Σελίδα 13 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516171823 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 401

Θέμα: Αδελφές και παλικάρια, γίναμε μαλλιά κουβάρια...

Γαμώτο! Μπαίνω βράδι για λίγο και δεν σας προβαίνω.
    Χρήστο, θα κάνω ότι μπορώ την δευτέρα, για να μου απόδειξης από κοντά ότι δεν υπάρχει Θεός.

AFRO έλα και εσύ για την ένταση. Έλα, να σου τα ψάλω και από κοντά για την Κρήτη σου

Τελικά αν δεν είσαι χριστιανός μπορείς να τον ζαχαρώνεις τον κουραμπιέ?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    Χρήστο, θα κάνω ότι μπορώ την δευτέρα, για να μου απόδειξης από κοντά ότι δεν υπάρχει Θεός.

AFRO έλα και εσύ για την ένταση. Έλα, να σου τα ψάλω και από κοντά για την Κρήτη σου

Τελικά αν δεν είσαι χριστιανός μπορείς να τον ζαχαρώνεις τον κουραμπιέ?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Πρωτα απ' ολα τα 'χω με τις "θρησκειες" κι οχι με τον "Θεο".
    Ο "Θεος" ειναι μια πολυ πιο γενικευμενη εννοια που παιρνει πολυ νερο ...
    Δευτερον δεν προσπαθω να προσυλητησω κανενα! Βλεπεις εγω, αντιθετα με τις θρησκειες, ΔΕΝ εχω κανενα οφελος ...
    Τριτον, μηπως θα ηταν πιο ευκολο να μου αποδειξετε εσεις την "υπαρξη" ???

Τεταρτον ....
    6,2 Δις σ' αυτον τον τον πλανητη, "γυαλιζουν το πομολο"???
    Ειμαστε μια αισχρη μειοψηφια!
    Βαζω κι εμενα μεσα (η ταυτοτητα μου, που ειναι παλια, γραφει ακομα Χ.Ο.!) !!! :rotflmao:

Πεμπτον, συνεχιζουμε απο κοντα ...

... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

moda banana Το avatar του/της monstermind
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dez

Που σαι Ιdi... Ξερεις τι ειναι η φυσικη επιλογη? Αν δε ξερεις, ρωτα να μαθεις, ειναι πολυ σημαντικο! Αν ξερεις, περιμενε λιγο αλλα προσεχε (!) μηπως σε μερικα χρονια, σε μια μελλοντικη κοινωνια ομοφυλοφιλων, κυνηγανε εσενα και τις ελαχιστες γυναικες που εχουν απομεινει, να σας καψουν στην πυρα της αγνωμοσυνης, θεωροντας σας "ανωμαλους" και "μη φυσιολογικους" ... Στην ιδια πυρα που καις εσυ μια ομαδα ανθρωπων για τους οποιους δεν ξερεις σχεδον τιποτα.

Με αλλα λογια, ποιος εισαι εσυ κι εγω και ολοι μας, ωστε να κρινουμε τι ειναι αποδεκτο και φυσιολογικο?? Ποσο καιρο εισαι εδω ανθρωπε? Τι??? 10000 χρονια μονο??? Και που ξερεις εσυ τι γινοταν πριν απο 3000000 χρονια και που ξερεις τι υπαρχει περα απο τη μυτη σου, μικρο ανθρωπακι Idi kai dez και ολοι σας???

Με αλλα λογια, χαλαρωσε δικε μου, ζησε τη ζωουλα σου, αλλαξε οτι μπορεις ν αλλαξεις σ αυτη και προπαντος, προσπαθησε να εισαι ανοιχτομυαλος
    Καλα μεγάλε μιλάμε με έστειλες!!!!

δεν θα σε πειράξουμε ρε... δεν πειράζει που είσαι gay... αλλα σταμάτα να ονειρεύεσαι οτι θα κυριαρχήσετε καποτε.

τόσο σουρεάλ επιχειρήματα που ξεχηλίζουν απο άπλετη γελοιότητα μόνο σε συζήτηση υπέρ των gay θα ταιριάζαν...

και κάτι ακόμα. εγώ αύριο θα μπω στο σπίτι σου και θα φάω ζωντανό τον πατέρα σου και και θα βιάζω μέχρι θανάτου την μάνα σου και την κόρη σου, και τον αδερφό σου θα τον γδάρω για να πάρω το δέρμα του γιατι έρχεται και χειμώνας!

...και μην τολμήσεις να με κρίνεις γιατί... πόσα χρόνια ζείς σε αυτόν τον κόσμο? 1000, 1000000, 1000000000000 .... τίποτα δεν έχεις δει, και απαγορεύεται να κρίνεις αν δεν έχεις την ηλικιά του Ήλιου, τουλάχιστον.

χάρην σε κάποιους "ανοιχτόμυαλους" σαν και εσένα έχουμε φτάσει στα χάλια αυτά... άντε βούτα το κεφάλι σου σε κανα λάκκο να μην ακούμε μπούρδες.

τι διαολο... πότε φτάσατε τις 13 σελίδες?

και τι σχέση έχει η θρησκεία με τους γκέι ?

να ανοίξετε άλλο πόστ παρακάλω. εδώ μιλάμε μόνο για γκέι!

ΙDIIIII που είσαι ρε να δεις το ποστ σου. ποστ 13ών σελίδων για γκέι!. μεγάλη η χάρη τους!

.αφρο: η πίστη είναι ανάγκη για πολλούς. το οτι έχεις τη ικανότητα να αποδείξεις την ανυπαρξία της σε κάποιους που ο εγκέφαλος τους δεν ειναι παστουρμάς, είναι ικανότητα αλλά όχι ορθή κίνηση. για κάποιο λόγο πιστεύουν. και δεν χρειάζεται να κουνάς το πάτωμα κάτω από τα πόδια τους. επίσης με ενα καλό τριπακι η βιβλος μοιάζει απόλυτα αληθινή. ειδικά ο δράκος του άι γιώργη.

και κάτι απο τα εφηβικά μου χρόνια!

Γιος: ΜΠΑΜΠΑ! ΜΠΑΜΠΑ! ΧΤΕΣ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!!!!

Πατέρας: ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ... ΕΥΓΕ ! ΕΛΑ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΙΣ

Γιος: Δεν μπορώ! πονάει ο κώλος μου!!!

crsk ερώτηξης! που ακριβώς αναφέρεται η λέξη "εραστής" να περιγράφει τα ζευγάρια των στρατιωτών στην αρχαία ελλάδα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από monstermind
    ....................
    crsk ερώτηξης! που ακριβώς αναφέρεται η λέξη "εραστής" να περιγράφει τα ζευγάρια των στρατιωτών στην αρχαία ελλάδα?

Στον Ιερο Λοχο των Θηβαιων (Βοιωτων ορθοτερα) και σε χιλιαδες αλλα κειμενα.
    Εχω στο σπιτι μια σειρα με τα κειμενα ΟΛΩΝ των Αρχαιων Ελληνων.
    Αν σου τα δανεισω υποσχεσαι οτι θα κατσεις να τα διαβασεις ???
    Θα ειναι δυο μπαγκαζιερες πραμα ...
    Και τωρα αν κατσεις και ψαξεις στο Διαδικτυο, θα βρεις, πιθανον, κειμενα και αναφορες ...
    Εγω βαριεμαι.
    Ετσι κι αλλιως τα ξερω ...

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai

Τελικά αν δεν είσαι χριστιανός μπορείς να τον ζαχαρώνεις τον κουραμπιέ?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ase tai se la8os kritiko epeses
    aftos o kritikos ine moufa:rotflmao: :rotflmao:

na dis papa pou ir8e gia efxeleo stin pe8era mou
    na ta leei me galiki aksan na sou figi to mialo apo ta gelia
    aftos o papopoustas sigoura forage zartieres kato apo to raso
    ke oxi mono ton kourampie zaxaronis ama ise xristianos mexri ke to tapsi fournizis ama laxi:rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

ελα ρε φίλε! ποια σειρά είναι? απο που μοπρω να την πάρω? για δώσε ινφο!

ελα ρε φίλε! ποια σειρά είναι? απο που μοπρω να την πάρω? για δώσε ινφο!
    Δεν θυμαμαι τωρα ποιος ειναι ο Εκδοτικος Οικος.
    Εγω τα ειχα παρει μεσω της "Ελευθεροτυπιας" πριν 6-7 χρονια.

.αφρο: η πίστη είναι ανάγκη για πολλούς. το οτι έχεις τη ικανότητα να αποδείξεις την ανυπαρξία της σε κάποιους που ο εγκέφαλος τους δεν ειναι παστουρμάς, είναι ικανότητα αλλά όχι ορθή κίνηση. για κάποιο λόγο πιστεύουν. και δεν χρειάζεται να κουνάς το πάτωμα κάτω από τα πόδια τους. επίσης με ενα καλό τριπακι η βιβλος μοιάζει απόλυτα αληθινή. ειδικά ο δράκος του άι γιώργη.

o ai giorgis pou skotoni to lakost?

ase re mpas tous kouni8oun ligo ta miala ke arxisoun na psaxnonte an ke xlomo to vlepo
    oso apodexonte tin viomixania 8riskia ke ekmetalevonte apo afti ine kalitera? na tous afisoume eki stin tifla tous?
    na min tous dosoume ena ere8isma na psaxtoun ligo?
    epimenoun oti o xristos ipirxe ke i didaskalia tou iparxi
    :rotflmao:
    ke nomizoun oti exoun mini anepafa osa ipe ke didakse o xristos
    ke mplekoun ke tous arxeous elines me ton xristianismo
    tous megaliterous mi8omanis olokliris tis iparksis ke an mas exi mini kati apo aftous tou lalakides ine i mi8omania mas ke perimenoun na vroun stixia ke ali8ies gia ton xristo se aftous
    re mono i voudistes kratane arxia apo tin arxeotita leme pou ine aksiopista ke anaferonte orismenes grafes ston xristo o opios perase apo eki ke ma8itefse akoma ke me tous indouistes
    den iparxi alou grafi i ntokoumento pou leei tin ali8ia gia ton xristo

exo arxisi ke varieme
    ala pio kala na pistevis se mia omada para stin xristianosini
    o xristos didaske tin aplotita ke tin siniparksi ke tin alilegkioi ke agapi metaksi ton an8ropon se mia epoxi pou i an8ropoi itan agrimia ke etroge o enas ton alo
    ta ipolipa ine foumara pote den exrise papades me xrisa petraxilia ke varies xrises alisides ston lemo
    afta ine evraika kataskevasmata
    ke aftous tous ieris tou evrise asxima o xristos aftous pou simera prosilitizoun sto onoma tou xristou
    asto dialo vare8ika na milao gia ta aftonoita
    ama pistevete ston xristianismo ine san na pistevete ston kolo tis maimous ke opios den to katalaveni ine ikanos gia elaxista pragmata stin zoi

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin

ke aftous tous ieris tou evrise asxima o xristos aftous pou simera prosilitizoun sto onoma tou xristou
    ΔΩΣΕ ΑΦΡΟ ΔΩΣΕΕΕΕΕΕΕ'

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin

ama pistevete ston xristianismo ine san na pistevete ston kolo tis maimous
    δεν ξέρω για τον κώλο της μαιμούς... αλλά εγώ στον κώλο πιστεύω... κρύβει μια κάποια μαγία! είναι μυστήριο ...

ΔΩΣΕ ΑΦΡΟ ΔΩΣΕΕΕΕΕΕΕ'

δεν ξέρω για τον κώλο της μαιμούς... αλλά εγώ στον κώλο πιστεύω... κρύβει μια κάποια μαγία! είναι μυστήριο ...

alo afto re file ke ego ime latris tou kolou
    :rotflmao: :rotflmao:

exo ton kolo odigo ine to astro pou mou dixni tin poria

ke opos ipe ke o xristos: gineka dixos kolo
    limani dixos molo:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

................
    Σου παραθετω ενα μικρο κομματι απο αρθρο σχετικο με την "Ομοφυλοφιλια" που αναφερεται στην αρχαιοτητα.
    Σε προηγουμενο ποστ εχω και το link για το πληρες, αρθρο.

Στην Ηλεία και στη Βοιωτία η σχέση του εραστή και του ερωμένου γινόταν γνωστή δημοσίως (Πλάτωνας 182 b), ενώ στη Σπάρτη ο εραστής (εισπνήλας) αναγνωριζόταν ως κηδεμόνας και ήταν υπεύθυνος απέναντι στην πολιτεία για τις παρεκτροπές του ερωμένου (άιτας). Όπως μας πληροφορεί ο Στράβων, στο θεσμό απέδιδαν παιδαγωγικό χαρακτήρα και οι Κρήτες. Εξάλλου ο Ιερός Λόχος των Θηβών, ονομαστός για την ανδρεία των πολεμιστών του, αποτελούνταν από εραστές και ερωμένους (Πλούταρχος, Ερωτικός, 761 d).

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Στον Ιερο Λοχο των Θηβαιων (Βοιωτων ορθοτερα) και σε χιλιαδες αλλα κειμενα.
    Εχω στο σπιτι μια σειρα με τα κειμενα ΟΛΩΝ των Αρχαιων Ελληνων.
    έχω μια φίλη αρχαιολόγο, που έχει λέει μελέτήσει τα αρχαία κείμενα, και είχαμε κάνει ένα βράδυ μια συζύτηση περί του θέματος. αυτή μου είχε πεί οτι όλα αυτά είναι παρεξηγημένα. οι αρχαίοι γενικώς, έβαζαν καθόλη την διάρκεια της θητείας 2 αντρες μαζί, έναν έμπειρο και έναν άπειρο για να μάθει ο άπειρος. αυτή η σχέση δασκάλου-μαθητή είχε ερωτικές προεκτάσεις (σπάνια σεξουαλικές) όπως άλλωστε κάθε σχέση μαθητή-δασκάλου (όσοι έχουν διδάξει καταλαβαίνουν), και είχε ώς σκοπό την δημιουργία δυνατών και παθιασμένων ομάδων στην μάχη (βλ Αχχιλέας και Πάτροκλος). για κάποιο λόγο θεωρώ πιο ειδικευμένη την φίλη μου αυτή, και πιο λογικά τα λόγια της, για αυτό και ασπάζομαι τα λεγόμενα αυτά ώς το πιό πιθανό σενάριο. οι gay στην αρχαία ελλάδα ανήκαν σε περιθωριακές ομάδες και ήταν περίγελοι. οι αμφισεξουαλικοί είναι άλλο θέμα και καθόλου κατακριτέοι κατεμε.

όπως και να έχει το θέμα, μια φυλή με τόση ορμη και αποτελεσματικότητα στις μάχες είναι αδύνατον να πούστιζε. αυτό πιστεύω είναι απλή λογική. μην πέφτεις και εσύ στο λάθος λοιπον να εξάγεις συμπεράσματα και να εμμένεις σε αυτά. να χρησιμοποιηείς παρεξηγήσημες έννοιες γιατί έτσι πέφτεις στο λάκκο της ημιμάθειας που κατακρίνεις. μιλάμε για θέματα που όσο και να προσπαθήσουμε δεν θα τα μάθουμε ποτέ, οπότε καλο είναι να βάζουμε και κανα "ίσως" στις καταφατικές προτάσεις μας (που είσαι ρε πλάτωνα!).

οι γνώσεις σου δεν περνάνε απαρατήρητες και ούτε έχω καμιά διάθεση να σε χλευάσω ούτε να σε υπονομεύσω, τα χρόνια και μόνο που μου ρίχνεις στην κράνα, μου το απαγορεύουν.

αυτά είναι τα συμπεράσματα μου σχετικά...

εγώ προσωπικά τους gay ούτε τους πάω ούτε με ενοχλούν. είχα και φίλους gay αλλα δεν με ενοχλούσαν ( εκτός απο μερικές φορες που ξεχνάγανε να ξυρίσουν το κωλαράκι τους ) αλλά η αλήθεια είναι οτι δεν είναι ωραίο θέαμα (αισθητικά) να βλέπεις αγοράκια να γλύφονται. εσένα μπορεί να μην σε ενοχλεί, ίσως και να σου αρέσει, αλλα εσένα μπορει και να σου αρέσει να κυκλοφορείς γυμνός μέσα στο κέντρο μέρα μεσημέρι. ούτε εσύ, ούτε εγώ αποφασίζουμε όμως. η κοινωνική αισθητική δεν γουστάρει τους gay, αλλά αυτή η σύγχρονη τάση για χαοτική ανοιχτομυαλια μας αναγκάζει, οχι απλά να τους ανεχόμαστε, αλλά να τους αντιμετωπίζουμε καθημερινά μέσα στο σπίτι μας. αυτό είναι το χαζό και ενοχλητικό της υπόθεσης... οτι σε λίγο και μονο που θα μορφάζουμε απο αηδία θα μας δικάζουν. ε όχι ρε φίλε. όχι και έτσι.

έχω μια φίλη αρχαιολόγο, που έχει λέει μελέτήσει τα αρχαία κείμενα, και είχαμε κάνει ένα βράδυ μια συζύτηση περί του θέματος. αυτή μου είχε πεί οτι όλα αυτά είναι παρεξηγημένα.
    ..................................
    ε όχι ρε φίλε. όχι και έτσι.

Η αδελφη μου ειναι Αρχαιολογος.
    Η γυναικα μου εχει παθος με την Αρχαιολογια, και επειδη εχει και πολυ ελευθερο χρονο ξερει πολυ περισσοτερα απο την αδελφη μου ...
    Αλλωστε εχει τελειωσει "κοντινη" σχολη ...
    Φυσικα και οι δυο συμφωνουν με αυτα που σου λεω!

Απο την αλλη μερια εχω κι εγω συναντησει πολλους ανθρωπους, που επειδη "ντρεπονται" για κατι, διαστρευλωνουν (προσπαθουν τουλαχιστον) την ιστορια.
    Παγκοσμιως το ποσοστο των ομοφυλοφιλων, ανερχεται σε ενα 4-5% με αναφορες απο πολυ παλια. Δεν καταλαβαινω γιατι εμεις θα ειμασταν εξαιρεση στον κανονα αυτον.
    Εγω ΔΕΝ ντρεπομαι για την Ιστορια μας, οπως δεν πρεπει να ντρεπεται κανεις και να την διαστρευλωνει. Αν η ιστορια ενος λαου εχει κατι "κακο", ας προσπαθησει αυτος ο λαος να το διορθωσει και οχι να ντρεπεται γι' αυτο και να διαστρευλωνει την ιστορια.
    Τα πρωτοτυπα κειμενα το γραφουν τοσο καθαρα που ΔΕΝ χωραει καμμια παρερμηνια και οποιαδηποτε αλλη "εξηγηση" εμπιπτει στην περιπτωση διαστρευλωσης που ανεφερα πιο πριν.
    Ο δε Ιερος Λοχος ηταν το φοβητρο της εποχης του. Ηταν προϋποθεση μαλιστα να καταταγεις μαζι με τον εραστη σου. Πιστευαν ετσι οτι στην μαχη θα εδινα ακομα περισσοτερα, οπως και συνεβαινε.
    Εξ' αλλου εκεινη την εποχη και σε εκεινες τις κοινωνιες αντιμετωπιζοταν πολυ διαφορετικα το θεμα.

Επειδη μπηκες μολις σημερα στην συζητηση και δεν ξερω ποσο προσεκτικα διαβασες τα προηγουμενα ποστς, το ξαναλεω ...
    Για μενα ΔΕΝ ειναι το προβλημα αυτου του thread η ομοφυλοφιλια, αυτη καθ' εαυτη, αλλα η Δημοκρατια και η Ελευθερια.
    Απο το 1950 στην Ελλαδα ΔΕΝ ειναι ποινικα κολασιμη, ομως το 80% περιπου ακομα νιωθει μια απεχθεια και τους απομομωνει.
    Ομως το ιδιο αυτο ποσοστο, με αυτα τα μυαλα, θα απομονωσει και τα ατομα με ειδικες αναγκες, και και ...
    Ειναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ τροπος σκεψης αυτος.
    Αυτο φωναζω τοσες μερες.
    Γι' αυτο φερνω παραδειγματα ομοφυλοφιλων που προσφεραν στην Ελληνικη κοινωνια, κυριως στον τομεα των Γραμματων και των Τεχνων.
    Μπορει η θεα ενος παραπληγικου να μου προκαλει απεχθεια, με μια πρωτη ματια. Αν ομως δουλεψει η Λογικη μου, θα 'δω απο πισω τον Ανθρωπο. Το λαμπερο μυαλο (βλεπε Hawkins). Και την ψυχη του.

Αυτα ηταν μια μικρη περιληψη των οσων γραφω εδω και μερες ...

Μετα με αναφορες στην "καθαροτητα", ηρθε και το θεμα της θρησκειας και εμπλεξε ...

Επειδη η μεγαλη πλειοψηφια εδω μεσα ειναι μικροτεροι απο μενα και ΔΕΝ εχουν ζησει καποιες καταστασεις, θα πω μονο αυτο ...

Ακομα ανατριχιαζω οταν ακουω γι το γνωστο τριπτυχο ...

ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Αρκετα κακα εγιναν σ' αυτον τον τοπο ...
    Ας παμε επιτελους μπροστα ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k

Ακομα ανατριχιαζω οταν ακουω γι το γνωστο τριπτυχο ...

ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Αρκετα κακα εγιναν σ' αυτον τον τοπο ...
    Ας παμε επιτελους μπροστα ...

σε αυτό συμφωνώ, αλλά η λύση σε μια ακραία κατάσταση δεν είναι το άλλο άκρο.

το πρόβλημα δεν είναι οτι υπάρχουν γκέι... αλλά οτι πάει να γίνει της μόδας.

γιά κοίτα λίγο γύρω σου.
    αδελφές και παλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια!
    πλέον αν τους προσέξεις, κυκλοφορούν στους δρόμους με κόκκινα δαντελωτά τάνγκα κιλοτάκια, και τουρλώνουν και το κωλαράκι τους με καμάρι για να το δούμε.
    σε λίγο θα αρχίσουν να πηδιούνται και μέσα στους δρόμους, και μετά να μας πηδάνε και εμας!

και να με ρωτάει εμένα ο μικρός μου αδερφός: "μαρίνο γιατι αυτός εκεί φοράει γυναικείο βρακάκι?"... άντε απάντησε του, χωρίς συνέπειες...

Σελίδα 13 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516171823 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. κατι κουρασμένα παλικάρια ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΜΟΤΟ και οικονομική κρίση
    από lc8ergr1 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2013, 11:15
  2. Αδερφές και παλικάρια
    από MikeG στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 57
    Τελευταίο μήνυμα: 20/02/2009, 10:37
  3. Γίναμε και... γλυκά αγόρια!
    από alximistis στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια