Σελίδα 7 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 149

Θέμα: Νέος ΚοΚ!! ΩΧ.............

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    και παλι ρε τασο στα @@ τους...!!!

ξερεις ποσοι τετοιοι υπαρχουν???
    δε ξέρω αλλά υποψιάζομαι αρκετοί.... δυστυχώς...

ενω ετσι...θα πληρωσουνε τη πρωτη και μετα θα το σκεφτοθνε πολυ να το ξανακανουνε!!!!!!!!
    και τώρα θα ξαναγυρίσουμε στη συζήτηση ότι θα πληρώνουνε μόνο όσοι δεν έχουν κουμπάρο/δόντι/νονό/βαφτιστήρι κλπ.

σκατ@... κύκλους θα κάνουμε μέχρι να πεθάνουμε... γι' αυτό σου λέω....
    έξω από εδώ...Δυτική Ευρώπη και Ελλαδίτσα τον Αύγουστο...

σε καμιά εβδομάδα που θα έχεις γυρίσει θα δεις πως είναι οργανωμένη η κατάσταση έξω...

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    εγω εχω καταλαβει οτι μονο με την παιδεια θα αλλαξει ριζικα ο τροπος οδηγησης.......αλλα και η συμπεριφορα κατα την οδηγηση..(γιατι δεν μετραει μονο να οδηγας καλα)...

τωρα γι'αυτους τους αλητηριους που πιανουν το τιμονι(οπως ο ελληναρας της Α.Ο.)....τα προστιμα και η αφαιρεση διπλωματων δεν τους καιγετε καρφι......

το μονο που χρειαζετε..... ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ....
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Εγειρεσθε αγωμεν εντευθεν Το avatar του/της soundstorm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    ... γι' αυτό σου λέω....
    έξω από εδώ...Δυτική Ευρώπη και Ελλαδίτσα τον Αύγουστο...

Πολυ κρυο και πολυ βροχη.....
    Παρ' αυτα καλα περναμε.....
    www.tsakosart.gr
    Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.

Μέλος, σκέτο
    Αρχικά δημιουργήθηκε από whitelinecycles
    Εμενα μου αρεσουν τα νεα προστιμα, κανουν τους αστυνομικους να ντρεπονται να σε σταματησουν για κρανος. 300-500 ευρω το χρονο για δυο-τρεις κλησεις παλευονται, ετσι κι αλλιως οι ασφαλειες ειναι φθηνες. Οι ποντοι ειναι μεγαλυτερο προβλημα...
    Και δεν σου έχει περάσει από το μυαλό να δίνεις αυτά τα 300-500 για να αγοράζεις και να φοράς καινούργιο κράνος κάθε χρόνο;

Με βλεπω να περνω κανα segway και να ησυχαζω...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	segway-x2.jpg 
Προβολές:	99 
Μέγεθος:	20,0 KB 
ID:	71495
    White Line Cycles
    Old Skool to Hard Kore

Με ότι έχω τρέχω Το avatar του/της karamoto
    ΣΩΣΤΟ!!!!!!!!!

ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΩ ΣΤΟΠ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ, ΜΑΝΑ ΣΟΥ, ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ, ΦΙΛΟ ΣΟΥ...ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΤΗ ΚΛΟΠΗ ΓΑΡΙΔΑΚΙΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!

ΟΡΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!

Εγώ πάλι που ξαναδιαβάζω το γαριδοπαράδειγμα γιατί καταλαβαίνω ότι απλά βρίσκω τους παράλογους νόμους απαράδεκτους. Περι ορέξεως όμως ουδείς λόγος.

Φίλε TROOPER προφανώς το ζήτημα είναι κατά πόσο είναι λογικές οι ποινές και ακόμα πιο σημάντικο είναι το αν θα έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Και δεν θα το έχουν.

Και είναι προφανές ότι οι ποινές δεν ειναι ούτε το μοναδικό ούτε το πιο σημαντικό μέτρο. Όμως εγώ προσωπικά βρίσκω τα συγκεκριμένα μέτρα βλακώδη, προκλητικα και αναποτελεσματικά και ευχαρίστως θα συμετείχα σε μια διαμαρτηρία εναντίων τους. Μάλιστα νομίζω ότι θα ήταν πολύ κλή ιδέα να κάναμε και από εδω κάτι.
    Δρομερός και τριάθλιος....

Μέλος, σκέτο
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Οδηγική παιδεία χρειαζόμαστε παιδιά.Οχι πρόστιμα.
    Αυτό ξαναπέστο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από thePrince
    Και δεν σου έχει περάσει από το μυαλό να δίνεις αυτά τα 300-500 για να αγοράζεις και να φοράς καινούργιο κράνος κάθε χρόνο;
    Ουτε που ξερω ποσα κρανη εχω, επειδη παιρνω σιγουρα ενα καθε χρονο. Αλλο για την πιστα, αλλο για dragster, αλλο για την πολη το χειμωνα, αλλο για το καλοκαιρι, για το Enduro, για ταξιδι με τη γυναικα, για ταξιδι μονος μου, για ταξιδι με naked, αλλο για το κλασσικο...

Πουλαω και κρανη, φαντασου...

Αλλα ολα αυτα ειναι ασχετα με το αν μπορει οποιοσδηποτε να με υποχρεωσει να το φοραω.
    Αυριο καποιος θα απαγορευσει τα supersport και τα enduro στο δρομο, ειναι 100% σιγουρο.
    Τοτε καποιοι θα κλαινε και θα ωρυονται, αλλα θα ειναι αργα.
    Το μεσο καταστημα βγαζει πιο πολλα λεφτα απο τον εξοπλισμο του καθε GSXRακια κλπ. παρα απο το μηχανακι.
    Η καθε αντιπροσωπεια βγαζει ακομα περισσοτερα αν δεν αγορασεις καν μηχανακι και παρεις αυτοκινητο (οι ιδιοι τα πουλανε). Αυτο ειναι και το νοημα του υποχρεωτικου κρανους, να περιοριζονται οι χρηστες μοτο στο δρομο, αρα και τα θυματα.
    Οι περισσοτεροι που πεταγονται για τσιγαρα χωρις κρανος πεθαινουν απο καρκινο...
    Και τα παιδια τους γεννιουνται με ασθμα και ταλαιπωρουνται απο αλλεργιες και αναπνευστικα σε ολη τους τη ζωη εφ'οσον μεγαλωνουν σαν παθητικοι καπνιστες. Αλλα ο τζιρος ειναι ΤΡΕΛΛΟΣ οποτε την απαγορευση την ξεχναμε. Τα ιδια με το αλκοολ.

Οποτε μπορουμε να το αφησουμε το θεμα για το κεφαλι μας και τι εχει μεσα;
    ΣΚΑΤΑ εχει ετσι οπως εχουμε κανει τη ζωη μας. Οι αγγλοι περνανε καλυτερα απο μας πια.
    White Line Cycles
    Old Skool to Hard Kore

Μέλος, σκέτο
    Αρχικά δημιουργήθηκε από whitelinecycles
    Ακομα και αν ηταν επιστημονικα τεκμηριωμενο το οτι το κρανος συντελει στη μειωση των ατυχηματων, που δεν ειναι, το κρατος εχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ πραγματα να κανει για να μας προστατεψει πριν καταληξει σ'αυτο.

α) Αλκοτεστ στα παρκινγκ των καταστηματων πριν ο οδηγος βαλει καν μπρος. Δεν χρειαζεται να του ριξουν προστιμο, απλα να μην τον αφησουν να βγει απο το παρκινγκ.
    β) Τεστ ικανοτητας οπως Αμερικη (περπατημα σε ευθεια γραμμη, κλπ. ) οταν παρατηρειται προβληματικη οδηγηση. Η κουραση, η αυπνια και μερικα νομιμα φαρμακα ευθυνονται για πολυ περισσοτερα ατυχηματα απο οτι νομιζετε. Και εκει μπορει να ισχυσει μια προειδοποιηση και ακινητοποιηση και τσουχτεροτατο προστιμο στους υποτροπους.
    γ) Γερανος και σκισιμο κανονικο σε διπλοπαρκαρισμενα, παρκαρισμενα σε γωνιες, διασταυρωσεις, πινακιδες Κ.Ο.Κ. φαναρια και οπουδηποτε προκαλειται κινδυνος για την κυκλοφορια. Οταν λεμε σκισιμο εννοουμε ΣΚΙΣΙΜΟ. Ιδιωτικοι γερανοι μπορουναι να τα μαζευου οπου τα βρουνε και να μην παιρνεις το αμαξι αν δεν πληρωσεις, οπως γινεται δηλαδη ετσι κι αλλιως αν μετα απο ατυχημα το οχημα σου εμποδιζει.
    δ) Επισκευη και αντικατασταση φθαρμενων πινακιδων και οδοστρωματων.
    ε) Λογικα και εφαρμοζομενα ορια ταχυτητας, τουλαχιστον μεσα στην πολη.
    στ) ΚΤΕΟ για ολους
    ζ) Σκισιμο κανονικο για φθαρμενα φρενα, ελαστικα, αρρυθμιστα φωτα, διαρροες υγρων, αντικανονικη φορτωση, ξεσκεπαστα φορτηγα με χωματα, απλυτα ελαστικα σε φορτηγα απο εροταξια κλπ.
    η) Υποχρεωτικα σχολεια ασφαλους οδηγησης για ολα τα οχηματα.

ΜΕΤΑ, μιλαμε για το τι θα βαλω στο κεφαλι μου και το πως αυτο θα με σωσει, οσο θελετε.
    Πολύ σωστά όλα αυτά αλλά μέχρι να γίνουν πράξη (λέμε τώρα...) φόρα το το γαμημένο και αχρείαστο να'ναι και άσε τους άλλους να πληρώνουν τα πρόστιμα.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από karamoto
    Εγώ πάλι που ξαναδιαβάζω το γαριδοπαράδειγμα γιατί καταλαβαίνω ότι απλά βρίσκω τους παράλογους νόμους απαράδεκτους. Περι ορέξεως όμως ουδείς λόγος.

Φίλε TROOPER προφανώς το ζήτημα είναι κατά πόσο είναι λογικές οι ποινές και ακόμα πιο σημάντικο είναι το αν θα έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Και δεν θα το έχουν.

Και είναι προφανές ότι οι ποινές δεν ειναι ούτε το μοναδικό ούτε το πιο σημαντικό μέτρο. Όμως εγώ προσωπικά βρίσκω τα συγκεκριμένα μέτρα βλακώδη, προκλητικα και αναποτελεσματικά και ευχαρίστως θα συμετείχα σε μια διαμαρτηρία εναντίων τους. Μάλιστα νομίζω ότι θα ήταν πολύ κλή ιδέα να κάναμε και από εδω κάτι.
    βρισκεις τους νομους απαραδεκτους γιατι τους θεωρεις παραλογους!!!!!
    αν τους θεωρουσες λογικους, δεν θα τους εβρισκες απαραδεκτους!!!!!!!

το οτι προδικαζεις το αποτελεσμα μου δινει το δικαιωμα να σε χαρακτηρισω προπετη!

οσο για το αν οι ποινες ειναι το μοναδικο η πιο σημαντικο μετρο...προτεινε εσυ κατι αλλο!!!!δε βλεπω τπτ ομως!!!!

η δε ιδεα σου για διαμαρτυρια μεσω του φορουμ με βρισκει καθετα αντιθετο!!!!!!!!

να μου πεις να οργανωθουμε εδω μεσα και να διαμαρτυρηθουμε για τους κακους δρομους, τις θεσεις παρκινκ που ΔΕΝ εχουμε να σου πω ναι!!!!!
    να μου λες ομως να διαμαρτυρηθεις για κρανος, ζωνη, ποτο...
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Μέλος, σκέτο
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jp79
    Ρε σεις όλοι μας παρανομούμε και δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Πχ μέσα στις πόλεις το όριο είναι 50 έχω βρεθεί να οδηγώ με 100+ (μεσογείων, κιφισίας κτλ) προσπερνάμε απο δεξιά κάνουμε διηθήσεις πάταμε την διπλή διαχωριστική γραμμή βγαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα. Παραβιάζουμε διαβάσεις πεζών όταν περιμένει κάποιος πεζός να περάσει. Μάλιστα μερικές διαβάσεις στην κιφισίας , κατεχάκη, μεσογείων είναι τέλείως σε λάθος μέρος που αν σταματήσεις για να περάσει πεζός πολύ πιθανό είναι να βρεθεί κάποιος πάνω σου.

Αυτές τις παρανομίες τις κάνουμε κάθε μέρα όλοι μας πιστεύω. Μπορεί να είναι εύκολο να φοράμε πάντα κράνος και εύκολο να σταματάμε στα κόκκινα. Αλλά μην μου πείτε οτι στα στόπ έρχεστε σε πλήρη στάση με τα πόδια να ακουμπήσουν στο έδαφος πριν την διασταύρωση γιατι οποιος δίποτε άλλος τρόπος να περάσεις στοπ είναι παράνομος.
    Εχμμ, όχι ΟΛΟΙ, εκτός από εξαιρετικές / σπάνιες περιπτώσεις, π.χ. για να αποφύγω κάποιον που κάνει μαλακία ή να γλυτώσω από κάποιον που ετοιμάζεται να σκάσει επάνω μου στο φανάρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες που κυκλοφορούν πολλοί σουρωμένοι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από thePrince
    Πολύ σωστά όλα αυτά αλλά μέχρι να γίνουν πράξη (λέμε τώρα...) φόρα το το γαμημένο και αχρείαστο να'ναι και άσε τους άλλους να πληρώνουν τα πρόστιμα.

Ακομα καλυτερα, δεν ξαναοδηγαω εδω μεσα...
    Εχει γινει πια κακογουστο αστειο η Αθηνα. Θα πηγαινω με το Τραμ και το Μετρο και θα γνωριζω και κοσμο
    White Line Cycles
    Old Skool to Hard Kore

Ενας που περνά με κόκκινο η παραβιάζει STOP, θα σκοτώσει εμένα, εσένα, το παιδί σου-μου.
    Πόσο κοστίζει η ζωή??? 800 ευρώ?? 800.000 ?? βάλτε ρε μια τιμή στην ζωή μας για να κλείσουμε την τιμή για τα πρόστιμα!
    Είναι από τα λίγα πράγματα που έχεις επιλογή. Αν θες να μην πληρώσεις είναι στο χέρι σου! ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗ.
    Αν θέλεις να περάσεις το κόκκινο και να με σκοτώσεις ΤΟΤΕ ΠΛΗΡΩΝΕ.
    Και τα περί δικαιώματος στην μαλακία, να τα πείτε σε αυτούς που σκοτώθηκαν ή έμειναν ανάπηροι από το ΔΟΛΟΦΟΝΟ-ΜΑΛΑΚΑ που έκανε την παράβαση.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    Ενας που περνά με κόκκινο η παραβιάζει STOP, θα σκοτώσει εμένα, εσένα, το παιδί σου-μου.
    Πόσο κοστίζει η ζωή??? 800 ευρώ?? 800.000 ?? βάλτε ρε μια τιμή στην ζωή μας για να κλείσουμε την τιμή για τα πρόστιμα!
    Είναι από τα λίγα πράγματα που έχεις επιλογή. Αν θες να μην πληρώσεις είναι στο χέρι σου! ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗ.
    Και τα περί δικαιώματος στην μαλακία, να τα πείτε σε αυτούς που σκοτώθηκαν ή έμειναν ανάπηροι από το ΔΟΛΟΦΟΝΟ-ΜΑΛΑΚΑ που έκανε την παράβαση.
    για αλλη μια φορα...

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    Live fast...
    Die Young...
    And leave a Beautiful Corpse...

What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..

Σελίδα 7 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 85
    Τελευταίο μήνυμα: 20/12/2006, 08:49
  2. Δεν βάζεις κράνος και ζώνη;... δώσε το 1/3 του μισθού σου...νεός ΚΟΚ
    από Gandalf dr685sm στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 180
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2006, 01:19
  3. "Νέος ΚΟΚ" ή μια τρύπα στο νερό!
    από Kizoku στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2006, 13:17