναι μια χαρα και δεν λεει να δωσεις το 150 που ζηταει παραπανω η Arrow π.χ.

Τωρα για αντοχη ειναι νωρις ακομα, αλλα ως τωρα δεν εχω προσεξει κατι ανησυχητικο.
    \

Εμένα πολλά μου φαίνονται.....

http://www.zimo-motorrad.de/sess/utn...ex2.shopscript

Leo Vince Τιτάνιο με αφαιρούμενο db killer.
    Με τo db killer είναι νόμιμη αλλά ακούγεται ωραία, χωρίς κάνει πιο ωραίο θόρυβο.

269 Ευρώ με ΦΠΑ, συν κατι ψιλά μεταφορικά πάει 280.
    Αλλο πράγμα το ένα, άλλο το άλλο.....
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    \

Εμένα πολλά μου φαίνονται.....

http://www.zimo-motorrad.de/sess/utn...ex2.shopscript

Leo Vince Τιτάνιο με αφαιρούμενο db killer.
    Με τo db killer είναι νόμιμη αλλά ακούγεται ωραία, χωρίς κάνει πιο ωραίο θόρυβο.

269 Ευρώ με ΦΠΑ, συν κατι ψιλά μεταφορικά πάει 280.
    Αλλο πράγμα το ένα, άλλο το άλλο.....
    Καλα δεν το συζηταμε. Ο,τι παρεις απ'εξω ειναι φτηνοτερο. Μην συγκρινουμε αγορα απο internet και αγορα απο καταστημα. Μιλαμε για διαφορετικες κατηγοριες. Απλα το internet εχει τα γνωστα ρισκα. Οποτε ο καθενας κανει τις επιλογες του. Γνωμη μου ειναι οτι για αξεσουαρ αναβατη οι τιμες στο internet ειναι αρκετα δελεαστικες, με μικρο ρισκο. Για περιφερειακα μηχανης, καλυτερα απο καταστημα, για να μπορεις να τον πρηζεις αν κατι παει στραβα.

Moderator
    Καλα δεν το συζηταμε. Ο,τι παρεις απ'εξω ειναι φτηνοτερο. Μην συγκρινουμε αγορα απο internet και αγορα απο καταστημα. Μιλαμε για διαφορετικες κατηγοριες. Απλα το internet εχει τα γνωστα ρισκα. Οποτε ο καθενας κανει τις επιλογες του. Γνωμη μου ειναι οτι για αξεσουαρ αναβατη οι τιμες στο internet ειναι αρκετα δελεαστικες, με μικρο ρισκο. Για περιφερειακα μηχανης, καλυτερα απο καταστημα, για να μπορεις να τον πρηζεις αν κατι παει στραβα.
    Δεν υπάρχει κανένα ρίσκο.

Βάζεις τα λεφτά στο λογαριασμό του κυρίου zimo και σε μια εβδομάδα σου έρχεται η εξάτμιση σπίτι σου με courier.
    Εχουν αγοράσει κι άλλοι από εδώ μέσα.

Η επιλογή είναι όντως του καθενός, εγώ έβαλα το ποστ, κι όποιος θέλει το χρησιμοποιεί, δεν κάνω διαφήμιση.

Και για το τελευταίο σημείο....
    Οντως αν πάρεις χειροποίητη Ελληνική, μπορεί κάτι να πάει στραβά.
    Η Leo Vince είναι από τις καλύτερες εξατμίσεις και δεν πάει τίποτα στραβά.
    Μην συγκρίνουμε τα αυγά με τα καλάθια, από τη μια Ελληνική με καμία μελέτη στην κατασκευή (δυναμομετρήσεις, ροική απόδοση κλπ), και υλικά έτσι κι έτσι, εμφάνιση
    Από την άλλη Leo Vince Τιτάνιο, με αφαιρούμενο dbkiller, με εξασφαλισμένη απόδοση, με σχεδιαγραμμα τοποθέτησης, και ανταλλακτικά!! και 50 ευρώ παρισσότερα..

Τρομερό δίλημμα :rotflmao: :rotflmao:
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Δεν υπάρχει κανένα ρίσκο.

Βάζεις τα λεφτά στο λογαριασμό του κυρίου zimo και σε μια εβδομάδα σου έρχεται η εξάτμιση σπίτι σου με courier.
    Εχουν αγοράσει κι άλλοι από εδώ μέσα.

Η επιλογή είναι όντως του καθενός, εγώ έβαλα το ποστ, κι όποιος θέλει το χρησιμοποιεί, δεν κάνω διαφήμιση.

Και για το τελευταίο σημείο....
    Οντως αν πάρεις χειροποίητη Ελληνική, μπορεί κάτι να πάει στραβά.
    Η Leo Vince είναι από τις καλύτερες εξατμίσεις και δεν πάει τίποτα στραβά.
    Μην συγκρίνουμε τα αυγά με τα καλάθια, από τη μια Ελληνική με καμία μελέτη στην κατασκευή (δυναμομετρήσεις, ροική απόδοση κλπ), και υλικά έτσι κι έτσι, εμφάνιση
    Από την άλλη Leo Vince Τιτάνιο, με αφαιρούμενο dbkiller, με εξασφαλισμένη απόδοση, με σχεδιαγραμμα τοποθέτησης, και ανταλλακτικά!! και 50 ευρώ παρισσότερα..

Τρομερό δίλημμα :rotflmao: :rotflmao:
    Το ρισκο δεν αναφερεται στον τροπο πληρωμης. Εχω και εγω αγορασει αρκετες φορες απο internet χωρις προβλημα. Απλα, αν σου βγει ελαττωματικο (ή δεν κουπμωσει καλα στο μηχανακι σου), αντε μετα να το στελνεις πισω και να τρεχεις. Ενω ας πουμε, ενα jacket δεν προκειται να σου ερθει ελαττωματικο, οποτε αγοραζεις απο internet ασυζητητι.
    Παντως η τιμη που λες για την εξατμιση ειναι οντως δελεαστικη.

Moderator
    Το ρισκο δεν αναφερεται στον τροπο πληρωμης. Εχω και εγω αγορασει αρκετες φορες απο internet χωρις προβλημα. Απλα, αν σου βγει ελαττωματικο (ή δεν κουπμωσει καλα στο μηχανακι σου), αντε μετα να το στελνεις πισω και να τρεχεις. Ενω ας πουμε, ενα jacket δεν προκειται να σου ερθει ελαττωματικο, οποτε αγοραζεις απο internet ασυζητητι.
    Παντως η τιμη που λες για την εξατμιση ειναι οντως δελεαστικη.
    OK κατάλαβα τι εννοείς.

Αν υπάρχει ελάττωμα την στέλνεις πίσω χωρίς δικά σου έξοδα και σου έρχεται άλλη.
    Πάντως αν δείς την συσκευασία θα καταλάβεις ότι ακόμα κι αν πετάξουν το κιβώτιο από 10 μέτρα ύψος, η εξάτμιση δεν θα πάθει τίποτα!
    Η δουλειά τους είναι και την κάνουν πολύ καλά.
    Το μαγαζί αυτό το είχα αναφέρει ξανά και παράγγειλαν κάτι παιδιά από δω 6 ζευγάρια τελικα Caponord.
    Τους ήρθαν τέλεια και με αρκετά δώρα μέσα! Καθαριστικά, σπρει αλυσίδας και δεν ξερω γω τι άλλο.

Επίσης οι σοβαρές εταιρείες έχουν και σοβαρό quality control.
    Η Leo Vince ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ!!!!!

Αν ξαναπάρεις εξάτμιση, έχε το στα υπ όψιν
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Κι εγώ στο KLX Race Tech έχω!!!

ΥΠΕΡευχαριστημένος!!!
    NO BOOTS,
    NO JACKETS,
    NO HELMETS,
    JUST BALLS.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    ,psigio FZR 750,

To exo polusisei!
    Alla den exei sumasia.......

Αν δεν το είχε πουλήσει, αυτό το ψυγείο θα ήθελα να το δώ..........
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6

Αν δεν το είχε πουλήσει, αυτό το ψυγείο θα ήθελα να το δώ..........

H epithumiasou diatagi!!

Molis eixa apogoiteutei apo tis times ton psugion tis Takegawa kai Daytona kai epsaxana gia psigiaki,perno loipon ta sunergeia zbarna,kai telika mesa se mia kouta mias apothikis enos sunergeiou stin Kallithea....anafonisa eurika(oxi to aporipantiko!!!)Solina me metaliki prostasia apo S.patsi meria,stirigmeno sta duo kato mpoulonia ton mpouzonion me duo lamakia bamena me antipiriki mpogia tis gnostis Cosmolac!A!kostos psigiou 75euro!!Sunoliko85!

Όνομα:	27-12-04_1552.jpg 
Προβολές:	354 
Μέγεθος:	34,8 KB 
ID:	48168

Pare kai mia apo mporosta...(oso fenete)

Όνομα:	27-12-04_1551.jpg 
Προβολές:	351 
Μέγεθος:	30,5 KB 
ID:	48169

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Και μετά τον τελικό;
    από adam_tsouk στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 02/07/2004, 14:24
  2. Τελικό εξάτμισης ....
    από m1ke στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket