Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 149

Θέμα: Νέος ΚοΚ!! ΩΧ.............

ρακόμελος Το avatar του/της dodos_1
    με τις αποψεις καποιων καλα μας λενε αλητες,δολοφονους,κλπ. και δημιουργουνται ψευδεις εντυπωσεις για τις μηχανες(σκοτωστρες,κλπ.) εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να κραζουμε τον νεο ΚΟΚ για τα μεγαλα προστιμα αφου υποτιθεται οτι ολοι εδω μεσα(τουλαχιστον οι περισσοτεροι)ειμαστε υπερ της οδικης ασφαλειας...
    ...και το θεωρω τουλαχιστον γελοιο το θεαμα αυτων που δεν φορανε πινακιδα για να γλυτωσουν το 1,30€ στα διοδια ή να μην μας φωτογραφησει η καμερα στη Ε.Ο. ενω μας προειδοποιουν με κατι πινακιδες που θα τις χαρακτηριζα διαφημιστικες.

ΥΓ.μας φταινε οι δρομοι που σκοτωνονται συνανθρωποι μας καθημερινα ή η παντελως ανυπαρκτη παιδεια που μας διακατεχει πανω στα τιμονια διτροχων και τετρατροχων;

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από b_bong12
    Το πρόβλημα είναι ότι δίνουν κίνητρα στους αστυνομικούς(ποσοστα επι των κλήσεων) να κόβουν κλήσεις.

το παραπάνω το λέτε και το ξαναλέτε ....

είστε σίγουροι ότι ισχύει?

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
    + οσα

μολις πηγαινα να γραψω το ιδιο...

Για να μην μπερδευομαστε: Την συναυλια δεν την οργανωσα εγω, απλα επειδη ειμαι μελος του forum ενημερωσα για αυτη οπως ειχα καθηκον να κανω.
    Τωρα τι σχεση εχει αυτο με την αποψη μου για τα κρανη και τον Κ.Ο.Κ. δεν μπορω να καταλαβω οπως και γιατι θα επρεπε να απογοητευτει καποιος απο τη δικη μου γνωμη τη στιγμη που δεν εκφραζω καμμια καταπιεστικη/ρατσιστικη/φασιστικη συμπεριφορα χωρις να ενοχλω κανεναν. Ποιο ακριβως σημειο σας ενοχλησε/απογοητευσε; Σοβαρα ρωταω, δεν ειρονευωμαι...

BTW το προφιλ μου ειναι zman αλλα δεν ειναι ενεργοποιημενο για post για καποιο λογο, οποτε γραφω απο το nick της γυναικας μου

Παναγιωτης
    White Line Cycles
    Old Skool to Hard Kore

Προβοκάστορας Το avatar του/της gloum
    Αρχικά δημιουργήθηκε από whitelinecycles
    Ποιο ακριβως σημειο σας ενοχλησε/απογοητευσε; Σοβαρα ρωταω, δεν ειρονευωμαι...

Δεν φοράνε κράνος(και κατα την γνώμη μου καλά κάνουν)...Αυτό
    I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Για να μην μπερδευομαστε: Την συναυλια δεν την οργανωσα εγω, απλα επειδη ειμαι μελος του forum ενημερωσα για αυτη οπως ειχα καθηκον να κανω.
    Πολλοί είχαν καταλάβει το αντίθετο. Παρόλ'αυτά δε τρέχει και τίποτα...

Τωρα τι σχεση εχει αυτο με την αποψη μου για τα κρανη και τον Κ.Ο.Κ. δεν μπορω να καταλαβω οπως και γιατι θα επρεπε να απογοητευτει καποιος απο τη δικη μου γνωμη τη στιγμη που δεν εκφραζω καμμια καταπιεστικη/ρατσιστικη/φασιστικη συμπεριφορα χωρις να ενοχλω κανεναν. Ποιο ακριβως σημειο σας ενοχλησε/απογοητευσε; Σοβαρα ρωταω, δεν ειρωνεύομαι...
    Πολλοί εδώ μέσα έχουν ως τρόπο ζωής το κράνος για τη μηχανή (εμού συμπεριλαμβανομένου).
    Δεν το λέμε επειδή είναι politically correct.
    Και δεν είναι δικαίωμα σου το να μη φοράς κράνος.
    Γιατί αν χτυπήσεις ή/και σκοτωθείς, εμείς θα πρέπει να πληρώσουμε (έμμεσα) για την περίθαλψη και την αποκατάσταση της υγείας σου. Θα πάψεις να είσαι παραγωγική μονάδα για τη χώρα και την οικογένειά σου. Θα ταλαιπωρήσεις/στενοχωρήσεις/πικράνεις τους οικείους σου. Θα δημιουργήσεις πόνο/φοβία/αναπηρία στον εαυτό σου. Θα πάψεις να είσαι εσύ. Θα αλλάξει άρδην ο κόσμος γύρω σου. Θα επιφέρεις οικονομική/ψυχολογική/συναισθηματική φθορά τόσο σε εσένα και στην οικογένεια σου όσο (και δεν είναι παράξενο ή απίστευτο αυτό) και σε εμένα και σε όλους. μπορώ να πω και πολλά περισσότερα αλλά έχουν ξανασυζητηθεί άπειρες φορές εδώ μέσα.

BTW το προφιλ μου ειναι zman αλλα δεν ειναι ενεργοποιημενο για post για καποιο λογο, οποτε γραφω απο το nick της γυναικας μου
    Παναγιωτης
    Παναγιώτη, επικοινώνησε με hornet ή julius για να επαναφέρεις σε χρήση το αρχικό σου username. Κάποια ρύθμιση πρέπει να είναι στο προφίλ σου... το έψαξες καθόλου?

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    mas fenonte perierga ta prostima giati exoume mathei kathei mera na kanoume xilies 2 mal@#$kies stous dromous.
    Oso kai na tan to prostimo den tha prepe na mas peirazei AFOU ipotithete eimaste sovaroi antropoi kai sevomaste tous nomous pou emeis exoume epileksei meso ton antiprosopon mas.
    Ekei pou diafono ego einai pos ta ipsila prostima einai ena kalo metro prostasias ALLA oxi apo mono tou.
    Xreiazontai para polla akoma gia na xoume sosti simperifora stous dromous.Kai fisika xreiazomaste kai dromous..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

tora gia kapoious nomous opos kranos kai prostima gia afta, prosopika diafono (an kai forao kranos) alla dimokratia exoume
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από gloum
    Δεν φοράνε κράνος(και κατα την γνώμη μου καλά κάνουν)...Αυτό
    Καλα κανουν γιατι

α) Δεν ενοχλουν κανεναν
    β) Σου δινουν ενα ωραιο επικοινωνιακο οπλο στο δικαστηριο εναντια στην ταμπελα του "καγκουρα", αλητη, ανευθυνου κλπ.
    γ) Ειναι μια εμπρακτη αμφισβητηση της αναγκαιοτητας και πρακτικης αξιας του συγκεκριμενου νομου, ο οποιος εννοειται οτι ειναι 100% αντισυνταγματικος οπως και αλλοι νομοι του ελληνικου κρατους.
    δ) Σε καθιστουν συμπαθη στα αστυνομικα οργανα, προσφεροντας σου μια ευκολη δικαιολογια που στεκει, ο πολιτικος διοικητης τους δεν φοραει κρανος, αρα δεν εχει νοημα η συνηθης τους ερωτηση: " γιατι δεν φορας κρανος";

Στην τελικη, ας απαγορεψουν το καπνισμα αν θελουν να μας σωσουν, και το fast-food που αποδεδειγμενα σκοτωνουν πολυ περισσοτερο κοσμο.
    White Line Cycles
    Old Skool to Hard Kore

Εγώ πάλι είμαι της άποψης μην φοράς κράνος αν δεν έχεις κάτι που αξίζει να προστατευτεί..
    I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams

πολύ νομιμόφρωνες σας βρίσκω ρε παιδιά.
    Είπα και πριν,συμφωνώ για στοπ,κράνος,κόκκινο,κ.λ.π.
    Οι μόνες κλήσεις(λιγότερες από 10) που έχω φάει ως τώρα είναι για υπερβολική ταχύτητα και αντίθετο ρεύμα.
    Όπως είπα και πιο πάνω δεν είχα ποτέ ατύχημα,εκτός από μια φορά που ένας πιτσιρικάς λιώμα έπεσε από πίσω μου με αυτοκίνητο και ευτυχώς δεν έπαθα τίποτε παρά μου διέλυσε ένα GSX που είχα τότε.
    Για μένα το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οι νταλίκες στην εθνική(ειδικά όπου δεν έχει νησίδα)που θα σε αναγκάσουν για να προσπεράσεις να βγεις και στο αντίθετο και αν την έχουν στήσει οι τροχαίοι ,και ξέρουν σε ποιά σημεία θα το κάνεις, θα σε σκίσουν.
    Εν πάσει περιπτώσει δεν γουστάρω με το έτσι θέλω του κράτους να μου ρίχνουν 100 και 200% αύξηση στα πρόστιμα την ώρα που βαράνε συνταξιούχους και λοιπούς για αυξήσεις μονοψήφιες.Και να εφαρμόζουν μετά το νόμο δικαστές που για πάρτη τους εξασφαλίζουν γαμάτες αυξήσεις.
    Και στην τελική όσοι άλλοι δεν γουστάρουν τα ίδια ας ενώσουμε καμιά φωνή διαμαρτυρίας.

Αρχικά δημιουργήθηκε από g.papalexis
    πολύ νομιμόφρωνες σας βρίσκω ρε παιδιά.
    Είπα και πριν,συμφωνώ για στοπ,κράνος,κόκκινο,κ.λ.π.
    Οι μόνες κλήσεις(λιγότερες από 10) που έχω φάει ως τώρα είναι για υπερβολική ταχύτητα και αντίθετο ρεύμα.
    Όπως είπα και πιο πάνω δεν είχα ποτέ ατύχημα,εκτός από μια φορά που ένας πιτσιρικάς λιώμα έπεσε από πίσω μου με αυτοκίνητο και ευτυχώς δεν έπαθα τίποτε παρά μου διέλυσε ένα GSX που είχα τότε.
    Για μένα το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οι νταλίκες στην εθνική(ειδικά όπου δεν έχει νησίδα)που θα σε αναγκάσουν για να προσπεράσεις να βγεις και στο αντίθετο και αν την έχουν στήσει οι τροχαίοι ,και ξέρουν σε ποιά σημεία θα το κάνεις, θα σε σκίσουν.
    Εν πάσει περιπτώσει δεν γουστάρω με το έτσι θέλω του κράτους να μου ρίχνουν 100 και 200% αύξηση στα πρόστιμα την ώρα που βαράνε συνταξιούχους και λοιπούς για αυξήσεις μονοψήφιες.Και να εφαρμόζουν μετά το νόμο δικαστές που για πάρτη τους εξασφαλίζουν γαμάτες αυξήσεις.
    Και στην τελική όσοι άλλοι δεν γουστάρουν τα ίδια ας ενώσουμε καμιά φωνή διαμαρτυρίας.
    Είχα έναν μαθηματικό Γιάννη Παπαλέξη(άσχετο).Οι τρελές αυξήσεις απ'ότι γνωρίζω όμως μπήκαν για ζώνη,κράνος,μεθύσι και κόκκινο..

papaleksi oute mena mou aresoun ta parapano alla ti foni diamartirias na enoseis?i pleiopsifia afta epilegei kai tha epilegei.

ti theleis? na katantiseis grafikos?
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    papaleksi oute mena mou aresoun ta parapano alla ti foni diamartirias na enoseis?i pleiopsifia afta epilegei kai tha epilegei.

ti theleis? na katantiseis grafikos?
    Τα περισσότερα κεκτημένα μέσω γραφικών κατακτήθηκαν.
    Δεν έχω πρόβλημα στο να είμαι γραφικός.Αν και μάλλον δεν θεωρούμαι από τον περίγυρό μου.
    Αντιδραστικός στις μαλακίες που πα να μου κάνουν, ΝΑΙ!!
    Κάπου τελευταία είδα μια πορεία γυμνών μοτοσυκλετιστών,νομίζω στην Αυστραλία,

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Τα περισσότερα κεκτημένα μέσω γραφικών κατακτήθηκαν.
    Δεν έχω πρόβλημα στο να είμαι γραφικός.Αν και μάλλον δεν θεωρούμαι από τον περίγυρό μου.
    Αντιδραστικός στις μαλακίες που πα να μου κάνουν, ΝΑΙ!!
    Κάπου τελευταία είδα μια πορεία γυμνών μοτοσυκλετιστών,νομίζω στην Αυστραλία,
    Η συγκεκριμενη πορεια ηταν ενα διαφημιστικο σποτ με θεμα "τι αλλο να κανουμε για να μας προσεξετε?" και δεν ειχε καμμια σχεση με το θεμα των κλησεων αλλα για την προσοχη που πρεπει να δινουν οι οδηγοι των αυτοκινητων προς τους δυκυκλιστες
    Keep spamming!!!:a13:

Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    Η συγκεκριμενη πορεια ηταν ενα διαφημιστικο σποτ με θεμα "τι αλλο να κανουμε για να μας προσεξετε?" και δεν ειχε καμμια σχεση με το θεμα των κλησεων αλλα για την προσοχη που πρεπει να δινουν οι οδηγοι των αυτοκινητων προς τους δυκυκλιστες
    I know.
    Απλά για να επισημάνω το ότι διαμαρτυρόμενος για κάτι που σε ενοχλεί δεν γίνεσαι γραφικός.
    Υπάρχουν πολλοί τρόποι.
    Εκτός των άλλων γαμώ τα θεάματα θα ήταν να βλέπεις διάφορα γυμνά μανούλια να περνάν μπροστά σου.Εμένα τουλάχιστον θα μου άρεσε.

Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 85
    Τελευταίο μήνυμα: 20/12/2006, 08:49
  2. Δεν βάζεις κράνος και ζώνη;... δώσε το 1/3 του μισθού σου...νεός ΚΟΚ
    από Gandalf dr685sm στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 180
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2006, 01:19
  3. "Νέος ΚΟΚ" ή μια τρύπα στο νερό!
    από Kizoku στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2006, 13:17