Κατεβαινοντας την Μεσογειων και πηγαινοντας προς κεντρο βιωσα σημερα ξημερωματα (12.15 περιπου) Κυριακης 15 Οκτωβριου , την χειροτερη μοτοσυκλετιστικη μου εμπειρια![]()
Οδηγουσα στην αριστερη λωριδα στο υψος του Χολαργου (εκει με τα πολλα βενζιναδικα) και ξαφνικα βλεπω πεζο να εκκινει σαν σπριντερ των 100 μετρων απο το δεξι πεζοδρομιο με σκοπο να διασχισει την Μεσογειων σε αποσταση γυρω στα 50-70 μετρα μπροστα μου (εννοειται οτι δεν ηταν σε διαβαση ή καποιο φαναρι).
Και ερχεται καταπανω μου ...
Το μονο που προλαβα να κανω ηταν να μπλοκαρω το μπροστινο μου![]()
Βρεθηκα στην ασφαλτο με ...χλμ και μετρησα τεσσερα χτυπηματα στο κρανος μου...και δεν σταματαγαν τα ατιμα...παρακαλουσα να σταματησουν![]()
Οταν σταματησα στην μεση της Μεσογειων (ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ) σηκωθηκα ΕΥΤΥΧΩΣ αμεσως .
Το κακομοιρο SVακι ηταν ξαπλωμενο αρκετα μετρα πιο κατω,ετρεξα να δω τις ζημιες του (αλλα και τις δικες μου).Το θεαμα αποκαρδιωτικο.Το ψυγειο εγινε σαν περισπωμενη,το φαναρι με το οργανο διαλυθηκαν,μαρσπιε ,λεβιες ,τιμονι
Τρεχω να δω τι εγινε ο πεζος που μεχρι τωρα δεν ειχα ιδεα τι τυχη ειχε..
Ξαπλωμενος στο στηθαιο με δυο τυπους να τον κοιτανε.Τηλεφωνο στο 166 και στο 100...Το ασθενοφορο ηρθε αμεσως![]()
Τα υπολοιπα ,εκτος απο το οτι ο πεζος την σκαπουλαρε σχετικα ανωδυνα (καταγμα κνημης και καποια χτυπηματα στο κεφαλι απο το πεσιμο του κατω και εγω εχω μονο εκδωρες και μη αξιομνημονευτους τραυματισμους,δεν εχουν σημασια...
Τελικα πρεπει να εισαι ικανος οδηγος και προσεκτικος ή απλα κωλοφαρδος για να αποφευγεις τα οσα ανεκδιηγητα και πολλες φορες μοιραια συμβαινουν στους δρομους μας?
Τεινω σοβαρα προς το δευτερο![]()
Υ.Γ. 1 Τελικα το SHARK μου ειναι (ή ηταν?)πολυ καλο κρανος.Εννοειται οτι φοραγα τα ΠΑΝΤΑ.Εκτος απο παντελονι με προστατευτικα.
Υ.Γ. 2 Παρακαλω κανενας να μη μου ευχηθει τα κλασσικα, παντα ορθιος ,τα σιδερα φτιαχνονται ,εσυ να σαι καλα ,κλπ