Ξέρετε τι έμαθα χτές και βάλτε το όλοι καλά στο μυαλό σας:
Για μερικούς ο "Μοτοσυκλετιστής" ΨΩΦΑΕΙ ενώ ο "Άνθρωπος" απλά πεθαίνει.
Καλά ο κόσμος ΔΕΝ Γαμάει καθόλου; Απο την στέριση διμιουργείται αυτή η συμπεριφορά;:hypnotize
Ξέρετε τι έμαθα χτές και βάλτε το όλοι καλά στο μυαλό σας:
Για μερικούς ο "Μοτοσυκλετιστής" ΨΩΦΑΕΙ ενώ ο "Άνθρωπος" απλά πεθαίνει.
Καλά ο κόσμος ΔΕΝ Γαμάει καθόλου; Απο την στέριση διμιουργείται αυτή η συμπεριφορά;:hypnotize
Ποιοι είναι αυτοί οι "μερικοί" ;;
Όχι τίποτ'άλλο, αλλά για να ξέρω τι όνομα να γράψω εκεί που θα έχω τη δυνατότητα να το βλέπω κάθε φορά που επισκέπτομαι την τουαλέτα.
![]()
![]()
Μεγάλη παρέα απο παιδιά κάθε ηλικίας με αυτοκίνητα που έτυχε να παρεβρεθώ εχτές με μηχανή. Εγώ πήγα να δώ ένα φίλο και μου κάναν τα νεύρα κουρέλι. Και μου άρεσε που συμφωνούσαν κιόλας με σοβαρότατο ύφος...ούτε καν μίλησα, αυτοι μιλούσαν μεταξί τους... μόλις έφτασα λένε ψυθιριστά δύο μεταξί τους: "καλώς τον μελοθάνατο". Νομίζουν πως είμαι κουφός;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ποιοι είναι αυτοί οι "μερικοί" ;;
Όχι τίποτ'άλλο, αλλά για να ξέρω τι όνομα να γράψω εκεί που θα έχω τη δυνατότητα να το βλέπω κάθε φορά που επισκέπτομαι την τουαλέτα.
![]()
![]()
Κουφος.... οχι απλα ξερουν οτι εισαι γρηγορος και σε ζηλευουν. Τι μαλακα ειναι μερικοι...![]()
Καλέ μου φίλε Δημήτρη..Αρχικά δημιουργήθηκε από dimmeneidis
Μεγάλη παρέα απο παιδιά κάθε ηλικίας με αυτοκίνητα που έτυχε να παρεβρεθώ εχτές με μηχανή. Εγώ πήγα να δώ ένα φίλο και μου κάναν τα νεύρα κουρέλι. Και μου άρεσε που συμφωνούσαν κιόλας με σοβαρότατο ύφος...ούτε καν μίλησα, αυτοι μιλούσαν μεταξί τους... μόλις έφτασα λένε ψυθιριστά δύο μεταξί τους: "καλώς τον μελοθάνατο". Νομίζουν πως είμαι κουφός;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Εγώ προσωπικά προτιμώ να ζήσω τη ζωή μου όπως την θέλω εγώ να τη ζήσω.
Ότι θέλει ας λέει οποιοσδήποτε !
Θα φροντίσω να κάνω ότι μπορώ για να μη στενοχωρήσω δικούς μου ανθρώπους (και ξένους), αλλά οι απόψεις που κρατάει ο καθένας και με βρίσκουν αντίθετο, δεν είναι ικανές να με χαλάσουν όπως χαλάστηκες εσύ.. κι αν είναι, δεν θα τις αφήσω εγώ να με χαλάσουν.
Έχω ζήσει με τη μηχανή μου στιγμές που δεν θα τις άλλαζα με τίποτα στον κόσμο.
Κανένας λοιπόν δεν μπορεί να με κάνει να μετανιώσω γι'αυτές, ότι κι αν πιστεύει, ότι κι αν μου πει !
Καλή καρδιά !![]()
Δεν αξίζει να χαλιέσαι. Κάνε αυτό που θα κάνει εσένα να νιώσεις όμορφα ! Δικιά σου είναι η ζωή, δικές σου και οι στιγμές που θέλεις να κρατήσεις αξέχαστες στην ψυχή σου !
![]()
![]()
![]()
κοίτα.. αν εμείς είμαστε μελλοθάνατοι και απολαμβάνουμε την ζωή στα μέγιστα , γιατί γνωρίζουμε οτ μπορεί και αύριο να μην υπάρχουμε, εκείνοι δεν έχουν πάρει χαμπάροι , ότι έχουν πεθάνει και τους έχουν θάψει μέσα σε ενα 2Χ4Χ2 λαμαρινένιο κουτί , και τους πάνε και τους φέρνουν καθημερινά, σαν πορεία κηδείας (βλ. Κηφησίας πηγμένη).
Είναι δύσκολο να αντιληφθεί κάποιος τι σημαίνει οδήγηση μηχανής (οχι καγκούριασμα) , χωρίς να την έχει καβαλήσει ποτέ, με ζεστό ήλιο , δερμάτινη στολή , και στροφιλίκια.
Αστους λοιπόν στην μιζέρια και την κακομοιριά τους, που πιστεύουν οτι για να απολαύσεις την ζωή , πρέπει να κυκλοφορείς σε ενα λαμαρινένιο κουτί , κάθε μέρα , να χάνεις ώρες απο την πραγματική σου ζωή , να επιβαρρύνεις την ψυχική και σωματική σου υγεία, λόγω εκνευρισμού κτλ....
Ζήσε όπως θέλεις εσύ την ζωή σου με τις επιλογές σου.
Υ.Γ....
Α! και την επόμενη φορά που θα τους πετύχεις στην ουρά των 10+ χιλιομέτρων στα διόδια/λεωφόρο κτλ. με 30-35-40 βαθμούς ζέστη προς την παραλία/χωριό/εκδρομή τους, χαιρέτα τους και απο μένα ,και ρώτα τους αν απολαμβάνουν την ζωή τους εκεί που είναι.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
στανταρ! Αυτο ειναι. Να μιλουσαν ετσι τιποτα παππουδες, να πω ενταξη, φοβουνται, ολα τα βλεπουν επικινδυνα. Αλλα οι πιτσιρικαδες ζηλευαν στο φουλ λεμε. Μη σου πω οτι θα αγορασουν και μοτοσυκλετα στο μελλον...Αρχικά δημιουργήθηκε από George-3-
Κουφος.... οχι απλα ξερουν οτι εισαι γρηγορος και σε ζηλευουν. Τι μαλακα ειναι μερικοι...![]()
![]()
-------------
I don't kill flies, but I like to mess with their minds. I hold them above
globes. They freak out and yell "Whooa, I'm *way* too high."
-- Bruce Baum
CB400SF '97
CBR600F '03
μερικοι ανθρωποι φοβουντε και να σου πω και κατι?
και εγω εχω πει αυτη τη λεξη απο μεσα μου για κατι τυπους και τυπισσες που ειναι χωρις καμοια προστασια και πανε και μου κανουν σφηνες με 100+ αναμεσα στα αμαξια
το μετανοιονω καθε που το λεω....αλλα ειναι αληθεια
δεν ειναι ολοι σαν και εμας
και αμα σου εχει βγει το ονομα.....θελει κοπο να το χτισεις παλι απο την αρχη
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Φιλοι σου ηταν τα παιδια? Δεν καταλαβα καλα....
Ημαρτον ρε παναγια μου τι αλλο θα ακουσουμε.....
(φτου σκορδα μακρια, οξωωωωωωωωωωωω)
Εγώ επειδή έχω και αυτοκίνητο και μηχανη και βλέπω τα πράγματα πιο ανοιχτά μπορώ να πω τα εξής:
1) Η οδήγηση μοτοσυκλέτας δε συγκρίνεται με την οδήγηση αυτοκινήτου! Άλλη αίσθηση!
2) Σίγουρα η οδήγηση μοτοσυκλέτας - παπιού είναι πολύ πιο επικίνδυνη από την οδήγηση αυτοκινήτου.
3) Σίγουρα η οδήγηση μοτοσυκλέτας - παπιού είναι πολύ πιο δύσκολη - απαιτητική από την οδήγηση αυτοκινήτου, αν θες να πηγαίνεις στη δουλειά σου και να γυρίζεις πάλι σπίτι το απόγευμα σώος και αβλαβής! (Εντάξει υπάρχουν και παράγοντες που δεν τους επηρεάζεις αλλά πιστεύω ότι όσο καλύτερα μαθαίνεις να οδηγάς, τόσο αυτοί μειώνονται.)
4) Το αυτοκίνητο είναι απαραίτητο όταν εχεις οικογένεια με πάνω από 2 άτομα, όταν έχεις να πας επίσκεψη, γάμο, κλπ που πρέπει εσύ και η γυναίκα σου να είστε στη τρίχα.
5) Το αυτοκίνητο είναι απαραίτητο για μετακίνηση με κακές καιρικές συνθήκες (βροχή, χιόνι κλπ).
6) Το αυτοκίνητο είναι απαραίτητο για μεταφορά πολλών αποσκευών σε ταξίδι, ψώνια κλπ.
7) Η μηχανή είναι απαραίτητη για μετακίνηση μέσα σε μεγαλουπόλεις. (Στην Αθήνα δε, αν μπεις στο κέντρο με αμάξι για μία δουλειά θα κάνεις τόσο χρόνο, (κίνηση, παρκάρισμα,κλπ) που με την μηχανή θα έκανες τουλάχιστον 5 δουλειές σε διαφορετικά σημεία της Αθήνας
8) Η μηχανή είναι φοβερή για μετακίνηση το καλοκαίρι, διακοπές κλπ.
Κλείνοντας θα πω ότι και τα δύο χρειάζονται και δεν βλέπω το λόγο γιατί να τσακωνόμαστε ποιο είναι καλύτερο, ποιο χρειάζεται και ποιο όχι, και να κρίνουμε τους ανθρώπους ανάλογα με το τί από τα δύο οδηγούν!
![]()
![]()
![]()
![]()
Παίζουμε?
Θέλω...
Θέλω κι άλλες...
Θέλω κι άλλες διακοπές...
Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη............
Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη το καλοκαίριιιιιιιιιιιι......
Αρχικά δημιουργήθηκε από cbanthropos
στανταρ! Αυτο ειναι. Να μιλουσαν ετσι τιποτα παππουδες, να πω ενταξη, φοβουνται, ολα τα βλεπουν επικινδυνα. Αλλα οι πιτσιρικαδες ζηλευαν στο φουλ λεμε. Μη σου πω οτι θα αγορασουν και μοτοσυκλετα στο μελλον...![]()
Δεν το πιστευω αυτο. Μαλλον εχει δικιο ο φιλος που λεει οτι μιλουσαν σοβαρα.
έλα ρε... μη κάνεις έτσι....
και εγώ μελλοθάνατος είμαι.....
το έχω κανονίσει να φύγω γύρω στα 84 μου με παιδιά και εγγόνια...
ΜΕ πολλές πολλές εμπειρίες από ταξίδια που μερικοί δε θα κάνουν ποτέ....
ΜΕ πολλούς φίλους που μερικοί δε θα γνωρίσουν ποτέ....
ΜΕ παρέες που μιλάμε την ίδια γλώσσα και γελάμε με τα ίδια αστεία και έχουμε ζήσει μαζί αρκετές ιστορίες....
ΜΕ 4-5 μπουφάν cordura και δέρμα, 8-9 ζευγάρια γάντια και 7-8 όμορφα χρωματιστά κράνη που τα έχω πληρώσει για να τα φοράω και δεν είναι διακοσμητικοί προφυλακτήρες εκεί που μπαίνει η πινακίδα...
ΜΕ άπειρες κερδισμένες ώρες/μέρες/μήνες στη ζωή μου που θα περάσω εποικοδομητικά κάνοντας πράγματα και όχι όντας κολλημένος στην κίνηση της πόλης ακούγοντας στο τέρμα Γονίδη...
ΜΕ βόλτες μέσα στο ΣΚ σε όμορφα μέρη που θα μου ξαναδίνουν δύναμη και κουράγιο να αντέξω άλλη μια εβδομάδα στη δουλειά με όμορφες εικόνες...
ΜΕ πιο καλή υγεία αφού θα τρωώ όλους τους καιρούς (ζέστη, κρύο, υγρασία κλπ.) στη πλάτη ή στο στήθος πάνω στη μηχανή μου και όχι κλεισμένος πίσω από ένα τιμόνι αυτοκινήτου με τεχνητό περιβάλλον κλιματισμού και σωματίδια από τους σωλήνες αερισμού. Οπότε θα αποκτήσω πιο γερή κράση στις αλλαγές του καιρού...
ΜΕ ώρες ισορροπίας και τεχνικής πάνω σε δύο τροχούς που όπως και να το κάνουμε είναι μια ιδιότυπη γυμναστική αντί να καπνίζω και να μιλάω στο κινητό μέσα στο αμάξι...
ΜΕ νοοτροπία να σέβομαι τη ζωή μου και τη ζωή των άλλων γιατί καλώς ή κακώς θα έχω ζήσει καταστάσεις απειλητικές για τη ζωή μου οπότε θα εκτιμήσω το δώρο του να περπατάς, αναπνέεις, επικοινωνείς με άλλους ανθρώπους και με τον εαυτό σου...
Με...
ΜΕ πολλά ακόμα παραδείγματα διαφοροποίησης από τη ρομποτική ζωή στην οποία μας καθοδηγούν.....
ΜΕ...
ΜΕ...
ΜΕ...
ΜΕ...
ΜΕ... τα χίλια δίτροχος και ελεύθερος...
και θα ζούσα 114 χρόνια αλλά λέω μόνο 84 χρόνια επειδή μέχρι τώρα καπνίζω
και επειδή στα 84 θα κάνω κόντρα μπυροποσίας με τον Bartlal και θα πεθάνω από τη στενοχώρια μου γιατί πίνει πολύ η χαμούρα.... και θα με κερδίσει.....
![]()
san kagoyras kai san mellothanatos
(afou to suniditopoihsa meta apo atyxhma sthn paraliakh)
kai afoy afisa ekei to 3 minon gsxr 1000 k6 mou
meta apo super kafro volta (me olla ta sxetika) kai kathos gyrnaga spiti pou eixa rendez vous me allous kafrous gia peretairo synexish ths kafrilas me crf-450 se vouno.
stamatisa me ena kafro edo anamesa apo atokinhta sthn paraliakh katw apo thn aerogefyra mprwsta apo ton erythro shmmatodoth.
ekei poy noxelika perimena to prassino akouw ena frenarisma
(38m) kai trww sthn plath ena opel corsa pou prin ftasei se mena esprokse kai ena citroen BX!!!!! (kapoiws ton evale ekei gia na me sosei)
karpos mesh nefro talaiporeia kai apozhmeiwsh se 3 mhnes
eythxws foraga ta panta gia mia mikrh kafrovolta
to atyxhma egine
mera meshmerh me hliofania
se eytheia
me ton symmatodoth se orato shmeio
me emena + 8-9 aytokhnita stammathmena mprwsta toy
me kalo tapita
KAI ME ODYGO STHN ILIKIA MOY (28)
symperasma
mhn trexete!
mhn kanete souzes!
mhn kanete edo!
mhn kanete kontres!
mhn kanete moto cross!
almata kai alla epikyndina pragmata!
an se xanapoun mellothanato pes tous apla
FONIADES
giath ekeinoi den pathainoun tipota mesa sta dyo amaxia pou vgikan olikh katastrofh.
MOUNOPANA.
sorry ksexasa toys tropous mou
KAFROS
www.myspace.com/maronsrad
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
έλα ρε... μη κάνεις έτσι....
και εγώ μελλοθάνατος είμαι.....
το έχω κανονίσει να φύγω γύρω στα 84 μου με παιδιά και εγγόνια...
ΜΕ πολλές πολλές εμπειρίες από ταξίδια που μερικοί δε θα κάνουν ποτέ....
ΜΕ πολλούς φίλους που μερικοί δε θα γνωρίσουν ποτέ....
ΜΕ παρέες που μιλάμε την ίδια γλώσσα και γελάμε με τα ίδια αστεία και έχουμε ζήσει μαζί αρκετές ιστορίες....
ΜΕ 4-5 μπουφάν cordura και δέρμα, 8-9 ζευγάρια γάντια και 7-8 όμορφα χρωματιστά κράνη που τα έχω πληρώσει για να τα φοράω και δεν είναι διακοσμητικοί προφυλακτήρες εκεί που μπαίνει η πινακίδα...
ΜΕ άπειρες κερδισμένες ώρες/μέρες/μήνες στη ζωή μου που θα περάσω εποικοδομητικά κάνοντας πράγματα και όχι όντας κολλημένος στην κίνηση της πόλης ακούγοντας στο τέρμα Γονίδη...
ΜΕ βόλτες μέσα στο ΣΚ σε όμορφα μέρη που θα μου ξαναδίνουν δύναμη και κουράγιο να αντέξω άλλη μια εβδομάδα στη δουλειά με όμορφες εικόνες...
ΜΕ πιο καλή υγεία αφού θα τρωώ όλους τους καιρούς (ζέστη, κρύο, υγρασία κλπ.) στη πλάτη ή στο στήθος πάνω στη μηχανή μου και όχι κλεισμένος πίσω από ένα τιμόνι αυτοκινήτου με τεχνητό περιβάλλον κλιματισμού και σωματίδια από τους σωλήνες αερισμού. Οπότε θα αποκτήσω πιο γερή κράση στις αλλαγές του καιρού...
ΜΕ ώρες ισορροπίας και τεχνικής πάνω σε δύο τροχούς που όπως και να το κάνουμε είναι μια ιδιότυπη γυμναστική αντί να καπνίζω και να μιλάω στο κινητό μέσα στο αμάξι...
ΜΕ νοοτροπία να σέβομαι τη ζωή μου και τη ζωή των άλλων γιατί καλώς ή κακώς θα έχω ζήσει καταστάσεις απειλητικές για τη ζωή μου οπότε θα εκτιμήσω το δώρο του να περπατάς, αναπνέεις, επικοινωνείς με άλλους ανθρώπους και με τον εαυτό σου...
Με...
ΜΕ πολλά ακόμα παραδείγματα διαφοροποίησης από τη ρομποτική ζωή στην οποία μας καθοδηγούν.....
ΜΕ...
ΜΕ...
ΜΕ...
ΜΕ...
ΜΕ... τα χίλια δίτροχος και ελεύθερος...
και θα ζούσα 114 χρόνια αλλά λέω μόνο 84 χρόνια επειδή μέχρι τώρα καπνίζω
και επειδή στα 84 θα κάνω κόντρα μπυροποσίας με τον Bartlal και θα πεθάνω από τη στενοχώρια μου γιατί πίνει πολύ η χαμούρα.... και θα με κερδίσει.....
![]()
Δεν ξέρω για σένα φίλε μου, αλλά ΕΓΩ σκοπεύω να ζήσω ... ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
Απλά.
I used to think it was a terrible thing that life was so unfair. Then I thought, 'what if life *were* fair, and all of the terrible things that happen to us came because we really deserved them?' Now I take great comfort in the general unfairness and hostility of the universe.
Αρχικά δημιουργήθηκε από thewhiteowl
Δεν ξέρω για σένα φίλε μου, αλλά ΕΓΩ σκοπεύω να ζήσω ... ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
Απλά.
ok, Elvis, whatever you say...
give my greetings to James Dean...
friendly,
Mahatma
![]()
![]()
![]()