Εγώ δεν αναφέρομαι σε σένα. Σε παρακαλώ να μην αναφέρεσαι σε μένα. Το έχεις κάνει ήδη αρκετές φορές.Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
τον τσιρο κ βγειτε
Εγώ δεν αναφέρομαι σε σένα. Σε παρακαλώ να μην αναφέρεσαι σε μένα. Το έχεις κάνει ήδη αρκετές φορές.Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
τον τσιρο κ βγειτε
.....που νόμιζε ότι ήμουν εγώ, οπότε......:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Αν πρόσεξες τα ποστ μου, αναφέρομαι στον συντάκτη του άρθρου και όχι στον LIBYKOS.
Πάει, το μάμησα εντελώς![]()
LIBYKOS
Γιατί προτρέχεις παλληκάρι μου?Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Σε κάποια συμφωνούμε, αλλά εσύ συμφωνείς και προβληματίζεσαι με όλες τις καραμαλακίες που αναφέρονται?
Αν νόμιζα ότι είσουν εσύ θα έλεγα ¨που αναφέρεις¨. Ήσουν σαφής στην αρχή του ποστ.
Λϊγη πλακίτσα για να εκτονωθούμε.
Αν σε πείραξε, το παίρνω πίσω
![]()
![]()
![]()
LIBYKOS
Όχι βρε, τι να με πειράξει.Αρχικά δημιουργήθηκε από LIBYKOS
Λϊγη πλακίτσα για να εκτονωθούμε.
Αν σε πείραξε, το παίρνω πίσω
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΑΤΑ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
δεν ηταν προφανες οτι το αρχικο post ηταν copy+paste κι οχι δικο του?![]()
επισης, μαλλον πρεπει να διαβασεις πιο προσεκτικα το "nada overdrive", γιατι κι αυτο συμφωνει [κατα καποιο τροπο] με το αρχικο post...
η nada ειναι ο κεντρικος ηρωας (μαζι με την H/C σκυλο της) στον ΠΑΡΙΑ του λεανδρου το οποιο διαδραματιζεται στο νεο αμστερνταμ ενος φουτουριστικου 2000
ο παριας απο την αλλη εναντιωνετε στους [ι]4 δαιμονες[/ι] του δυτικου κοσμου
δεν μπορω να καταλαβω τη σχεση εχει με τον μεσο νεοελληνα κ "τα κουσουρια" του,που ειναι το επικεντρο του θρεντ!
Dorsoduro 750 & Norton 16H
εμ βεβαια, τετοιος ωχαδερφισμος, μονο απο σενα τον ελληνα μπορουμε να το δουμε!Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Όχι βρε, τι να με πειράξει.
![]()
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
(πως μπορω ο απαισιος να σε μπλεκω με το κειμενο!)
![]()
Λέγε ότι θές Bartalako !!! Δεν μασάω. 4012,62 λέμε !!! που είναι ο XTPAM ? τα πίνει πουθενα????Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
εμ βεβαια, τετοιος ωχαδερφισμος, μονο απο σενα τον ελληνα μπορουμε να το δουμε!
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
(πως μπορω ο απαισιος να σε μπλεκω με το κειμενο!)
![]()
Καλό απόγευμα παιδιά !!!!
λες? αντι να κερασει για το +1,91%Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Λέγε ότι θές Bartalako !!! Δεν μασάω. 4012,62 λέμε !!! που είναι ο XTPAM ? τα πίνει πουθενα????
Καλό απόγευμα παιδιά !!!!
![]()
![]()
![]()
εχει αρκετη σχεση, ο λεανδρος ειναι οτιδηποτε παρα επιφανειακος. Εχει κι αλλα layers, γι αυτο μην αποκλειεις τιποτα... Δε θελω να μπω στο trip να ξεθαψω βαβελ και αλμπουμακια και ν αρχισω να scan-αρω strips...Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
ΚΑΤΑ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!!
η nada ειναι ο κεντρικος ηρωας (μαζι με την H/C σκυλο της) στον ΠΑΡΙΑ του λεανδρου το οποιο διαδραματιζεται στο νεο αμστερνταμ ενος φουτουριστικου 2000
ο παριας απο την αλλη εναντιωνετε στους [ι]4 δαιμονες[/ι] του δυτικου κοσμου
δεν μπορω να καταλαβω τη σχεση εχει με τον μεσο νεοελληνα κ "τα κουσουρια" του,που ειναι το επικεντρο του θρεντ!
Καλα τα κειμενακια αυτου του τυπου ειναι τοσο μα τοσο φασιστικα....
Αφορισμος καραμπινατος για πραγματα τα οποια ολοι μας ανεξερετως εχουμε πραξει....(οχι με τον υπερβολικο τροπο που παρουσιαζονται εδω)
(ποσοι φωναζαν για τους Αλβανους ρε παιδια? 100? 200 ?)
Το να δημιουργουμε πολωση φωτιζωντας (με υπερβολικο τροπο)μονο τα κακως κειμενα γυρω μας δεν βοηθαει σε τιποτα και εξυπηρετει μονο τις (ιδεολογικες?)εμμονες ορισμενων γελοια σκεπτομενων ανθρωπων.
Το κειμενο αυτο ειναι τοσο ακαμπτο , αρτηριοσκληρωτικο και φασιστικο που σε ωθει απο μονο του να απαντησεις με τον ιδιο τροπο.....
...οποιος πιστευει οτι αυτη ειναι η πραγματικη εικονα της Ελλαδας , οφειλει -στον εαυτο του περισσοτερο - να παρει τον πουλο και να βρει την Εδεμ του σε οποιο μερος του πλανητη (η του γαλαξια) επιθυμει...
...αυτο ειχα να πω μονο
υ.γ. σε καμια περιπτωση δεν αναφερομε στον δημιουργο του post
καλα εκανε και το εβαλε ο ανθρωπος.
και μια φασιστικη δηλωση : Αγαπω την πατριδα μου
Εκείνη σε αγαπάει?Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Αγαπω την πατριδα μου
![]()
ΥΓ: μη με παρεξηγήσετε.... το δικηγόρο του :a29: κάνω...
Εχει σημασια ...για ν'αγαπας καποιον,καποια,κατι?Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
Εκείνη σε αγαπάει?
Ακυρο , δεν θελω να εμπλακω σε αυτην την συζητηση.
Παρεθεσα τις αποψεις μου μονο για το συγκεκριμενο Post (επαναλαμβανω οχι για τον Libyko) και τελειωνω εδω.