Σελίδα 2 από 10 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 149

Θέμα: Νέος ΚοΚ!! ΩΧ.............

καλά ρε μάγκες,όλοι μπουκωμένα τα έχετε τα εργαλεία σας?Γιατί αν ισχύει ότι βλέπω κάποιοι έχετε μεγάλα..
    Δηλαδή δεν σας χαλάει το -50% έπτωση(για όσους τα έχουν), ούτε και ο ζήλος που θα επιδείξουν τα αστυνομικά όργανα για να πιάνουν τους στόχους.
    Η πλήρη ατιμωρησία θα ισχύει για τους πλούσιους που δεν τους χαλάνε κάνα δυό χιλιάδες ευρώ.
    Όσον αφορά τη μαγκιά άστο...
    Εγώ έκανα και θα κάνω τις παραβάσεις που δεν υπολογίζω και έχω και τ; λεφτά και ότι άλλο χρειάζεται για να αποφύγω και τις κυρώσεις.
    Οδηγώ 25 χρόνια και δεν έχω ούτε ένα ατύχημα ( με πολλές χιλιάδες χλμ με πάσης φύσεως τροχοφόρο και μη).
    Ας κάνουν σωστά το έργο τους όσον αφορά την πρόληψη σε δρόμους κ.λ.π και μετά ας βάλουν ορθολογιστικά τα πρόστιμα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από g.papalexis
    και μετά ας βάλουν ορθολογιστικά τα πρόστιμα.
    Πως εννοείς το ορθολογιστικά;

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Προβοκάστορας Το avatar του/της gloum
    Παιδιά μην αρπάζεστε..Σε κάποια πρόστιμα και λίγα είναι.Κράνος?Ζώνη????Γιατί να κάνεις κάποιον δολοφόνο δηλαδή αν σε χτυπήσει και εσύ σκοτωθείς..τι πάει να πει 700...βάλτε το και άλλο και θα είμαι υπέρ..Τα ίδια στα κόκκινα.Σε ότι αφορά τα όρια ταχύτητας σε πολλά δεν συμφωνώ.Πχ τα 120 στην εθνική είναι όντως λίγο.Αλλά θα επιμένω..κράνος ζώνη κόκκινο και στοπ??Πάρτε τους τα σώβρακα!!Ξέρω θα προκαλέσω αντιδράσεις αλλά ποσώς με ενδιαφέρει.Έχω μάθει επειδη αγαπαω και την ζωή μου και την οδήγηση να προστατεύω αυτά που θέλω.Καλη μέρα σε όλους.

ΥΓ:Και 3000 ευρώ να πάει το κράνος τι μας νοιάζει?Αφου ως συνηδητοποιημένοι μοτοσυκλετιστές και όχι κάγκουρες πάντα το φοράμε....σωστά?????????????Καλές βόλτες παιδιά και καλή μέρα
    I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gloum
    Παιδιά μην αρπάζεστε..Σε κάποια πρόστιμα και λίγα είναι.Κράνος?Ζώνη????Γιατί να κάνεις κάποιον δολοφόνο δηλαδή αν σε χτυπήσει και εσύ σκοτωθείς..τι πάει να πει 700...βάλτε το και άλλο και θα είμαι υπέρ..Τα ίδια στα κόκκινα.Σε ότι αφορά τα όρια ταχύτητας σε πολλά δεν συμφωνώ.Πχ τα 120 στην εθνική είναι όντως λίγο.Αλλά θα επιμένω..κράνος ζώνη κόκκινο και στοπ??Πάρτε τους τα σώβρακα!!Ξέρω θα προκαλέσω αντιδράσεις αλλά ποσώς με ενδιαφέρει.Έχω μάθει επειδη αγαπαω και την ζωή μου και την οδήγηση να προστατεύω αυτά που θέλω.Καλη μέρα σε όλους.

ΥΓ:Και 3000 ευρώ να πάει το κράνος τι μας νοιάζει?Αφου ως συνηδητοποιημένοι μοτοσυκλετιστές και όχι κάγκουρες πάντα το φοράμε....σωστά?????????????Καλές βόλτες παιδιά και καλή μέρα

κ λιγα λες...

ειδικα κοκκινο, στοπ κ οδηγηση μεθυσμενος/μαστουρωμενος η οτι αλλο τετοιο, οχι μονο τεραστιο προστιμο, αλλα κ αφαιρεση αδειας δια παντος κ κατεργα μη σου πω

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Πως εννοείς το ορθολογιστικά;

αν και το είπα και πιο πάνω. Με βάση το εισόδημα. Να πονάει όλους το ίδιο.Να είναι το ίδιο ανασταλτικό για όλους.
    Για κόκινο και στοπ δεν το συζητώ κι εγώ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από g.papalexis
    αν και το είπα και πιο πάνω. Με βάση το εισόδημα.
    μααααλιστα...

Με βάση το εισόδημα

Δηλαδή ο μισθωτός που δεν μπορεί να κρύψει τίποτε θα πληρώνει περισσότερα απο τον γιατρό/υδραυλικό και πάσης φύσεως μάστορα που φοροδιαφεύγει...

Και μη μου πεις "το κράτος να κάνει κατι για τη φοροδιαφυγή", καλές οι θεωρίες αλλα να κοιτάμε την πραγματικότητα

Αφήνω στην άκρη το ΠΩΣ θα βγαίνει η τιμολόγηση στην κλήση.

Εκτος αν μαζί με άδεια/διπλωμα/ασφάλεια/ταυτότητα (διαβατήριο ) πρέπει να κουβαλάμε και εκκαθαριστικό

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Εμενα μου αρεσουν τα νεα προστιμα, κανουν τους αστυνομικους να ντρεπονται να σε σταματησουν για κρανος. 300-500 ευρω το χρονο για δυο-τρεις κλησεις παλευονται, ετσι κι αλλιως οι ασφαλειες ειναι φθηνες. Οι ποντοι ειναι μεγαλυτερο προβλημα...
    Οσο για τα ορια ταχυτητας, κανενας δε βγαινει στην Εθνικη με πινακιδα οποτε μικρο το κακο (για τις μηχανες) Σιγα μη σε σταματησουν με 250 στην αριστερη, ουτε να σε δουν δεν προλαβαινουν.
    Σε ενα κρατος πληρους αυθαιρεσιας που εδω και 2000 χρονια αντιμετωπιζει τους κατοικους του σαν δουλοπαροικους ρωμαικης επαρχιας που καποτε διοικουσε και το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να μαζευουν οσα τους λειπουν απο τις κοινωνικες ομαδες με τις μικροτερες δυνατοτητες αντιδρασης ωστε να τα μοιρασουν στους αυλικους τους και τα βαφτιστιρια, η μονη λυση ειναι το ανταρτικο. Μπορειτε λοιπον τωρα χωρις ηθικα διλληματα να αγνοειτε τον Κ.Ο.Κ. και βεβαιως να μην σταματατε στα μπλοκα (σιγα μην σας κυνηγησουν). Οσον αφορα τις παραβασεις που συντελουν αδικες πραξεις και θετουν σε κινδυνο συνανθρωπους, ο καθενας ας εχει την ευθυνη του.
    Στην τελικη, τους ψηφιζουμε καθε τετραετια...
    Κομματα κυνηγων, οικολογων, ακομα και κομμουνιστων υπαρχουν, κομμα μοτοσυκλετιστων ποτε θα γινει να βαλουμε κανεναν να τους γαυγιζει στη βουλη;
    Το ξερατε οτι ο Πολυδωρας εχει ταχθει δημοσια σε συνεντευξη του εναντιον του νομου για τα κρανη; Κατα λεξη " δεν μπορω να δεχτω το να επιβαλλει καποιος στον Ελληνα τι θα βαλει στο κεφαλι του" και βεβαια ο ιδιος δεν φοραει ποτε (και καλα κανει κατα τη γνωμη μου) και φυσικα εξαιρειται απο τον Κ.Ο.Κ. οπως και οι υπολοιποι πολιτικοι και λοιποι κουμπαροι.
    White Line Cycles
    Old Skool to Hard Kore

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Ηρεμήστε....

Τα πρόστιμα είναι το πρόβλημα ή οι χίλιες-δυο δικαιολογίες που βρίσκουμε για κάθε παράβαση που κάνουμε;

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin

κ λιγα λες...

ειδικα κοκκινο, στοπ κ οδηγηση μεθυσμενος/μαστουρωμενος η οτι αλλο τετοιο, οχι μονο τεραστιο προστιμο, αλλα κ αφαιρεση αδειας δια παντος κ κατεργα μη σου πω
    Σωστά ξέχασα το μεθυσμένος/μαστουρωμένος.Μπορεί τα όρια να είναι υπερβολικά χαμηλά για κάποιους γιαυτό και θα έπρεπε εκτός του αλκοτέστ να ύπαρχει και άλλος τρόπος διαπίστωσης αλλά γενικά πάρτε τους το σκάλπ!!!:a34:
    I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    [B]μααααλιστα...

Και μη μου πεις "το κράτος να κάνει κατι για τη φοροδιαφυγή", καλές οι θεωρίες αλλα να κοιτάμε την πραγματικότητα

Δηλαδή ασ ξεχάσουμε ότι μπάχαλο υπάρχει ως τώρα και πάνω στα χάλια ας κάνουμε κάτι ριζοσπαστικό,εε??

Αρχικά δημιουργήθηκε από whitelinecycles
    .......
    Από άνθρωπο που διοργάνωσε συναυλία συμπαράστασης σε χτυπημένο μοτοσυκλεττιστή περίμενα άλλα πράγματα να διαβάσω

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Από άνθρωπο που διοργάνωσε συναυλία συμπαράστασης σε χτυπημένο μοτοσυκλεττιστή περίμενα άλλα πράγματα να διαβάσω

+ οσα

μολις πηγαινα να γραψω το ιδιο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από whitelinecycles

Το ξερατε οτι ο Πολυδωρας εχει ταχθει δημοσια σε συνεντευξη του εναντιον του νομου για τα κρανη; Κατα λεξη " δεν μπορω να δεχτω το να επιβαλλει καποιος στον Ελληνα τι θα βαλει στο κεφαλι του" και βεβαια ο ιδιος δεν φοραει ποτε (και καλα κανει κατα τη γνωμη μου)
    Διαφώνω κάθετα με την γνώμη σου..Σεβαστή πάνω απ'όλα αλλά πιστεύω πολύ λάθος

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Δεν ειδα κανενα να σχολιαζει την αποψη των αστυνομικών στο μετρο του «μπονους» για καθε κλιση και τα νεα μετρα...

Ολοι ομως (οι 18χρονοι...) εχουν στα χείλια ετοιμη την μαλακια και τη γενικευση οταν σχολιαζουν τα περιστατικα αστυνομικής αυθαιρεσίας

Aπαράδεκτο το bonus γιατί απλά σε κάνει να κυνηγάς κάτι.Αλλά...ΑΛΛΑ..Αν δεν κάνουμε παρανομίες???? Υπάρχουν χώρες στον κόσμο που ο νόμος έχει μεγαλύτερη σημασία από την λογική πίσω από τον νόμο.Σε πολλά δεν θα έπρεπε..αλλά επιμένω..Σε κράνη κόκκινα ζώνες μεθύσια....ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΚΑΛΠ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Σελίδα 2 από 10 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 85
    Τελευταίο μήνυμα: 20/12/2006, 08:49
  2. Δεν βάζεις κράνος και ζώνη;... δώσε το 1/3 του μισθού σου...νεός ΚΟΚ
    από Gandalf dr685sm στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 180
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2006, 01:19
  3. "Νέος ΚΟΚ" ή μια τρύπα στο νερό!
    από Kizoku στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7