Αυτο που επαιρνε που μπορουμε να το βρουμε;:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
Αξεχαστη θα μου μεινει μια συζητηση με ενα φιλο για την εκτροφη στρουθοκαμηλων και πως μπορεις να βγαλεις λεφτα απο αυτες πριν απο 10 χρονια.Γεια σου ρε Χρηστο.![]()
Αυτο που επαιρνε που μπορουμε να το βρουμε;:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
Αξεχαστη θα μου μεινει μια συζητηση με ενα φιλο για την εκτροφη στρουθοκαμηλων και πως μπορεις να βγαλεις λεφτα απο αυτες πριν απο 10 χρονια.Γεια σου ρε Χρηστο.![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Ε αμα χρειάζεστε κάτι για να έχετε μια ευχάριστη παρέα τότε....
Δεν νομίζω ότι τα αποτελέσματα της συχνής χρήσης της όποιας ουσίας είναι κάτι που είναι χρήσιμο.
Ο νόμος μέχρι στιγμής το απαγορεύει και ως εκ τούτου είναι μη νόμιμη η χρήση του. Και μην ακουσω τα περί χρήστη και εμπόρου. Και μόνο η λέξη χρήστης με εκνευρίζει γιατί δείχνει εξάρτηση.
Όποιος θέλει ας κάνει ότι θέλει αλλά εδώ καλό θα ήταν να μην γράφονται τέτοιου είδους κείμενα.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Εγω χαιρομαι που ειμαι χρηστης μοτοσακου και εξαρτωμαι απ' αυτο.![]()
καποια ατομα κ χωρις χρηση ουσιων φαινεται οτι εχουν περιορισμενη αντιλιψη!Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
Αν ισχυρίζεται ότι ψυχοτρόπες ουσίες βοηθούν στην αντίληψη, ή κάτι παρεμφερές, τότε η συζήτηση είναι σύντομη:
Μονος σου εβγαλες συμπερασμα το τι μπορει να ειναι,μονος εδωσες κ την απαντηση που ηθελες να δωσεις!!!
Παντως αν το τρακαρεις καπου αυτο το μικρο βιβλιαρακι χαρισε του μιση ωριτσα,δε θα σου παρει παρανω!
ειμαι σιγουρος οτι δεν μπορεις να κανεις διαχωρισμο απο τον εθισμο κ την εξη!Αρχικά δημιουργήθηκε από monstermind
τέλος το χασίς προκαλεί εθισμό, και όποιος πιστεύει το αντίθετο είναι το λιγότερο αδαής και αφελής.
ας σε φωτισει ο μπαμπινιωτης καποια μερα!
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Φανταστιτε λιγο το γκαζι να ηταν εθιστικο!!!!!!
να ηθελες καθε μερα κ παντα λιγο παραπανω!!!!
Θα σας ελεγα εγω εαν δεν ηταν το πιο επικυνδινο ναρκωτικο!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Θα έπρεπε να νοιώσω κάτι, διαβάζοντας αυτή την παρατήρηση;καποια ατομα κ χωρις χρηση ουσιων φαινεται οτι εχουν περιορισμενη αντιλιψη!
Ναι, μόνος μου έβγαλα το συμπέρασμα, τι είναι. Δε χρειάζομαι την ολομέλεια της επικράτειας για να βγάλω συμπέρασμα. Μου αρκεί μια περίληψη. Το ίδιο και για την απάντηση.Μονος σου εβγαλες συμπερασμα το τι μπορει να ειναι,μονος εδωσες κ την απαντηση που ηθελες να δωσεις!!!
Όσο για την "ηθελημένη" απάντηση που ισχυρίζεσαι ότι έδωσα, κάνεις λάθος.
1ον) Ποιός σου είπε ό,τι αυτά που λέω είναι από 2ο χέρι(μας βάζεις ως άσχετους όλους στο ίδιο τσουβάλιΑρχικά δημιουργήθηκε από packo
Emena sta @@ o opoiosdipote aforizei kati epeidi etsi diavase xoris na kserei o idios....Kai den ennoo apo peiramatismo ston eauto tou (einai enas tropos) alla mathainontas gia kati apo proto xeri...
Ti tha pei "Kanete sovara sfalmata sto sillogismo sas"???Poios eisai esi pou tha krineis an kati einai sosto i lathos?? Mporeis na exeis apopsi, opos exo kai ego...Tora, pos ematha auta pou ematha kai exo tin apopsi mou, an stekei i diki mou i i diki sou methodologia, den nomizo oti exei noima...Noima exei to simperasma....
Na giati eipa prin oti den tha ithela na mplekso se tetoies kouventes....Epeidi milas gia kati legontas mia alli apopsi, automata simainei pos to emathes me ton xeirotero dinato tropo...
Btw, stin sigxroni koinonia, iparxoun dio tropoi na epivalleis apopsi....Ta media gia tous pollous pou psaronoun me auta, oi dimosieuseus gia tous allous, pou exoun kai kala aneptigmeno IQ....My a$$...Ta idia skata lene se olous se allo peritiligma...Den sou leo pare drugs i gine teleiomenos gia na deis pos einai....Alla posous ksereis pou ligo i poli exoun asxolithei me to thema drugs???Tous milises??Ikseran ti ekanan??Ikseran giati??Pou kateliksan??? Exeis akousta ton Timothy Leary???Ksereis pos anakalifthike to LSD-25 kai ti akrivos ekanan stin sinexeia mazi tou??? Se posa Rave exeis paei se Ellada kai Eksoteriko gia na deis pragmatika ti ginetai ekei mesa???Posous filous exeis pou den kapnizoun alla ena tsigaraki tin imera/bdomada/mina to pinoun me euxaristisi???
To pos tha dilitiriaseis ton eauto sou einai diki sou epilogi...Allos pinei mpira, allos pinei krasi.....Allos pinei preza....To mono pou ksero pos stekei telika, einai ena pragma pou elegan kati ksexasmenoi tipoi ekei stin Arxaia Ellada : "Pan metron, Ariston"...
Auta ta oliga...Kai sorry gia to ifos alla exo varethei na akouo aforismous apo diaforous gia themata pou eidan sto Discovery Channel mono kai mesa apo tin anesi pou tous dinei i apostasi pou exoun apo auta...και 2ον) μην αναλύσουμε τη παραγραφό σου σχετικά με το rave τα party και όλα τα υπόλοιπα γιατί μάλλον (λέω εγώ τώρα) θα χάσεις πριν ξεκινήσουμε..:a19:
+1111Αρχικά δημιουργήθηκε από Desperado
Ο καθένας σίγουρα έχει το δικαίωμα της επιλογής για τον εαυτό του και σίγουρα κανένας δεν μπορεί να του επιβάλλει την άποψη του.... αλλά ρε παιδιά νομίζω ότι τέτοια ποστ έχουν πρώτα από όλα καλή διάθεση για να γραφτούν και στυλ ενημερωτικό.....δεν προσπαθεί κανένας να καθοδηγήσει κάποιον άλλον...... απλά να ενημερώσει για κάτι πολύ σημαντικό - κατά την γνώμη μου- όπως είναι η χρήση χασίς , όπου στην Ελλάδα το έχουμε πάρει το θέμα οι περισσότεροι λίγο αψήφιστα , λίγο ελαφρά την καρδίαν κλπ , είναι καλύτερο νομίζω να κάνεις αυτό που γουστάρεις αλλά ΑΦΟΥ έχεις ενημερωθεί για τις συνέπειες του και όχι μαθαίνοντας εκ του αποτελέσματος.....και για την ιστορία να σας πω κι εγώ ότι το χασίς δεν προκαλέι εθισμό με την έννοια της ηρωίνης αλλά εθισμό κυρίως "ψυχολογικού" τύπου, επίσης προκαλεί βλάβη στα εγκεφαλικά κύτταρα και κυρίως στα κυτταρα μνήμης του εγκεφάλου..... Επίσης για το παν μέτρον άριστον θα έλεγα ότι ισχύει για το αλκόολ π.χ. όπου για να το διασπάσει ο οργανισμός μας "πεθαίνουν" ένας αριθμός ηπατικών κυττάρων αναγκαστικά (γίνεται και σε άλλες περιπτώσεις) , βέβαια τα κύτταρα του ήπατος αναπλάσονται πολύ γρήγορα κ δεν έχεις πρόβλημα, σε περίπτωση κατάχρησης όμως δεν προλαβαίνουν και έτσι το ήπαρ νεκρώνεται σιγά σιγά (κίρρωση). Για το χασίς όμως δεν συμβαίνει κάτι ανάλογο αφού τα νευρικά κύτταρα μας ΔΕΝ αναπλάσσονται....με όσα γεννιόμαστε με τα ίδια ή και λιγότερα πεθαίνουμε......
Να προσθέσω κάτι που ίσως βοηθήσει να γίνουν αντιληπτά αυτά που έχω γράψει ως τώρα.
Ξέρω πολύ καλά ότι ερεθίζουν έντονα τις αισθήσεις και ότι σε κάνουν να νοιώθεις υπέροχα (για κακό trip, απαίσια)
Όμως είναι κάτι εξαναγκασμένο και ψεύτικο.
Μαλλον δε ξες απλα υποθετεις!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
Να προσθέσω κάτι που ίσως βοηθήσει να γίνουν αντιληπτά αυτά που έχω γράψει ως τώρα.
Ξέρω πολύ καλά ότι ερεθίζουν έντονα τις αισθήσεις και ότι σε κάνουν να νοιώθεις υπέροχα (για κακό trip, απαίσια)
Όμως είναι κάτι εξαναγκασμένο και ψεύτικο.
τα ψυχοενεργα ναρκωτικα (τυπου χασις,LSD κλπ) δεν σε κανουν να νιωθεις καλα,απλα ερεθιζουν τα ηδη συναισθηματα σου,εαν εχεις καλη διαθεση θα σε βγαλουν καλα,εαν εισαι στις μαυρες σου θα σε ριξουν ακομα περισσοτερο.
το κακο ταξιδι(πολυ γνωστο σαν bad trip) δεν ειναι απλα το να σε ριξει ή να σε χαλασει.......ειναι πολυ πιο σοβαρο,συνηθη συμπτωματα ειναι η απωλεια αισθησεων (για λιγο ή πολυ) κ καποιες φορες διχως γυρισμο!!!!!
Ω ναι,αυτο ειναι ενα πραγρατικα κακο ταξιδι!!!!!!!!!!!!!!!!
η ηρωινη ειναι αυτη που σε κανει να νιωθεις υπεροχα ντε κ καλα λογω του οτι επιδρα ΣΕ ΟΛΟ το σωμα κ οχι εγκεφαλικα,η γνωστη μαστουρα.
ειμαι κατα ολων των ναρκωτικων κ οχι μονο των ουσιοτροπων,
απλα η αγνεια ειναι χειροτερη απο την ημιμαθεια!
καταλαβαινω τη σταση του τσιρου για το θεμα,που ειναι η μεση λογικη αντιδραση κ ειναι αυτο που με εκνευριζει!
η χρηση της μεσκαλινης πχ μπορει να φανει πολυ δημιουργικη σε ελεγχομενες καταστασεις (κατα τσιρο απολυτη αποχη....ισως!) αλλα οταν δεν κατεχεις...........απλα ..................φοβασαι!!!!
![]()
Φερτε μου να πιω το ακριβοτερο πιοτο.......![]()
να το πω αλλιώς
"χαίρεσαι να τα παίρνεις"
"σου αρέσει"
"σου προκαλεί ευχάριστα συναισθήματα"
τώρα καλύφτηκες;
δε φοβάμαι τίποτα. τις αρλούμπες που γράφεις και τα πασάρεις για επιχειρήματα, σε άλλους, όχι σε μένα. Σε μένα αυτά δεν πιάνουν
Άκου κει "μέση λογική αντίδραση", ουσιοτρόπων, άγνοια χειρότερη από την ημιμάθεια, ο θάνατος "σύμπτωμα κακού τριπ".
κάνεις πειράματα αναμιγνύοντας ντρόγκες ρε;
Είπες ότι δεν τα χρησιμοποιείς. το μόνο σωστό.
τι ξερεις για τον william barroughs?για τον Αλντους Χαξλευ?για Allen Ginsberg?Jack Kerrouak?Για τους beatneak γενικοτερα?ειχαν σχεση με τους χιππις?τι διαφορα το LSD25 απο LSD7 ή LSD13?ποτε ειναι η bicycle day?τι σχεση ειχε ο Alberd Hoffman με αυτη?τι σχεση ειχε η CIA με το LSD?Καταθερε τελικα να το χρησιμοποιησει στον ψυχρο πολεμο?Τι ειναι το γιακχε?ειχε αποτελεσματα?αν οχι που ηταν το προβλημα?τι ειναι το LSD?τα τριπακια?τα XTC?εχουν σχεση αυτα τα δυο?το μενυ καθημερινο προγραμμα του Leary?εχεις ακουστα το Leary biscuit?Αρχικά δημιουργήθηκε από packo
Exeis akousta ton Timothy Leary???Ksereis pos anakalifthike to LSD-25 kai ti akrivos ekanan stin sinexeia mazi tou???
Eαν μου απαντησει στα μισα τουλαχιστον μπορουμε να συνεχισουμε την κουβεντα μας!
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από packo
Se posa Rave exeis paei se Ellada kai Eksoteriko gia na deis pragmatika ti ginetai ekei mesa???Posous filous exeis pou den kapnizoun alla ena tsigaraki tin imera/bdomada/mina to pinoun me euxaristisi???
Σε ποια αποθηκη δλδ τραβιεσαι κ γουσταρεις?
εκει εχει τυπους που δεν ξερουν καν τι τρωνε,απλα τρωνε για να βγαλουν τη μερα-βραδυα....
αν ηξερες τι εχουν τα καημενα XTC που δαγκωνουν τα παλικαρια θα καθοσουν σπιτι κ θα επεινες καφεΔΕΣ!!!!!
βεβαια το εχουμε γαμησει το θρεντ,ο τυπος μιλησε για χασις κ εμεις εχουμε μπλεξει ΟΛΑ τα ντρογκια κ ετσι δε βγαινει ακρη,
αλλο το γιουβετσι κ αλλο το κοκκορετσι μαγκες!
Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
ο θάνατος "σύμπτωμα κακού τριπ".
Δε μιλησα για θανατο!!!!!
![]()
Ok..pame....Loipon, ta paradeigmata tipou "Den xreiazetai na me parei kapoios apo ton kolo gia na katalavo oti eimai straight" kata tin gnomi mou epeidi orixoun mia os mi genomeni katastasi (einai profanes gia emena oti eimai straight apo allous paragontes ara den xreiazetai na dokimaso gia na do an eimai straight)...Tora, milontas peri aforismou, den einai akoma i ora na topothetitho...Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
Υπάρχουν πολλά πράγματα που, ενώ δεν τα έχεις ζήσει, ξέρεις ότι είναι καλό να τα αποφύγεις. (Μερικά παραδείγματα: Να πιείς tuboflo, να τρακάρεις μετωπικά με νταλίκα τελικιασμένος πάνω σε busa, να βάλεις το χέρι σου στην αλυσίδα).
Δεν αφορίζω τίποτα. Δε με νοιάζει να κάνω κάτι τέτοιο.
a)
Εγώ είμαι ένας άνθρωπος....
Σκέφτομαι.
Έχω την ικανότητα να κρίνω.
b)
Φυσικά και έχει νόημα αν στέκει η "μεθοδολογία", είναι αυτονόητο. Η μεθοδολογία πρέπει να είναι λογική. Αν δεν υπάρχει λογική στην πορεία της σκέψης, το συμπέρασμα θα είναι λάθος.
a) Fisika eisai anthropos...pou skeftetai KAI krinei...Ara eisai ipokeimenikos...Ara auto pou les den einai aparaitita sosto gia olous...Einai omos sigoura gia sena....Ara den mporeis afthaireta na peis oti auto pou leo einai sosto i lathos...mporeis na peis oti diafoneis....
b)Sxetika me auto, simfono en meri..Kamia methodologia den ifistatai pou na mporeis na peis oti einai lanthasmeni, apo tin stigmi pou to apotelesma tis sigklinei (i einai idio) me to apotelesma mias allis...Tora, milontas gia logiki, se poia logiki anaferesai? Tin diki mou? Tin diki sou?Tin koini logiki?Mathimatiki logiki?...
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
Αυτό τί σημαίνει; Συμπέρανες ότι είχα κάποια ιδιαίτερα κακή εμπειρία, στηριζόμενος στο ότι ισχυρίζομαι κάτι διαφορετικό από σένα; Ισχυρίζεσαι ότι αν δεν είχα κάποια κακή εμπειρία, δε θα έλεγα αυτά που λέω; Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς θέλεις να πεις.
Diki mou kaki diatiposi..Den egina katanoitos...Ennoo pos automata epeidi EGO leo auta pou leo oloi nomizoun pos eimai i ipirksa kapoios poli xomenos sta themata ton narkotikon, xoris na einai aparaitita alithia auto....
Oso gia to psari, xaftei klp afora ton kosmo pou agetai apo ta media...oso afora ton kosmo pou xreiazetai merikes apodeikseis parapano, mia methodologia apodedigmeni klp e nai na sou po tin alithia eks' isou xaftei kai autos...To giati...Exei na kanei me to poso pistiki vriskeis tin eksigisi gia kati...an sou kanei, tin apodexesai...Esi sigkekrimena (apo oti fenetai) anazitas ektos apo to giati kati kapos leitourgei kai ton tropo me to opoio eftase kapoios sto simperasma oti kati leitourgei etsi...An sou kanei o tropos, ton dexesai...To thema einai oti den eisai o monos pou skeftetai etsi...Ara, kat' epektasi, to na dimiourgisei kapoios mia pistiki methodologia pou na antapokrinetai se koina patterns skepsis einai eksisou simantiko telika me tin idia tin apodeiksi tis theorias...Telika omos, an i methodologia einai kateuthinomeni, automata to simperasma einai kateuthinomeno, ara kat' epektasi kai to olo oikodomima einai kateuthinomeno....Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
Δε βοηθάει σε τίποτα τη συζήτηση που κάνουμε να ξέρω πόσοι τρόποι υπάρχουν, αλλά θα το έχω υπ'όψη μου. Όποιος 'ψαρώνει' με κάτι, τότε δεν γνωρίζει. Γίνεται 'ψάρι'. Χάφτει. Οι δημοσιεύσεις στις οποίες αναφέρεσαι γίνονται για να κοινωποιηθούν τα αποτελέσματα κάποιας μελέτης καθώς και η μεθοδολογία της. Υπάρχουν μελέτες πληρωμένες και μελέτες ουδέτερες. Με κάποιες γνώσεις, είναι δυνατόν να μπορείς να ξεχωρίσεις τις περισσότερες από τις άχρηστες. Οι μελέτες γίνονται με κάποια απλή μεθοδολογία και το "IQ" δεν παίζει κανένα μα κανένα ρόλο, ούτε έχει αξία δημοσίευση αν κάποιος χρησιμοποιεί το "IQ" του σαν στήριγμα για την αξία των επιχειρημάτων του.
Ξέρω ανθρώπους που έχουν χρησιμοποιήσει. Είναι πολύ πιό λογικοί στην κουβέντα σου από σένα. είναι στενοί μου φίλοι. Ξέραν πολύ καλά τι έκαναν. Ξέραν πολύ καλά γιατί και ξέρω και εγώ πολύ καλά γιατί. Έχω ακουστά τον Leary αλλά δεν καταλαβαίνω τι αξία έχει το να γνωρίζω κάποιον άνθρωπο. Να μου πεις τα επιχειρήματά του και να δούμε αν έχει δίκιο.
Isos giati ego DEN exo xrisimopoiisei???I isos giati, akrivos epeidi einai filoi sou, einai konta ston diko sou tropo skepsis oste na sou fenontai logikoi??? Telika omos, i erotisi paramenei....Apantiseis stis erotiseis pou sou ethesa exeis, eite epeidi esi isoun ekei kai ksereis eite giati sou eipan autoi pou itan ekei kai kseroun?Evgales kapoio simperasma apo auta pou sou eipan???Mporeses esto gia mia stigmi na vretheis stin thesi tous gia na katalaveis giati ekanan auta pou ekanan i apla ekrines apo apostasi?
Oso gia ton Leary, diavase auto , auto kai auto
[B]
a)
Η μπύρα και το κρασί με σωστή χρήση είναι ευεργετικά για την υγεία. Κάνουν καλό. Βοηθούν το σώμα.
b)
Τα ναρκωτικά, από τσιγάρο μέχρι κρακ και οτιδήποτε μεταξύ αυτών (χασις ηρωίνες μεσκαλίνες lsd μανιτάρια σπιντ) θα σου κάνουν ζημιά, άσχετα πόσο λίγο ή πόσο πολύ θα τα χρησιμοποιήσεις. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να γλυτώσεις τη ζημιά. Επομένως το "παν μετρον άριστον" δεν δύναται να εφαρμοστεί εδώ. Αν επιμένεις να το εφαρμόσεις εδώ, το "άριστο μέτρο" είναι το καθόλου.
a) That remains to be seen...Ana etos i dio oi diatrofologoi/iatroi kai loipoi allazoun gnomi pano sto thema...Prosopika pistevo pos einai kalo na pinei kapoios mi epeksergasmena oinopneumatodi se logikes posotites dioti, asxeta an kanoun kalo sto soma, all in all exoun vitamines, aminoksea, alata klp klp...Einai sigoura threptika (opos eksallou kai ta single malt whisky) alla to poso kalo kanoun...As to afisoume pros to paron...
b)Ksereis ti skata einai auta pou anafereis i apla ta diavases kai ta les??? Exeis kamia idea gia to poso toksiko einai to LSD-25 as poume, to xrono pou paramenei sto aima kai ti akrivos kanei??Exeis kamia idea ti einai i meskalini kai pos xrisimopoiitai??Kai as min milisoume gia xasis (prosoxi, den milame gia epeksergasmeno xorto tipou "sokolatas")...Kala ta exeis diavasei sta periodika kai sto internet apo mia apopsi...Des kai tin alli...Diavase kai mathe kai gia tous allous...Kai meta mporeis na les oti thes...Alla mexri tote, einai toulaxiston imimathia apo tin plevra sou na vazeis sto idio tsouvali krak (apopatos tis epeksergasias tis kokas), XTC kai loipes methamphetamines, Koka epeksergasmeni kai mi klp klp....
Agorase nova...Ftiakse diko sou piato kai trava kateutheian apo ton doriforo...O logos gia na iparxei tileorasi se ena spiti tis meres mas einai to discovery channel, to biography channel kai ta DVD...Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
Δε γνωρίζω τι είναι το discovery channel. Φαντάζομαι εκπομπή στην τηλεόραση; Δεν βλέπω τηλεόραση.
I wait and I wait
and what i really hate
is the panic that stops me from breathing
my knees hit the floor
and I panic more