Πάντως και εγώ νομίζω ότι κάτι βρωμάει πολύ στην υπόθεση...εξάλλου δεν θα είναι και η πρώτη φορά που το κάνουν αυτό οι αμερικ(λ)άνοι....όταν έκαναν πυρηνικές δοκιμές στον β παγκόσμιο πολεμο έβαζαν θεατές τους...φαντάρους σε καρεκλίτσες παρακαλώ με μαύρα γυαλάκια σε απόσταση γύρω στο χιλιόμετρο....για να δουν το θέαμα λέγαν , για να διαπιστώσουν τις παρενέργειες τις ακτινοβολίας λέω εγώ....επίσης θα έχετε ακούσει για το σύνδρομο του κόλπου ε? ήταν νομίζω η πρώτη φορά που χρησιμοποιήθηκαν βλήματα απεμπλουτισμένου ουρανίου....διαπερνούσαν λένε τα τανκς των ιρακινών σαν να ήταν από βούτυρο αλλά....όλοι οι αμερικάνοι φαντάροι που πολέμησαν τότε όπως και το ιατρικο - νοσηλευτικό προσωπικό έπαθαν διάφορες μορφές καρκίνου μερικά χρόνια αργότερα, κυρίως λευχαιμίες. Και αν αναρωτιέστε πως την έπαθαν γιατροί και νοσοκόμες , η απάντηση είναι από την ραδιενεργή σκόνη στα ρούχα των πληγωμένων στρατιωτών.... Πολύ απλά πιστεύω ότι για τους ηγέτες τους ότι έχουν σαν θεό τους μόνο το χρήμα...και τίποτα άλλο!! Εξάλλου ο τρόμος του Μπους , Μπιν Λάντεν ήταν πράκτορας των Αμερικάνων κάποτε όπως και ο Σαντάμ. Βλέπεις οι παλιές αγάπες δεν πάνε πάντα στον παράδεισο!!!![]()