Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 73

Θέμα: Να τι μαθαίνεις...

Χαστουκοψαριδης Το avatar του/της xastoukopsaro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KeLeYTiS
    Οταν λετε για μπουρια κατι τετοιο εννοειται?

(Αμα φτιαξω την φλατζα μεχρι τα 220 δεν υπαρχει ρενω μαμα που να με περναει )
    εχεις αλλαξει ζαντα να υποθεσω... εννοω νουμερο..... στο εκανε λιγο τρακτερακι....:smilea: :smilea:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από xastoukopsaro
    Αν ειχες βαλει κατι τετοιο...... εμπαινες αυτοματα στην κατηγορια.... ως προεδρος... αλλα στον δρομο απο πανω και εσενα!!!!....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Πες μου οτι ΔΕΝ εκοψε το πατωμα για να χωρεσουν τα μπουρια.

-Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

GSX-R1000
    Τωρα επειδή δέν μπορώ να κάνω παραθέσεις σε κάθε πόστ απλά ξέρω πως έχετε δίκιο αλλά με έπιασε και νευρίασα, δεν μπορω να το συγκρατήσω... Να πάνε στην ευχή του θεού και καλύτερα να μήν τους ξαναδώ...ποτε όμως!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Dionisisk5
    Oχι ρε συ καi lime green. Αμα ειναι ετσι να μην σου κατσει ποτε το λοτο γιατι θα στο καψω με τετοια ιεροσυλια

Και εγω βγαζω τον αγκωνα στο παραθυρο ρε συ οταν ειμαι στο αυτοκινητο. Τι παει να πει αυτο?
    Και δειχνω και σεβασμο σε αυτου που εχουν ξοδεψει μικρες περιουσιες να φτιαξουν τα αυτοκινητα τους.
    Αυτο που μισω ειναι τους τυπους με και "καλα" φτιαγμενα αμαξια και τις πραπροθ εξατμισεις τους, τα φιμε τους στα κολοφαναρα και τα 5000 αυτοκολλητα απο aftermarket που αναθεμα αν εχουν ενα απο αυτα πανω στο αμαξι τους.
    Τεσπα γενικα επειδη ζω και με τα δυο μεσα ειμαι απο τους τυχερους ή απο τους δουλευταραδες πιτσιρικαδες οπως το βλεπεει καθενας, απλα νομιζω η λεξη σεβασμος ειναι απαραιτητη για να επιζησουμε στους δρομους.
    Ολοι κανουμε τις λαλακιες μας ειτε ειμαστε με αμαξι ειτε με μοτο

να διορθωσω... δεν ενοοω βαζονατς στον αγκωνα στο παραθυρο μπαινει καποιος στο καζανι.... ασε που το κανω και εγω, (αλλα δεν κρεμαω το χερι εξω)...
    με αυτο το παραδειγμα (ισως υπερβολικο) ηθελα να τονισω την κατηγορια που δεν σεβεται κανεναν στον δρομο. ειναι οι γληγοροι και μονο.... οι μαμαω και δενρω και οι "μην με περασεις γιατι μετα θα σου ερθω κολλησω απο μανω γιατι αν θελω τρεχω"

παντα αναρωτηθηκα...... αντι να δωσουν 4 εκτ να παρουν ενα αμαξι και να σκασουν αλλα 4 να το φτιαξουν.... γιατι δεν περνουν ενα των 8???? ποτε δεν το καταλαβα

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimmeneidis
    Μεγάλη παρέα απο παιδιά κάθε ηλικίας με αυτοκίνητα που έτυχε να παρεβρεθώ εχτές με μηχανή.
    μαγκες παρτε τις ψησταριες σας ,τις χοντρες και ασχημες γυναικες σας ,τραβατε στην πεθερα σας να σας φτιαξει ενα ταψι φασολαδα και με την μπακα που εχετε για αεροσακο ...........πιεστε την να ξεφουσκωσει το βραδυ που θα κοιμαστε σαν τα μοσχαρια ......απο το πολυ το καθησιο στο τουτου η μ@λακια βαραει ......

και παρτε και το κλειδι απο την μαντρα ........για να μας κλ@σετε τ @αρχιδια ........καλη σας νυχτα λουληδες

Αρχικά δημιουργήθηκε από xastoukopsaro
    να διορθωσω... δεν ενοοω βαζονατς στον αγκωνα στο παραθυρο μπαινει καποιος στο καζανι.... ασε που το κανω και εγω, (αλλα δεν κρεμαω το χερι εξω)...
    με αυτο το παραδειγμα (ισως υπερβολικο) ηθελα να τονισω την κατηγορια που δεν σεβεται κανεναν στον δρομο. ειναι οι γληγοροι και μονο.... οι μαμαω και δενρω και οι "μην με περασεις γιατι μετα θα σου ερθω κολλησω απο μανω γιατι αν θελω τρεχω"

παντα αναρωτηθηκα...... αντι να δωσουν 4 εκτ να παρουν ενα αμαξι και να σκασουν αλλα 4 να το φτιαξουν.... γιατι δεν περνουν ενα των 8???? ποτε δεν το καταλαβα
    Eσυ γιατι βαζεις εξτρα στο μηχανακι σου?

(Οταν λεω εσυ εννοω γενικα ετσι ? Οχι εσενα προσωπικα)

Το ιδιο δεν ειναι?

Γιατι φτιαχνεις το Ρ1 σου και δεν πας να παρεις κατευθειαν ενα Ducati?

Θεμα γουστου ειναι ολα...

Εμενα τα Αγγλικα Saxakia (εως ενα σημειο βεβαια) μου αρεσουν,μου αρεσει να κανει βαβουρα το αυτοκινητο μου οταν κανω ταξιδι (αν και γερναω και αρχιζω και κουραζομαι)
    Μου αρεσει να βγαζω το χερι εξω
    Μου αρεσει οταν βρεχει να ειμαι μεσα στεγνος και καθαρος με την φραπεδια και την μουσικουλα μου να χαζευω τα βρεγμενα τοπια

Μου αρεσουν ομως και τα αντιστροφως αναλογα με την μηχανη μου...

Αυτα τελος απο μενα
    http://kelecarbon.blogspot.gr

Γιατι ενας χρονος δεν ειναι αρκετος και οι 4 χαλανε 2 ασκοπα........

)
    ταριφας εισαι??? θα κανεις μανικι απο τον ηλιο ........βαλτο μεσα .....εκτος αν ειναι χρεπι και δεν εχει ερ-κοντισιον

Μια απορία: γιατί βάζουν αεροτομές σε αμάξια που κατα τα άλλα έχουν τα αεροδυναμικά χαρακτηριστικά ενός τούβλου;

evo? τί evo και σκατέβο; ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΤΡΑΤΡΟΧΟ:

(και σε χρωματάκι που θα αρέσει σε κάποιον-κάποιον... )

Παλαιό μέλος
    Eσυ γιατι βαζεις εξτρα στο μηχανακι σου?

(Οταν λεω εσυ εννοω γενικα ετσι ? Οχι εσενα προσωπικα)

Το ιδιο δεν ειναι?

Γιατι φτιαχνεις το Ρ1 σου και δεν πας να παρεις κατευθειαν ενα Ducati?

Θεμα γουστου ειναι ολα...

Εμενα τα Αγγλικα Saxakia (εως ενα σημειο βεβαια) μου αρεσουν,μου αρεσει να κανει βαβουρα το αυτοκινητο μου οταν κανω ταξιδι (αν και γερναω και αρχιζω και κουραζομαι)
    Μου αρεσει οταν βρεχει να ειμαι μεσα στεγνος και καθαρος με την φραπεδια και την μουσικουλα μου να χαζευω τα βρεγμενα τοπια

Μου αρεσουν ομως και τα αντιστροφως αναλογα με την μηχανη μου...

Αυτα τελος απο μενα
    Eτσι ειναι οπως φτιαχνουν καποιοι την μηχανη το ιδιο ειναι και με τα αμαξια. Γιατι δλδ ο αλλος με τα 120 αλογακια τοθ να μιν κανει το αμαξι 200 ι ο αλλο με τα 300 στα 500? ποιο παρανοικο δεν ειναι περνεις Κ5 η R1 και να το τουρμπιζεις....? ποσο ποια να παει η παρανοια Τωρα γιατινα μην παρει αμαξι κατευθειαν των 8 ειναι μεγαλη κουβεντα ο τομεας της βελτιωσης το γιατι και το αν αξιζει κτλ και ο καθενας το κρινει μονος του και το ζυγιζει αν τον συμφερει.

Καλα η φωτο που εβαλες ειναι οντως ο ορισμος της καβουριας. Συχαινομαι αυτες της αεροτομες σε αμαξακια καρτ παιζει να τους καβουν παρα να τους δινουν

τί είναι η "καβουριά" ;

Αυτό που βλέπεις δεν είναι "αμαξάκι καρτ" ...

Tα εχετε λιγακι μπερδεμενα τα πραγματα

Και οσο βλεπω ποστ σαν του Ζολοτα δυσκολευομαι να καταλαβω ποιος εχει λαθος και ποιος δικιο...

Οσο για την αεροτομη το δικο μου την φοραγε απο την μανα του...αρα η Citroen ειναι καγκουρας
    http://kelecarbon.blogspot.gr

Γιατι ενας χρονος δεν ειναι αρκετος και οι 4 χαλανε 2 ασκοπα........

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
    τί είναι η "καβουριά" ;

Αυτό που βλέπεις δεν είναι "αμαξάκι καρτ" ...
    Sorry αλλα για εμενα τετοια αμαξακια ειναι καρτ. Χωρις να σημαινει οτι τα υποτιμω σαν αξια απλα μικρο σασι, πολλα αλογα και τετοιος χειρισμος θυιζει εντονα καρτ...

Παλαιό μέλος
    Tα εχετε λιγακι μπερδεμενα τα πραγματα

Και οσο βλεπω ποστ σαν του Ζολοτα δυσκολευομαι να καταλαβω ποιος εχει λαθος και ποιος δικιο...

Οσο για την αεροτομη το δικο μου την φοραγε απο την μανα του...αρα η Citroen ειναι καγκουρας
    Το δικο σου δεν ειχε αεροτομη που κανει για απλωστρα και μονοζυγο μαζι. Εχει την αεροτομη που εχουν ολα τα κλασικα αυτοκινητα εργοστασιου μικρη και διακριτικη.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	lada tuning.jpg 
Προβολές:	49 
Μέγεθος:	19,5 KB 
ID:	54353

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Να τι είναι πολιτική
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 03/04/2010, 17:28
  2. Απαντήσεις: 77
    Τελευταίο μήνυμα: 20/09/2008, 11:14
  3. Να τι θα ψηφίσω
    από gloum στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 88
    Τελευταίο μήνυμα: 28/08/2007, 18:23
  4. Να τι εστί Σαρακάκης !
    από nikonian στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 08/08/2006, 14:46
  5. Suzuki Bandit 400 Razorback(αξιζει να τι δειτε)
    από AFTER στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 03/05/2006, 23:21

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ