Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 43

Θέμα: Αγοράζω Cbf250. Κάνω καλά?

Talking καλησπέρα :) οδηγίες για "λίαν σύντομος" κάτοχο Cbf250

μιας και μου φάγανε τον πάπιο μου
    αποφάσισα να γίνω και γω κάτοχος ενός CBF250...
    η παραγγελια θα γίνει τρίτη-τεταρτη (το έχω βρει cash 3700 με πινακίδα/σήμα καλά δεν είναι?)

λόγο όμως ότι με τον πάπιο καϊκα άσχημα θέλω να του βάλω και συναγερμό...

τι έχετε να προτείνεται?
    πρέπει να προσέξω κάτι άλλο?

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Με το καλό να το πάρεις!
    Εκτός του συναγερμού καλό θα είναι να αγοράσεις κάποια κουλούρα ή για το δισκόφρενο.Ο συναγερμός από μόνος του δεν κάνει δουλειά.

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Thanx φιλε μου

έχω πέταλο και σκέφτομαι για το δισκόφρενο κάτι με "φωνή" ;P μιας και είμαι ξεχασιάρης

αλυσίδα είδα μια τις kryptonite που μου άρεσε αλλα εξωτερικό βάραγε 130 euro...θα δω εδώ ποσο την έχουν

Ο Bane Bane Το avatar του/της jasper
    Με το καλό να το πάρεις. Σε σύγκριση με το παπί είναι η μέρα με τη νύχτα.

Πάντως αν σκέφτεσαι να το έχεις μέχρι να μαζέψεις λεφτά για να πάρεις κανονική μηχανή κοίτα και για κανένα μεταχειρισμένο. Έχουν αρχίσει να πωλούνται αρκετά CBF250, τα πιο πολλά είναι ακόμη στην εγγύηση και έχουν λίγα χιλιόμετρα. Στο λέω γιατί την πάτησα και γω και νομίζω αρκετοί άλλoi. Κοίτα στις Αγγελίες του forum, πάρε μια Χρυσή Eυκαιρία ή κανένα περιοδικό με μοτοαγγελίες και θα δεις πολύ υλικό με CBF250.
    There Ain't No Such Thing As A Free Launch

βολτάδικο μέλος
    στην agio motors το πήρα 3500 μετρητοίς... για ψάξτο λίγο!
    ...

Εγω φιλε μου σαν παλιος κατοχος του συγκεκριμενου θα σου ελεγα να μην το παρεις πριν τουλαχιστον λυθουν τα προβληματα που εχει βγαλει, εγω το εδωσα γιατι μου ειχε σπασει τα νευρα ειδικα με την νεκρα και το σβησιμο.Βεβαια αν το γουσταρεις μη ακους κανενα, ωραιο ειναι το Yamaha MT-03 αλλα πιο ακριβο αλλα χωρις προβληματα εχει το κινητηρα του XTR 660 αυτο εχω εγω τελος να ξερεις οτι με δευτερο ατομο δεν τραβαει και πολυ με ενα ομως τελειο

ΜΤ-03

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	mt_03.jpg 
Προβολές:	683 
Μέγεθος:	72,1 KB 
ID:	51573

δυστυχώς φεύγει πολύ εκτος του προϋπολογισμού μου

ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας καμια συγκεκριμένη μάρκα για συναγερμό που να αξίζει τα λεφτά του? γύρο στο 250 σκέφτομαι

και κάτι που δεν ξέρω αν επιτρέπεται να το ρωτήσω...αλλα αν είναι κάνω edit...
    ξέρετε μαγαζιά που κάνουν εισαγωγή δικια τους? δεν θέλω τα + και τα - (έλιωσα χτες στο διάβασμα του forum ;P) απλά αν ξέρετε πια μαγαζιά κάνουν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Καλώς ήρθες φίλε!
    Συναγερμό να βάλεις αυτόν που προτείνει η Honda (Legos Meta 3) κατά τη γνώμη μου.
    Όσο για τα προβληματάκια που έχουν τα CBF 250 ... μερικά έχουν, μερικά όχι. Το "μεγάλο" πρόβλημα του κιβώτιου το λύνουν στην εγγύηση πλέον. Το δικό μου είναι ΟΚ πάντως.
    Ζήτα να μπει και ο συναγερμός πάνω από το μαγαζί, εγώ το πήρα 3800 με τέλη / πινακίδα / συναγερμό (Meta Legos 3) και μία Givi top case πριν 5 μήνες.
    Παζάρεψέ το αν τα 'χεις cash

Μήπως να περιμένεις το μοντέλο 2006?

το θέμα είναι ποτε έρχεται το 2006 :/ γιατί χωρίς μηχανή την έχω ακούσει :/

Emena pera apo to "provlima" tis nekras den exei parousiasei kati allo!to kivotio den mou fanike pote skliro se sigrisi me allon mixanon.oso gia tin nekra me apo to service sta 11.000 (pou mou eirthe 55e)mapinei poli poio eukola kai malon ofeiletai sthn allagi ladion...na tin xareis tin mikri kai na raveis panta sto dromo ta panta. ektos apo tous palaioterous cbfades apo sevasmo kai mono

σήμερα επισκέφτηκα την Agio Motors και το καλύτερο που μπορούσε να κάνει ήταν 3720 για μοντέλο 06 από εκεί από ότι φαίνεται θα το τσιμπήσω γιατί μου άρεσε σαν εξυπηρέτηση

θα προσπαθήσω μπας και μου κάνουν δωράκι ένα tankpad να έρθω στην χαμηλότερη προσφορα που έχω

Παρά ένα... Το avatar του/της gerodim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Kenai
    apo to service sta 11.000 (pou mou eirthe 55e)

Καλά ρε μλκ στο κεράσανε? (Αντε παρε κανα τηλ να πάμε για καφέ ρεεεεεε)

SUZUKI GSR 600 Το avatar του/της oulas
    Μην παρεις cbf250. Ακριβψ στα ιδια λεφτα εβαλε προσφορα η suzuki το GS500!

3995 not bad και προσφέρει κάποια πράματα παραπάνω αλλα δυστυχώς δεν μου αρέσει και τόσο έως καθόλου...αντίθετος το cbf έχει σχεδόν ότι θέλω σε εμφάνιση

γούστα είναι αυτά...φυσικά τα 500 είναι δελεαστικά αλλα το να καβαλάω κάτι που δεν μου αρέσει με χαλάει...

την άλλη τεταρτη το παραγγέλνω μαύρο 2006 το επόμενο σαββατοκύριακο θα ανεβάσω και καμια photo

(επίσης είμαι HONDAκιας )

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σας εύχομαι να σας πηγαίνουν όλα καλά
    από afrotwin στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 17/04/2010, 22:00
  2. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 22/09/2008, 13:00
  3. Καλά Χριστούγεννα σε όλους
    από afrotwin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2003, 11:24
  4. Αντε καλά να μας πάει και σημερις! Χαίρετε!
    από petridist στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/12/2003, 10:55
  5. "Για Δαφνί, καλά πάω;.."
    από wizard στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2003, 12:10

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας