Σελίδα 1 από 27 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 401

Θέμα: Αδελφές και παλικάρια, γίναμε μαλλιά κουβάρια...

πρωην μελος Το avatar του/της idi

Αδελφές και παλικάρια, γίναμε μαλλιά κουβάρια...

Δε ξέρω αν προσέξατε τελευταία οτι οι GAY είναι η νέα υπερδύναμη...Μη τολμήσετε να τους πειράξετε... θα στειλει ο Bush στρατεύματα να κάνουν απόβαση στη πόρτα σας!!!
    Μεγάλο θράσος ρε παιδιά... όλα τα κανάλια και οι εφημερίδες να θάψουνε τον πρώην προπονητή νυν βουλευτή (πρώτο σε σταυρούς στη Θεσσαλονίκη!) Γιάννη Ιωαννίδη, γιατί... είπε το αυτονόητο.... που είναι οι παλιές καλές εποχές που στη TV έβλεπες πρότυπα αλα ... Ξανθοπουλο και Καζαντζιδη... αααααχ και που είστε ακομα... έχουν να δουν τα μάτια μας....

ΟΥΣΤ ΛΟΥΓΚΡΕΣ!!!!
    ΑΣΤΑΔΙΑΛΑ ΠΙΑ!!!

pleaseee να παρει καποιος το μερος των κραγμενων ρε παιδια... ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΕ!!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	fab.jpg 
Προβολές:	773 
Μέγεθος:	24,0 KB 
ID:	5854

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    ακόμα με αυτό ασχολήσαι φίλε μου;...

Σιγά μην ασχοληθώ και με τις λούγκρες....

Έχω καλύτερα πράγματα να κάνω απο το να ακούω και να βλέπω "φούστηδες"....
    Οτι θέλουν ας κάνουν και ας σκούζουν αλλά μακριά απο εμάς....

Και μην μου βγεί "κανένας φιλελεύθερος " πάλι με τις γνωστές μπαρούφες... γιατί αν νομίζει οτι θέλει να τους υποστηρίξει , θα πρέπει και αυτός/η να έχει δικά του απωθημένα....

φίλε idi, ο όρος αρσενικό και θυληκό είναι τα ακριβή επακόλουθα που έχουν χαρακτηριστεί για την φυσιολογική ακολουθία... Ζευγάρωμα , αναπαραγωγή και ισορροπία αντιθέτων...

Τα "ουδέτερα" δεν υφίστανται πουθενά παρά στο μυαλό κάθε "λούγκρας"......
    Αίντε απο εκεί με τους απατηλά αδικημένους/ες...

Θα δανειστώ μερικά λογάκια απο παιδί του Μ/Β του moto που είχε πεί οτι πως μπορεί να είναι κάποιος/α αδικημένος/η όταν έχει όλη την εξουσία των ΜΜΕ και κεντρικών θέσεων δύναμης σε αρκετούς τομείς....;...
    Αδικημένοι πραγματικά είναι οι μανάδες με 3-4 παιδιά , άνεργοι πολλών χρόνων, πεινασμένοι και φτωχοί ανά τον κόσμο... που δεν έχουν και τα παραπάνω μέσα να κοινοποιήσουν το τι ζούνε κάθε μέρα...

Αυτοί/ες επειδή τρώνε και κανά αγγουράκι σε φέτες ή και ολόκληρο , σε άλλα μέρη του σώματος , πλήν της στοματικής κοιλότητος (ενίοτε και εκεί όμως) , νιώθουν αδικημένοι...

ΡΕ ΟΥΣΤ ΛΟΥΓΚΡΕΣ!!!!!!

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Και ξέρεις τι είπε ο άνθρωπος φίλε μου?

"η TV έχει πήξει στους gay"

R.E.S.P.E.C.T. man!!!

Όνομα:	ioannidis.jpg 
Προβολές:	702 
Μέγεθος:	20,6 KB 
ID:	5855

Στο πλευρό του και ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος...

με αφορμη ερωτηση για ενα Ιταλό πολιτικό που καταδίκαζε την ομοφυλοφιλία και αναφερόταν υποτιμητικά για τη θέση της γυναίκας, όταν τον ρώτησαν να πει τη γνώμη του για τους γάμους των ομοφυλοφίλων, αυτός απάντησε το να είσαι ομοφυλόφιλος είναι αμαρτία ενώπιον του Θεού

ειπε:

«Σκεφθείτε που έχουμε φθάσει σε ποιο κατάντημα έχει φθάσει η ανθρωπότητα. Αυτό που είναι αμαρτία, διακεκηρυγμένη, βοώσα και κράζουσα, θέλει να την καλύψει, να μη μιλάμε, γιατί ενοχλούνται αυτοί που έχουν το 'κουσούρι', γιατί θέλουν όλοι οι άλλοι να το παραδέχονται ως φυσιολογική κατάσταση»

R.E.S.P.E.C.T. u2 man!!!

Όνομα:	xristodoulos.jpg 
Προβολές:	663 
Μέγεθος:	16,1 KB 
ID:	5856

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k

Re: Αδελφές και παλικάρια, γίναμε μαλλιά κουβάρια...

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ..................

ΟΥΣΤ ΛΟΥΓΚΡΕΣ!!!!
    ΑΣΤΑΔΙΑΛΑ ΠΙΑ!!!

pleaseee να παρει καποιος το μερος των κραγμενων ρε παιδια... ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΕ!!!!

Εισαι Κακιά!!!

Γιατι μας μαλωνεις μωρηηηη ???
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Στο πλευρό του και ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος...
    ...............
    Τωρα αυτο ειναι επιχειρημα ???

Αν εμενα επαιρνε το μερος μου ποτε η πιο Δολοπλοκα, Χουντικη, Αρχιλουγκρα, θα πηγαινα να αυτοκτονησω!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της milaber

Re: Αδελφές και παλικάρια, γίναμε μαλλιά κουβάρια...

ΟΥΣΤ ΛΟΥΓΚΡΕΣ!!!!
    ΑΣΤΑΔΙΑΛΑ ΠΙΑ!!!
    Να φαντατώ ρε Γιώργο ότι είσαι φανατικός της σειράς "504" του Λαζόπουλου;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Λοιπόν για να μην τα πολυλογώ συμφωνώ και προσυπογράφω!
    Και τα έχω πάρει άσχημα πια με όλους τους "φιλελεύθερους" που με κράζουν σεξιστή, ρατσιστή, κολλημένο, οπισθοδρομικό και λοιπά...
    Γιατί;
    Απλά επειδή λέω και ξαναλέω πως το τσουτσουνάκι και το πιπάκι υπάρχουν για να μπαίνουν το ένα μέσα στο άλλο!
    Απλά επειδή η Μητέρα Φύση έχει σοφά ορίσει κάποια πράγματα και είναι αφύσικο να πηγαίνυμε κόντρα σε αυτά!

Το πιο σπαστικό όμως είναι να σε λέει καμιά "απελευθερωμένη" γκόμενα ανώμαλο αν αναφέρεις ότι βλέπεις τσόντες και μετά να πηγαίνει να πιεί καφέ με τον πόυστη φίλο της!

Re: Re: Αδελφές και παλικάρια, γίναμε μαλλιά κουβάρια...

Αρχικά δημιουργήθηκε από milaber
    Και τα έχω πάρει άσχημα πια με όλους τους "φιλελεύθερους" που με κράζουν σεξιστή, ρατσιστή, κολλημένο, οπισθοδρομικό και λοιπά...Γιατί; Απλά επειδή λέω και ξαναλέω πως το τσουτσουνάκι και το πιπάκι υπάρχουν για να μπαίνουν το ένα μέσα στο άλλο!
    Απλά επειδή η Μητέρα Φύση έχει σοφά ορίσει κάποια πράγματα και είναι αφύσικο να πηγαίνυμε κόντρα σε αυτά!
    Το πιο σπαστικό όμως είναι να σε λέει καμιά "απελευθερωμένη" γκόμενα ανώμαλο αν αναφέρεις ότι βλέπεις τσόντες και μετά να πηγαίνει να πιεί καφέ με τον πόυστη φίλο της!
    ρε εσυ εισαι ψαγμενος!!!!

viva milaber !!!! μπραβο, ευγε !!!!

ελα Αθηνα να σε κερασω ενα καφασι μπυρονια!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Τωρα αυτο ειναι επιχειρημα ??? Αν εμενα επαιρνε το μερος μου ποτε η πιο Δολοπλοκα, Χουντικη, Αρχιλουγκρα, θα πηγαινα να αυτοκτονησω!!!

ασχετος ο Χριστοδουλας, απλα ετυχε να ειναι συμμαχος εναντια στη λουγκροθαλασσα

κλασική ερώτηση

αφού δεν γκαστρώνονται πώς πολαπλασιάζωνται?

όταν η ρόδα γυρίζει Το avatar του/της sas
    Αφού δε με πειράζουν...δε με ενδιαφέρουν.

Έτσι απλά....

Προφανώς δε γουστάρεις και πολλούς αξιόλογους στο πνεύμα αρχαίους έλληνες, οι οποίοι είχαν παρόμοιες τάσεις.

Την ελευθερία το να διαθέτει ο καθένας το σώμα του όπως θέλει δε σας λέει κάτι????

και μιλάω για τους ομοφυλόφιλους και όχι τους θηλυπρεπείς
    (και θα πεταχτεί κάποιος έξυπνος να πει...τουλάχιστον οι θηλυπρεπείς είναι εύκολα αναγνωρίσιμοι για να προστατευτείς)

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk

ΟΞΩ ΟΙ ΛΟΥΓΚΡΕΣ!!!!!!
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

με προλαβες ρε SAS...

Παντως, πολλα λετε για απογονοι λουγκρων Σας χαλανε οι λουγκρες στην TV αλλα δε σας χαλαει που οι αρχαιοι ημων προγονοι γαμουσαν ολη μερα αγορακια φιλοσοφοντας ε ?

Gandalf, δικαιωμα σου να βλεπεις τη ζωη σαν "mate, spawn and die" (που λεγε κι ο φιλος μου ο Jello), αλλα υπαρχουν ανθρωποι που βλεπουν και κατι παραπανω 'η κατι διαφορετικο (και δεν αναφερομαι στους ομοφυλοφιλους μονο!). Μην ισοπεδωνεις τα παντα και μην μπερδευεις διαφορετικα θεματα και ... ελα να μου πεις και για τ απωθημενα μου καμια φορα...

Προτυπο ο ... Καζαντζιδης????? :rotflmao: ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ :rotflmao:

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    δεν χωράει το "κάτι διαφορετικό" εδώ .... δεν υπάρχει "gray area'...ή το πνίγει κάποιος το κουνελάκι ή οχι... για να μην μιλήσω πιο χοντρά...

και το συγκεκριμένο θέμα έχει να κάνει μς τις αδερφές, gay, φούστηδες , λεσβίες , τραβέλια κτλ...

Το έντεχνο, η φιλοσοφία και η λογοτεχνία δεν είναι άμεσα εξαρτώμενες απο την ομοφυλοφιλία... δηλαδή δεν πρέπει να γίνει κανείς για να μπορέσει και να διαπρέψει στον χώρο... άσχετο επειδή στους καιρούς που ζούμε , όλα τα ΜΜΕ αυτό προβάλουν ...
    χαρακτηριστικό παράδειγμα η πρόσφατη ταινία με τον Μ.Αλέξανδρο που αμφισβητήθηκε απο όλους....

Δηλαδή με την δική σου και άλλων λογική , μόνο οι ομοφυλόφιλοι είναι οι διαπρέποντες;... ΕΛΕΟΣ... αυτό ακριβώς καυτηριάζουν όλοι...

όσο για το πως θα διαθέσουν το σώμα τους...σαφώς και είναι δικαίωμα τους... αλλά να μην προσπαθούν να μας πουν οτι είναι και φυσιολογικό να χώνεις ενα .....οτι είναι απο πίσω... μην τρελαθούμε κιόλας... μου θυμίζει το παραμύθι με την αλεπού και την κομένη ουρά... και να πρέπει να το αποκαλούμε και φυσιολογικό και επιτρεπτό....

Αν θέλει κάποιος όπως είπα να υποστηρίξει τους ανθρώπους αυτούς , δικαίωμα του... αλλά αυτό δεν αλλάζει την δικιά μου γνώμη...
    Και επειδή μιλάω για μένα.... ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ... Τα κουβαδάκια τους και σε άλλη παραλία...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
    .................
    Προτυπο ο ... Καζαντζιδης????? :rotflmao: ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ :rotflmao:
    Και ο Ξανθοπουλος ....
    Και ο Βοσκοπουλος ....

:rotflmao:

Ασε τον Χατζιδακη στην ακρη!
    Ηταν παλιολουγκρα!

:rotflmao:

Ρε τι ακουμε εδω μεσα ....
    Εδω ειναι που εχουμε μπλεξει την πουτσα με την βουρτσα!

Να 'δω ποτε θα μαθουμε να μετραμε τους ανθρωπους με το "πνευμα" τους κι οχι με τον κωλο τους.

Δηλαδη για Καβαφη να μην τολμησω να αναφερω ....
    Γαμωτο κι εχω και ενα στοιχο του για "μοτο" ....
    Καρφωθηκα!
    Με πηρανε χαμπαρι !!!

Σελίδα 1 από 27 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. κατι κουρασμένα παλικάρια ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΜΟΤΟ και οικονομική κρίση
    από lc8ergr1 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2013, 11:15
  2. Αδερφές και παλικάρια
    από MikeG στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 57