Σήμερα γυρίζοντας σπίτι από ΕΟ Αθηνών-Λαμίας ένα κόκκινο Peugeot παραλίγο να χάσει την έξοδο για Λιοσίων με αποτέλεσμα να αλλάξει 2 λωρίδες πολύ απότομα. Ακριβώς εκεί που πήγε να χωθεί ήταν ένα παλικάρι με xt ο οποίος είδε το χάρο με τα μάτια του. Εγώ ήμουν καμιά 50αριά μέτρα πίσω τους για να βγω κι εγώ στην έξοδο. Συνεχίζει το peugeot, που το οδηγούσε γυναίκα, και στρίβει όχι για Λιοσίων δεξιά, αλλά για Καυταντζόγλου αριστερά. Το xt την παίρνει από πίσω και αρχίζει να τη βρίζει. Πιο κάτω σταματάνε αναγκαστικά γιατί έχει φανάρια. Ο τύπος συνεχίζει να βρίζει χυδαία σταματημένος στο παράθυρο του οδηγού. Τότε αυτή κάτι του είπε και σηκώθηκε κι έφυγε το παλικάρι σαν σαστισμένος, αφού πρώτα είπε "όχι ρε πούστη μου". Η τύπισσα πιο κάτω έβγαλε αλαρμ και σταμάτησε. Αναρωτιόμουν τι να είχε παιχτεί. Περνάω δίπλα της και τη βλέπω εμφανώς ταραγμένη και κόκκινη. Επίσης την βλέπω εμφανώς έγκυο. Τότε κατάλαβα. Τώρα λέω πως δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση του φίλου μας με την μηχανή. Είχε σαφέστατα δίκιο, αλλά αν μια στο δισεκατομμύριο αυτή είχε τα χίλια προβλήματα με την εγκυμοσύνη της και απέβαλλε, τότε θα την είχε μαμήσει το παλικάρι.