ολο πεφτει το ρελε τις τελευταιες μερες και πρεπει εντελως τυχαια να εχω αλλαξει καμμια 20ριαΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Για βγες και προσπάθησε να ξαναμπείς (από την ίδια IP Adess) Τσούκο μας ....![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ολο πεφτει το ρελε τις τελευταιες μερες και πρεπει εντελως τυχαια να εχω αλλαξει καμμια 20ριαΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Για βγες και προσπάθησε να ξαναμπείς (από την ίδια IP Adess) Τσούκο μας ....![]()
![]()
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
![]()
![]()
![]()
Εσυ παραεισαι ξυπνιος για να σου υποδειξω οτι ξεθαβεις τωρα τελευταια ποστς που εχουν χρονισει (τσε βαλε) εδω μεσα.![]()
Μή σε μέλει, μόνο κάθε 5 χρόνια σπαμάρω εντατικά σε τεχνικά fora (εγώ όταν σπαμάρω βάζω ακόμα και emoticon να μη μπερδεύεστε μπρε).![]()
Και μη μου πείς ότι όλα αυτά τα ποστ που είναι τώρα στις δύο πρώτες σελίδες του "Οδήγηση -Tips & Tricks" δεν έχουν λίγο περισσότερο ενδιαφέρον απο τα υπόλοιπα.![]()
εγω συμφωνω να κοβοντε ποστ
σβηστε ολα τα ποστ του sniper :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μα τι λετε ρε παιδια?καταλαβενετε τι λετε?σας εχουν απεριοριστο χορο να σπαμαρετε και εσεις θελετε και τη πιττα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο
να σας πω την αλλη πλευρα που λεει οτι το μοτο εχει χαλασει γιατι μονο χαβαλες και τιποτα αλλο το εχετε ακουσει\?ποσοι παραπονιουντε οτι ενα φορουμ με θεμα την μοτοσυκλετα εχει γινει μοτοκοσμοπολιταν?
και τελικα λετε λετε και ολο εδω ειστε
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Ποιος το ξέθαψε αυτό πάλι;
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ο απο πανω αλλα ειναι επικαιροΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ποιος το ξέθαψε αυτό πάλι;
![]()
![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
τι επικαιρο βρε Ευη;Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI z750
ο απο πανω αλλα ειναι επικαιρο
ΑΛΛΟ ενα θρεντ για το πόσο κακοι ειναι οι μοντς και πόσο δεν αντέχω το φόρουμ κλπ κλπ
έλεος πια... μιλαμε πλεον για μανια καταδίωξης
![]()
ΥΓ. Συμφωνώ με όσα έγραψες
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Κι ομως, το thread αυτο ειχε καποια ουσια πριν εκτροχιαστει. Αλλωστε, αυτο το thread ηταν κατα καποιο τροπο η αφορμη για να μεγαλωσει η ομαδα moderation του moto.grΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
τι επικαιρο βρε Ευη;
ΑΛΛΟ ενα θρεντ για το πόσο κακοι ειναι οι μοντς και πόσο δεν αντέχω το φόρουμ κλπ κλπ
Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
Κι ομως, το thread αυτο ειχε καποια ουσια πριν εκτροχιαστει. Αλλωστε, αυτο το thread ηταν κατα καποιο τροπο η αφορμη για να μεγαλωσει η ομαδα moderation του moto.gr
εγω λεω να μικρυνει η ομαδα...
αλλο να πετυχεις 1-2 στο δρομο και να αρχισετε να πλακωνεστε και αλλο να συναντησεις 10-15... δε σε παιρνει, καταλαβες;
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!