Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 48

Θέμα: Ntoy Kai ΞΥΛΟ

βρουουουουουμμ Το avatar του/της h_m_akis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

ξεχνας επιθεσεις της νοπο με καδρονια που επανω ειχανε καρφια,επιθεσεις οπαδων αεκ,παοκ,ολυμπιακου τη δεκαετια του 80

δεν εχεις αδικο αλλα νοπο δεν σημενει παναθηναικος. ενα ματσο καραγκιοζοφασιστες ηταν που ψαχναν τροπο να εκτονοθουν και απλα βρηκαν το γηπεδο. εγω σαν βαζελος τους εχω πραγματικα χεσμενους και οπου εβρισκα δικα τους αυτοκολλητα τα εσκιζα μονο και μονο για τον κωλοστοχο τους.
    "Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!

...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Τελικά είσαι μεγάλος γαύρος ρε...

Με κάτι τέτοιες απαντήσεις ρε σας έχουν παρει όλοι στο ψιλό και σας δουλεύουν περί λοβοτομημένων.

Δηλαδή από αυτό που εγώ έγραψα εσύ κατάλαβες ότι νομίζω ότι τα πρώτα επεισόδια τα έκαναν γαύροι το 90; Μάθε να διαβάζεις, επεξεργάσου τί διαβάζεις (δεν έχουν όλα τα κείμενα την απλότητα των κειμένων του Πρωταθλητή) και μετά μίλα. Αν βαριέσαι και διαβάζεις τα μισά κακώς κάνεις γιατί γίνεσαι ρόμπα.

Ρώτα τον dodos που το 'πιασε...
    να με συγχωρει η αφεντομουτσουναρα σου που δεν ειμαι ναβαχο να αποκρυπτογραφω κωδικοποιημενα μνματα.αλλα οταν μιλησα, αναφερθηκα στην πρωτη επιθεση με μολοτοφ που ανεφερες και οχι στα πρωτα επεισοδια που εγιναν εβερ...οσο για το αν διαβαζω πρωταθλητη...γελαω και σε ενημερωνω οτι δεν διαβαζω καμια εφημεριδα και για τη ρομπα που λες μαλλον αναφερεσαι σε καποιον αλλο...ρωτα και τους υπολοιπους εδω μεσα για τις αποψεις μου και το τι λεω και μην εισαι προπετης.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    για τους μαγκες βαζελες my ass ενα εχω να πω...το νεο μας συνθημα...

ΑΥΤΟ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ... ΕΜΕΙΣ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ AΠΟ ΤΗ ΓΕΙΤΩΝΙΑ ΜΑΣ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    για τους μαγκες βαζελες my ass ενα εχω να πω...το νεο μας συνθημα...

ΑΥΤΟ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ... ΕΜΕΙΣ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ AΠΟ ΤΗ ΓΕΙΤΩΝΙΑ ΜΑΣ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:a16: λογια,λογια,λογια...πραξεις δε βλεπω
    "Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!

...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!

ξερεις απο vespa;;;; Το avatar του/της Θ.Β_750z
    ποιος απο σας ηταν στη Ρωμη ρε μαγκες και τα ειδε αυτα?
    μπηκαν στο ξενοδοχειο 30 και τη πεσαν σε 5.αυτο λετε?

ο μπουγατσοκιμας γιατι χαρηκε?
    αλλα ξερει αυτος,σταθμος λαρισης και τα λοιπα..

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	163 (290 x 420).jpg 
Προβολές:	116 
Μέγεθος:	51,0 KB 
ID:	68910
    καρατε λεγεται και ειναι απλο...............

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Θ.Β_750z
    ποιος απο σας ηταν στη Ρωμη ρε μαγκες και τα ειδε αυτα?
    μπηκαν στο ξενοδοχειο 30 και τη πεσαν σε 5.αυτο λετε?

ο μπουγατσοκιμας γιατι χαρηκε?
    αλλα ξερει αυτος,σταθμος λαρισης και τα λοιπα..

Είστε τόσο αστείοι ρε γάβροι!

Ο θου βου -όνομα και πράμα- μας έβαλε και φωτό. Γιατί δεν βάζεις και καμία φωτό από την Αλαμάνα καλέ μου; Από Τρίκαλα; Λαμία; Ή μήπως δεν προλαβαίνατε απ' το πολύ τρέξιμο;

Μπουγατσόγαυροι εξυπνάκηδες του κ@λου που για να έρθετε Θεσσαλονίκη φέρνετε και 120 διμοιρίες ΜΑΤ. 5000 μπάτσοι για 1000 ψαράκια. Πού πάτε ρεεεεεε; Έχει κρύο στη Θεσσαλονίκη και θα κρυώσετε (κατά δήλωσή σας)...

Τσίμπα ένα καλαμάκι τώρα και ρούφα...
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Γιατί δεν βάζεις και καμία φωτό από την Αλαμάνα καλέ μου; Από Τρίκαλα; Λαμία; Ή μήπως δεν προλαβαίνατε απ' το πολύ τρέξιμο;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Γιατί δεν βάζεις και καμία φωτό από την Αλαμάνα καλέ μου; Από Τρίκαλα; Λαμία; Ή μήπως δεν προλαβαίνατε απ' το πολύ τρέξιμο;
    ...σταμάτα... ...η κοιλιά μου...
    Παοκ θυμήσου την Αλαμάνα...

... που για να έρθετε Θεσσαλονίκη φέρνετε και 120 διμοιρίες ΜΑΤ. 5000 μπάτσοι για 1000 ψαράκια. Πού πάτε ρεεεεεε; Έχει κρύο στη Θεσσαλονίκη και θα κρυώσετε (κατά δήλωσή σας)...
    έστω και έτσι (που δεν είναι και στο χέρι μας στην τελική) ανεβαίνουμε ΟΤΑΝ μας αφήνουν οι εκάστοτε υφηπουργοί...
    Εσείς μήπως ξέρεις πόσοι κατεβ-ήκατε/-αίνετε στο Καραϊσκάκη και γενικα στον Πειραιά?

Απο τη μία κάνεις τέτοιες δηλώσεις
    Μάλλον δεν το διάβασες προσεκτικά... Πρώτον δεν είμαι 46, αλλά 30. Ούτε και στα 17 μου χουλιγκάνιζα όμως.
    κι απ'την άλλη βγαίνεις και μας λες για σκηνικά που παίχτηκαν?

Άστο ρε φίλε να πάει στο καλό.Δεν έχουν νόημα τέτοιες δηλώσεις απο το ίντερνετ

Είστε τόσο αστείοι ρε γάβροι!

Ο θου βου -όνομα και πράμα- μας έβαλε και φωτό. Γιατί δεν βάζεις και καμία φωτό από την Αλαμάνα καλέ μου; Από Τρίκαλα; Λαμία; Ή μήπως δεν προλαβαίνατε απ' το πολύ τρέξιμο;

Μπουγατσόγαυροι εξυπνάκηδες του κ@λου που για να έρθετε Θεσσαλονίκη φέρνετε και 120 διμοιρίες ΜΑΤ. 5000 μπάτσοι για 1000 ψαράκια. Πού πάτε ρεεεεεε; Έχει κρύο στη Θεσσαλονίκη και θα κρυώσετε (κατά δήλωσή σας)...

Τσίμπα ένα καλαμάκι τώρα και ρούφα...
    θα μας πεις σε παρακαλω αρχιχουλιγκανε του κωλου ποιο ητανε το σωτηριο ετος που ανεβηκανε 120 πουλμανακια μεσα στη τουμπα και δε βγηκατε στους δρομους ουτε για ζητω????θυμασαι???
    μας εβλεπες για διμοιριες ε...ειχες ζαλιστει μαλλον....βρε!βρε κουτο!να σε πληροφορησω....ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΜΠΑΤΣΟΙ.....ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΑΝ!!!!!!!!!!!!!!καντε τους τσαμπουκαδες σε τιποτα λαρισεους (μεχρι και αυτοι σας φωναζανε βουλγαρους) και αφηστε μας εμας...δε σας περνει

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Δώστε ρε κότες εισιτήρια για το τηγάνι σας.

Σας παρακαλάνε όλοι και κάνετε πως δεν ακούτε, αλλά τέτοιες κοτάρες, είστε μη σας χαλάσει το μαγαζί παλιοχέστες!

Όσον αφορά κόσμο και εκδρομές εγώ πάντως δεν έχω δει ψαροκόκκαλα να κάνουν πορείες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Αλλά τελικός, κύπελλο, Φιλαδέλφεια... Κάτι μου λέει... Μήπως δεν άνοιξε ρουθούνι τότε; Γιατί; Μήπως ήτανε πολύς ο κόσμος και το κάνατε γαργάρα;

Κάθε φορά που ανεβαίνετε Τούμπα, Χαριλάου αγκαζέ με τα ματ έρχεστε και με γλωσσόφιλα φεύγετε. Μα τέτοια κολλητηλίκια ρε παιδιά με τους ένστολους; Και μετά σας λένε χουλιγκάνους...

Gay-ρε Η Αλαμάνα εκτός από το ότι είναι διάσημη για τον Αθανάσιο Διάκο, είναι διάσημη και για τα εύφλεκτα χωράφια. Γαύρο στη σχάρα σπέσιαλ σερβίρουν, ή μήπως άλλα είπε ο Τάκης στο φροντιστήριο;

Trooper τα περί βουλγαρίας άστα καλύτερα... Παρανόησες αυτά που έγραψα αρχικά, πιστεύω το κατάλαβες μετά. Μη το μπερδεύεις το πράγμα.

Είπαμε, φάγαμε, δώσαμε και μια και δυο και ζήσαμε εμείς καλά κι αυτοί καλύτερα...
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Άσε πια τις καραμέλες για τα εισητήρια.Πρόπερυσι σας δώσαμε γύρω στα 2000 και ήρθατε 300 νοματαίοι...Όχι άλλο κάρβουνο!
    αν ψάχνεις για κοτόπουλα κοίτα το δικέφαλο έμβλημα της ομάδας σου...

χα χα χα...συνεχίζεις το ποίημα με την Αλαμάνα...
    συνεχίζεις να λες τα δικά σου...

Εγώ σου έγραψα κάτι,άσε τα μεγάλα λόγια απο το ίντερνετ...

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros

αν ψάχνεις για κοτόπουλα κοίτα το δικέφαλο έμβλημα της ομάδας σου...
    μη βαζεις το εμβλημα της ομαδας μου στο στομα σου... ειναι το ιδιο που προσκυνάς στην εκκλησία

κοιτα το εμβλημα της ομαδας σου και παρατήρησε οτι ειναι ενας gay ΜΕ ΒΑΜΕΝΑ ΧΕΙΛΙΑ
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

κοιτα το εμβλημα της ομαδας σου και παρατήρησε οτι ειναι ενας gay ΜΕ ΒΑΜΕΝΑ ΧΕΙΛΙΑ

+1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μη βαζεις το εμβλημα της ομαδας μου στο στομα σου... ειναι το ιδιο που προσκυνάς στην εκκλησία

έχεις φαντασία πάντως ρε συ,ωραίος.άκου με βαμμένα χείλια.

θυμήσου όμως πόσες φορές ο gay σου άνοιξε τα σκέλια...και σου έκανε μαθήματα Οθωμανικού...

Όσο δικαίωμα έχεις "εσύ" να βρίζεις τον έφηβο,άλλο τόσο έχω κι "εγώ" να βρίζω τη δικέφαλη κότα.
    2 way game βλέπεις...

Trooper τα περί βουλγαρίας άστα καλύτερα... Παρανόησες αυτά που έγραψα αρχικά, πιστεύω το κατάλαβες μετά. Μη το μπερδεύεις το πράγμα.

Είπαμε, φάγαμε, δώσαμε και μια και δυο και ζήσαμε εμείς καλά κι αυτοί καλύτερα...

φιλε δεν παρανοησα τπτ και σου απαντησα αλλα μαλλον δε το προσεξες...γυρνα να διαβασεις τις απαντησεις μου....και δε μπερδευω καθολου το πραγμα!!!!!!!!!!

ακομα περιμενω να μου πεις το σωτηριο ετος με τα 120 πουλμαν τιγκα στους γαυρους....(εισαι μικρος η εχεις αλτσχαιμερ)

ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ...ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ....

φιλαρακι εδω μεσα ειμαστε για μια αγαπη μας προς τις μοτο μας...το υφος σου δεν συναδει με τον χωρο και θα σε συμβουλευα φιλικα παντα να χαλαρωσεις λιγο χαρακτηρισμους και τροπο.ειναι κριμα να τσακωθουμε εκ του μη εσθε...πολυ περισσοτερο χωρις να γνωριζομαστε....αν καβαλας και σου συμβει κατι (ΑΠΕΥΧΟΜΑΙ) και περναω απο κει θα σταματησω να σε βοηθησω...μη γινεσαι λοιπον εριστικος εως και μαλακας...ειναι κριμα...

προσωπικα δε θα ξανασχοληθω μαζι σου εκτος και εαν αλλαξεις στον τροπο που εκφραζεσαι...

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2003, 15:58
  2. Epesa kai poios tha me sikwsei...Odiki Voitheia??
    από Traveller στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2003, 13:50
  3. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2003, 07:48
  4. mia mikri istorias agapis kai erota teleiose......
    από crying_freeman στο forum Off topic
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 08:21
  5. kalimera se olous kai deite....
    από kalgeorge στο forum Off topic
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 20:04

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας