απλά φίλε μου επειδή όπως λες δεν είναι η πρώτη φορά πολύ απλά ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΣ!!!
απλά φίλε μου επειδή όπως λες δεν είναι η πρώτη φορά πολύ απλά ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΣ!!!
Ρε φίλε, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. Τα παίρνω με τις συμπεριφορές γιατί αυτός ο άνθρωπος ζει από εμάς και με τους τρόπους του, με έκανε να μην ξαναπατήσω. That's all.
Αρχικά δημιουργήθηκε από kaps
Για να σε πικράνω και εγώτην φαλάπα ή όπως αλλιώς τη λένε την πήρα χθες από Τόγελο 5 ευρώ . Είναι αυτή που πιάνει εσωτερικά την επένδυση του κράνους αν μιλάμε για το ίδιο πράγμα και εξυπηρετεί αποκλειστικά για να την καθαριότητα του κράνους όταν είναι ζεστός ο καιρός και ιδρώνει το κεφάλι .
Αρχικά δημιουργήθηκε από xaris_sm
Στο συγκεκριμένο κατάστημα απογοητεύτηκα και εγώ από την εξυπηρέτηση!
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
κι εγω ρε γαμωτο εχω απογοητευτεί. Είναι πολύ κρύος, αψής, και αργός ο τύπος.![]()
Αυτα δεν νομιζω να ειναι εξιστοριση γεγονοτος.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Αυτό δεν λέγεται δυσφήμιση αλλά εξιστόριση γεγονότος....
Και για 2Ε.... χάνουμε χρόνο και καίμε εγκεφαλικά κύτταρα....
![]()
Εχεις δικιο και δεν θελω να φανω εξυπνος αλλα πολυ μπορουν να το εκμεταλευτουν και να το πανε αλλου.![]()
Το αρχικό ποστ συμμαζεύτηκε.
Τελικά μπορεί και με 2Ε να βρεις τον μπελά σου....
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Δεν ξέρω αν αυτός που σε εξυπηρέτησε ήταν ο ίδιος ο Γιάννης. Τυχαίνει και τον ξέρω πάρα πολύ καλά και γνωρίσω ότι τέτοιου είδους συμπεριφορά, του είναι άγνωστη. Πάρ' αυτά ουδείς αναμάρτητος. Δεν ξέρω αν μπαίνει στο φόρουμ για να δει το συγκεκριμένο ποστ, αλλά επειδή θα τον δω, θα του αναφέρω το γεγονός. Δεν ξέρω αν θα σου επιστρέψει τα δύο ευρω, αλλά νομίζω ότι καλό θα είναι να έχει γνώσει αυτού.
Όσο για την φαιά ουσία που ξοδεύτηκε για τα 2 ευρω. Δεν νομίζω ότι το ποστ έγινε για τα δυο ευρω, αλλά για την άσχημη συμπεριφορά, και όταν ο βασικός μισθός είναι 600 ευρω, άρα το ημερομίσθιο €27, τα €2 παίρνουν άλλη αξία.
την επόμενη φορά χώστα τους όμως.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Το αρχικό ποστ συμμαζεύτηκε.![]()
Τελικά μπορεί και με 2Ε να βρεις τον μπελά σου....
![]()
:rotflmao:
Επειδή το πράγμα παίρνει λάθος δρόμο, προτείνω τη διαγραφή του post. Αν δεν γράψεις επώνυμα πως θα βελτιωθεί η κατάσταση; O φόβος φυλάει τα έρημα. Ας συνεχίσουν κάτι τέτοιοι να...............τον κόσμο. Μπορεί και να μας αρέσει τελικά!!!!!!!!!!!!!!!!
Γιατί θα του δίνανε 17€ πίσω ....Αρχικά δημιουργήθηκε από Φιλαλήθης
Γιατί δεν έλεγες "πάρτε το σκουφάκι και τα λεφτά μου πίσω";
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Ρε μπας και το παιδί μπερδεύτηκε και στη βόλτα μέχρι το περίπτερο ξέχασε ότι πρέπει να σου δώσει 5ε ρέστα και όχι 2ε;
Λέω γω τώρα...
Ρε εμίλιε...Αρχικά δημιουργήθηκε από emilio
Επειδή το πράγμα παίρνει λάθος δρόμο, προτείνω τη διαγραφή του post. Αν δεν γράψεις επώνυμα πως θα βελτιωθεί η κατάσταση; O φόβος φυλάει τα έρημα. Ας συνεχίσουν κάτι τέτοιοι να...............τον κόσμο. Μπορεί και να μας αρέσει τελικά!!!!!!!!!!!!!!!!
Για μισό, τι επωνυμα κλπ λες.. Δηλαδή πιστεύεις οτι υπήρχε ΔΟΛΟΣ απο το κατάστημα ή τον συγκεκριμένο υπάλληλο να σου φάει τα 2 ευρώ;
Ακόμα και ετσι να είναι η κατάσταση θα βελτιωθεί όχι ερχόμενος εδώ εκ των υστερων να κάνεις μια καταγγελία που ΔΕΝ μπορεί να στηριχτεί αλλά διαμαρτυρόμενος επι τόπου!
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
αστεία απάντηση: και με τα 3 ευρά από τα ρέστα, 20. bingo.Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Γιατί θα του δίνανε 17€ πίσω ....
σοβαρή απάντηση: Πώς θα γινότανε αυτό;;;
για να του δίνουν 3 ευρά *ρέστα* σημαίνει ότι αυτός τους έδωσε 20άρικο, όχι 17! Να του δώσουν τα λεφτα ΤΟΥ, είπα, πίσω.
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Γιατί θα του δίνανε 17€ πίσω ....![]()
η θα πρεπε να παει καποιος στο περιπτερο να φερει το εικοσαρικο.
Ρε σεις. Το είπε από μόνος του ο άνθρωπος. Η συμπεριφορά ήταν που τον πείραξε. Αυτό κουβεντιάζουμε όλοι τώρα.
Τ αλεφτά (όχι ότι δεν μετράνε παραμετράνε) αλλά είναι τώρα σε δεύτερη μοίρα. Η συμπεριφορά μας ενοχλεί.
Επίσις είπαμε ΄΄ολοι και το είπε και ο ίδιος ο Αιμίλιος (αλήθεια έτσι σε λένε ή κωδικός είναιότι ήταν λάθος του που δεν μίλησε. Πάει κι αυτό.
Τώρα προσωπικά δε νομίζω ότι υπήρξε δόλος. Έχω πάει πολλές φορές στο μαγαζί και έχω εξυπηρετηθεί από όλους τους υπαλλήλους. Άλλες φορές πολύ καλά και άλλες όχι.
Δόλος για 2-3 ευρώ πάντως από μαγαζί μεγάλο.. τραβηγμένο μου φαίνεται.
Αλλά αν Αιμίλιε πιστεύεις κάτι τέτοιο πάλι λάθος κάνεις τώρα. έπρεπε εκεί να την κάνεις την ιστορία και μάλιστα δυνατά και με... πάθος.
Εδώ δεν έχει κανά σκοπό τώρα... μόνο αν τους ξέρει κάποιος πολύ καλά και πάει να τους πεις δυο κουβέντες...