Μ@Λ@ΚΕΣ ειναι μερικοι απο εμας!!πριν κανενα μισαωρο,γυρισα απο βολτα με καποιους φιλους απο το φορουμ.Γυρνοντας πο την βολτα λεω δεν περναω μια βολτα να φαω κατιτις στα goody's στην καβαλας?πηγα,εφαγα καλα καλα και ξεκινησα για το σπιτακι μου.Εχω σταμπαρει πιο πανω ενα CBR 1000RR REPSOL στο φαναρι που κανουμε αναστροφη μετα τα goody's,δικαβαλο και ο συνοδηγος του κεφαλιου του χωρις κρανος!Οδε οδηγος της ειχε ενα ανοιγομενο παρακαλω!Και ξεκιναει μαλλια στο φαναρι,ξεκιναω και γω σιγα σιγα εχοντας και την μαχη στο στομαχι μου μετα απο την μασα
δεν ασχοληθηκα και ΟΥΤΕ θα σχολιομουν ειδικα με 1000αρι ποτε!ΤΟν προλαβαινω στο φαναρι του δασους,ειχε γυρισει ο συνοδηγος και με κοιταζε,ο οδηγος εριχνε κενες (γκαζιες οχι κλανιες
) και με το αναβει το πρασινο φευγει και παλι σουζαριστος και ο συνοδηγος να παλευει να κρατηθει ο μ@λ@κ@ς.Παλι τα ιδια στο επομενο φαναρι και με κοιταζαν και οι δυο τωρα σαν να ειμαι η κοτα της βραδιας,τον κοιταω και του λεω,αν ειχα ορεξη και ενα Κ5 1000 θα μου κουνιοσουνα ετσι ρε φιλε?μου απανταει με ενα υφακι και βεβαια θα σε ειχα για πρωινο
![]()
εδω γελασα δεν κρατηθηκα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: του λεω εγω τωρα ναι αλλα τωρα ειναι βραδυ και αν το ειχα θα επινες τσαγακι και θα πηγαινες για νανι κλαιγοντας,με τα πολλα δεν μου απαντησε γιατι οταν του απαντησα αναψε το φαναρι και δεν σταματησε καν στο επομενο κοκκινο!!οπου φυγει φυγει ο μαγκας
![]()