Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 37

Θέμα: ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΤΕΛΙΚΟ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ASTRAKITCAR

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΤΕΛΙΚΟ?

παιδια καλησπερα και χρονια πολλα!

ηθελα την γνωμη σας για ενα χειροποιητο τελικο που σχεδιαζω να αγορασω.Ρωτησα σε δυο μαγαζια ενα στον πειραια και ενα στον κηφησο,κοντα στα λεωφορεια(μπορω να πω τις εταιρειες?)

αξιζει τον κοπο?ζητανε ιδια τιμη και οι δυο.Τα τελικα θα αντεξουν στον χρονο ή μετα απο ενα χρονο θα κανουν θορυβο?
    ευχαριστω?το μοτο ειναι KLE 500 s/m.
    πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).

ρε παιδια κανεις δεν εχει γνωμη για χειροποιητο?ολοι ετοιμα παιρνετε?
    πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).

Xoris amfibolia milas gia RaceTech (peireas)
    Kai Dragon Exchaust (kifisos)

Ta telika sugoura tha anteksoun apo opio magazi kai na ta pareis,kathara omos apo thema omorfias tha sou prottina ton racetech,kai akoma giati exei perissoteres epiloges sto the sximatos xromatos kai apolliksis tou telikou!

Posa sou eipan ean epitrepete?

Epidi tuxainei na exo dokimasei kai tous duo rota oti allo thes

φιλε μου σε ευχαριστω για την απαντηση.
    και οι δυο ζητανε 200€.

τωρα ο dragon ειπε οτι χρησημοποιει υαλοπινακα σαν υλικο-αν το λεω σωστα-ενω ο race tech προφανως πετροβαμβακα..

με ενδιαφερει αντοχη στον χρονο οσο αφορα το μονωτικο υλικο,δηλ να μην καει και μετα απο ενα χρονο να κανει βαβουρα.εσενα αντεξαν?

επισης απο αυξηση εστω και λιγο ιπποδυναμης να περιμενω κατι?

εσυ σε τι μηχανακια τα δοκιμασες?καποια δυναμομετρηση εκανες πριν και μετα?
    τελος τους ειπα το τελικο να ειναι ελευθερο να κανει δηλαδη φασαρια οχι σε ενοχλητικο επιπεδο παντα.ξερεις καποιον απο τους δυο μηπως ριξουν λιγο την τιμη ακομα?

loipon exoume kai leme!!!Eksatmisi Dragon se beltiomeno papi 115cc,den mporo na po oti eida diafora stis epidoseis giati kai prin eixa mia anoixti (klassiki kagkoureiki "Sebring") me tin Dragon omos pou eitan akoma pio anoixti mporo na po oti i megisti dunami metaferthike ligo pio psila stis strofes.

Foto.1.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	mopped.jpg 
Προβολές:	921 
Μέγεθος:	28,5 KB 
ID:	45785

Ston RaceTech eftiaksa olokliri eksatmisi mazi me xtapodi,gia to GSX-R 750W 95'
    To xtapodi apo 32mm mamisio se 38mm,teliko bourtsarismeno kai kataskeuasmeno opos akribos tou zitisa,mou uposxethike kai sugastira alla den exo aksiothei akoma na pao na mou ton ftiaksei!

foto.1.

Όνομα:	Εικόνα004.jpg 
Προβολές:	894 
Μέγεθος:	53,8 KB 
ID:	45787

Sto thema diarkias den mporo na sou po,giati sto papi den tin eixa pollu kero giati meta apo 2 mines pou tin ebala to poulisa.
    Oso anafora tis mixanis tora...eimai pollu efxaristimenos apo to klima pou epikratei sto magazi kai eimai pollu euxaristimenos kai apo ton Petran (ton tupa pou ftiaxnei tis eksatmiseis)

Ton dragon den ton exo kanei testdrive sta pazaria!
    Ton RaceTech ama ton piaseis stis kales tou kati kallutero mporei na kanei.....

Ego me mikri diafora protino RaceTech!

THE CHOICE IS YOURS!!!

All started from here.... Το avatar του/της phantomas
    Tώρα μολις είδα αυτό το topic και δεν ξέρω αν σ έχω προλάβει φίλε μου....έχω βάλει στο δικό μου kle από racetech και είμαι ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ!!!!!!!!δίνει και χαμηλά καλύτερα και στην τελική του!το έχω αρκετό καιρό και όσο πάει γίνεται και καλύτερο!!!!όσο από φωνή,του είχα ζητήσει και εγώ να μην φωνάζει και εν τέλει σφυράει τελεια.Ο μάστορας ξέρει τι κάνει!!!!

Όνομα:	kle 500.jpg 
Προβολές:	774 
Μέγεθος:	69,3 KB 
ID:	47508
    Ημερολογιο μιας μοτοσυκλετας,ενος ταξιδιου,μιας ζωης....μακαρι να συνεχισει καποια στιγμη να γραφει!

Φιλε μου fallenheaven ωραιο το μοτορι σου αλλα μια απορια μροστινο φαναρι δεν εχεις!!!!
    Μην υπογραφετε εκει μπορει να χαθει....εδω υπογραψτε στο μπλουζακι μου...θα κανετε φρρρρρρρ να σας ακουσω..φανταστικε τροχονομε.....

Το νου σας Ρεμάλια!!! Το avatar του/της RapidShade

Thumbs up SPRING - ΚΗΦΙΣΟΣ

Είχα βάλει στο Eliminator - κάποτε...
    και ακόμα την έχει...

δεν έχει πάθει τίποτα...
    από επιδόσεις δεν ξέρω να σου πω...
    γιατί η προηγούμενη (που σκούριασε)
    ήταν Supertrapp ανοιχτή...

Πάντως ο τύπος ήταν πολύ καλός
    και μια χαρά και η εξάτμιση...
    Υ.Γ. ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!

The more I learn,
    the less I understand...

RapidShade

--------------------------------
    Where is my R1?... ;(

Αρχικά δημιουργήθηκε από ela ela
    Φιλε μου fallenheaven ωραιο το μοτορι σου αλλα μια απορια μροστινο φαναρι δεν εχεις!!!!

Euxaristo man!!!Koita... exo allaksei 2-3,all eidika me to thema "maska" eimai pollu anapofasistos,i teleutea, auti diladi, den einai orea alla den ekatse kala sto mixanaki,opote tha allakso palli maska gia pollosti kai teleutea fora elpizo,einai ekpliksi omos,tha mpei otan teleiosei kai to upolipo concept!

Φιλε μου πιστευω το μασκακι πρεπει να το ταιριαξεις και με ενα καλο πολεμικο(επιθετικο)εμπρος φτερο τοτε θα ειναι σουπερ!
    Μην υπογραφετε εκει μπορει να χαθει....εδω υπογραψτε στο μπλουζακι μου...θα κανετε φρρρρρρρ να σας ακουσω..φανταστικε τροχονομε.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από ela ela
    Φιλε μου πιστευω το μασκακι πρεπει να το ταιριαξεις και με ενα καλο πολεμικο(επιθετικο)εμπρος φτερο τοτε θα ειναι σουπερ!

Kai edo einai pou erxomai kai rotao.........
    Poio???Exo skeutei apo R1 2003 i apo GSX-r k5???
    Ego pantos tino pros to deutero!

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Και μετά τον τελικό;
    από adam_tsouk στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 02/07/2004, 14:24
  2. Τελικό εξάτμισης ....
    από m1ke στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 15/04/2004, 23:35

Κανόνες δημοσιεύσεων