Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 64

Θέμα: Η άλλη άποψη περί Ελλήνων

Ωχώχ...τα πλευρά μου Το avatar του/της bonepeeler
    Πολύ μονόπλευρα τα βλέπετε τα πράματα.

Αν πουν ένα θετικό για την Ελλάδα είμαστε όλοι χαρές και πανηγύρια.

Αν πουν ένα αρνητικό είμαστε όλοι έτοιμοι να πάρουμε το μαχαίρι να σφάξουμε τον πούστη που είπε κάτι τέτοιο αντί να φροντίσουμε να το διορθώσουμε.
    Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.

Jurobei Chikanatsu

μοναχικός καβαλλάρης Το avatar του/της kostisthegreek
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    εγω γουστάρω που ειμαι ελληνας και δε γουσταρω καθολου που καθε πικραμενος (καμενος) βγαινει και γραφει οτι μαλακια του ερθει στο κεφαλι κατακρίνοντας ενα λαο μια ιστρορια κτλ κτλ.... αντι για μεμονομενα ατομα που κανουν τα παραπανω ...

και φυσικα ατομα που σκέφτονται οπως παραπανω εχουν ετοιμη την απαντηση σε αυτο που ειπα....

ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ "ΦΑΣΙΣΤΑΣ" :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

(βασικα για αυτα τα ατομα ΟΛΟΙ ειναι "ΦΑΣΙΣΤΕΣ" εκτός απο τους φιλους τους)

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

+1 ακόμη φασίστας και εθνικιστής κι ότι άλλο έχουν στο στόμα τους και πιπιλάνε
    Πήρα τη strada κι έρχομαι...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
    Πολύ μονόπλευρα τα βλέπετε τα πράματα.

Αν πουν ένα θετικό για την Ελλάδα είμαστε όλοι χαρές και πανηγύρια.

Αν πουν ένα αρνητικό είμαστε όλοι έτοιμοι να πάρουμε το μαχαίρι να σφάξουμε τον πούστη που είπε κάτι τέτοιο αντί να φροντίσουμε να το διορθώσουμε.
    δυστυχώς αυτό είναι από τα χειρότερα χούγια τον ελλήνων. δώσε χαρά και πανηγύρια και ας είναι και ανούσια αν πάει να σοβαρέψει το πράγμα πάνε να σε φάνε γιατί θιχτήκανε. δεν θέλουν διόρθωσης είναι σε όλα καλοί όλοι οι έλληνες τρομάρα τους.

αλλα όπως το λες είναι φανερό ότι το βλέπουν πολύ μονόπλευρα. η ουσία είναι ότι όλα αυτά λέγονται για να γίνουν καλύτεροι. με το να επαναπαύεσαι στο ότι όλα είναι καλά δεν κανεις δουλειά ούτε παράγεις έργο.

φαντάζομαι πόσοι θα αρπαχτούνε από αυτά που γράφω. και μπορεί και να μου πουν αν δεν μου αρέσει να παο να μείνω εκτος ελλάδος. λες και για να μένεις σε μια χωρα πρέπει να γουστάρεις τρελα.

αν όλη οι έλληνες αγαπούσαν την χωρα όπως λένε δεν θα βλέπαμε να πετάνε σκουπίδια στους δρόμους, να φτύνουν κάτω σαν τα ζώα στην μέση του δρόμου κιόλας, να μην σέβονται τον διπλανό τους εν ώρα κοινής ησυχίας και ένα σορό αλλα πράγματα ατελιωτες λίστες..................

στα χαρτιά υπάρχει αγάπη. στην ουσία όχι. το βλέπω καθημερινά και από συναδέλφους και από τον περίγυρο δεν θέλει και πολύ για να καταλάβεις. έλλειψη παιδείας κατά βάση και επανάπαυση αυτά τρώνε τους έλληνες.
    GSXR 600 K6

μια χαρα γενικολογιες ειναι ρε!

διαβασα κ ξαναδιαβασα το αρχικο ποστ για να δω κατα ποσο μπορω να "ταυτιστω" με αυτο.......

τζιφος!

ακομα κ το στενο φιλικο μου περιβαλον απεχει απο αυτα τα αναθεμα.

μαλλον πρεπει να αναφερετε στο target group των ελληνων που βλεπει τηλεοραση πανω απο 3ωρες ημερισιως (τουλαχιστον)

για πεστε μου ποσοι απο σας εχουν ψωνησει τραβελι???

- - Τα αγαπημένα μας αστεία έχουν να κάνουν με αδελφές αλλά ξερογλυφόμαστε τα βράδια στη Συγγρού και παζαρεύουμε με τις τραβεστί.

@dez
    δες το tank girl κ πες μου ποσα layers μπορει να'χει ο λεανδρος στο ναρκεντελικα (με αυτο το label ηταν η σειρα στο βαβελ)
    κ δεν ειναι strips φιλε μου
    αλλα να μπεις στο τριπακι να τα σκαναρεις κ να τα στειλεις για μου λειπουν αρκετα

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Δεν πρεπει να γενικευουμε-δεν ισχυουν ολα αυτα που ειπωθηκαν στο πρωτο μυν. με όλους και σε ολα.....
    Θυμάμαι ειχα παει στους Ολυμπιακους αγώνες σε χαντμπωλ Γερμανια-Ρωσια. Και βρέθηκα σε κερκιδα γερμανικη....Ακομα νιώθω το κλιμα-συναισθημα οταν αυτοι οι ανθρωποι φωναζαν όλοι μαζι Ντοιτσλαντ. Πραγματικα λες και παταγες ενα κουμπι και φωναζαν-σταματαγαν ολοι αυτοι....Λες και ηταν ρομποτακια-συντονισμενοι.
    Σκληρο κλίμα.
    Δεν είμαι κατα των Γερμανών(εκτος των πολέμων που κανανε-και μαρεσει και η bmw R850)ουτε ειμαι ρατσιστης(με την εννοια του προκατελλειμένου). Αλλη νοοτροπια η γερμανικη μαζα-ενω η ελληνικη το πολυ πολυ να παιξει σφαλιαρες μεταξυ της.
    Και όμως υπαρχουν Ελληνες-και πολλοι-που γουσταρουν το γερμανικό ύφος.
    Οτι αρεσει στον καθενα στο φινάλε.
    Ναι και γω πεταω καμμια φορα σκουπιδια κατω-λιγες φορες επειδή βαριεμαι αλλα τις περισσοτερες επειδη ο γειτονικος καδος ειναι στα τρια τετραγωνα...
    Σε αυτή τη χωρα λείπει παιδεία-αλλά βλεπω τα νεα παιδια είναι πιο ξύπνια και με αλλη νοοτροπια. Ο ωχαδερφισμός-το ρουσφετι- και όλα αυτα θα παρουν απάντηση με τις νεες γενιες-που τα περιθωρια για αυτές θα στενεψουν επικυνδυνα- και θα πάρουν την τυχη στις πλατες τους.Και θα τους μαυρισουν oλους τους ξεφτιλες....
    Αντε γεια...
    sotomoto

Αρχικά δημιουργήθηκε από sotomoto
    Σε αυτή τη χωρα λείπει παιδεία-αλλά βλεπω τα νεα παιδια είναι πιο ξύπνια και με αλλη νοοτροπια. Ο ωχαδερφισμός-το ρουσφετι- και όλα αυτα θα παρουν απάντηση με τις νεες γενιες-που τα περιθωρια για αυτές θα στενεψουν επικυνδυνα- και θα πάρουν την τυχη στις πλατες τους.Και θα τους μαυρισουν oλους τους ξεφτιλες....
    Αντε γεια...
    AMHN!!!

.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	survivor.gif 
Προβολές:	149 
Μέγεθος:	87,8 KB 
ID:	64287
    ~~Νέο forum για Suzuki - GSR600~~

Μας ρωτάνε : «Ποιος ανακάλυψε τον ηλεκτρισμό ;» , «Ποιος μίλησε πρώτος για άτομα ;» , «Ποιος υπολόγισε πρώτος τη διάμετρο της Γής ;» , «Ποιος ανακάλυψε πρώτος ότι η Γή στρέφεται γύρω από τον Ήλιο ;» και απαντάμε «Οι Έλληνες !» .

Λάθος ! Όλα αυτά τα ανακάλυψαν ο Θαλής , ο Δημόκριτος , ο Πτολεμαίος , ο Αρίσταρχος . Μεταξύ αυτών και του μέσου Έλληνα υπάρχει τόση απόσταση όσο μεταξύ του μέσου Έλληνα και ενός χιμπατζή...

Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid

@dez
    δες το tank girl κ πες μου ποσα layers μπορει να'χει ο λεανδρος στο ναρκεντελικα (με αυτο το label ηταν η σειρα στο βαβελ)
    κ δεν ειναι strips φιλε μου
    αλλα να μπεις στο τριπακι να τα σκαναρεις κ να τα στειλεις για μου λειπουν αρκετα

[ψιλο off topic]
    ξεφευγοντας απο το αρχικο θεμα καπως, να σου πω οτι ο συνειρμος που εκανα ηταν οτι ενα ατομο που γουσταρει λεανδρο, θα μπορουσε να δει πιο ευκολα την οποια "αληθεια" του αρχικου ποστ και θα μπορουσε να κοιταξει περα απο αφορισμους, μικροπρεπειες και ψευτο-εθνικισμους.[/ψιλο off topic]

[off-topic]
    Απ αυτα που εχει εκδοσει ο λεανδρος εχω διαβασει ολα οσα ηθελα (δηλαδη ολα μεχρι που αρχισε να βγαζει μαλακιες στο 9). Η βαβελ εχει δημοσιευσει αρκετα απο λεανδρο. Eχεις δικιο, δεν ειναι strips, αλλα που να ξερω οτι επεσα σε comic fan? Το σκαναρισμα θα γινει και σχετικα συντομα

Εγώ προσπάθησα να ταυτιστώ πάντως...

Αρχικά δημιουργήθηκε από LIBYKOS

- Είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε για τα ιδανικά μας. Αρκεί να μην χρειαστεί να κουνηθούμε από τον καναπέ.
    Εγώ δεν έχω καναπέ -δε βλέπω και tv ρε γαμώτο... και να είχα δεν είμαι σίγουρος ότι θα έβρισκα τρελλοκομείο σα και μένα να γίνουμε 2 για να υπερασπιστούμε τα ένδοξα ιδανικά μας, μάλλον η εν λόγω φίλη θα πήγαινε για βόλτα με τη μηχανή.

Ο καθένας ερμηνεύει τέτοια κείμενα όπως τον βολεύουν, ή τον ενοχλούν.

Προτιμώ πιο εξειδικευμένες απόψεις τους στυλ "Ο τάδε έκανε αυτό, και είχε συνέπεια αυτό.", παρά γενικολογίες με μόνο σκοπό μία αντίδραση από μένα...

Κατά τα άλλα, έ ρε Edika, ρε Vuillemin, ρε Αltan, που είστε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
    Προτιμώ πιο εξειδικευμένες απόψεις τους στυλ "Ο τάδε έκανε αυτό, και είχε συνέπεια αυτό.", παρά γενικολογίες με μόνο σκοπό μία αντίδραση από μένα...
    αυτο ειναι ρουφιανιλικι!!
    κ δεν νομιζω να το γουσταρει κανεις!

Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous

Κατά τα άλλα, έ ρε Edika, ρε Vuillemin, ρε Αltan, που είστε...
    α! διαβαζεις κ συ βαβελ?
    τα "ανεκδοτα" ομως,γιατι ο εντικα ειναι πλεον επαναλμβανομενος,
    εκτος αν πιανεις δευτερο επιπεδο του εντικα ....(δεν εχει ξαναγινει!)

αυτο ειναι ρουφιανιλικι!!
    κ δεν νομιζω να το γουσταρει κανεις!
    Είδες;

Ότι θέλει ο καθένας καταλαβαίνει...

Το να πείς ότι όλοι οι Γερμανοί είναι μα#άκες νεοναζί σαλαμέμποροι, μιλάς γενικά και αόριστα.
    Ενώ αν σου έλεγα ότι ο παππούς του Bush τά'παιρνε από τον Χίτλερ, και σου δείξω καμιά φωτογραφία, ή ότι με τα λεφτά που κάθε χρόνο θα σκάει η δημαρχία πειραιά για να συντηρήσει μια κωλογέφυρα, έκλεινε όλες τις λακούβες για πάντα, τί θα μου πείς;

Ότι είμαι απλά άλλος ένας ρουφιάνος, έτσι;

Νά'σαι καλά παληκάρι'μ με έκανες και γέλασα πάλι. :a66:

Αρχίσαμε πάλι προσωπικές μαλακίτσες ή το συνηθίζεις να παραφέρεσαι;

Σε περίπτωση που δεν το αντιλαμβάνεσαι, το να προσβάλλεις κάποιον δεν σου προσθέτει επιχειρήματα, άν έχεις τίποτα παιδικά κολλήματα με μένα πήγαινε στις Διαμάχες (πάω εγώ άμα θες) να τα λύσομε...

(όσο για τα κόμιξ, είσαι πολύ μικρός, το πρώτο τέυχος της βαβέλ, και του παραπέντε τα έχεις; τά πήρα όταν πρωτοβγήκανε... μαζί με τα υπόλοιπα -σχεδόν όλα.)

ρε παλικαρι ζιρεους για καλμα λιγο!

παρανοηση μαλλον,αφου με το συμπληρωματικο ποστ σου αλλο εννοεις τελικα απο αυτο που καταλαβα!
    .......ηταν κ η ωρα δυσκολη

το οτι εχω διαφωνησει κατα καιρους με καποια ποστ σου δε σημαινει οτι τα εχω βαλει μαζι ή "σε εχω στο ματι"

chiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil babe!

το οτι εχεις το πρωτο τευχος βαβελ κ παραπεντε τι σημαινει?
    ποια ειναι τα υπολοιπα,οι παπιοιστοριες???
    μηπως εχει πεσει στα χερια κανα transmetropolitan ή Y:the last man???
    αλλα ξεχασα αυτα δεν τα χει βαλει ακομα η βαβελ ....κ ουτε προκειται!

το οτι εχεις το πρωτο τευχος βαβελ κ παραπεντε τι σημαινει?
    ποια ειναι τα υπολοιπα,οι παπιοιστοριες???
    μηπως εχει πεσει στα χερια κανα transmetropolitan ή Y:the last man???
    αλλα ξεχασα αυτα δεν τα χει βαλει ακομα η βαβελ ....κ ουτε προκειται!
    το transmetropolitan ηταν για να μας ψαρωσει? :ZZZ: ... χμμμ, τελοσπαντων γουστα ειναι αυτα. εσυ φανταζομαι εχεις διαβασει hup, frigidaire, psikopat, totem και οι vaughn bode, shelton, crumb, kaz, rodriguez και τοσοι αλλοι σου να παλιοι γνωριμοι ε?

χαλαρωσε κι εσυ... μην υποθετεις παραπανω απ οσα πρεπει για τους συνομιλητες σου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
    το transmetropolitan ηταν για να μας ψαρωσει? :ZZZ: ... χμμμ, τελοσπαντων γουστα ειναι αυτα. εσυ φανταζομαι εχεις διαβασει hup, frigidaire, psikopat, totem και οι vaughn bode, shelton, crumb, kaz, rodriguez και τοσοι αλλοι σου να παλιοι γνωριμοι ε?

χαλαρωσε κι εσυ... μην υποθετεις παραπανω απ οσα πρεπει για τους συνομιλητες σου...

το trans ειναι ενα απο τα πιο γνωστα του w.ellis
    κ ειναι αρκετα κραχτης
    δε το παιζω ψαφμενος κ ουτε ειμαι
    αλλα το οτι εχει καποιος τις βαβελ κ παραπεντε απο το πρωτο τευχος τι σημαινει??
    απο ολους οσους ανεφερες μονο καζ κ σελτον εχω μια μικρη επαφη (κ καζ μεσω βαβελ μονο!!)

τεσπα.
    θα μπορουσαμε να ανοιξοθμε νεο θρεντ περι κομικ μπουκς αν υπαρχει λαος που γουσταρει....

Όσον αφορά έμενα, fantacid, μπήκες, με πρόσβαλλες, και άλλαξες θέμα -δεν σε δικαιολογώ, το να θεωρείς ότι οι άνθρωποι μπαίνουν στα fora για να λένε ότι μα#ακία τους κατέβει (και μάλιστα με μόνο σκοπό να τη πούνε σε κάποιον) είναι δικιά σου κοσμοθεωρία, όχι δικιά μου. Την επόμενη φορά διάβασε τί γράφεις πριν το ποστάρεις.

Άν είχες πιεί κάτι παραπάνω και σκέφτηκες "ρε δε κάνω log in να τη πω στο zireous να γελάσουμε", πάλι είναι δικό σου πρόβλημα, και απλά δοκιμάζεις την υπομονή μου.

Όσο για τα κόμιξ, και Moebius, Bilal, και φυσικά Crumb, Shelton, αλλά και Maester, Soloup, Aρκά, Καλαϊντζή, και αρκετούς άλλους (Miller πχ), έχω πρωτοδιαβάσει στη βαβέλ και πήρα αλμπουμάκια τους επειδή υπήρχε η βαβέλ, αλλά δε νομίζω ότι σε πολυενδιαφέρει το θέμα...

Το ότι κάποιος διαβάζει βαβέλ, και γενικά κόμιξ για δεκαετίες που περιέχουν μια πιο κριτική ματιά στα πράγματα θα μπορούσε να σημαίνει ότι τον ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων πχ, και δε σπεύδει να πει μια μαλακία για κάποιον άλλον εύκολα, έτσι κι αλλιώς οι κομιξάδες (καί αυτοί που τα διαβάζουν) συχνά μισούν την εύκολη τροφή, ή τα αποτελέσματα μιας επιπόλαιης ματιάς στα πράγματα...

Άν θέλεις πολυεπίπεδη γραφή πάντως, ίσως να σε ενδιέφερε να ψάξεις και τη κλασική και νεώτερη επιστημονική φαντασία -που συχνά είναι έμπνευση για τους κομιξάδες- πχ (Dick, Zelazny, Heinlein, Van Vogt, Bester, Clark αλλά και απόλυτο SF χιούμορ όπως του Adams, συγγραφείς fantasy όπως ο Jordan και χαβαλέ μέχρι δακρύων όπως ο Pratchett).

Σόρι για το έτσι κι αλλιώς δεν είχα να πω τίποτα άλλο στο παρών thread.

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF