Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 107

Θέμα: Ξανατόριο.

Από Άλλο Πλανήτη.... Το avatar του/της Vasilis_Strom
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Ε ρε φίλε εμένα με έθιξε όταν διαβάζω για κάποιον που καταπίνει μιξες...

Δεν ξέρω αλλά απο τότε που ήμουν μωρό αυτό με αηδιάζει....
    Εγώ το έκανα όταν βαριόμουν να φυσήξω την μύτη μου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Vasilis_Strom
    Εγώ το έκανα όταν βαριόμουν να φυσήξω την μύτη μου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Και μετά ρωτάς γιατί το έκοψαν??

Σιχαμένο

:rotflmao:

Τρελοκοτσιδού..!!!!

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Ε ρε φίλε εμένα με έθιξε όταν διαβάζω για κάποιον που καταπίνει μιξες...
    Σίελο ήταν σε πτυελοδοχείο.... για την ιστορία δηλαδίς...

Πάντως εγώ θα το έσφαζα χωρίς δεύτερη κουβέντα... ήταν πρωί πρωί και ήταν τελείως αηδιαστικό....

Αν κάποιος έχει γούστα τις ουρολαγνεία και κοπρολαγνεία και άλλα γουστόζικα πράγματα ας ασχολείται εδώ με τα μοτοσυκλετιστικά και ας πάει σε άλλο forum για τα υπόλοιπα...

π.χ.

jokes.gr

fetich.com

κλπ.

ΥΓ: έχετε πάρει χαμπάρι ότι τον τελευταίο καιρό ασχολούμαστε όλοι μας με μ@λακισμένες γκρίνιες? Αν έχετε προτάσεις/παράπονα για να αλλάξουν/διορθωθούν πράγματα υπάρχει ειδική κατηγορία

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra

Πάντως εγώ θα το έσφαζα χωρίς δεύτερη κουβέντα... ήταν πρωί πρωί και ήταν τελείως αηδιαστικό....

Αν κάποιος έχει γούστα τις ουρολαγνεία και κοπρολαγνεία και άλλα γουστόζικα πράγματα ας ασχολείται εδώ με τα μοτοσυκλετιστικά και ας πάει σε άλλο forum για τα υπόλοιπα...
    Σε βρίσκω λίγο υπερβολικό αλλά θα το αναλύσουμε σε κανένα Δέλεαρ καλύτερα

ΥΓ: έχετε πάρει χαμπάρι ότι τον τελευταίο καιρό ασχολούμαστε όλοι μας με μ@λακισμένες γκρίνιες? Αν έχετε προτάσεις/παράπονα για να αλλάξουν/διορθωθούν πράγματα υπάρχει ειδική κατηγορία

Α! Και δεν γκρίνιαξα ούτε παραπονέθηκα για τίποτα

Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
    Και μετά ρωτάς γιατί το έκοψαν??

Σιχαμένο

Ναι πες μου εσύ τώρα ότι υπάρχει παιδάκι που δεν έχει καταπιεί τις μύξες του. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σίελο ήταν σε πτυελοδοχείο.... για την ιστορία δηλαδίς...

π.χ.

jokes.gr

fetich.com

κλπ.

Εναλλακτικά, μπορείτε να ιδρύσετε το 'Pedrosa Greek fun club', έτσι για να έχει λίγο σχέση με μοτό.

You BETA believe...

:a41:

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

non serviam Το avatar του/της kachius
    [B]εδώ με τα μοτοσυκλετιστικά

σε άλλο forum για τα υπόλοιπα...

π.χ.

jokes.gr

fetich.com

κλπ.

ΥΓ: έχετε πάρει χαμπάρι ότι τον τελευταίο καιρό ασχολούμαστε όλοι μας με μ@λακισμένες γκρίνιες?
    Ακριβώς!

Τα ανέκδοτα είναι ανέκδοτα!

Δεν είναι ο σκοπός του forum...

Τί έγινε και αν κόπηκε κάποιο ανέκδοτο;

Ούτε τεχνική απορία, ούτε ερώτηση για κάποιο μοντέλο...
    τίποτα γύρω από μοτο!

Τα βάζουμε, γουστάρουμε, γελάμε...

Όποια κόβοντε...κόβοντε! Σκασίλα μας!

Γιατί να γίνεται τόσος λόγος;,

ΥΓ.: Οι mod κάνουν λάθη!
    (έχω δύο πολύ συγκεκριμένα στο μυαλό μου, που
    ήταν και τα μόνα που με ενόχλησαν)

Καλά κάνουν!
    Άνθρωποι είναι και έχουν και δουλειές!

Και για όλη την προσπάθειά τους τους αξίζει ένα

δε θέλω να γίνω mod
    δε θέλω να μπω στο rct (άσχετο!)
    επιστρέφω στην αφάνειά μου...
    Ξέρω από βέσπα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    :a41:

Αν ευθύνομαι εγώ για αυτό ειλικρινά συγνώμη δεν ήταν τέτοια η πρόθεση μου σε καμία περίπτωση

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από voufi
    Να πω κι εγώ την άποψη μου, αρχικά το ανέκδοτο δε μου άρεσε, αλλά το ίδιο ισχύει και για άλλα ανέκδοτα τα οποία δεν έχουν κοπεί.

ελπιζω να μην λες να κοπουν ΟΛΑ τα ανεκδοτα γιατι ολο και καποιος θα υπαρχει που δεν θα του αρεσει κανενα! πες μΕ οτι μΕ κανεις πλακα!!!:hypnotize

Αυτό βέβαια δε πάει να πεί πως πιστεύω πως επειδή κάτι δεν άρεσε σε μένα ή στον οποιοδήποτε πρέπει να κοπεί.
    Κάποιος ανέφερε πως δεν άρεσε στο 90% των χρηστών. Εγινε κανένα Gallop και δε το πήρα χαμπάρι?
    σορυ, τελικα αποτελεσματα ειναι: 87,34%

σοβαρα: το συγκεκριμενο, ΔΕΝ το θεωρω κοινης παραδοχης ανεκδοτο...

Μπορεί σε κάποιον αυτό το ανέκδοτο να αρέσει, με ποιά λογική λοιπόν κάποιος mod αποφασίζει πως εμένα δε μου αρέσει άρα το σβήνω????
    η διαφορα του mod απο τον χρηστη: να παιρνει την ευθυνη και να κοβει οταν θεωρει οτι δεν ειναι συμβατο με τους κανονες του φορουμ ή/και να προλαβει αρνητικες αντιδρασεις ετερων μελων

Και τι έγινε ξαφνικά με την βασική αρχή της ελευθερίας του λόγου πως ο καθένας μπορεί να λέει οτι θέλει αρκεί να μην προσβάλει ή θίγει τον συνάνθρωπο του?
    παμε παλι: το (καθε) φορουμ καλως ή κακως εχει κανονες. στην τελικη, καποιοι πληρωνουν για αυτο και προκειμενου να ειναι στο αερα, εχουν θεσει καποιους κανονες, και καποιες αρχες. για ονομα του θεου, δεν σημαινει οτι ολοι οι mod που εχουν περασει ειναι 100% συμβατοι με τα θελω των ιδοκτητων, αλλα σιγουρα οι Mod που διαλεγονται, ειναι κοντα στα θελω/πρεπει των ιδιοκτητων

Εκτός βέβαια αν η ελευθερία ορίζεται από τα κέφια του εκάστοτε Mod, οπότε ας γίνει το forum member access only, να μείνουν 5-10 άτομα που γουστάρουν ότι και ο mod και όλα καλά.
    πως φαινεται οτι (ξανα μανα ματα again) χασαμε την ουσια...
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Ναι πες μου εσύ τώρα ότι υπάρχει παιδάκι που δεν έχει καταπιεί τις μύξες του. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Δεν ξέρω, δεν απαντώ

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Αν ευθύνομαι εγώ για αυτό ειλικρινά συγνώμη δεν ήταν τέτοια η πρόθεση μου σε καμία περίπτωση
    Εσύ δεν έλεγες ότι ήθελες να ξεκινήσεις έναν χαμό στο μοτό γιατί έχει υπερβολική ηρεμία??

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Γι'αυτό σ'αγαπάω εγώ εσένα !

:a19:

Σε καλό μας πια μ'αυτή τη γκρίνια και το παράπονο, τι πεθερές θα καταντήσουμε στο τέλος ;

Μόνο στην Κρήτη έχει καλό καιρό σήμερα ;

Εβγάτε όξω να δείτε μια ωραία μέρα κι αφήστε τις γκρίνιες, όλοι έχουμε μια άποψη και κάθε που ποστάρεται μια καινούργια λέω:

Δίκιο έχει αυτός

Μωρέ δίκιο έχει κι αυτός

Κι αυτός δίκιο έχει !!

Κι οι τρεις αυτοί διαφωνούν κάθετα !

Έλεος πια !!

Ξέσπασα :smilea:

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Σε βρίσκω λίγο υπερβολικό αλλά θα το αναλύσουμε σε κανένα Δέλεαρ καλύτερα
    Φυσικά και προφανώς δεν αναφέρομαι σε κανέναν προσωπικά.

Απλά λέω κι εγώ τη μαμακία μου...

Και πρόσεξε... δεν αναφέρθηκα στις σκέψεις-προβληματισμούς, ούτε στα ποδοσφαιρικοthreads, ούτε γενικά στα ανέκδοτα, ούτε σε, τέλοσπάντων, αποδεκτές και μη κατηγορίες συζητήσεων.

Μοτοσυκλετισμός είναι η καθημερινότητά μας η οποία (ως δραστήριοι και δημιουργικοι και χασομέρηδες) άνθρωποι περιλαμβάνει πολλά και διαφορετικά πράγματα. Κι εγώ γράφω σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες με το ίδιο ενδιαφέρον.

Αλλά ορισμένα πράγματα που αντικειμενικά φαίνεται να προσβάλουν την αισθητική των περισσοτέρων (π.χ. να έλεγες το συγκεκριμένο ανέκδοτο στην οικογένειά σου ή στη σχολή σου ή στο καφενείο που πας). Η αντίδραση θα ήταν (φαντάζομαι) η απέχθεια και ουχί ο γέλωτας....

Δεν είμαι ούτε μηδενιστής ούτε καταστροφολόγος αλλά υπολογίζω ότι τακτικά ενεργά (γράφοντα) μέλη είναι γύρω στα 1000 και μέλη που συχνά διαβάζουν 3.000-4.000 .

Είναι χρονικά αδύνατο να κάνουμε poll για την παραμονή ενός thread (ποσώ δε μάλλον όταν αυτό είναι ανέκδοτο).

Και προσοχή... η γραφή (όχι η λογοτεχνική) είναι στείρα επικοινωνία παρά τα emoticon. Δε θέλω να παρεξηγηθώ. Τα γράφω όλα αυτά με πολύ καλή διάθεση και απλά εκφράζω την άποψή μου.

Φιλικά

Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF