Σήμερα το πρωί πήγα στον ΧΧΧΧΧΧΧΧ και αγόρασα σκουφάκι για κάτω από το κράνος αξίας 15Ε(έχει σημασία η τιμή).
Δίνω στο ταμείο 20Ε και περιμένω 5Ε ρέστα(αυτό έχω μάθει στο σχολείο!!!!!!).![]()
Τέσσερα άτομα του μαγαζιού πρέπει να αποφασίσουν ποιος θα πάει στο περίπτερο (είναι ακριβώς απ' έξω), να κάνει ψηλά για να πάρω τα ρέστα. Αφού περιμένω περίπου 3-4 λεπτά μαθαίνοντας κάθε γωνιά του μαγαζιού, έρχεται και το παλικάρι με τα ρέστα.![]()
Η ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ. Και εκεί που περιμένω να πάρω το τάληρο μου, ο ταμίας μου δίνει 3Ε ρέστα, κοιτάζοντας με χαμόγελο ευτυχίας.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:πήρα τα 3Ε και έφυγα χωρίς να πω τίποτα (λαλακία μου), γιατί αν μιλούσα θα γινόταν της πουτάνας. Απλά θέλω να πω ότι Ο ΚΑΘΕ ............... ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΥΛΑΣ ΜΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΩΝΙΖΟΥΝ SHOEI ΑΞΙΑΣ 800Ε ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΑΞΙΑΣ 15Ε.
![]()
![]()
Σημειώνω ότι υπάρχει και προηγούμενη ανάλογη εμπειρία από το ίδιο κατάστημα.
Εdit by sniper: το όνομα του καταστήματος έφυγε. Αν θέλετε παραπανω πληροφορίες επικοινωνήστε με την Δνση.