δίκιο έχεις... τα εισαγωγικά και οι παραθέσεις των παραθέσεων... όντως μπέρδεμα...
δίκιο έχεις... τα εισαγωγικά και οι παραθέσεις των παραθέσεων... όντως μπέρδεμα...
παρτε αλλη μια φορα την απαντηση μηπως και συννενοηθουμε.
ξεκολειστε....
δεν μπορω να θυμαμαι ολα τα τροχαια.αυτο με τον αλβανο ηταν χαρακτηριστικο και το θυμαμαι.
υπαρχει διαφορα οταν υπαρχει δολος βλεπε αλβανος και υπαρχει διαφορα οταν υπαρχει δυστηχημα βλεπε Συγγρου.
επισης υπαρχει διαφορα η ηλιθιοτητα στο Διδυμοτειχο.
αν εσυ απο μια φραση καταλαβες τι πιστευω εγω τοτε να σου δωσω ενα αρθρο μου που δημοσιευθηκε σε εφημεριδα να μου πεις το μελλον μου.
ποση επιχειρηματολογια μπορω να κανω ρε μεγαλε σε 10 γραμμες για να καταλαβεις?
τι ηλικια εχεις by the way?ετσι για να ξερω με τι μιλαω,εγω την ειπα την δικια μου.
Να κατηγορήσουμε πρεζάκια αλκοολικούς αλλοδαπούς κλπ;
Για να νιώθουμε εμείς καλύτερα; Δηλαδή ότι γίνεται στους δρόμους το κάνουν αυτοί οι άνθρωποι; Τότε να τους "φάμε" όλους και να δούμε μετά τι θα γίνει... θα πρέπει να είμαστε μία... "αγγελική" κοινωνία...
Πως το είπες το άλλο;
Κάποιοι το έχουν στο dna τους;
Ναι ε;;; Και κάποιος άλλος το έλεγε αυτό... κάτσε να δεις πως τον έλεγαν... α ναι Γκαίμπελς λεγόταν! Κι ένας "γιατρός" ονόματι Μένγκελε έκανε και πειράματα για να το αποδείξει. Η καθαρότητα του αίματος κλπ...
Και ποιοι θα τους το αποβάλλουν; Οι καλοί; Οι... εκλεκτοί; Κάποιοι που θα είναι "ειδικοί" και γνώστες;
Όχι δεν είσαι φασίστας ποιος στο είπε αυτό...
αυτα που συμπερανες εσυ εχεις αναρωτηθει οτι μονο το δικο σου επιπεδο αντιληψης μπορει να τα εχει αντιληφθει?
ή δεν μιλαω ελληνικα ή εχεις προβλημα στην αντιληψη κειμενου..
στα παπαρια μου γραφω τον καθε λογης προβληματικο τυπο που του φταινε οι παντες.αν ομως απειληθει η ζωη μου θα αντιδρασω οπως μπορω να την υπερασπισω..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΔΩ?
φασιστας και τραμπουκος εισαι γιατι εγω αυτο συμπερανα απο αυτα που εγραψες εσυ.τι λες εχουμε το ιδιο προβλημα?
περαστικα φιλαρακι η ταμπελολογια σε ολο το μεγαλειο της.
ορισμενοι ειστε τοσο προκλητικοι που δεν πρεπει να ασχολουμαι για αυτο και απεχω απο συζητησεις περα απο τεχνικα θεματα εδω.
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΠΟΤΕ ΤΑΜΠΕΛΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΕ 5 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ FORUM ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝICKNAME -ASTRA KIT CAR- ΠΑΝΩ ΑΠΟ 7 ΧΡΟΝΙΑ.εννοω οτι τοσα χρονια δεν ΛΟΓΟΚΡΙΝΩ ΚΑΝΕΝΑ....................................ΜΕ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ,ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ.ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕς ΕΚΛΟΓΕΣ,ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ TOPIC ΠΕΣΑΝΕ ΝΑ ΜΕ ΦΑΝΕ.ΕΣΕΙς ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΡΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΒΟΛΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΝΕΤΑΣ?ΕΚΤΕΙΘΕΣΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙς Ή ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΣΚΕΙΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ?
με καλυψες με την διαφορα οτι σε μεγαλο ποσοστο δεν γουσταρω τους αλαβανους...βιωματα ειναι αυτα!
Απαγορευεται να πιστευω αυτο?ενοχλω κανενα?
ποιος ειναι φασιστας και ποιος ρατσιστης φαινεται απο μερικους εδω μεσα πως αποτρεπουν καποιον να πει την γνωμη και καταλαβαινοντας αυτα που νομιζουν αυτοι ,τον κατηγορουν ως φασιστα και ρατσιτη.
ειστε τοσο κομπλεξικοι και μιζεροι ορισμενοι....
πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).
Αρχικά δημιουργήθηκε από Φιλαλήθης
VanDiemen, είμαστε φασιστοειδή (τί σημαίνει αυτό; ότι είμαστε φασίστες αλλά όχι ακριβώς; ή ότι ο κύριος που μας χαρακτηρίζει ντρέπεται να πει "φασίστας"; Ξέρει ο ίδιος ποιά είναι η ακριβής έννοια της λέξης "φασισμός" ; )! Δεν έχουμε ελπίδα...![]()
Αν κάποιος έχει μεταδοτική αρρώστια (είτε αυτό λέγεται hiv είτε ebola είτε ναρκωτικά... γιατί και ο ναρκομανής από ναρκομανή κατά πάσα πιθανότητα έμαθε) και δεν κάνει ο ίδιος ενέργειες να μην είναι κίνδυνος για τους άλλους, οι υπόλοιποι άνθρωποι, για το καλό τους, αφού ο ίδιος δεν τους σέβεται, θα τον απομακρύνουν. άλλοτε με βάρβαρο και απάνθρωπο τρόπο (εκτέλεση/Μάο) είτε αλλιώς (απομόνωση/αναγκαστική θεραπεία/κτλ). Συχνότερα πάντως τερματίζουν η ίδιοι την, μίζερη πλέον, βιολογική ζωή τους...
Όταν πας να σώσεις κάποιον που πνίγεται πρέπει να προσέξεις μη πνιγείς μαζί του... ο τέλειος άνθρωπος να είναι, σε φάσεις τέτοιες είναι εκτός ελέγχου και κινδυνεύουν όσοι παρευρίσκονται.
vandiemen, συμφωνείς;
.........
Συμφωνώ στο ότι σίγουρα χρειάζεται προσοχή στην επιλογή των μέτρων αντίδρασης από μέρους των υπολοίπων. Είμαι κατά των ακραίων λύσεων, όπως όλοι κατα βάθος φαντάζομαι, αλλά σίγουρα όταν υπάρχει απειλή διατάραξης της ζωής των υπολοίπων, επιβάλλονται!
αυτο που δεν καταλαβαινω εγω...ειναι γιατι πρεπει να τρελαινεστε ολοι και να τσακώνεστε με την καθε λεξη που ειπε ο καθενας...
![]()
![]()
Δε χρειαζονται τετοια :a37:
Αφήστε τον καθένα να εχει την αποψή του εδω μεσα και απλα παραθέστε τη δικιά σας....
Δεν μπορουμε ολοι να ειμαστε ιδιοι
Και δε μπορουμε να τους κανουμε ολους ιδιους...
Μη στεκεστε σε χαρακτηρισμους και εκφραζετε ακροτητες που μπορει και να μη σας αντιπροσωπευουν...![]()
![]()
Δυστυχως δε μπορεις να τους προλαβεις ολους πριν κανουν κατι κακο στους συνανθρωπους τους...εμας δηλαδη...
Αν μπορουσαμε να τους προλαβουμε τοτε δε θα καναμε τιποτα αλλο απο το να κοιταμε τις ζωες των αλλων και να παραμελουμε τη δικια μας...
Λυπαμαι για οτι παθανε τα παλικαρια και μακαρι να ερθει κατι καλο στις οικογενειες τους να αντισταθμισει τη συμφορα αλλα το θεωρω τοσο ασταθμιτο παραγοντα (το να τρακαρεις με ενα αλλο ατομο και να σου στοιχισει ζωες) οσο ειναι ενας σεισμος...
Οσους κανονες και να βαλεις η να προσπαθησεις να ελεγξεις τις ζωες των αλλων...τοσο περισσοτεροι τροποι θα βρισκονται να συμβαινει κατι κακο απο εκει που δε το περιμενεις..
Τους σεισμους δε τους περιορίζεις....
Ουτε και τους ανθρώπους...
Γιατι μετα δεν ειναι ανθρωποι...
![]()
Αντι να περιορίσεις καποιον αλλο πρεπει εσυ να γινεις πιο προσεκτικος στο βαθμο που δε σου δημιουργει προβλημα και απο κει και περα ειναι θεμα τύχης η ατυχιας το τι θα σου συμβει και σε ποιον θα πεσεις επανω..
Δωστε το καλο παραδειγμα και ας ελπιζουμε πως καποτε ολοι θα ακολουθησουν..
![]()
Για πρεζάκι ξεκίνησε η συζήτηση. Αρα δεν μιλάμε για λογική ανθρώπου αλλά λογική πρέζας.Αρχικά δημιουργήθηκε από tsouralex
Γιατι μετα δεν ειναι ανθρωποι...
![]()
Η οποία λογική παραμένει και μετά απο "Στροφές" "Παρεμβάσεις" και λοιπές δικαιολογίες της κοινωνίας μας.
Αρχικά δημιουργήθηκε από tsouralex
................
![]()
![]()
![]()
Αν σέβεσαι τον εαυτό σου, όμως, όπως είπες και συ, θα θέλεις (και έχεις το δικαίωμα!) να τον προστατεύσεις από αυτούς που, ούτε τη δικιά τους ζωή λογαριάζουν (δικαίωμά τους...) ούτε τη δικιά σου (και αυτό δικαίωμά τους... δε μπορείς να τους επιβάλλεις να λογαριάζουν τη ζωή σου)Αρχικά δημιουργήθηκε από tsouralex
Αντι να περιορίσεις καποιον αλλο πρεπει εσυ να γινεις πιο προσεκτικος στο βαθμο που δε σου δημιουργει προβλημα και απο κει και περα ειναι θεμα τύχης η ατυχιας το τι θα σου συμβει και σε ποιον θα πεσεις επανω..
![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από tsouralex
[B]αυτο που δεν καταλαβαινω εγω...ειναι γιατι πρεπει να τρελαινεστε ολοι και να τσακώνεστε με την καθε λεξη που ειπε ο καθενας...
![]()
![]()
Αφήστε τον καθένα να εχει την αποψή του εδω μεσα και απλα παραθέστε τη δικιά σας....
Έτσι όπως τα λες είναι φιλαράκι. Αλλά να εκφράζονται απόψεις. Όσο διαφορετικές κι αν είναι. Κανενα πρόβλημα.
Κάποιοι όμως δεν το κάνουν οπότε... λίγη πλάκα και χαβαλές σε αυτά που λένε δεν κάνει κακό...
Δυστυχως η ευτυχως δεν ξερω αλλα ολοι ιδιοι ημαστε.Αρχικά δημιουργήθηκε από tsouralex
αυτο που δεν καταλαβαινω εγω...ειναι γιατι πρεπει να τρελαινεστε ολοι και να τσακώνεστε με την καθε λεξη που ειπε ο καθενας...
![]()
![]()
Δεν μπορουμε ολοι να ειμαστε ιδιοι
Και δε μπορουμε να τους κανουμε ολους ιδιους...
Μη στεκεστε σε χαρακτηρισμους και εκφραζετε ακροτητες που μπορει και να μη σας αντιπροσωπευουν...![]()
![]()
Η διαφορετικοτηταμας βρισκετε μονο στο σημειο που ζουμε η ακουμε για το προβλημα .
Αν καποιος εχει μεσα στο σπιτι του εναν ναρκομανη τοτε περιμενει κατανοηση -υπομονη απο τους αλλους και βοηθεια για να ξεπερασει αυτο που ζει .
Αν τωρα το προβλημα ειναι στου διπλα το σπιτι τοτε πρεπει αμεσως να ληφθουν μετρα αμεσης απομακρυνσης προβαλοντας χιλιες δυο δικαιολογειες .
Βλεπε περιπτωσεις εγκαταστασης ΟΚΑΝΑ.
Π.Χ. Ο υπυργος ο γιακουματος συνεχως μιλαει για την κοινονια και τον τροπο που πρεπει να αντιμετοπιζοντε τα διαφορα προβληματα .Οταν ομως μπηκαν οι κλεφτες στο δικο του σπιτι βγηκε στην τ.β.με το πιστολι στο χερι λεγοντας οτι την επομενη φορα θα τους περιποιηθει καταληλως.
ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΟΥΝΟΥ ΕΧΩ ΠΟΛΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΨΕΙΣ.
ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΟΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΛΥΣΗ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΧΙ ΔΥΟ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΕΣ ΣΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ.
Για αυτο λεω λοιπον οχι ταμπελες και ας σκευτουμε οτι οταν καποιος γραφει κατι ισως να κουβαλαει και μια ιστορια που τον κανει να σκεφτετε ετσι και απο την μεριατου εχει δικιο.
ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΑ ΔΥΟ ΖΩΕΣ ΠΑΛΙ ΑΦΡΙΚΑ ΘΑ ΕΠΕΡΝΑ![]()
![]()
![]()
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ΄ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!
AFROPANTELOS
Για αυτο λεω λοιπον οχι ταμπελες και ας σκευτουμε οτι οταν καποιος γραφει κατι ισως να κουβαλαει και μια ιστορια που τον κανει να σκεφτετε ετσι και απο την μεριατου εχει δικιο.
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΨΗ ΦΙΛΕ.ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΣΠΑΣΤΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ......αυτο εννουσα οταν εγραφα τα παρακατω,απλα ο καθενας εχει τον τροπο του να λεει καποια πραγματα.
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΠΟΤΕ ΤΑΜΠΕΛΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΕ 5 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ FORUM ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝICKNAME -ASTRA KIT CAR- ΠΑΝΩ ΑΠΟ 7 ΧΡΟΝΙΑ.εννοω οτι τοσα χρονια δεν ΛΟΓΟΚΡΙΝΩ ΚΑΝΕΝΑ....................................ΜΕ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ,ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ.ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕς ΕΚΛΟΓΕΣ,ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ TOPIC ΠΕΣΑΝΕ ΝΑ ΜΕ ΦΑΝΕ.ΕΣΕΙς ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΡΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΒΟΛΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΝΕΤΑΣ?ΕΚΤΕΙΘΕΣΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙς Ή ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΣΚΕΙΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ?
με καλυψες με την διαφορα οτι σε μεγαλο ποσοστο δεν γουσταρω τους αλαβανους...βιωματα ειναι αυτα!
ποιος ειναι φασιστας και ποιος ρατσιστης φαινεται απο μερικους εδω μεσα πως αποτρεπουν καποιον να πει την γνωμη και καταλαβαινοντας αυτα που νομιζουν αυτοι ,τον κατηγορουν ως φασιστα και ρατσιτη.
πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).
Κατα την ταπεινη μου αποψη ετικετες βαζει οποιος στερειτε επιχειρηματων που να πειθουν.Για παραδειγμα ας πουμε μαζευοντε οι τσιγγανοι και μιλανε για τα παιδια τους τον τροπο που ζουν κτλπ και στο τελος κλεινουν την κουβεντα τους βαρηγδουπα οτι αντιμετοπιζοντε ρατσιστικα απο του αλλους τους ρατσιστες τους κακους κτλπ .Αρχικά δημιουργήθηκε από ASTRAKITCAR
AFROPANTELOS
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΨΗ ΦΙΛΕ.ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΣΠΑΣΤΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ......αυτο εννουσα οταν εγραφα τα παρακατω,απλα ο καθενας εχει τον τροπο του να λεει καποια πραγματα.
Την ιδια στιγμη αν ενας μη τσιγγανος παει να παντρευτη μια τσιγγανα επαναστατουν και δεν αφηνουν να γινη ο γαμος . Ρωτας λοιπον γιατι δεν θελετε αυτον τον γαμο και σου απαντανε . Γιατι δεν ειναι απο την ρατσαμας.
Τωρα ποιος ειναι ρατσιστης.
ΞΑΝΑΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Η ΤΑΜΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΟΜΩς ΤΑ ΠΕΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.
Τ ο να διαφωνουμε εδω μεσα ειναι υγειες το να μαλωνουμε ειναι ομως κατεβαζει το επιπεδο ολων μας.
ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΠΑΛΙ ΑΦΡΙΚΑ ΘΑ ΕΧΩ![]()
![]()
![]()
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ΄ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από ASTRAKITCAR
..........
Το παραπάνω που λες ότι κατεβαίνεις στις εκλογές, το έγραψες τρεις φορές!!! Για ποιο λόγο;;; Εμείς είμαστε οι "επαναστάτες της πλάκας";;; Αν "ναι" γιατί ασχολείσαι μαζί μας, αφού λες ότι "δεν ασχολείσαι";;;;; Κι αν "όχι" γιατί μας το λες τρεις φορές;;;;
Η φράση "είστε τόσο κομπλεξικοί και μίζεροι ορισμένοι" που στηρίζεται; Πες συγκεκριμένα αποσπάσματα και απέδειξε ότι αυτός που τα λέει είναι κομπλεξικός! Αλλιώς κάτσε κάτω και βούλωστο! Μην πετάς έτσι άσχετα και αόριστα σχόλια ότι γενικά είναι κάποιοι κομπλεξικοί. Από που βγαίνει αυτό;
Το ότι είσαι υποψήφιος προσωπικά δε μου λέει τίποτα εκτός από το ότι ελπίζεις να βγεις και να φας κι εσύ λίγη από την πίτα! Γι' αυτό ξεφορτώσου από την πλάτη μας, ότι βάζεις υποψηφιότητα!!! Αν ήταν εξασφαλισμένο ότι δε θα απεκόμιζες ούτε ένα ευρώ από όλη την υπόθεση των εκλογών, να μου επιτρέψεις να έχω πολλές αμφιβολίες, ότι θα ήσουν υποψήφιος!
VanDiemen... μην ασχολείσαι με το παλληκάρι!!! Δεν κάνει χαλάς τη ζαχαρένια σου...
από την στιγμή που δεν έχει συνειδητοποιήσει δεν θέλει να συνειδητοποιήσει κάποια πράγματα άστο να πάει...
Ο άνθρωπος έχει πει ξανά και ξανά ότι γράφει σε 5 διαφορετικά φόρουμ ότι το κάνει πάνω από 7 χρόνια ότι κατεβαίνει στις εκλογές... το λέει και το ξαναλέει... αυτό μπορεί αυτό γράφει...
Είπαμε είμαστε τραμπούκοι φασίστες και ιδεολόγοι του καναπέ!!!
Τι ψάχνεις τώρα...