Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 50

Θέμα: Αν μπορειτε να μου απαντησετε στο προηγουμενο μου ερωτημα

Παλαιό μέλος

eimai kainourgios kai 8elw na rwthsw kati.......

hi paidia.............Eimai kainourgios sto forum kai an xreiazetai tipota parapanw diadikasies otan stelnw munhmata 8elw na mou to peite......loipon..............8elw na parw ena Gilera Runner 50cc. kai den 3erw an 8a kanw kala an to parw.......8elw an kapoios exeis san kai ayto opoiasdhpode xronologias an mporei na mou pei ta pleonekthmata kai ta meiwnekthmata pou exoun ayta ta mhxanakia................peirazei pou 8a einai dixrono???????????:cool:
    GAKIAS

Παλαιό μέλος

Αν μπορειτε να μου απαντησετε στο προηγουμενο μου ερωτημα

Μπορει καποιος να μου απαντησει σε αυτο το θεμα που ρωτησα πριν..Τουλαχιστον καποιες συμβουλες με το θεμα διχρονο μηχανακι.....Σας παρακαλω πολυ.....
    GAKIAS

καλησπερα.,

παταμε το κουμπι AΠΑΝΤΗΣΗ οχι ΝΕΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

τωρα εσυ εχεις ανοιξει νεα συζητηση. Με το ΑΠΑΝΤΗΣΗ γραφεις στο ιδιο ποστ που εχεις ανοιξει...

Παλια οι γυναικες θελανε αντρα και λεβεντη,
    τωρα θελουν αδερφη και τον φωναζουν trendy.-

Fz6
    CB500
    XT600E
    XR250
    C50

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    καταρχήν καλό θα ήταν να κάνεις ΑΠΑΝΤΗΣΗ σε ένα ποστ (το κουμπάκι κάτω δεξιά που λέει..εχμμ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ) εφόσον θέλεις να συνεχίσεις και όχι ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ (αυτό είναι πάνω δεξιά και κάνει αυτό που λέει..δημιουργεί νέο μήνυμα....)

edit: μαλακιά είπα.... είναι δίπλα δίπλα και τα δυο κάτω δεξιά....

επίσης μιας και εδω ειναι φόρουμ και οχι chat μην περιμένεις άμεση απάντηση στην ερώτηση σου...
    οταν διαβάσει κάποιος το ερώτημα σου για το gilliera runner 50, που το έχει ή το είχε και έχει να σου πει κάτι, να είσαι σίγουρος οτι θα απαντήσει...

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΦΙΛΕ!!!
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    τα 2χρονα εχουν τα καλα τους και τα κακα τους οπως και τα 4χρονα..
    αν το χεις για πασπαντου χρηση (all around) εισαι πιο ανετος το πρωι .πατας μιζουλα γυρνας γκαζακι....κι εφυγες...για μικροταξιδακια δεν επιτρεπουν τα κυβικα(ΘΑ ΤΟ ΛΥΠΗΘΕΙ ΚΙ Ο ΘΕΟΣ!)
    επειτα εχεις παντα χωρο κατω απο την σελα ...σαν πρακτικοτητα
    και τελος ..ειναι δοκιμασμενη συνταγη...

ΤΟ ΜΟΝΟ που πρεπει να προσεξεις---> μην αμελησεις τα λαστιχα ! διοτι -2χρονο και μικρη ακτινα τροχου= πολυ γλυστρα
    οταν ημουν στα 16 ενας κολλητος ειχε typhoon 125 και καθε βδομαδα που ειχε κανα ψιλοβροχο ,αφηνε τα σημαδια σε διαφορετικη στροφη
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παλαιό μέλος

μιχ

Ευχαριστω πολυ.....|Αλλα αν μπορουσες [αν ξερεις] να μου πεισ περισσοτερα για τα διχρονα...οσο αναφορα αυτο το μιχ που βαζουμε στην βενζινη..τι ειναι.........θα καιει περισοτερα λαδια το μηχανακι.......?
    GAKIAS

γεια και χαρα φιλαρακι καλως ηρθαμε...και εγω καινουργιος ειμαι..θα στο πω απλα...λογω παλιοτερου επαγγελματος που δεν θελω να αποκαλυψω που κ σε ποιον για ευνοητους λογους,μακρυα..απλα μακρυα.χωρις να θελω να σε απογοητευσω δες κ αλλες επιλογες,αν παλι εισαι αποφασισμενος....καλη τυχη...
    πετσα μη συμβατη , bye bye love

φιλε μου, εγω είχα το aprilia sr 50 το οποιο μου εφαγε γυρο στα 1000 € με τα προβληματα του. προβλήματα οπως βαριατορ(ολο το σετ), πιστονακι στα 30.000 km, εξάτμιση (λογο οτι ειχε κοφτη και δεν πηγαινε βημα), σερβις (πολυέξοδο). Ασε που αμα ξαπλωθεις στην ασφαλτω θες ενα σωρο πλαστικα!!!! τελος μπορει να ηταν μονο το δικο μου προβληματικο και πολυεξοδο αλλα θα σου προτεινα κανα παπι, γιατι ειναι ποιο φτηνο και στο κατω κατω το 50ρακι κανα χρονο άντε δυο θα το κρατήσεις, μετα δεν θα σε φτάνει και θα ψαχνεις για μεγαλητερο!!!

Παλαιό μέλος

απαντηση

τι να πω....δεν ξερω ...ισως οπως λες να ετυχε το δικο σου να ηταν τοσο προβληματικο η ....εκτος και αν του επινες εσυ το αιμα.....................αλλα δεν νομιζω να αλλαξω γνωμη..στο κατω -κατω εγω θα τω εχω να πηγαινω για κανα καφεδακι, στο σχολειο...φροντηστιρια βολτες....δεν θα το εχω για να το καψω...........ουτε για τελικες...........εδω εχω glx 90φτιαγμενο και δεν του πινω τ αιμα/...................
    GAKIAS

αμα το φέρεσε κοσμια.... πιστευω δεν θα σου βγάλει τιποτα!!! η αλήθια ειναι οτι το ετρωγα λιγο εως πολυ!! παντως ειναι μουρικο και οταν το παρεις προσεχε γλυστράει.... και τα gilera ειναι πολυ καλητερα απο τα aprilia σε θεμα ανταλακτικών!

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaspiou
    καλησπερα.,

παταμε το κουμπι AΠΑΝΤΗΣΗ οχι ΝΕΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

τωρα εσυ εχεις ανοιξει νεα συζητηση. Με το ΑΠΑΝΤΗΣΗ γραφεις στο ιδιο ποστ που εχεις ανοιξει...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Για να καταλαβω

Ζητας αρχικα την γνωμη μας (βαση εμπειριων) αν το Runner 50 ειναι καλο μηχανακι η οχι

Ψαχνεις να μαθεις πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα και οταν 2-3 ατομα σου απαντουν πως το συγκεκριμενο μηχανακι ειναι ιδιαιτερα προβληματικο, τους λες οτι του επιναν το αιμα και οτι τελοσπαντων δεν εχουν την σωστη αποψη (ακομη και αν το ειχαν παλαιοτερα)

Και στην τελικη, εσυ θα το αγορασεις οποια αποψη και αν ακουσεις

Μηπως τελικα ηθελες να σου πουν ολοι οι μοτοσυκλετιστες της Ελλαδος οτι επελεξες το ΦΟΒΕΡΟΤΕΡΟ,ΤΡΟΜΕΡΟΤΕΡΟ,ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ,ΓΚΟΜΕΝΟΠΑΓΙΔΑ;

Αν θελεις μονο θετικα σχολια, ρωτησε εκεινους που στο προτειναν

Παλαιό μέλος

απα ντηση

οταν λες γλυστρει τι ακριβως εννοεις....................??????????????απλα το θελω για την δουλεια μου...για καμια κοπελιτσα...γιατι ξερω πως αυτα τραβανε............σε κοριτσια εννοω........
    GAKIAS

Παλαιό μέλος

δεν ειπα κατι τετοιο

καταρχας δεν εκανα κανενα παραπονο και δεν τους ειπα αν εχουν αδικο η οχι..........απλα το παιδι μου ειπε πως εβγαζε πολλα προβληματα......θεωρησα πως τ πηρε καινουργιο και για ν του βγαζει τοσα προβληματα δεν ειναι φυσιολογικο........οπως ειδες..(αν ειδες)λεει οτι του ψιλο επινε το αιμα...............................δεν αμελησα τις αποψεις τους και τους ευχαριστω πολυ που μου ειπαν καποια πραγματα.............για το μηχανακι αυτο................
    GAKIAS

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 02/06/2010, 10:25
  2. Αν μπορείτε να βοηθήσετε...
    από nikmadru στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2010, 13:17
  3. τη να βαλω πανω στο cbrακι μου; (600 '08)
    από vasilislo στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2009, 17:12
  4. 4 χτυπηματα στο SΗΑrΚ μου ,κανενα στο κεφαλι μου...
    από Aggelos_SV στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 52
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2007, 13:51
  5. ΛΥΣΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ...ΓΙΑΤΙ ΚΟΛΛΗΣΕ
    από nikos force στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2007, 15:40

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας