Αν χρησιμοποιήσω αντικειμενικά κριτήρια στους συλλογισμούς μου, και το θέμα ανα χείρας το επιτρέπει, τότε το συμπέρασμα στο οποίο θα καταλήξω θα είναι αντικειμενικό. Το συμπέρασμα δεν θα είναι αυθαίρετο και θα μπορώ να πω για κάτι αν σωστό ή όχι.Fisika eisai anthropos...pou skeftetai KAI krinei...Ara eisai ipokeimenikos...Ara auto pou les den einai aparaitita sosto gia olous...Einai omos sigoura gia sena....Ara den mporeis afthaireta na peis oti auto pou leo einai sosto i lathos...mporeis na peis oti diafoneis....
Η μέθοδος δεν κρίνεται από το τέλος. Το αποτέλεσμα δεν το ξέρεις. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να φροντίσεις κάθε βήμα στη σκέψη σου να είναι σωστό. Τότε μόνο μπορείς να γνωρίζεις ότι το τέλος στο οποίο έφτασες είναι σωστό. Τόσο σωστό όσο και τα δεδομένα με τα οποία ξεκίνησες τη σκέψη σου.b)Sxetika me auto, simfono en meri..Kamia methodologia den ifistatai pou na mporeis na peis oti einai lanthasmeni, apo tin stigmi pou to apotelesma tis sigklinei (i einai idio) me to apotelesma mias allis...Tora, milontas gia logiki, se poia logiki anaferesai? Tin diki mou? Tin diki sou?Tin koini logiki?Mathimatiki logiki?...
Λάθος μεθοδολογία που δίνει συμπτωματικά, το ίδιο αποτέλεσμα με σωστή μεθοδολογία, είναι ακριβώς αυτό: σύμπτωση.
Δηλαδή, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και το λύσω, και σου παρουσιάσω τη λύση, εσύ λες ότι η λύση που θα σου παρουσιάσω δεν μπορείς να κρίνεις αν είναι "σωστή" ή "λάθος", και ότι είσαι στο έλεος της μοίρας να χάφτεις ό,τι σου δίνουν.Exei na kanei me to poso pistiki vriskeis tin eksigisi gia kati...an sou kanei, tin apodexesai...
Οι λύσεις δεν "μου κάνουν". Οι λύσεις και οι εξηγήσεις έχουν απολύτως αντικειμενικά κριτήρια για το αν στέκουν ή όχι. Ούτε μπορείς να "απορρίψεις" μια εξήγηση. Μπορείς να εξηγήσεις γιατί είναι λάθος κάποιο βήμα της, αλλά άκριτα να την "απορρίψεις" δεν έχεις τη δυνατότητα.
Εγώ δεν "ικανοποιούμαι". Για individual thought patterns τράβα άκου τον δίσκο των death.
όχι, διότι η συμπεριφορά και ο τρόπος σκέψης του φίλου μου δεν άλλαξε. Όχι περισσότερο ή λιγότερο από όσο αλλάζει η συμπεριφορά του ανθρώπου φυσιολογικά στην πορεία της ζωής του.Isos giati ego DEN exo xrisimopoiisei???
Όχι, διότι είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι και διαφωνούμε σε πολλά θέματα. Όχι με χαζά επιχειρήματα όπως τα δικά σου όμως, που με κουράζουν, γιατί χρειάζεται να γράφω τα αυτονόητα. Για αυτό που ξαναλές, μετά, ξαναγράφω τα ίδια. Μπορείς να κρίνεις πράγματα χωρίς να έχεις την εμπειρία αυτή καθ'αύτη. Δε χρειάζεται να χάσω ένα πόδι για να ξέρω ότι είναι σημαντική απώλεια, το κατάλαβα όταν έχασα κομμάτια από τα δάχτυλά μου.I isos giati, akrivos epeidi einai filoi sou, einai konta ston diko sou tropo skepsis oste na sou fenontai logikoi???
Αδιαφορώ. Ξέρω ότι το κόκκινο κρασί κάνει καλό στην καρδιά όταν συνοδεύει το φαγητό. Μισό/ένα ποτήρι (Αναλόγως τον άνθρωπο). Η μπύρα έχει άλλα καλά.i dio oi diatrofologoi/iatroi kai loipoi allazoun gnomi pano sto thema...Prosopika pistevo
Τα προσωπικά σου πιστεύω δεν έχουν θέση στην κουβέντα. Να πεις τι ξέρεις και γιατί είναι έτσι.
Ε ρε με τι τούβλα κάθομαι και "συζητάω"... Το LSD-25 μπορεί να είναι τοξικό άμα το πάρεις με τη σέσουλα, όπως και σχεδόν οτιδήποτε άλλο. Αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σα φάρμακο. Και η νιτρογλυκερίνη χρησιμοποιείται σα φάρμακο. Εσύ τι βλακείες λες;Exeis kamia idea gia to poso toksiko einai to LSD-25 as poume, to xrono pou paramenei sto aima kai ti akrivos kanei
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑAgorase nova...
Όχι.