Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 30

Θέμα: 50ari sm..help neos sto athlhma..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stinger
    αν είναι τελείως μαλακία πείτε το με τρόπο.. [/url]
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

δεν ξερω αν ειναι μλκια η οχι,αλλα καλυτερα απεφυγε τα 125!!

λοιπον σου βρηκα μηχανακι!αφου σ αρεσουν τα sm ψαξε για το kawasaki d-tracker.250 τετραχρονο κ μτχ στα λεφτα που εχεις.με τον κινητηρα του κλε νομιζω.

απίστευτο signature...όλα τα λεφτά...λοιπόν βασικά δεν θέλω να πάω σε 250, δεν υπάρχει και λόγος, έχω τα αμάξι..δεν μου λέτε έστω ότι καταλήξω σε 125 το YBR σας γεμίζει το μάτι? είδα μια αγγελία στο φορουμ για cbr 125 του 2004, 1700 euros..και έμοιαζε σε καλή κατάσταση..μακάρι να ήμουν έτοιμος τώρα να το πάρω..πάντως από ότι είδα βρίσκεις μεταχ. 125 με λίγα χρήματα..:wacko:
    Στη θέση σου θα έβλεπα τα παρακάτω
    DT125 το βρίσκεις και sm.Πολλοί ξεκίνησαν με αυτό.
    XT-XR 125 το πρώτο και sm
    Husky smr125 το καλύτερο γκάζι-φρένα-πλαίσιο κτλ.Τώρα απο αξιοπιστία

Νέο μέλος
    μάλλον κατέληξα..

μου φαίνεται η πιο συμφέρουσα λύση σε επώνυμο φτηνό..

http://www.honda.gr/honda/motorcycle...13&model_id=51

το έχει κανένας να μου πει εντυπώσεις?

αρκετα καλο φαινεται και ειναι και honda.για την χρηση που περιγραφεις παραπανω και για εισαγωγη στην μοτοσυκλετα ειναι αρκετα καλο.αντε και αν το μικροβιο εξαπλωθει μετα τις πρωτες βολτες πηγαινε και για παραπανω...
    και να μην τσιγγουνευτεις στον εξοπλισμο ασφαλειας

μοναχικός καβαλλάρης Το avatar του/της kostisthegreek

Re: 50ari sm..help neos sto athlhma..

Όλα ξεκίνησαν πριν μερικούς μήνες οπότε και μου έδωσε ένα φιλαράκι το παπί του, ένα παλιό town(nomizw)..50cc και έκοψα δυο τρεις βόλτες..
    Τι τό ΄θελες? Κοίτα τώρα προβλήματα που απέκτησες!
    Επειδή, από ότι διάβασα παραπάνω, δεν ψάχνεις πολλά από το μηχανάκι πάρε το ένα απ΄τα δύο 125 που γράφεις. Εγώ θα σου συνιστούσα το yamaha σαν πιο αξιόπιστο από το kymko, αλλά είναι και τα λεφτά στη μέση. Καλή επιλογή...στρητάδικο...σωστή θέση οδήγησης κλπ.
    Το πενηντάρι καλό είναι αλλά θα σε δυσκολέψει δικάβαλο και θα αρχίσεις μετά από λίγο καιρό να ψάχνεσαι για "μεγάλωμα" που σημαίνει επιπλέον έξοδα.

Αντε και καλά χιλιόμετρα!

Πήρα τη strada κι έρχομαι...

μοναχικός καβαλλάρης Το avatar του/της kostisthegreek
    μάλλον κατέληξα..

Βλέπω ανέβασες το κεφάλαιο

Πολύ καλό μηχανάκι και πάει και στο χώμα!

Αυτό πάρτο με κλειστά μάτια!
    Πήρα τη strada κι έρχομαι...

μάλλον κατέληξα..

Mεγιες!!!

παντως να ξερεις οτι κ τα κυμκο ειναι αρκετα αξιοπιστα,πραμα που δε περιμενα αλλα το τσεκαρα πρωσοπικα!!
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ernti
    Αυτο το χοντακι μαλιστα!!!!!! Το βλεπω να κυκλοφορει και το ζαχαρωνω!!!! Ποσο να κανει αραγε Νομιζω οτι δεν βγαινει σε SM. Αν οντως δεν βγαινει, και θες ντε και καλα 17ρες πολυ ωραιο ειναι και το ΧΤ, το οποιο βγαινει και στις 2 εκδοσεις και ειναι και αυτο μουρλια μοτοσυκλετακι!! Αν πας σε διχρονο το DT 125 εγω δεν θα το επαιρνα γιατι ειναι ψοφιο απο το φιμωμα λογω προδιαγραφων και ειναι και μπερδεμα να το φερεις στα ισια του. Χωρια που η κοπελλα σου θα μυριζει μονιμως CASTROL Ωπως ειπε και ενας φιλος παραπανω το στρωσιμο ειναι μια εξαιρετικα κρισιμη περιοδος γι αυτο θα προτεινα αν τελικα παρεις καινουριο να μου το δωσεις για τα πρωτα 1000 χλμ :wacko: :wacko:

Αρχικά δημιουργήθηκε από ernti
    Αυτο το χοντακι μαλιστα!!!!!! Το βλεπω να κυκλοφορει και το ζαχαρωνω!!!! Ποσο να κανει αραγε Νομιζω οτι δεν βγαινει σε SM. Αν οντως δεν βγαινει, και θες ντε και καλα 17ρες πολυ ωραιο ειναι και το ΧΤ, το οποιο βγαινει και στις 2 εκδοσεις και ειναι και αυτο μουρλια μοτοσυκλετακι!! Αν πας σε διχρονο το DT 125 εγω δεν θα το επαιρνα γιατι ειναι ψοφιο απο το φιμωμα λογω προδιαγραφων και ειναι και μπερδεμα να το φερεις στα ισια του. Χωρια που η κοπελλα σου θα μυριζει μονιμως CASTROL Ωπως ειπε και ενας φιλος παραπανω το στρωσιμο ειναι μια εξαιρετικα κρισιμη περιοδος γι αυτο θα προτεινα αν τελικα παρεις καινουριο να μου το δωσεις για τα πρωτα 1000 χλμ :wacko: :wacko:
    2850 γιουργια!
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Νέο μέλος
    :rotflmao: είδες ρε γαμώτο? καταραμένη η ώρα που μου πε θες να στο δώσω να κάνεις βόλτα στην πλατεία? έπρεπε να με δείτε..κατεβαίνω από το μηχανάκι και χαμογελούσαν και τα αυτιά μου..και ας μην πήγα πάνω από 30..καμία σχέση με το αυτοκίνητο..βασικά και εγώ στο ybr προσανατολιζόμουν αλλά έχω ένα φίλο που με έχει πρήξει ότι θα κάνω μαλακία αν το πάρω..το kymco πάλι είναι καλούτσικο αν το πάρεις ασημί αν και είμαι λίγο διστακτικός ως προς την μάρκα..βέβαια πρώτο μηχανάκι θα είναι..για χαβαλέ το θέλω..δεν ξέρω θα δω..αν βρω βέβαια λίγα παραπάνω χρήματα δαγκωτό το hondaki..άπαιχτο..

Υ.Γ ξέρει κανένας αν η honda φέρνει το CG125..είναι πολύ ωραίο αλλά δεν το είδα στο ελληνικό site..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    καλη επιλογη το xr!ειχα ξεχασει οτι υπηρχε κ 125! αλλα ειναι πολυ ωραιο απο κοντα!

το cg ποιο ειναι πρωτη φορα το ακουω. μαλλον δεν θα ερχεται στην ελλαδα!

αντε καλοριζικο το xr!!

μηπως σε ενδιαφερει;

το ειδα και σε θυμηθηκα!

http://www.off-road.gr/index.php?nam...389&highlight=

Νέο μέλος
    μακάρι να είχα τώρα τα λεφτά έτοιμα..πάντως για όσους εκτός από μένα ψάχνουν μια μικρή μηχανή για να ξεκινήσουν σήμερα πέρασα από την kymco και οφείλω να πω ότι το CK125 από κοντά δείχνει πολύ πιο ωραίο από ότι στις φωτογραφίες στο site..αν σκεφτεί κανεις και τα 1740 ευρώ που κοστίζει νομίζω ότι πρέπει να το λάβουν υπόψην τους..με φοβίζει λίγο το όνομα βέβαια αν και έχει 2 χρόνια εγγύηση..

Προβοκάστορας Το avatar του/της gloum
    Ένα πολύ σημαντικό πράγμα στην απόκτηση μοτοσυκλέτας είναι πάνω απ΄όλα να σου αρέσει εμφανισιακά. Μετά σκέφτεσαι κάνει αυτά που θέλω?Απ'ότι είδα όλα τα 125 καλύπτουν τις απαιτήσεις σου.Βγάλε ένα δίπλωμα και μετά πάρε σβάρνα να τα δεις από κοντά.Θα δεις πολλά που δεν ξέρεις.Ως άπειρος οδηγός έχει σημασία να πάρεις κατι εύκολο αλλά όχι και ποδηλατάκι καθότι ξέρεις να κυκλοφορείς στον δρόμο.Και σίγουρα ο είσοδος σου στον κόσμο των μοτοσυκλετών θα σε κάνει ακόμα καλύτερο οδηγό αυτοκινήτων.Και πάντα πάντα πάντα κράνος (πωπω...πολύ ο μπαμπάς συμβουλεύει το παδί ακούστηκα )
    I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/

Νέο μέλος
    όχι φίλε μου καθόλου..μπορεί να μην οδηγώ πολλά χρόνια αυτοκίνητο αλλά κάνω περίπου 35.000 χλμ τον χρόνο και έχω δει ήδη αρκετά.. και μέχρι τώρα μπορώ να πω ότι ευτυχώς έμαθα χωρίς να πάθω..προσανατολίζομαι στο CK όχι γιατί με τρελλαίνει αλλά γιατί κοστίζει τουλάχιστον 1 χιλιάρικο λιγότερο από οποιαδήποτε άλλη σοβαρή πρόταση, εκτός του yamaha ybr το οποίο είναι ίδιο..από αξιοπιστία και αντοχή μόνο δεν ξέρω..το πιο όμορφο από όλα, πραγματικό έργο τέχνης στα 125 είναι το cbr του 2007..άπιαστο όνειρο..

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Neos sto forum!
    από Awesomesauce στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 26/12/2008, 15:08
  2. help....problem sto innova injection
    από sak14 στο forum Honda
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2008, 14:56
  3. neos sto xoro-agora mixanis
    από akisem στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2007, 20:47
  4. HELP!!!Thelo na paro SM...Den 3ero TI?
    από Tronic_Plasma στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 04/07/2005, 22:09
  5. neo melos neos anabaths help me
    από Xrysippos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 50
    Τελευταίο μήνυμα: 28/12/2004, 15:04

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •