Σωστος.... Και παιδια οπως ειπε και ο vrider δεν προβλεπεται απο τον κωδικα οι σφινες απο τα μηχανακια. οποτε δεν υπαρχει η δικαιολογια του καθρεφτη. και αναλογισου το αναποδα. αν το 99.9% των ιδιοκτητων με μηχανακια κανουν σφηνες απο αριστερα δεξια, ποσοι οδηγοι αμαξιων κοιτουν τον καθρεφτη τους ωστε να μην εχεις χτυπησει εσυ ως τωραΑρχικά δημιουργήθηκε από Vezouvios
Να κανω μια ερωτηση??
Ποσοι απο εμας εχουμε και αυτοκινητο?
Ποσοι απο εμας καταλαθος καναμε μια μαμακια με το κουτι και φεραμε σε δυσκολη θεση καποιον συναδελφο μοτοσυκλετιστη?
Ποσοι απο εμας που εχουμε αυτοκινητο ειμαστε αφηρημενοι και ξεχνουμε οτι υπαρχουν και αλλοι ανθρωποι γυρω μας εκτος απο κουτια?
Ολα αυτα και αλλα πολλα αποδεικνυουν οτι οι ελληνες δεν εχουμε παιδεια στην οδηγηση,
Φταει το κρατος ? ΝΑΙ
Εμεις ?? ΝΑΙ
Στην ευρωπη οι μοτοσυκλετιστες ποτε μα ποτε δεν κανουν σφηνες οπως κανουμε εδω σαν τρελοι εμεις.
Και μην μου πειτε οτι φταει ο οδηγος του αυτοκινητου οταν εμεις αλλαζουμε λωριδες εντος πολης σαν τρελοι..
Δεν λεω οτι το κανουμε ολοι,Αλλα οι περισσοτεροι.
Ζ109 ΕΣΥ λες..........Αν δείτε τον τρόπο που οδηγούν μερικοί-ές,απο τη θέση οδήγησης μέχρι τα αξεσουάρ του οδηγού(κινητό,σάντουιτς...
Και εγω σου απαντω...
Δεν εχεις δει να μιλανε πανω σε μοτο στο κινητο εν ωρα κινησης?
Δεν εχεις δει μοτοσυκλετιστη να καπνιζει.?
Δεν εχεις δει ,ειδικα γυναικα οδηγο μοτοσυκλετας με γοβες?????
Εχεις δει τρικαβαλα?
Εχεις δει 15χρονα και 16χρονα χωρις διπλωμα ,χωρις κρανος???
Εχεις δει οδηγους πιτσαριας και courier oι οποιοι οδηγουν σαν τον rossi μεσα στην πολη?(αυτο το εκανα και εγω μικρος)
Μην κατηγορουμε μονο τα αυτοκινητα.
Και εμεις κανουμε τις μαμακιες μας
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΔΕΙΑ!!!!!!!!!!Δεν λεω υπαρχουν απιστευτοι λαλακες και κομπλεξικοι και ανιδεοι εκει εξω, αλλα υπαρχουν και απο τα δυο στρατοπεδα....