Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 64

Θέμα: Η άλλη άποψη περί Ελλήνων

Προς LIBYKOS:

Σε όλα τα κακά που πρόσαψες στους Έλληνες θα πρέπει να προσθέσεις ένα ακόμα:

- Σχολιάζουμε και κριτικάρουμε ένα θέμα χωρίς να το έχουμε προηγουμένως μελετήσει..

τελιως μα τελιως ακυρο το αρχικο ποστ σου λυβικε!!!!

μαζεψες ολα οσα σου καθονται στραβα κ τα χωσες σε ενα καζανι με τιτλο η αλλη οψη της ελλαδας!!!

τα περισσοτερα απο αυτα που λες ειναι γενικοτητες,
    σε αλλους ισχυουν σε αλλους οχι,
    σιγουρα δε μπορουν να χαρακτηρισουν ενα λαο,αλλα μπορουν να "δειξουν" πολλους!

χεσε μας ψιλε παρε τον ρεσπεκτ κ τον τσιρο κ βγειτε για καφε να γκρινιαζει ο ενας στον αλλον κ να γουστερνετε !!!
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Εγειρεσθε αγωμεν εντευθεν Το avatar του/της soundstorm
    Κ εγω νευριαζω που ενας λαος με τετοια ιστορια εχει φτασει σε αθλιο(κατα την γνωμη μου)σημειο.που εχουμε γινει ετσι σαν ανθρωποι.Σαν λαος,που εχουμε εγκαταληψει τον ορο πατριδα κ μιλαμε για τη χωρα!!!Χωρα ειναι η μυτιληνη ρε οχι η ελλαδαρα.Ολα αυτα ομως δεν με κανουν να θελω να γινω αγγλακι,ουτε φασιστας,ουτε βλακας κολημενος χαι χιτλερ ουτε ασυνηδητος,ουτε να μπω στο δημοσιο και δεν πειραζει.....ΠΡΟΣΠΑΘΩ για το μελλον.
    www.tsakosart.gr
    Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    τι ωραια ειναι οταν καινε στην πυρα οτιδηποτε μπορει να καποιους να θηξει εστω και στο 0,1%...

οι ομορφες χωρες, ομορφα καιγονται...

ΥΓ: για να προλαβω τις επιθεσεις εναντιον μου, το μονο που θα προτρεψω ειναι να ξαναδιαβασουν το κειμενο και να μου πουν οτι κανενας σας δεν εχει παρατηρησει ΕΣΤΩ και 1 φορα τα γραφομενα??? ΔΕΝ ειναι αναγκη να παρατηρειται ΚΑΘΕ μερα και ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους.... ελληνες, αλλα ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. κατ' εμε, ΟΧΙ δεν το γενικευει ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ το κειμενο, αλλα απο την αλλη, ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal

ΔΕΝ ειναι αναγκη να παρατηρειται ΚΑΘΕ μερα και ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους.... ελληνες, αλλα ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. κατ' εμε, ΟΧΙ δεν το γενικευει ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ το κειμενο, αλλα απο την αλλη, ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!
    Και επειδή συμβαίνει ρε Bart, συμπερασματικά καταλήγουμε ότι δεν πρέπει να γουστάρω που είμαι Έλληνας ?

Κανείς δεν καίει κανέναν, συζήτηση κάνουμε.

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Δυστυχως τα περισσοτερα απο αυτα που περιγραφονται ειναι αληθεια,οποτε συμφωνουμε!
    Εγω ΔΕΝ αισθανομαι ελληναρας αλλα ενας ακομα ανθρωπος πανω στον κοσμο
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Και επειδή συμβαίνει ρε Bart, συμπερασματικά καταλήγουμε ότι δεν πρέπει να γουστάρω που είμαι Έλληνας ?

Δε νομίζω ότι μιλάει κυριολεκτικά...
    Δεν σταματάς να είσαι Έλληνας επειδή κάποια πράγματα είναι στραβά

Τρελοκοτσιδού..!!!!

γιατι........ Το avatar του/της bartlal

Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
    Δε νομίζω ότι μιλάει κυριολεκτικά...
    Δεν σταματάς να είσαι Έλληνας επειδή κάποια πράγματα είναι στραβά

ακριβως αυτο...

...εννοουσα βρε συ Βυρωνα!

το αρχικο κειμενο ειναι με τις κυριολεξιες και τις υπερβολες του (σε αρκετα σημεια), αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι 100% αντιπροσωπευτικο, ΟΥΤΕ ομως και 0% ΑΚΥΡΟ! απλα, ειναι γραμμενο ετσι ωστε να τονιζει ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ του σημερα. και μη μου πεις οτι π.χ. το κοματι: "Κάποτε ο χουντικός, σκληροπηρυνικός (θιασώτης παραθρησκευτικών οργανώσεων) Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος χτυπούσε πρωτιές από δημοτικότητα." ειναι λαθος. (διαλεξε και εσυ ενα, οποιο και να διαλεξεις, εχει ΔΟΣΕΙΣ αληθειας!

that was all folks!
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    ακριβως αυτο...

...εννοουσα βρε συ Βυρωνα!
    that was all folks!
    βρέ Bartako, δεν διαφωνώ ότι οι χαρακτήρες που αναφέρει το κείμενο, είναι οι κωλοέλληνες, που τους βλέπουμε καθημερινά γύρω μας. Διαφωνώ με τον τίτλο του άρθρου. Όταν βλέπω ένα τέτοιο καραγκιόζη, αναρωτιέμαι μεν αν του έχουν κάνει λοβοτομή, αλλά δεν θα μπω στην διαδικασία να ¨απορρίψω¨ την εθνικότητα μου, επειδή είναι ο άλλος ρόμπα.
    Αν είχε άλλο τίτλο όπως έγραψα, δεν θα με πείραζε.

Υ.Γ. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι τα ιστορικά στοιχεία που παρέθεσε ο όποιος συντάκτης, είναι γραμμένα από άνθρωπο που δεν ξέρει τι του γίνεται....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της LIBYKOS
    αλλά δεν θα μπω στην διαδικασία να ¨απορρίψω¨ την εθνικότητα μου, επειδή είναι ο άλλος ρόμπα.
    [/B]
    Ποιός μίλησε ρε παιδιά για απόρριψη της εθνικότητάς του;
    Το θέμα είναι να διορθώσουμε αυτά που όλοι βρίζουμε.
    Κάνοντας κριτική για τα άσχημα που βλέπουμε γύρω μας, δεν σημαίνει ότι θέλουμε να απαρνηθούμε και την ίδια μας την ταυτότητα.
    Κάποιος θέλησε να εκφραστεί με το δικό του τρόπο και να απαντήσει σε ένα άλλο κείμενο που και αυτό ανέβηκε στο internet από κάποιον ανώνυμο και που φιλοξενήθηκε και στο forum μας σε αυτό εδώ το post.
    Και στο κάτω κάτω, αν αυτός που το έγραψε, δεν γουστάρει να είναι Ελληνας, μαγκιά του και καλά θα κάνει να ξεκουμπιστεί αν νομίζει ότι είναι καλύτερα αλλού.
    LIBYKOS

Αρχικά δημιουργήθηκε από LIBYKOS
    Και στο κάτω κάτω, αν αυτός που το έγραψε, δεν γουστάρει να είναι Ελληνας, μαγκιά του και καλά θα κάνει να ξεκουμπιστεί αν νομίζει ότι είναι καλύτερα αλλού.
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: οκ λύθηκε το θέμα. Ας πάει να μαμηθεί που μας έχει κάνει να συζητάμε τόση ώρα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    τελιως μα τελιως ακυρο το αρχικο ποστ σου λυβικε!!!!

μαζεψες ολα οσα σου καθονται στραβα κ τα χωσες σε ενα καζανι με τιτλο η αλλη οψη της ελλαδας!!!
    δεν ηταν προφανες οτι το αρχικο post ηταν copy+paste κι οχι δικο του?

επισης, μαλλον πρεπει να διαβασεις πιο προσεκτικα το "nada overdrive", γιατι κι αυτο συμφωνει κατα καποιο τροπο με το αρχικο post...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: οκ λύθηκε το θέμα. Ας πάει να μαμηθεί που μας έχει κάνει να συζητάμε τόση ώρα.

Δλδ τώρα κατάλαβες ότι δεν είναι δικό του??:hypnotize

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
    Δλδ τώρα κατάλαβες ότι δεν είναι δικό του??:hypnotize
    Αν πρόσεξες τα ποστ μου, αναφέρομαι στον συντάκτη του άρθρου και όχι στον LIBYKOS.

Αν πρόσεξες τα ποστ μου, αναφέρομαι στον συντάκτη του άρθρου και όχι στον LIBYKOS.
    Από τις απαντήσεις είχα καταλάβει ότι μιλάς στον LIBYKOS!
    Γράψε λάθος!

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF