Σελίδα 7 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 183

Θέμα: cbr 600 rr 2007

daytona 675 : SS master Το avatar του/της jbear
    Οπως ειδατε και απο τη φωτο του idi που ειναι απο το master bike 2006 (οπου συμμετεχουν 14 περιοδικα) στα 1000 νικησε το ΖΧ10 και με πολυ σχολια. Το Η 1000RR βγηκε τελευταιο...
    Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από biglebowski
    Παρε να γελασεις με την ψυχη σου-
    SUPERBIKE mag,τευχος 5-2006.Συγκριτικο στα 1000αρια.1-gsxr1000 μαζι με cbr1000rr 2-r1 3-zx10 με πολυυυ θαψιμο-επι λεξη αναφερει οτι φτιαξανε ενα μηχανακι χειροτερο απ'το περσινο εκτος απο ασχημο(υποκειμενικο αυτο αλλα οντως πολυ ασχημο) και συμβουλευουν να παρετε το περσυνο και να του βαλετε σταμπιλιζατερ γιατι και αυτο κουναγε..
    ΒΙΚΕ mag,4-2006 1000αρια παλι
    1-gsxr1000 2-cbr1000rr 3-r1 4-zx10 με παρομοια σχολια.
    Με τη σειρα μου σ'ευχαριστω για το γελιο που μου χαρισες με την αναφορα σου σε φρενα και πλαισια.
    Οσο για τους αγωνες ειμαι σιγουρος οτι αν κερδιζαν οι δικοι σου θα μας τα'χατε κανει τσουρεκια....
    Ενδιαφερουσα επισης η αποψη σου περι χαρτογιακαδων απ'τη μια και επιστημονων απ'την αλλη.Εχεις ιδια αποψη η απλως γραφεις παπαριες απορεια πλυσης εγκεφαλου?
    Δεν νομιζω οτι ολοι οι ελληνες μοτ/τες συμβουλευονται τα μοτο 0-300 ουτε εγραψα οτι ειναι μαλακες,τα λεγομενα μου αφορουν το συγκεκριμενο thread,μη ταυτιζεσαι λοιπον και φορτωνεις αδικως...
    κοιταξε να δεις φιλε μου...
    αυτα που παρεθεσες ηταν απο δικα σου σχολια (δεν ποσταρες καποιο λινκ ή καποια φωτογραφια που να δειχνει αυτα που λες)
    για τα φρενα και τα πλαισια καλο θα ηταν να καβαλησεις τιποτα αλλο ή εστω να διαβασεις και λιγο και να μην νομιζεις οτι επειδη εσυ πηρες ενα χιλια ειναι ολα ετσι ..
    το ΑΝ σας στα ειχαμε κανει εμεις τσουρεκια δεν ειναι σοβαρος λογος για να μας τα κανετε εσεις ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!
    ειναι γεγονος πλεον οτι η HONDA φτιαχνει "εμπορικα" μηχανακια με οτι αυτο συνεπαγεται... (σκεψου το και πες μου μετα)
    τελος δεν εχω κανενα προβλημα να καβαλατε τους κουβαδες σας και να σας κανουμε πλακα στον δρομο...:rotflmao: :rotflmao:
    :rotflmao: :rotflmao:

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

εγώ

λέω παιδιά να αρχίσουμε να τσακωνόμαστε για το ποιος είναι καλύτερος οδηγός και πιο γληγολος...

μιας και αυτό με τα μηχανάκια έχει καταντήσει μαλακία.

κάθε χρόνο και με τους ρυθμούς που αλλάζουνε μοντέλα οι κατασκευαστές κάνουμε την ίδια διαμάχη...

και λέμε τα ίδια πράματα ακριβώς.

επίσης δε μπορώ να καταλάβω με ποιο κριτήριο ακριβώς ...το τι λένε τα περιοδικά..

είναι νόμος.

άποψη εκφέρουν και τα περιοδικα.. προσωπική νομίζω..και το καλύτερο τεστ που έγινε και πήρε μέρος και το μοτό...
    την άποψη του καθενός την αντιπαράθεσε με άλλες 10 για να βγάλει το αποτέλεσμα σε συνδυασμό με πολλές ακόμα παραμέτρους ώστε να γίνει πιο σωστή αξιολόγηση.

αυτό που είδα σε αυτό το τεστ...
    είναι ΕΝΑ ΑΠΡΙΛΙΑ..ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ...
    όχι γιατί ήταν καλύτερο σε όλα αλλά μάλλον γιατί ήταν πιο εύκολο να κάνει τα πάντα σχετικά καλά.

το μεγάλο μείον του το είδα όταν έψαξα για τη τιμή του..

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Re: εγώ

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    λέω παιδιά να αρχίσουμε να τσακωνόμαστε για το ποιος είναι καλύτερος οδηγός και πιο γληγολος...

κάθε χρόνο και με τους ρυθμούς που αλλάζουνε μοντέλα οι κατασκευαστές κάνουμε την ίδια διαμάχη...

επίσης δε μπορώ να καταλάβω με ποιο κριτήριο ακριβώς ...το τι λένε τα περιοδικά..

είναι νόμος.

άποψη εκφέρουν και τα περιοδικα.. προσωπική νομίζω..και το καλύτερο τεστ που έγινε και πήρε μέρος και το μοτό...
    την άποψη του καθενός την αντιπαράθεσε με άλλες 10 για να βγάλει το αποτέλεσμα σε συνδυασμό με πολλές ακόμα παραμέτρους ώστε να γίνει πιο σωστή αξιολόγηση.

όχι γιατί ήταν καλύτερο σε όλα αλλά μάλλον γιατί ήταν πιο εύκολο να κάνει τα πάντα σχετικά καλά.

+1

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
    τι ειπες τωρα.....

πιο ομορφα τα ΠΙΟ ΠΑΛΑΙΟΜΟΔΙΤΙΚΑ μηχανακια;

ελεος ρε φουστη μου! τι αλλο θα ακουσουμε!

Τα χοντα φιλε ειναι σαν το αβαταρ σου...

αλλα η τουρμπινα ειναι πλεονασμος!

Μάλλον δε διάβασες το υποκειμενικά!!!!. Sorry ανταμ αλλά δε μου αρέσουν τα kawa. Τα θεωρώ άσχημα. πως να το κάνουμε. ΑΑΑΑΑΑΑν ήταν όμορφα, θα άλλαζαν τα πράγματα. Εσύ δηλαδή θα αγόραζες κάτι που δε σου αρέσει, αλλά να είχε κορυφαίες επιδόσεις; Εγώ όχι. Δεν έχω κόμπλεξ για το άν θα με περάσει ο kawaσάκιας, Susukάκιας και πάει λέγοντας. Παίρνω ένα μοτόρι για να το γουστάρω. Αν βρώ κάτι άλλο κ μου αρέσει, πεταώ αυτό που έχω κ παίρνω το άλλο.

Ετσι απλά!!!!

Υ.Γ. καλά τα λέει ο biglebowski

Υ.Γ 2. Μήπως τελικά την έχετε φάει από κανένα hondάκια και τα θάβετε;;
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
    Μάλλον δε διάβασες το υποκειμενικά!!!!. Sorry ανταμ αλλά δε μου αρέσουν τα kawa. Τα θεωρώ άσχημα. πως να το κάνουμε. ΑΑΑΑΑΑΑν ήταν όμορφα, θα άλλαζαν τα πράγματα. Εσύ δηλαδή θα αγόραζες κάτι που δε σου αρέσει, αλλά να είχε κορυφαίες επιδόσεις; Εγώ όχι. Δεν έχω κόμπλεξ για το άν θα με περάσει ο kawaσάκιας, Susukάκιας και πάει λέγοντας. Παίρνω ένα μοτόρι για να το γουστάρω. Αν βρώ κάτι άλλο κ μου αρέσει, πεταώ αυτό που έχω κ παίρνω το άλλο.

Ετσι απλά!!!!

Υ.Γ. καλά τα λέει ο biglebowski

Υ.Γ 2. Μήπως τελικά την έχετε φάει από κανένα hondάκια και τα θάβετε;;
    το ομορφο ειναι υποκειμενικο.....

Αλλα η πλειοψηφια αποφασιζει αν θα το κανει αντικειμενικο..

Και τα χοντα, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ειναι χαλια!

(και αν αποφασισεις ποτε να το παρεις γιατι σου αρεσει πολυ καλα θα κανεις)
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Παιδιά είναι θέμα μάνατζμεντ της χόνδα και είναι προφανές αυτό.

Η αναντιστοιχία που υπάρχει μεταξύ επιδόσεων αγωνιστικών μηχανών της με αυτά στην παραγωγή είναι τέτοια που μόνον οι πολλές πωλήσεις την αντισταθμίζουν.

Και εδώ είναι το ζουμί. Αλλά σηκώνει πολύ κουβέντα.

Επιχειρηματικά είναι απόλυτα σωστό αυτό που κάνει η χόνδα και την φέρνει στην 1η θέση και στους αγώνες και στις πωλήσεις αλλά και στην συνείδηση αρκετών ιδιωκτητών χόνδα.

Αλλά πλέον αυτό το κατάλαβαν, επιχειρηματικά πάντα, και οι άλλοι οπότε και είναι προφανές πως τεχνολογικά μυστικά και θέματα αξιοπιστίας δεν υπάρχουν. Όλοι μπορούν να παρουσιάσουν τα πάντα και να κυριαρχήσουν παντού αλλά το θέμα θα είναι πόσο θα αντέξουν.

Πάντως είναι προφανές και αδιαμφισβήτητο πως τα χόνδα είναι πίσω παντού. Και στα χαρτιά, και σε ντιζάϊν, και σε επιδόσεις και στο δρόμο, και στους αγώνες.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Καλα το κορυφαιο της υποθεσης ειναι που πριν απο καιρο βριζατε τα Ελληνικα περιοδικα που ειχαν βγαλει τα Καβασακια τελευταια και τωρα ποσταρατε και σκαναρισμενη φωτο απο το ΜΟΤΟ που δειχνει πρωτο το ΖΧ-10.

Ενταξει μωρε τα παιδια καταλαβαν το λαθος τους δεν τους κραταμε κακια....

Εντελει προσπαθω να καταλαβω ακομα τι σκατα κολλημα εχετε φαει με τα Καβασακια που καβαλατε.
    Οπου σταθειτε υποστηριζετε οτι τα καλυτερα μηχανακια της κατηγοριας ειναι τα Καβασακι (μερικες φορες στεκει αλλα...)

Γιατι σαν Καβασακια τα αντιμετωπιζετε και οχι σαν μοντελα, οποτε και ειστε καργα κολλημενοι με την εταιρεια.
    Λες και οτι μαλακια βγαλει ο Ιαπωνας ειναι καλο.

Εχει αρχισει να μου την δινει πολυ η ολη φαση με τις δηθεν διαμαχες Χοντα-Καβασακι λες και οι περισσοτεροι απο σας ειχατε ποτε σοβαρα επιχειρηματα για να υποστηριξετε την αποψη σας η οποια ειναι ηδη δογματικη, οποτε δεν υφισταται κουβεντα ετσι.

Το κορυφαιο συμπερασμα ειναι οτι η Καβασακι κανει μαλλον το καλυτερο μαρκετινγκ αυτη την στιγμη παγκοσμιως.

Ετσι και αλλιως ξερει που απευθυνεται, αλλα εσεις δεν το εχετε καταλαβει ακομα.

Μην ξαναδιαβασω σε κατηγορια να αντιπροτεινετε πχ το ER-6 αυθαιρετα ειδικα εσεις που δεν το εχετε οδηγησει, γιατι εκτιθεστε.

Και στην τελικη πολλοι απο σας τα ιδια παπαγαλιζετε εδω και καιρο και φαινεται αυτο....

τα Χοντα ειναι ασχημα αλλα αυτο ειναι η δικη μου εκτιμηση και ακομα και αν με υποστηριξουν αλλοι χιλιοι, ακομα υποκειμενικη εκτιμηση θα ειναι.

Επισης υποκειμενικο ειναι οτι το μηχανακι μου ειναι καλο, αλλα αφου κανει αυτα που θελω να κανει εγω το θεωρω γαματο, (επισης υποκειμενικο)...

ΚΟΥΛΑΤΖΕΣ!!!!

(αυτο πιανει για διαμαχη η να συνεχισω):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
    το ομορφο ειναι υποκειμενικο.....

Αλλα η πλειοψηφια αποφασιζει αν θα το κανει αντικειμενικο..

Και τα χοντα, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ειναι χαλια!

(και αν αποφασισεις ποτε να το παρεις γιατι σου αρεσει πολυ καλα θα κανεις)
    Δε ξέρω τι λένε οι άλλοι. και πάλι να έχω μια μοτό με μόνο 1 αγορά (τη δική μου) πάλι δε με χαλάει αρκεί να το γουστάρω. Κοινώς ότι κ να λένε τα χαρτιά και οι άλλοι, αν μου κάνει το πήρα.
    Κ κολλημένος δεν είμαι. Πχ, αν έπαιρνα on- off δε θα έπαιρνα με την καμία honda (εμφανισιακά είναι μέτρια).

Κ για να το γενικευσουμε, ο κόσμος τελικά με τι κριτήριο αγοράζει; έχει κάνει τρελές πωλήσεις το inova τη στιγμή που είναι το χειρότερο παπί που έχει βγάλει η honda...
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
    Μάλλον δε διάβασες το υποκειμενικά!!!!. Sorry ανταμ αλλά δε μου αρέσουν τα kawa. Τα θεωρώ άσχημα. πως να το κάνουμε.
    Yπάρχουν ακόμα κάποια όμορφα (για πόσο όμως?)

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	2004_10_25_158_05zr1200a_grn_rfzoom.gif 
Προβολές:	113 
Μέγεθος:	60,8 KB 
ID:	52706

You BETA believe...

Ξέρω ...... φαίνεται η ηλικία μου αλλά ειδικά τα 4 εξατμισάκια του Ζ1000 όταν τα πρωτοείδα .. με χαλάσαν πάαααρα πολύ.

You BETA believe...

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    κοιτα να δεις.... δεν εισαι τοσο παλιομοδιτης οσο νομιζεις... και εγω τα ιδια γουστα εχω

και το zrx μαρεσει και ... http://img.photobucket.com/albums/v444/idi/DSC00648.jpg

πρωην μελος Το avatar του/της idi

Re: εγώ

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII

είναι νόμος.

ρε μλκ τι ειναι αυτα τα gayλικια?
    τστστσ παει ο κοσμος χαλασε! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

(ετσι ειναι και τα εχουμε πει τοσες φορες ... απλα kawa rules και ας ειναι ιδια:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    κοιτα να δεις.... δεν εισαι τοσο παλιομοδιτης οσο νομιζεις... και εγω τα ιδια γουστα εχω

και το zrx μαρεσει και ... http://img.photobucket.com/albums/v444/idi/DSC00648.jpg

Το ξερεις πως για αυτο θα αναφερθεις στο ιδιο το εργοστασιο του Akashi παιδι μου

:rotflmao:

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

Re: Re: εγώ

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ρε μλκ τι ειναι αυτα τα gayλικια?
    τστστσ παει ο κοσμος χαλασε! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

(ετσι ειναι και τα εχουμε πει τοσες φορες ... απλα kawa rules και ας ειναι ιδια:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )
    TΕΣΠΑ...
    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ...

ΟΤΙ ..

ΤΙ ΤΑ ΘΕΤΕ ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΡΕ ΚΟΥΛΑΤΖΕΣ??ΑΦΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΤΕ....

ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΠΡΙΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΑΤΕ...ΑΙΝΤΕ ΛΕΜΕ.

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 675 ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΕΡ ΜΠΑΙΚ..ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΡΙΚΙ ΤΟ ΖΧ...

Σελίδα 7 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. cbr 600 rr 2007
    από alexpanas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2009, 14:46
  2. cbr 600 rr 2007
    από tassosrr στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 10/01/2007, 17:45

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα