γραφτε και τα υπόλοιπα γιατί το ποστ πάει εκεί που του αξίζει...
αν δεν μπορείτε να συζητήσετε σαν άνθρωποι δεν θα συζητάτε καθόλου.
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
τα λεγα εγω δεν τα ελεγαΑρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
αυτη ειναι μεγαλη συζητηση και δεν ειναι σωστο να γινετε τοσο ανοικτα γι'αυτο με προσοχη τι λεμε![]()
![]()
![]()
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
Εγώ κουβέντιαζα. Όταν όμως ο packo άρχισε να λέει άσχετα (ότι χρειάζομαι ψυχολόγο, ότι έχω κόμπλεξ και άλλα) τότε η κουβέντα πήρε την κάτω βόλτα.
As ipothesoume oti to diko mou lathos einai oti sou proteina na deis psixologo, se teleios lathos ifos...I prostaktiki den armozei se protaseis...To eipame, to paradextika.... eksakoloutho na sou to proteino...
To diko sou lathos pio itan??
I wait and I wait
and what i really hate
is the panic that stops me from breathing
my knees hit the floor
and I panic more
Τί εξακολουθείς να προτείνεις ρε; Είσαι σοβαρός; Κοιτάχτε τον! Δίνει και συμβουλές αυτός που δε μπορεί να δώσει επιχειρήματα!
a)Eimai sovarotatos
b)Dino epixeirimata
I wait and I wait
and what i really hate
my knees hit the floor
and I panic more
Μην κάνετε σαν μωρά παιδιά.....
Σεβαστείτε τον εαυτό σας και αυτούς που σας διαβάζουν.....
Μην με κάνετε να σας στείλω τιμωρία στο δωμάτιό σας![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Στο λευκό κελί και γρήγορα :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μην κάνετε σαν μωρά παιδιά.....
Σεβαστείτε τον εαυτό σας και αυτούς που σας διαβάζουν.....
Μην με κάνετε να σας στείλω τιμωρία στο δωμάτιό σας![]()
![]()
αλλά έναν από τους 2![]()
Που είναι τα επιχειρήματα;@tsiros_temp: ksekinisa na apantiso alla mono quote xreiazetai na kano gia na deis kai monos sou oti to ligotero pou mporo na po gia auta pou les einai oti einai logia pou mono skopo exoun na kalipsoun ton prosopiko sou kompleksismo i ta dika sou prosopika problimata...Des psixologo, tha se voithisei....
Εδω ισχυρίζεσαι ότι καλύπτω τον "κομπλεξισμό ή προσωπικά προβλήματα". Πότε έκανα κάτι τέτοιο; Δείξε μου.
Μετά λες να δω ψυχολόγο. Καλή ιδέα, δε λέω, μετά από όλα αυτά που έχω δει, αλλά για τη συζήτηση έχεις να πεις κάτι;
"Ξεκίνησες να απαντήσεις αλλά μόνο quote χρειάζεται για να δω και μόνος μου ότι το λιγότερο που μπορείς να πεις για αυτά που λέω ότι είναι λόγια που μόνο σκοπό έχουν να καλύψουν τα κόμπλεξ μου..." Τί παραλήρημα είναι αυτό; Βγάζει κανείς νόημα από αυτό το πράμα; Εγώ βλέπω πάνω από 10 ρήματα σε μία πρόταση. Τί νόημα να βγάλω από αυτό; Τέτοιο πράμα δεν έχω ξαναδεί.
Εχω γνωστους που κανουν χρηση χρονια και εντονη.Υποτιθεται οτι η κανναβη σε κανει πιο αναβλητικο και πιο παθητικο στις εξελιξεις της ζωης σου.Αν ειναι ετσι τοτε ο χαρακτηρας μου ειναι εκατο φορες πιο επικυνδινος και θα επρεπε να απαγορευτει.
Στους καπνιστες χασις που γνωριζω εχω δει απιστευτες διαφορετικοτητες ετσι ωστε να μην μπορω να βγαλω συμπερασμα κανενα.
Χρονιοι χρηστες που ειναι καθ'ολα δραστηριοι και λειτουργικοι και αλλοι χωρις ορεξη για ζωη σε βαθμο να εχουν καταληξει να κλειστουν στο σπιτι τους αεργοι, για χρονια,χωρις ομως να εχουν χασει την διανοητικη τους ικανοτητα.Ωστοσο υπαρχει ελλιμα στο πρακτικο επιπεδο
Αλλος εχει σαρωσει ολα τα μεταπτυχιακα ενω παραλληλα εργαζεται και δεν αφηνει ουσια για ουσια που να μην δοκιμασει.
Νομιζω οτι η ιστορια των "ουσιων" θα ξαναγραφει κι εκει θα αλλαξουν πολλα.
Το αγιο χασισακι επιτραπηκε για νοσοκομιακη χρηση στις ΗΠΑ ,ως καταπραιντικο με χαμηλοτερες επιπτωσεις απο ολα τα αλλα παρομοια φαρμακα.
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
[PHP]
while(true)
{
if($_post.getSender().equals("tsiros_temp"))
$packo.ignorePost($_post)
else
$packo.handlePost($_post)
}
[/PHP]
I wait and I wait
and what i really hate
my knees hit the floor
and I panic more
Σαν τα μικρά παιδάκια, κλείνουν τα αυτιά και φωνάζουν, για να μην ακούνε.
Να με αγνοείς δεν έχει νόημα, δεν πρόκειται να μιλήσω. Περιμένω να ακούσω εσένα απαντήσεις.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
![]()
Αφου ειναι να παει........... εκει που ειναι να παει:a12:
Να ρωτηξω και εγω κατι?
Αν φυγεις απο Βιεννη 07:00 το πρωι,....προλαβαινεις να εισαι Ανκονα στις 17:00 τ' απογευμα?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Αν φυγεις απο Βιεννη 07:00 το πρωι,....προλαβαινεις να εισαι Ανκονα στις 17:00 τ' απογευμα?![]()
to loipon, WIEN - ANCONA απο strassebahn και autostrada
είναι στα 900 με 950 χιλιόμετρα!
είτε με αυτοκίνητο είτε με μοτόρι άνετα έχεις μια 100αρα μέση ωριαία μαζί με στάσεις για κατούρημα - βενζινες - σαντουιτς στο χέρι και βούρ...
άρα χειάζεσαι 10 ώρες πές...
7 το πρωι συν 10, υποτείθεται πως φθάνεις στις 17:00 ακριβώς.
οριακά είσαι ζέφυρ...
πρέπει να το πατήσεις λίγο και να σταματήσεις μόνο για βενζίνες...
φαγητά και νερά πάρε να χεις απο την βιέννη ...
το πλοιο τι ωρα φευγει;
19:00 ;
γιατί και μια ωρα νωριτερα να φθασεις αν εχεις ηδη τα εισητηρια δε τρεχει μια...
αν απο την αλλη ξεμεινεις ανκονα, πάρε με στο 6948323926 , έχω καλούς φίλους έλληνες φοιτητές... προθημοι να βοηθησουν πάντα!
![]()