Πάντα και παντού.......
Με ήλιο,βροχή,χιόνι...........εκτός αν ρίχνει χαλάζι σε μέγεθος μπάλας του τέννις
Το κουτί το αφήνω στην γυναίκα......![]()
![]()
![]()
Πάντα και παντού.......
Με ήλιο,βροχή,χιόνι...........εκτός αν ρίχνει χαλάζι σε μέγεθος μπάλας του τέννις
Το κουτί το αφήνω στην γυναίκα......![]()
![]()
![]()
Δεν μπορώ να πω ότι έχω ακόμα φούλ αδιάβροχο εξοπλισμό για μέσα στην Αθήνα ,
έχω δέρματα και αδιάβροχα αλλά δεν θα τα φορέσω με την πάπια...
μόλις πάρω όλες μου τις corduρες τότε δεν θα έχω κανένα πρόβλημα....![]()
εχθες π.χ. που ξεκίνησα 9 παρά τέταρτο απο Ξάνθη και έφτασα 17.00 σπίτι καταλαβαίνετε τι βροχή έφαγα... δεν κατάλαβα τίποτα, ούτε με πτόησε τίποτα....:smilea:![]()
Σταθερά με την μηχανή. Και γαμότο έβαλε το αδιάβροχο νερό ανάμεσα στα σκέλια, και το πήρα για καλό. Αλλά πονάνε ωρέ τα παλικάρια?
![]()
![]()
![]()
Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!
Πρέπει να το χρειάζεσαι πραγματικά το αυτοκίνητο για να το αγοράσεις... εγώ όχι ακόμα δόξα τω Θεώ![]()
Καλά ο μόνος συντηρητικός είμαι εδω μέσα;![]()
![]()
![]()
Όταν φτάνεις στη δουλειά και βγάλεις αδιάβροχα, μπότες, (σακούλες), κράνος κλπ είσαι σε νορμάλ κατάσταση να εμφανιστείς;
![]()
![]()
Παίζουμε?
Θέλω...
Θέλω κι άλλες...
Θέλω κι άλλες διακοπές...
Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη............
Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη το καλοκαίριιιιιιιιιιιι......
Όταν φτάνεις στη δουλειά και βγάλεις αδιάβροχα, μπότες, (σακούλες ), κράνος κλπ είσαι σε νορμάλ κατάσταση να εμφανιστείς;
Και ποιος νοιάζεται? αυτή την στιγμή είμαι με τις κάλτσες.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!
Καλώς ή κακώς το αυτοκίνητο χρειάζεται πολλές φορές.Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Πρέπει να το χρειάζεσαι πραγματικά το αυτοκίνητο για να το αγοράσεις... εγώ όχι ακόμα δόξα τω Θεώ![]()
Ευτύχως (και νομίζω ισχύει για τους περισσότερους από εμάς)
...έχει αυτοκίνητο η γυναίκα![]()
Ξέρω από βέσπα!
εννοειται παντα με τη μηχανη!!! δε πα να ριχνει οτι θελει.....ασε που βελτιωνονται δραματικα και οι οδηγικες σου ικανοτητες!!! ακομα και με χιονι εχω κυκλοφορησει μερικες φορες!
δε θα ξεχασω τη χρονια που μολις ανακοινωσαν απαγορευση κυκλοφοριας στην πεντελη, ανεβηκαμε με ενα φιλο ( εγω με τη μηχανη του ξαδερφου μου τοτε, χωρις να το ξερρει εννοειται) και κατεβηκαμε στη νεα μακρη για καφε!!!!![]()
:a31:
![]()
περυσι το δοκιμασα και στον παγο, αλλα δε μπορουσα να κατεβω απο τη μηχανη μετα γιατι γλιστρουσε το ποδι μου και δε μπορουσα να στηριχτω![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
παντός καιρού
όλου του 24ωρου
όλων των εποχών - εντάξει εκτός από χιόνι & χαλάζι![]()
σήμερα πάντως ο π@π@ρας δε πείρα αδιάβροχο παντελόνι, από τη βιασύνη δεν έβαλα τα μποτάκια και τώρα είμαι στο γραφείο και...... στεγνώνω :hypnotize :rotflmao:![]()
![]()
τουλάχιστον πείρα το μπουφάν.....
και είμουν και άρρωστος![]()
τελικά όσο χρόνια και αν οδηγείς μηχανή πάντα ίσως θα υπάρχει κάτι που θα χρειαστεί να διορθώσεις την επόμενη φορά που θα ανέβεις
![]()
Όταν η πόλη κοιμάται.......
Πάντα με 2τροχο!!
Δεν έχω αυτοκίνητο και δε θυσιάζω το χρόνο μου για τη πολυτέλεια.
Και να προσθέσω πως σήμερα μέτρησα 9 μοτοσικλέτες-μόνο- (μαζί με μένα) σε αυτά τα 25χλμ που κάνω καθημερινά για να πάω στη δουλειά μου... Τέσπα, ο καθένας έχει τους δικούς του λόγους... Κρίμα όμως. Δε βλέπετε ότι γίνεται Ο χαμός από αυτοκίνητα πρωί-απόγευμα?
Και μή μου πείτε ότι αφήνετε τη μοτοσικλέτα και πάτε στο προορισμό σας με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ε?
Σημείωση: Κορυφαίο το γάντι της Clover ST-03 Έξω είχε μαζέψει τ'αντερά του από νερό και μέσα ήταν ολόστεγνα τα χέρια μου.:wacko:
Κάντε ό,τι νομίζετε με το αμάξι, όμως κρατήστε τη σωστή σειρά κινήσεων στην αλλαγή λωρίδας!!
ΚΟΙΤΑΤΕ - ΒΓΑΖΕΤΕ ΦΛΑΣ - ΞΑΝΑΚΟΙΤΑΤΕ - ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΛΩΡΙΔΑ.....
Μια χαρά! Εγώ τουλάχιστον όπως φεύγω από το σπίτι, φτάνω στη δουλειά! Τις μπότες εξακολουθώ να τις φοράω και τα ρούχα μου στεγνά και καθαρά!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από villy
Όταν φτάνεις στη δουλειά και βγάλεις αδιάβροχα, μπότες, (σακούλες), κράνος κλπ είσαι σε νορμάλ κατάσταση να εμφανιστείς;
![]()
![]()
![]()
Cheers.-
SARCASM / because beating the shit out of people is illegal
Μηχανη και εγω. Με ηλιο, βροχη, χιονια, αερα, σεισμο, καταποντισμο.
Πλακα πλακα μονο αν εχει παγο κατω το αφηνω και παω με το αμαξι. Η δεν παω πουθενα.
Παντα με την μηχανη ή με το παπι βρεξει χιονισει.τα αδιαβροχα παντα κατω απο την σελα σε ετοιμοτητα.μποτεσ μηχανης φοραω τον χειμωνα και μεσα στην πολη οποτε προβλημα δεν υπαρχει.οκ το παραδεχομαι οτι με το xx μεσα στην εντονη βροχη στην πολη εχω τους φοβους μου αλλα δεν μασαμε....
υ.σ χαιρετω τους παντες νεους και παλιους που ξερω καθοτι εχω να γραψω καιρο στο forum
ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΒΕΣΠΑΑΑΑΑΑ....
Πήγαινα με τη μηχανή παντού υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, πολλή βροχή, τυφώνας, ακόμα και χιόνια. Οχι μόνο στη δουλειά, αλλά και Πάτρα - Αθήνα. Μπορώ να πω ότι μου άρεσε και λίγο η βροχή. Ντυνόμουνα με φουλ αδιάβροχα και ήμουν ολόστεγνος.
Μετά το οικόπεδο που αγόρασα στην Περιμετρική Πατρών, συνειδητοποίησα ότι ΔΕΝ μπορείς να έχεις τον έλεγχο όλων των πραγμάτων πάντα, πάνω στη μηχανή. Το ήξερα και από πριν βέβαια, αλλά είναι αλλιώς όταν το ζήσεις...
Ακόμα δεν έχω οδηγήσει μηχανή από 1η Αυγούστου, οπότε δεν ξέρω να απαντήσω καν αν θα πηγαίνω στη δουλειά με τη μηχανή. Τίποτα δεν αποκλείεται, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα φοβάμαι περισσότερο.![]()
(Για το οικόπεδο εδώ)
Αν ρίχνει καρέκλες δεν θα πάρω ούτε το αμάξι ούτε τη μηχανή.Θα πάρω το μετρό![]()
Σε γενικές γραμμές το αμάξι το έχω ξεχάσει(τι θυμήθηκες τώρα.. πληγώθηκα τώρα που το είπα) και είμαι με τη μηχανή. Αν πάρω το αμάξι με βροχή θα φτάσω στη δουλειά μετά από κάνα 3ωρο
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!