Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 73

Θέμα: Να τι μαθαίνεις...

Αρχικά δημιουργήθηκε από thewhiteowl
    Δεν ξέρω για σένα φίλε μου, αλλά ΕΓΩ σκοπεύω να ζήσω ... ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
    Απλά.
    Και πολύ καλά κάνεις και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

Και νομίζω οτι όλοι συμφωνούν.

Αυτό τι σημαίνει όμως ;; Οτι πάμε για αυτοκτονία όσοι γουστάρουμε μοτό, βόλτα, αδρεναλίνη, ελευθερία, ένα απλό αεράκι στο πρόσωπό μας, ισορροπία σε δύο ρόδες, μπάσιμο σε στροφιλίκι, κλπ κλπ ;;

Ποιος δεν αγαπάει τη ζωή του ;

Ποιος δεν θέλει να δει την επόμενη ανατολή ;

Ποιος δεν θέλει να γευτεί όσο το δυνατόν περισσότερα απ'αυτά που τον ευχαριστούν και τον γεμίζουν σαν άνθρωπο ;

Ευτυχισμένη Μαγισσούλα Το avatar του/της evvou
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    ok, Elvis, whatever you say...

give my greetings to James Dean...

friendly,
    Mahatma

ασχετα με το αν γελασα με αυτο το ποστακι...συμφωνω με το πρωτο που εγραψες...

το original α-μηχανο™ μελος

Boy Is Back in Town Το avatar του/της soter3gm
    Οδηγώ και αυτοκίνητο και μηχανή
    Το αυτοκίνητο λόγο επαγγέλματος ,τη μηχανή για να περνάω καλά, και τα δυο στα χέρια ενός βλάκα είναι όπλα που σκοτώνουν άνετα οποιονδήποτε
    Στο δρόμο έχω δει άπυρες βλακείες από παπάκια σκουτεράκια και όσα ‘ακια’ υπάρχουν και άπυρες βλακείες από τύπους που δεν ίδρωσαν για να έχουν αυτοκίνητο και να το ‘πονάνε’ και από πάνω να σου ‘την λένε’ γιατί δεν τους αφήνεις να σε περάσουν από δεξιά στον λεωφορείοδιάδρομο (που άνετα μπαίνω και με τη βούλα και δεν ‘τρέχει μία’ αλλά δεν τον ακουμπάω ποτέ )
    Άπυρους να κάνουν βλακείες στην Εθνική οδό να αφήνουν τα συντρίμμια τους στα parking και τα κόκαλα τους στην άσφαλτο
    Αυτό που έχω καταλάβει είναι πως όλοι αυτοί έχουν σαλτάρει από αυτή την πόλη που είναι δυσβάσταχτη πλέον που κάνουν μια διαδρομή αντί των 15’ σε 1,30’ που για να βρουν να σταθμεύσουν κάνουν 20 λεπτά (και μετά το βρίσκουν χτυπημένο ) η ριγμένο κάτω αν μιλάμε για μηχανή , και τόσα άλλα στραβά και ανάποδα που βλέπουμε και ζούμε
    Από όλα αυτά ένα πράγμα έχω καταλάβει πως χρειαζόμαστε όλοι ΜΑ όλοι
    Υπομονή και σύνεση να καταλαβαίνουμε πως και ο ΜΑΛΑΚΑΣ είναι μέσα στο ίδιο καζάνι με ΈΜΑΣ (που κινδυνεύουμε), και που για κάποιο λόγο κάνει τη μαλακία
    Γιατί απολύθηκε γιατί χώρισε γιατί άργησε στο ραντεβού με την γκόμενα γιατί ,γιατί ,γιατί .
    Κοινός χαλαρώστε για να περνάτε καλύτερα
    SOTER3GM
    "Ride hard live forever"
    soter3gm

----------------

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dimmeneidis
    Μεγάλη παρέα απο παιδιά κάθε ηλικίας με αυτοκίνητα που έτυχε να παρεβρεθώ εχτές με μηχανή. Εγώ πήγα να δώ ένα φίλο και μου κάναν τα νεύρα κουρέλι. Και μου άρεσε που συμφωνούσαν κιόλας με σοβαρότατο ύφος...ούτε καν μίλησα, αυτοι μιλούσαν μεταξί τους... μόλις έφτασα λένε ψυθιριστά δύο μεταξί τους: "καλώς τον μελοθάνατο". Νομίζουν πως είμαι κουφός;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Γράψε τους στα φρύδια σου κ συνέχισε κανονικά. κ εμένα πρώτη μέρα που φέρνω το μοτόρι σπίτι πετάγεται ο θείος μου κ μου λέει. "θα πέσεις σίγουρα" και λοιπές:a31: :a31: Φαντάσου την ψυχολογία μου. Βγήκα βόλτα καραξενερωμένος. Τον έγραψα στα φρύδια μου στην τελική κ είναι όλα μέλι γάλα!

μήπως, λέω μήηηηηηηπως όλοι αυτοί οι εξυπνάκιδες έχουν φάει τη φρίκη της ζωής τους που περιμένουν υπομονετικάααααααα:ZZZ: :ZZZ: το φανάρι, ενώ ο δίτροχος τους περνάει για πλάκα κ πάει στι δουλίτσα του;
    Μήπως φρικάρουν που βλέπουν τον παπάκια με το μωρό δικάβαλο (ξεκράνωτοι κ το κατακρίνω ) και του έρχεται κόλπος;(εγώ έχω το ωραίο κ καινουρίο Golf και ο τύπος με την πάπια των 700 ευρώ έχει τέτοιο μωρό; )
    Μήπως ακούνε μοτοβόλτα σε βουνά, εξωτερικό κλπ και παθαίνουν πλάκα;

ΜΗΠΩΣ ΖΗΛΕΥΟΥΝ όλοι αυτό οι γελοίοι και βγάζουν το άχτι τους λέγοντας ότι κινδυνεύει ο μοτοσυκλετιστής; γιατί αυτή η έχθρα; (ο μέσος μοτοσυκλετιστής έχει κ το τουτούνι του για να πάει το σινεμαδάκι του, το μπανάκι του και τα σχετικά, οποτε συνήθως δε το βλέπουν εχθρικά το 4τροχο (ως όχημα κ όχι ως νοοτροπία))

Επειδή δεν έχουν τα κότσια να καβαλήσουν ένα καλό μοτόρι για να γουστάρουν πρέπει να μη καβαλάει κανείς; Βλέπω πάρα πολλούς που στο φανάρι κάθονται στη μέση. ναι, το έχω κάνει κ εγώ αθελά μου ή να αλλάξω λωρίδα, αλλά μετά κάνω χώρο για τους τύπους με τις μοτοσυκλέτες. δε παραμένω εκεί!!!!!
    Τι, επειδή δε μπορείς εσύ να πάς πουθενά, να στερήσεις το δικαίωμα κ από τους άλλους που μπορούνε;
    Μιλάμε για τρελή κακία!!!!

ΜΗ ΣΩΣΟΥΝ Κ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!

συγχύστηκα...

4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από soter3gm
    Οδηγώ και αυτοκίνητο και μηχανή
    Το αυτοκίνητο λόγο επαγγέλματος ,τη μηχανή για να περνάω καλά, και τα δυο στα χέρια ενός βλάκα είναι όπλα που σκοτώνουν άνετα οποιονδήποτε
    Στο δρόμο έχω δει άπυρες βλακείες από παπάκια σκουτεράκια και όσα ‘ακια’ υπάρχουν και άπυρες βλακείες από τύπους που δεν ίδρωσαν για να έχουν αυτοκίνητο και να το ‘πονάνε’ και από πάνω να σου ‘την λένε’ γιατί δεν τους αφήνεις να σε περάσουν από δεξιά στον λεωφορείοδιάδρομο (που άνετα μπαίνω και με τη βούλα και δεν ‘τρέχει μία’ αλλά δεν τον ακουμπάω ποτέ )
    Άπυρους να κάνουν βλακείες στην Εθνική οδό να αφήνουν τα συντρίμμια τους στα parking και τα κόκαλα τους στην άσφαλτο
    Αυτό που έχω καταλάβει είναι πως όλοι αυτοί έχουν σαλτάρει από αυτή την πόλη που είναι δυσβάσταχτη πλέον που κάνουν μια διαδρομή αντί των 15’ σε 1,30’ που για να βρουν να σταθμεύσουν κάνουν 20 λεπτά (και μετά το βρίσκουν χτυπημένο ) η ριγμένο κάτω αν μιλάμε για μηχανή , και τόσα άλλα στραβά και ανάποδα που βλέπουμε και ζούμε
    Από όλα αυτά ένα πράγμα έχω καταλάβει πως χρειαζόμαστε όλοι ΜΑ όλοι
    Υπομονή και σύνεση να καταλαβαίνουμε πως και ο ΜΑΛΑΚΑΣ είναι μέσα στο ίδιο καζάνι με ΈΜΑΣ (που κινδυνεύουμε), και που για κάποιο λόγο κάνει τη μαλακία
    Γιατί απολύθηκε γιατί χώρισε γιατί άργησε στο ραντεβού με την γκόμενα γιατί ,γιατί ,γιατί .
    Κοινός χαλαρώστε για να περνάτε καλύτερα

εεεμμ...θα διαφωνησω γι'αυτο που λες με το αν εχει ιδρωσει καποιος η οχι για το αμαξι του...αυτο δεν το ξερουμε..και δεν χαρακτηριζει εναν ανθρωπο..

οσο για το αλλο θα συμφωνησω...πρεπει ολοι να εχουμε υπομονη και να χαλαρωσουμε...και ολοι να εχουμε τα ματια μας 5000 και ειδικα οσοι οδηγουν αμαξι (οπως και εγω ) με λιγη προσοχη παραπανω και με μια 2η και 3η ματια γυρο σου..αποφευγεις παααρα πολλα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
    Γράψε τους στα φρύδια σου κ συνέχισε κανονικά.

συγχύστηκα...
    ουτε να τα παιρνετε κρανιο..ουτε να ασχολειστε..ειναι ανθρωποι που εχουν αλλες αποψεις και αλλες εμπειριες...δε μπορεις να τον κατηγορησεις τον αλλον αν δεν εχει καβαλησει ποτε μηχανη και δεν ξερει πως ειναι...λογικο να βλεπει μονο τα αρνητικα!

συνδεση με καϊρο και γεια σας λεμε...μη χαλιεστε λεμεεεεεεεεεε

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider

Re: Να τι μαθαίνεις...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimmeneidis
    Ξέρετε τι έμαθα χτές και βάλτε το όλοι καλά στο μυαλό σας:

Για μερικούς ο "Μοτοσυκλετιστής" ΨΩΦΑΕΙ ενώ ο "Άνθρωπος" απλά πεθαίνει.

Καλά ο κόσμος ΔΕΝ Γαμάει καθόλου; Απο την στέριση διμιουργείται αυτή η συμπεριφορά;:hypnotize

O MOTOSYKLETISTHS PSOFAEI!! KAI AYTOS POY EINAI SE MIA KAREKLA H KREBATI PE8AINEI...EINAI POIHTIKOS LOGOS....O XTYPHMENOS NEKROS SKYLOS STON DROMO,EXEI THN IDIA EIKONA (XORIS KRANOS KLP)
    O MOTOSYKLETISTHS ORIGINAL 8ELLEI NA EINAI SE EPAFH ME THN FYSH,NA MYRIZEI TON AERA,NA TON AIS8ANETE KLP!
    EXOY KAI O LONELY RIDER,EASY RIDER OPOS H EKFRASH PE8ANE MONOS TOY SAN TON SKYLO,SAN TO SKYLI ST'ABELI K.A
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    ...Είναι δύσκολο να αντιληφθεί κάποιος τι σημαίνει οδήγηση μηχανής (οχι καγκούριασμα) , χωρίς να την έχει καβαλήσει ποτέ, με ζεστό ήλιο , δερμάτινη στολή , και στροφιλίκια....

εχω και εγω ΚΟΥΤΙ και οταν με ρωτανε γνωστοι και φιλοι γιατι εχω και 2 "μηχανακια" χαμογελαω απλα και δε λεω τιποτα....

(που θα παει.. δε θα κερδισω το jocker? οπου ναναι θα βγει το EVO10 που θα φτιαχτει για μενα σε χρωματακι Lime green... )

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi

EVO10 που θα φτιαχτει για μενα σε χρωματακι Lime green... )

ναι καλα

βολεψου με ενα ΕVI 25 τωρα και τα λεμε

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI z750

:a24: :a07:

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    :a07:

:a07:
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας

Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας

παχαινουν αυτα ρε και μετα σε βλεπω για κανα ον οφ βαρκαντερο μονο

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Ρε εγω το τζοκερ το εχω στην υπογραφη μου, τι να λεμε τωρα.

Αμα βγει το ΕΒΟ 10 θα το παρω κοκκινακι. Αν εχω κερδισει τιποτις λεφτα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI z750
    ναι καλα

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ
    ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Να τι είναι πολιτική
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 03/04/2010, 17:28
  2. Απαντήσεις: 77
    Τελευταίο μήνυμα: 20/09/2008, 11:14
  3. Να τι θα ψηφίσω
    από gloum στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 88
    Τελευταίο μήνυμα: 28/08/2007, 18:23
  4. Να τι εστί Σαρακάκης !
    από nikonian στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 08/08/2006, 14:46
  5. Suzuki Bandit 400 Razorback(αξιζει να τι δειτε)
    από AFTER στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 03/05/2006, 23:21

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ