Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 53

Θέμα: 4 χτυπηματα στο SΗΑrΚ μου ,κανενα στο κεφαλι μου...

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV

Unhappy 4 χτυπηματα στο SΗΑrΚ μου ,κανενα στο κεφαλι μου...

Κατεβαινοντας την Μεσογειων και πηγαινοντας προς κεντρο βιωσα σημερα ξημερωματα (12.15 περιπου) Κυριακης 15 Οκτωβριου , την χειροτερη μοτοσυκλετιστικη μου εμπειρια
    Οδηγουσα στην αριστερη λωριδα στο υψος του Χολαργου (εκει με τα πολλα βενζιναδικα) και ξαφνικα βλεπω πεζο να εκκινει σαν σπριντερ των 100 μετρων απο το δεξι πεζοδρομιο με σκοπο να διασχισει την Μεσογειων σε αποσταση γυρω στα 50-70 μετρα μπροστα μου (εννοειται οτι δεν ηταν σε διαβαση ή καποιο φαναρι).
    Και ερχεται καταπανω μου ...
    Το μονο που προλαβα να κανω ηταν να μπλοκαρω το μπροστινο μου
    Βρεθηκα στην ασφαλτο με ...χλμ και μετρησα τεσσερα χτυπηματα στο κρανος μου...και δεν σταματαγαν τα ατιμα...παρακαλουσα να σταματησουν
    Οταν σταματησα στην μεση της Μεσογειων (ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ) σηκωθηκα ΕΥΤΥΧΩΣ αμεσως .
    Το κακομοιρο SVακι ηταν ξαπλωμενο αρκετα μετρα πιο κατω,ετρεξα να δω τις ζημιες του (αλλα και τις δικες μου).Το θεαμα αποκαρδιωτικο .Το ψυγειο εγινε σαν περισπωμενη,το φαναρι με το οργανο διαλυθηκαν,μαρσπιε ,λεβιες ,τιμονι
    Τρεχω να δω τι εγινε ο πεζος που μεχρι τωρα δεν ειχα ιδεα τι τυχη ειχε..
    Ξαπλωμενος στο στηθαιο με δυο τυπους να τον κοιτανε.Τηλεφωνο στο 166 και στο 100...Το ασθενοφορο ηρθε αμεσως
    Τα υπολοιπα ,εκτος απο το οτι ο πεζος την σκαπουλαρε σχετικα ανωδυνα (καταγμα κνημης και καποια χτυπηματα στο κεφαλι απο το πεσιμο του κατω και εγω εχω μονο εκδωρες και μη αξιομνημονευτους τραυματισμους,δεν εχουν σημασια...

Τελικα πρεπει να εισαι ικανος οδηγος και προσεκτικος ή απλα κωλοφαρδος για να αποφευγεις τα οσα ανεκδιηγητα και πολλες φορες μοιραια συμβαινουν στους δρομους μας?
    Τεινω σοβαρα προς το δευτερο

Υ.Γ. 1 Τελικα το SHARK μου ειναι (ή ηταν?)πολυ καλο κρανος.Εννοειται οτι φοραγα τα ΠΑΝΤΑ.Εκτος απο παντελονι με προστατευτικα.

Υ.Γ. 2 Παρακαλω κανενας να μη μου ευχηθει τα κλασσικα, παντα ορθιος ,τα σιδερα φτιαχνονται ,εσυ να σαι καλα ,κλπ
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k

Re: 4 χτυπηματα στο SΗΑrΚ μου ,κανενα στο κεφαλι μου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
    Κατεβαινοντας την Μεσογειων και πηγαινοντας προς κεντρο βιωσα σημερα ξημερωματα (12.15 περιπου) Κυριακης 15 Οκτωβριου , την χειροτερη μοτοσυκλετιστικη μου εμπειρια

.......................................

Υ.Γ. 2 Παρακαλω κανενας να μη μου ευχηθει τα κλασσικα, παντα ορθιος ,τα σιδερα φτιαχνονται ,εσυ να σαι καλα ,κλπ

Εσυ τελικα εχεις καποια κτυπηματα?
    Πηγες να σε κοιταξεις?

Κατ' απαιτηση σου ΔΕΝ θα σου ευχηθω τα "κλασσικα" ... :wacko:

Θα παμε σε λιγο πιο "μοντερνα" ...

Περαστικα να ειναι ΟΛΑ και μακαρι να 'ναι το τελευταιο σου ... :smilea:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Πηγα στον Ευαγγελισμο που διανυκτερυε.Ποτε δεν ξερεις τι μπορει να εχεις χτυπησει οσο εισαι ζεστος.Απλες εκδωρες στα γονατα.
    Με εσωσε το μπουφαν( και τα γαντια και τα μποτακια),αχρηστευτηκε αλλα εκανε το καθηκον του.
    Απλα με ''τραβαει'' το δερμα στα γονατα , δεν εχω τιποτα.Εκτος απο την καταρακωμενη ψυχολογια μου
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    ............................
    Απλα με ''τραβαει'' το δερμα στα γονατα , δεν εχω τιποτα.Εκτος απο την καταρακωμενη ψυχολογια μου

Γι' αυτο φωναζουμε συνεχεια για τον εξοπλισμο ...

Θα μπορουσες να ΜΗΝ εχεις ΟΥΤΕ τις εκδορες! :wacko:

ΔΕΝ πρεπει να σε "ριχνει" κατι τετοιο ...

Ειμαστε δυνατοι οταν μπορουμε και "σηκωνομαστε" κι οχι οταν απλως ΔΕΝ "πεφτουμε" ...

Και παλι περαστικα (απ' τα "μοντερνα" ) !
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Περαστικά φίλε μου και σύντομα θα το έχεις ξεπεράσει.

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Ισως φανει λιγο ασχετο,αλλα το παθημα σου κανει ακομα επιτακτικοτερη την γενικευση της χρησης του ABS στις μοτο ετσι ωστε καθε τουμπα σαν και την δικια σου(μπλοκαρισμενο μπροστινο σε φρεναρισμα πανικου) να την αποφευγουμε.Να εισαι σιγουρος οτι ΟΛΟΙ μας εχουμε βιωσει την εμπειρια του βλεπω κατι ξαφνικα-χουφτωμα μπροστινου φρενου-Γαμωτ...Γαμωτ...Γαμωτ-Κρατς!(στην καλυτερη περιπτωση κοιταμε την ποιοτητα και το χρωμα της ασφαλτου απο...πολυ κοντα!)
    Για μενα η μεγαλυτερη επιτυχια που μπορουμε να εχουμε ειναι να κατεβαινουμε απο το μηχανακι σε ενα κομματι
    Περαστικα....
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Τελικα πρεπει να εισαι ικανος οδηγος και προσεκτικος ή απλα κωλοφαρδος για να αποφευγεις τα οσα ανεκδιηγητα και πολλες φορες μοιραια συμβαινουν στους δρομους μας?

και τα δυο μαζι ....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Περαστικά φιλαράκι. Εύχομαι ταχεία ανόρθωση της ψυχολογίας σου... α και να αλλάξεις και κράνος ε...

Οδηγουσα στην αριστερη λωριδα στο υψος του Χολαργου (εκει με τα πολλα βενζιναδικα) και ξαφνικα βλεπω πεζο να εκκινει σαν σπριντερ των 100 μετρων απο το δεξι πεζοδρομιο με σκοπο να διασχισει την Μεσογειων σε αποσταση γυρω στα 50-70 μετρα μπροστα μου (εννοειται οτι δεν ηταν σε διαβαση ή καποιο φαναρι).
    Και ερχεται καταπανω μου ...
    Το μονο που προλαβα να κανω ηταν να μπλοκαρω το μπροστινο μου
    Βρεθηκα στην ασφαλτο με ...χλμ και μετρησα τεσσερα χτυπηματα στο κρανος μου...και δεν σταματαγαν τα ατιμα...παρακαλουσα να σταματησουν
    Οταν σταματησα στην μεση της Μεσογειων (ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ) σηκωθηκα ΕΥΤΥΧΩΣ αμεσως .
    Το κακομοιρο SVακι ηταν ξαπλωμενο αρκετα μετρα πιο κατω,ετρεξα να δω τις ζημιες του (αλλα και τις δικες μου).Το θεαμα αποκαρδιωτικο .Το ψυγειο εγινε σαν περισπωμενη,το φαναρι με το οργανο διαλυθηκαν,μαρσπιε ,λεβιες ,τιμονι
    Τρεχω να δω τι εγινε ο πεζος που μεχρι τωρα δεν ειχα ιδεα τι τυχη ειχε..
    Ξαπλωμενος στο στηθαιο με δυο τυπους να τον κοιτανε.Τηλεφωνο στο 166 και στο 100...Το ασθενοφορο ηρθε αμεσως
    Τα υπολοιπα ,εκτος απο το οτι ο πεζος την σκαπουλαρε σχετικα ανωδυνα (καταγμα κνημης και καποια χτυπηματα στο κεφαλι απο το πεσιμο του κατω και εγω εχω μονο εκδωρες και μη αξιομνημονευτους τραυματισμους,δεν εχουν σημασια...

Υ.Γ. 1 Τελικα το SHARK μου ειναι (ή ηταν?)πολυ καλο κρανος.Εννοειται οτι φοραγα τα ΠΑΝΤΑ.Εκτος απο παντελονι με προστατευτικα.

ας ειναι το τελευταιο φιλε,

ετρεχες πολυ?

στα ποσα ευρω ανερχεται η ζημια της μηχανης σου?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Trickster
    Τυχερός ήσουν φίλε μου..
    τον καραγκιόζη τον πεζό μπορείς να τον κυνηγήσεις;;;
    FAMOUS LAST WORDS:
    "Helmet? I don need no steenking helmet!"

κανενας μεθυσμενος ή κανενα στραβαδι θα ηταν...

κι εμενα μου εχει τυχει κατι παρομοιο αλλα ευτυχως μολις ειχα ξεκινησει απο φαναρι και προλαβα να αντιδρασω, με κοιταζε σα χανος ο ηλιθιος...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Trickster
    Τυχερός ήσουν φίλε μου..
    τον καραγκιόζη τον πεζό μπορείς να τον κυνηγήσεις;;;
    Αν είναι αυτός πεζός και ο Άγγελος με τη μηχανή, πως δεν μπορεί;

Μπράβο ρε Άγγελε που δεν έπαθες τίποτα και μπήκες για να γράψεις ότι σε έσωσε το καλό κράνος!!

Εγω δεν εχω σκοπο να τον κηνυγησω.Αφου την γλιτωσε και αυτος και εγω παλι καλα.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑ.
    Ο τυπος (δεν χρειαζεται να σας πω εθνικοτητα...)ηταν κατα 99% μεθυσμενος(μου το ειπε αργοτερα στο νοσοκομειο και ο ιδιος).Ευτυχως στον Ευαγγελισμο του πηραν αιμα οπως και σε μενα.Υποβληθηκα και σε αλκοτεστ το οποιο εδειξε 0.Ευχομαι να μη μου ζητησει αποζημειωσεις γιατι το δικαστηριο απ'οτι ξερω δινει παντα δικιο στον πεζο.Μονο σε τετοια περιπτωση θα τον κυνηγησω νομικα.

Η ζημια μου ειναι απ'οτι υπολογιζω προχειρα σιγουρα γυρω στα 1000-1200 €.Μονο το ψυγειο εχει γυρω στα 550€
    Συν μπουφαν κρανος γαντια...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Ευχομαι να μη μου ζητησει αποζημειωσεις γιατι το δικαστηριο απ'οτι ξερω δινει παντα δικιο στον πεζο.Μονο σε τετοια περιπτωση θα τον κυνηγησω νομικα.

Όχι φιλαράκι. Δεν είναι ευτυχώς πάντα έτσι. Υπάρχει όντως η άποψη που λέει ότι πρέπει να κόψεις το κεφάλι σου να αποφύγεις τον πεζό και τα δικαστήρια συνήθως την ακολουθούν.
    Όμως λέω όμως από την στιγμή που ήταν μεθυσμένος και φαίνεται αυτό από τις εξετάσεις στο νοσοκομείο κι εσύ ήσουνα "στεγνός" και από την στιγμή που πετάχτηκε στην ουσία μπροστά σου δεν είναι απαραίτητο ότι θα τον δικαιώσει το δικαστήριο.
    Δεν ξέρω μόνο αν υπάρχουν μάρτυρες, υπάρχουν;
    Αν ναι φιλαράκι θα σου έλεγα να τον κυνηγήσεις εσύ πρώτος και μάλιστα από τώρα.
    Γιατί το λέω αυτό. Γιατί αν κάνει αυτός την κίνηση πρώτος θα μετρήσει!!!
    Θα τα πει αλλιώς θα τα γυρίσει και θα δημιουργήσει εντυπώσεις υπέρ του.
    Ντου από τώρα κανονικότατα!!!

Εγω δεν εχω σκοπο να τον κηνυγησω.Αφου την γλιτωσε και αυτος και εγω παλι καλα.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑ.
    Ο τυπος (δεν χρειαζεται να σας πω εθνικοτητα...)ηταν κατα 99% μεθυσμενος(μου το ειπε αργοτερα στο νοσοκομειο και ο ιδιος).Ευτυχως στον Ευαγγελισμο του πηραν αιμα οπως και σε μενα.Υποβληθηκα και σε αλκοτεστ το οποιο εδειξε 0.Ευχομαι να μη μου ζητησει αποζημειωσεις γιατι το δικαστηριο απ'οτι ξερω δινει παντα δικιο στον πεζο.Μονο σε τετοια περιπτωση θα τον κυνηγησω νομικα.

Η ζημια μου ειναι απ'οτι υπολογιζω προχειρα σιγουρα γυρω στα 1000-1200 €.Μονο το ψυγειο εχει γυρω στα 550€
    Συν μπουφαν κρανος γαντια...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑ
    αντε ρε τοσα πολλα ειναι?

υπομονη τοτε...

σωστα μαντεψα, μονο κανενας μεθυσμενος θα εκανε τετοια μ...κια

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2009, 15:48
  2. Μου ηρθε στο e-mail
    από menos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16