Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 35 από 35

Θέμα: Η άλλη άποψη... 5 χρόνια μετά 11/09/2001

Αποσυντονισμένο Μέλος Το avatar του/της Desperado
    Πάντως και εγώ νομίζω ότι κάτι βρωμάει πολύ στην υπόθεση...εξάλλου δεν θα είναι και η πρώτη φορά που το κάνουν αυτό οι αμερικ(λ)άνοι....όταν έκαναν πυρηνικές δοκιμές στον β παγκόσμιο πολεμο έβαζαν θεατές τους...φαντάρους σε καρεκλίτσες παρακαλώ με μαύρα γυαλάκια σε απόσταση γύρω στο χιλιόμετρο....για να δουν το θέαμα λέγαν , για να διαπιστώσουν τις παρενέργειες τις ακτινοβολίας λέω εγώ....επίσης θα έχετε ακούσει για το σύνδρομο του κόλπου ε? ήταν νομίζω η πρώτη φορά που χρησιμοποιήθηκαν βλήματα απεμπλουτισμένου ουρανίου....διαπερνούσαν λένε τα τανκς των ιρακινών σαν να ήταν από βούτυρο αλλά....όλοι οι αμερικάνοι φαντάροι που πολέμησαν τότε όπως και το ιατρικο - νοσηλευτικό προσωπικό έπαθαν διάφορες μορφές καρκίνου μερικά χρόνια αργότερα, κυρίως λευχαιμίες. Και αν αναρωτιέστε πως την έπαθαν γιατροί και νοσοκόμες , η απάντηση είναι από την ραδιενεργή σκόνη στα ρούχα των πληγωμένων στρατιωτών.... Πολύ απλά πιστεύω ότι για τους ηγέτες τους ότι έχουν σαν θεό τους μόνο το χρήμα...και τίποτα άλλο!! Εξάλλου ο τρόμος του Μπους , Μπιν Λάντεν ήταν πράκτορας των Αμερικάνων κάποτε όπως και ο Σαντάμ. Βλέπεις οι παλιές αγάπες δεν πάνε πάντα στον παράδεισο!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman

Α γεια σου...( Να σε πω, διαβαζεις καμια αλλη εφημεριδα; Ποια; Για πε για πε...δεν μας ακουει κανεις..εγω ταφος...! )

...
    Δεν λέω γιατί είστε παλιόπαιδα και θα με κοροϊδέψετε

αραιά και που την "Εστία" γιατί μου αρέσει η γλώσσα της.

Ρε χωματινε, αν διαβαζεις "Εστια" για τη γλωσσα της, εισαι μεγαλο αλανι.. Σε καταλαβαινω ΑΠΟΛΥΤΑ. Ειμαι καμμενος καθαρευουσιανος ( και ας μην βαζω ουτε τονους εδω περα )

Οσο για τα υπολοιπα της Εστιας, ελπιζω να τ αφηνεις να περνουν απαρατηρητα..ε; Πες ναι..πες ναι..
    Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
    Ρε χωματινε, αν διαβαζεις "Εστια" για τη γλωσσα της, εισαι μεγαλο αλανι.. Σε καταλαβαινω ΑΠΟΛΥΤΑ. Ειμαι καμμενος καθαρευουσιανος ( και ας μην βαζω ουτε τονους εδω περα )

Οσο για τα υπολοιπα της Εστιας, ελπιζω να τ αφηνεις να περνουν απαρατηρητα..ε; Πες ναι..πες ναι..
    εννοείται πως ΝΑΙ.

Αχ!!Ησυχασα τωρα...ουφφφφφ...Να σαι καλα ρε ( και ας παταω χωμα μονο με mountain )
    Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. 11/9...6 χρόνια μετά
    από Tsakalaki στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 66
    Τελευταίο μήνυμα: 12/09/2007, 00:33
  2. 1987-2007: Είκοσι χρόνια μετά...
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2007, 11:33
  3. Η άλλη άποψη περί Ελλήνων