πιωμενος φιλε?
1 ειναι![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
την δευτερα θα το παραγγειλω και ειναι κ τα 2 πολυ ομορφα.δεν ξερω ποιο να διαλεξω. πειτε μου την γνωμη σας
rock your soul
Το δεύτεροΑρχικά δημιουργήθηκε από alexpanas
την δευτερα θα το παραγγειλω και ειναι κ τα 2 πολυ ομορφα.δεν ξερω ποιο να διαλεξω. πειτε μου την γνωμη σας![]()
για την ιστορια εγω θα επαιρνα το 1ο
![]()
μακη παμε αντιπαραθεσεις?![]()
Άποψή σου φίλε, εμένα το 2ο είναι το αγαπημένο μου απ'όταν είδα πρώτη φορά CBR κι αυτό δεν αλλάζει με τίποτα. Ν'αλλάξεις εσύ το άθλιο γούστο σου και μετά συζητάμε.. σ'όποιο section θεςΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
για την ιστορια εγω θα επαιρνα το 1ο
![]()
μακη παμε αντιπαραθεσεις?![]()
![]()
![]()
εισαι φαιδρος και πραος.αντε με το αδερφιστικο το ροζουλι!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Άποψή σου φίλε, εμένα το 2ο είναι το αγαπημένο μου απ'όταν είδα πρώτη φορά CBR κι αυτό δεν αλλάζει με τίποτα. Ν'αλλάξεις εσύ το άθλιο γούστο σου και μετά συζητάμε.. σ'όποιο section θες![]()
![]()
![]()
Είναι κόκκινο-μαύρο κι ο φωτογράφος είναι μαλάκαςΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
εισαι φαιδρος και πραος.αντε με το αδερφιστικο το ροζουλι!!!!
![]()
![]()
βασικα μλκς ειναι ο σοιχιρο που ξεκινησε τη μπουρδελοεταιρια αλλα τελος παντων...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Είναι κόκκινο-μαύρο κι ο φωτογράφος είναι μαλάκας![]()
![]()
Τό'ξερα ότι το άθλιο γούστο σου δεν θα περιοριζόταν μόνο στις χρωματικές επιλογές...Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
βασικα μλκς ειναι ο σοιχιρο που ξεκινησε τη μπουρδελοεταιρια αλλα τελος παντων...![]()
![]()
![]()
τουλαχιστον το γουστο μου τοσο στις χρωματικες επιλογες οσο και παραπερα παραμενει αντρικο!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Τό'ξερα ότι το άθλιο γούστο σου δεν θα περιοριζόταν μόνο στις χρωματικές επιλογές...![]()
![]()
![]()
Μόλις άλλαξε την πρώτη φωτό ο Παναγιώτης..Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
τπυλαχιστον το γουστο μου περα απο τις χρωματικες επιλογες παραμενει αντρικο!!!![]()
![]()
Εγώ εξακολουθώ να προτιμώ το δεύτερο αλλά και το άσπρο δεν είναι άσχημο, το κόκκινο θα παράγγελνα πάντως, εσύ κακόγουστε;![]()
![]()
επιμενω το πρωτο μακουληΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Μόλις άλλαξε την πρώτη φωτό ο Παναγιώτης..![]()
Εγώ εξακολουθώ να προτιμώ το δεύτερο αλλά και το άσπρο δεν είναι άσχημο, το κόκκινο θα παράγγελνα πάντως, εσύ κακόγουστε;![]()
![]()