Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 107

Θέμα: Ξανατόριο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vasilis_Strom
    Αν ευθύνομαι εγώ για αυτό ειλικρινά συγνώμη δεν ήταν τέτοια η πρόθεση μου σε καμία περίπτωση
    όχι ρε Μπιλ γενικά το είπα

Βασικά (να πούμε :wacko: )

έχω ΒΑΡΕΘΕΙ αυτή την καραμέλα περι "ελευθερίας λόγου" κλπ κλπ

ρε πούστη μου, απο οσους γράφουν αυτά τα ωραία και πομπώδη περι δημοκρατίας κλπ, ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΙΩΣΕΙ ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ;

- πόσοι πήγαιναν σχολείο εποχές που οι εξωσχολικές δραστηριότητες ήταν αντικείμενο παρακολούθησης από τους δασκάλους;

- πόσοι αγόρασαν κρυφα εφημερίδα (αν κυκλοφορούσε κιόλας)

- πόσοι πρόλαβαν την ΥΕΝΕΔ και τις αντικειμενικές της ειδήσεις

- πόσοι θυμούνται τηλεοπτικά διαγγέλματα κυβέρνησης με φόντο ΓΑΛΟΝΑΔΕΣ;

- πόσοι έχουν δει αντι για ΜΑΤ, άρμα μάχης και αύρες (τις θυμάστε σε διαδηλώσεις ;

- πόσοι θυμούνται εποχές που δεν τολμούσαν να πουν τι ψηφίζουν;

- εποχές που αν έγραφε κάποιος αντίστοιχο του "Ελεος κε Ψωμιάδη" ή αυτό για τον Πολύδωρα και το κράνος του, την άλλη μέρα θα ερχόταν η κλήση "περάστε από το αστυνομικό τμήμα δι' υπόθεσίν σας"

Παραγίναμε όλοι αγωνιστές του καναπέ εκ του ασφαλούς μου φαίνεται

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Sorry ρε Κάπταιν που δε γεννηθήκαμε τη δεκαετία του 40 όπως εσύ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    Sorry ρε Κάπταιν που δε γεννηθήκαμε τη δεκαετία του 40 όπως εσύ
    Κι έλεγα ποιος πούστης θα τσιμπήσει πρώτος να το γράψει!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

επι της ουσίας: Κάποια τα πρόλαβα, με κάποια μεγάλωσα ακούγοντας διηγήσεις για τα δύσκολα εκείνα χρόνια...

που έτρωγες αποβολή απ' το σχολείο επειδή "εθεάθη εχθες το βράδυ εις κινηματογράφον μετα νεαράς δεσποινίδος να προβαίνουν εις περιπτύξεις"

γαμώ τις εποχές

και μιλάμε τώρα για ελευθερία...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ναι πες μου εσύ τώρα ότι υπάρχει παιδάκι που δεν έχει καταπιεί τις μύξες του. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    XEXEX μόνο τις μύξες???? αυτά είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου πες την αλήθεια ..... χαχαχαχα

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    ......................
    - πόσοι πήγαιναν σχολείο εποχές που οι εξωσχολικές δραστηριότητες ήταν αντικείμενο παρακολούθησης από τους δασκάλους;

.......................

Παραγίναμε όλοι αγωνιστές του καναπέ εκ του ασφαλούς μου φαίνεται

Να προσθεσω δυο-τρια ερωτηματα στον προβληματισμο ...

Ποσοι και ποσες φορε ξενυχτησαν στα διαφορα τμηματα για "εξακριβωση στοιχειων" (κι ας ειχαν 10 ταυτοτητες μαζι τους) επειδη ΕΤΣΙ εγουσταρε το "οργανον"?

Ποσοι εχουν ξοδεψει μερονυχτα απ' την ζωη τους σε (κρυφες κατα κανονα) δραστηριοτητες, γι' αυτην την ρημαδα την "Ελευθερια" που ευαγγελιζονται τωρα?

Ποσοι εχουν γυρισει μελανιασμενοι και κουτσαινοντας σπιτι τους (κι ηταν και τυχεροι αν γυριζαν) απο το ξυλο, γιατι τολμησαν και βγηκαν να φωναξουν το "δικιο" τους?

... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Κι έλεγα ποιος πούστης θα τσιμπήσει πρώτος να το γράψει!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

επι της ουσίας: Κάποια τα πρόλαβα, με κάποια μεγάλωσα ακούγοντας διηγήσεις για τα δύσκολα εκείνα χρόνια...

που έτρωγες αποβολή απ' το σχολείο επειδή "εθεάθη εχθες το βράδυ εις κινηματογράφον μετα νεαράς δεσποινίδος να προβαίνουν εις περιπτύξεις"

γαμώ τις εποχές

και μιλάμε τώρα για ελευθερία...

εγω ετοιμαζομουνα να απαντησω, αλλα ειπα να κανω την παπια...

το θεμα δεν ειναι να μετρησουμε τις ελευθεριες μας για να δουμε αν την εχουμε μεγαλυτερη...

δεν συμφωνησα ουτε με το ανεκδοτο [το ξερω πολλα χρονια κ παντα το χρησιμοποιουσα για να κοψω καποια χαζοκουβεντα] αλλα ουτε κ με το κοψιμο του.

Απο το να μη συμφωνω ομως με το κοψιμο ενος ανεκδοτου, μεχρι να το χρησιμοποιησω σαν σημαια, εναντια στην καταπιεση της εκφρασης, ειναι μεγαλη η διαφορα

Στο κατω κατω ενα "κακο" ανεκδοτο, καταδικαζεται μονο του στην ανυπαρξια.
    Τουλαχιστον χαιρομαι γιατι δεν εχουμε προβληματα, ειμαστε ολοι απολυτα ικανοποιημενοι απο ολα οσα συμβαινουν γυρω μας κ το μοναδικο μας προβλημα ειναι το κοψιμο η οχι ενος ανφιβολου αισθητικης ανεκδοτο

ΥΓ θα ηθελα να εβλεπα τοσες επισκεψεις κ απαντησεις στο θεμα του χαμογελου .....

Νέο μέλος
    Κάτσε ρε συ καπετάνιο....
    Δηλαδή τι θες να πείς με όλα αυτά? Κάποιος δηλαδή που έτυχε και δεν έζησε τη χούντα δε πρέπει να υποστηρίζει τις απόψεις του?Δεν έχει λόγο επειδή δεν αγωνίστηκε? Και δηλαδή όλοι οι 40+ σήμερα ήταν αγωνιστές κατά τις χούντας? Και πως κράτησε 7 χρόνια?
    Επειδή όμως εγώ τα έζησα αυτά που λες και επειδή αναγνωρίζω πως κάποιοι θυσιάστηκαν για να μπορεί ο κάθε πιτσιρικάς σήμερα να λέει ότι λαλακία του κατέβει στο κεφάλι, και επειδή το ότι έτυχε και πρόλαβα αυτές τις εποχές δε μου δίνει κανένα αξίωμα "αγωνιστή", θα επιμένω πως ο καθένας μπορεί να λέει και να γράφει ότι γουστάρει αρκεί να μη με θίγει.
    Το αν ένα ανέκδοτο θίγει την αισθητική μου αντίληψη μπορώ να μη το ξαναδιαβάσω, το αν όμως κάποιος μπορεί να αποφασίζει και να διατάζει για το τι ανέκδοτο θα διαβάζω και τι όχι , επειδή απλά δε του γούσταρε αυτό με ενοχλεί ......

Καμία προσπάθεια για διαμάχη απλά εκφράζω τη γνώμη μου. Αυτός εξάλλου είναι και ο λόγος που αγωνίστηκαν (οσοι αγωνίστηκαν από τους 40 + σήμερα)

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Να προσθεσω δυο-τρια ερωτηματα στον προβληματισμο ...

Ποσοι και ποσες φορε ξενυχτησαν στα διαφορα τμηματα για "εξακριβωση στοιχειων" (κι ας ειχαν 10 ταυτοτητες μαζι τους) επειδη ΕΤΣΙ εγουσταρε το "οργανον"?

Ποσοι εχουν ξοδεψει μερονυχτα απ' την ζωη τους σε (κρυφες κατα κανονα) δραστηριοτητες, γι' αυτην την ρημαδα την "Ελευθερια" που ευαγγελιζονται τωρα?

Ποσοι εχουν γυρισει μελανιασμενοι και κουτσαινοντας σπιτι τους (κι ηταν και τυχεροι αν γυριζαν) απο το ξυλο, γιατι τολμησαν και βγηκαν να φωναξουν το "δικιο" τους?

Εγώ Χρήστο παρόλο που δεν είμαι και ιδιαίτερα μεγάλος έχω βρεθεί σε τμήμα αρκετές φορές παρόλο που είχα ταυτότητα ... γιατί ορισμένα πράγματα δεν αλλάζουν ... η αστυνομία
    δεν έχει αλλάξει όσο και να βγαίνουν και να λένε τα δικά τους οι διάφοροι μαιντανοί στις τηλεοράσεις ... και το τελευταίο καιρό βλέπω την αστυνομία να ξαναπαίρνει τα πάνω της σιγά σιγά....

σίγουρα δεν είναι όπως στα 70s αλλά η αστυνομία δεν έχει αλλάξει τακτικές και μεθόδους.....

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Νατο το φόρουμ.....

ένα "ανέκδοτο" 'έγινε διαμάχη για την δημοκρατία...

Να στρίβουμε και να φρενάρουμε μάθαμε; moto.gr εδώ....

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k

Δεν είχαν βγει με την ΑΕΚ??

Πέραν της πλάκας κάποιοι έχουν κάνει αγώνες για διάφορα δικαιώματα, αλλά εδώ δεν ήρθαμε να δούμε ποιός έχει κάνει τι και πόσο έχει τρέξει
    'Νταξει κόπηκε ένα ανέκδοτο που κάποιοι το βρήκαν καλό και κάποιοι όχι μπιγκ ντιλ!!!:smilea:
    Το θέμα πρέπει να σταματήσει εδώ, νομίζω οτί ο καθένας εξέφρασε την αποψή του
    Από κει και πέρα πάμε στους προβληματισμούς και ανοίξουμε συζήτηση για το τι εστί Δημικρατία, τις μορφές της, πως την βλέπουμε, πως την εκλαμβάνουμε κλπ

Φιλικα το Λατρισάκι

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Να στρίβουμε και να φρενάρουμε μάθαμε;
    αυτά τα ξέρουμε ρε Νίκο... είμαστε οδηγάρες εδώ στο ελλαδιστάν

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Να το το φόρουμ.....

ένα "ανέκδοτο" 'έγινε διαμάχη για την δημοκρατία...

Να στρίβουμε και να φρενάρουμε μάθαμε; moto.gr εδώ....

Να φρενάρω ναι, να στρίβω τσιγάρο ναι την μηχανή μου όμως όχι

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Από Άλλο Πλανήτη.... Το avatar του/της Vasilis_Strom
    Τώρα εγώ γιατί νιώθω άσχημα; Άλλο πράγμα είπα αλλού καταλήξαμε

Άντε παμε για μια ανακύκλωση

Ο παπάς τα είχε με την γυναίκα του καντηλανάφτη και αυτός για εκδίκηση έκλεβε το λάδι της εκκλησίας. Μια μέρα ο παπάς πάνω στον άμβωνα βλέπει τον καντηλανάφτη να κλέβει το λάδι και του φωνάζει:
    - "Βρε `συ γιατί κλέβεις το λάδι;"
    Τίποτα ο καντηλανάφτης καμία απάντηση οπότε ο παπάς του ξαναφωνάζει αλλά αυτός ατάραχος συνεχίζει τη δουλειά του. Τα πέρνει ο παπάς κατεβαίνει κάτω και του λέει:
    - "Καλά ρε δε με ακούς;"
    - "Όχι παπά μου τίποτε δεν ακούγεται εδώ κάτω, να κάτσε εσύ εδώ κάτω να ανέβω εγώ εκεί πάνω να δεις."
    Ανεβαίνει ο καντηλανάφτης στον άμβωνα και φωνάζει στο παπά:
    - "Παπά γιατί πηδ.. την γυναίκα μου;"
    Κατεβαίνει κάτω και του λέει ο παπάς:
    - "Δίκιο είχες τίποτα δεν ακούγεται εδώ κάτω."

Έχω απαίσιο χιούμορ ε;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Νέο μέλος
    Να το το φόρουμ.....
    Και που το κακό δηλαδή? Μερικές φορές οι πιο σοβαρές και ουσιαστικές συζητήσεις γίνονται για τις πιο ασήμαντες αφορμές....

Τώρα εγώ γιατί νιώθω άσχημα; Άλλο πράγμα είπα αλλού καταλήξαμε

Άντε παμε για μια ανακύκλωση

Ο παπάς τα είχε με την γυναίκα του καντηλανάφτη και αυτός για εκδίκηση έκλεβε το λάδι της εκκλησίας. Μια μέρα ο παπάς πάνω στον άμβωνα βλέπει τον καντηλανάφτη να κλέβει το λάδι και του φωνάζει:
    - "Βρε `συ γιατί κλέβεις το λάδι;"
    Τίποτα ο καντηλανάφτης καμία απάντηση οπότε ο παπάς του ξαναφωνάζει αλλά αυτός ατάραχος συνεχίζει τη δουλειά του. Τα πέρνει ο παπάς κατεβαίνει κάτω και του λέει:
    - "Καλά ρε δε με ακούς;"
    - "Όχι παπά μου τίποτε δεν ακούγεται εδώ κάτω, να κάτσε εσύ εδώ κάτω να ανέβω εγώ εκεί πάνω να δεις."
    Ανεβαίνει ο καντηλανάφτης στον άμβωνα και φωνάζει στο παπά:
    - "Παπά γιατί πηδ.. την γυναίκα μου;"
    Κατεβαίνει κάτω και του λέει ο παπάς:
    - "Δίκιο είχες τίποτα δεν ακούγεται εδώ κάτω."

Έχω απαίσιο χιούμορ ε;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ο παπάς τελικά ήταν πάνω??

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε