Σελίδα 16 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 6111213141516171819202126 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 240 από 401

Θέμα: Αδελφές και παλικάρια, γίναμε μαλλιά κουβάρια...

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από antares
    .................
    περίεργο δεν είναι ρε παιδιά να φοβόμαστε λιγότερο το Χριστόδουλο από τους gay;

... και τους Καρατζαφερηδες, Ψωμιαδηδες, Καμενους και αλλους πολλους, που δηλητηριαζουν την ψυχη των "μαζων" που τους ακολουθουν, με την ξενοφοβια, ομοφοβια, αναπηροφοβια κ.α., σπερνοντας τον σπορο της "καθαροτητας" της φυλης.
    Καπως ετσι ξεκινησε κι ενας Αυστριακος, γιος τελωνιακου, στην Γερμανια πριν 68 χρονια, ή κανω λαθος ???
    Δεν θυμαμαι και το ονομα του ρε παιδι μου ...
    Νομιζω απο "Χι" αρχιζε κι αυτουνου, οπως του Χριστοδουλου ...

Παντως ειδικα ο Χριστοδουλος ειναι απο τους πιο επικινδυνους ανθρωπους που εχουν περασει μεχρι τωρα απο την συγχρονη Ελλαδα!

...................
    Κάπου στο post γράφτηκε ότι ευτυχώς η ορθοδοξία δεν έχει φανατικούς όπως το ισλάμ, η ο προτεσταντισμός. Πολύ θα ήθελα να το πιστέψω...

Ποιος ειπε κατι τετοιο?
    Δεν υπαρχει (ουτε υπηρξε) θρησκεια χωρις "φανατικους"!

...............
    Όσο για τον Ιωαννίδη....
    Καλός προπονητής είναι, δε λέω...
    Λαοφιλής επίσης, με τόσες επιτυχίες...
    ...............

Ενα απο τα "ελατωματα" του Ελληνα, που θελει να εξαργυρωσει μια καλη "επαγγελματικη" πορεια με την εισοδο στην Βουλη, χωρις να καταλαβαινει τι συνεπαγεται αυτο. Σαν αποτελεσμα εχει να βγαζει τελικα δημοσια τα "κομπλεξ" με τα οποια μεγαλωσε (κι ηταν καλα κρυμενα) και να ξεβρακωνεται τελειως.
    Εχουμε πολλα τετοια παραδειγματα και απορω με τον τροπο που ψηφιζουμε ...
    Θελουμε δηλαδη να μας κυβερνησει ο Αστυνομος της Λαμψης (ουτε καν εμαθα ποτε το ονομα του), ή η "Σεληνη" της Λαμψης, ή η Καϊλη ή .... ???
    Ελεος ρε Ελληνες !!!

Πάμε παρακάτω...
    Εντάξι, το ότι οι αρχαίοι έλληνες επιδίδονταν σε κάποιες πρακτικές, τις οποίες η χριστιανική πίστη καταδικάζει, είναι νομίζω αδιαμφισβήτητο, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας! Αυτά συνέβαιναν σε μια κοινωνία η οποία αξιολογούσε διαφορετικά τα πράγματα και τα έκανε κατα κάποιον τρόπο αποδεκτά.
    ................

Εδω, επειδη υπαρχει μεγαλο ρευμα "αρνησης" για να μην χαρακτηριστουν οι προγονοι μας "λουγκρες", θελω κι εγω να ξανατονισω, οτι εκεινη την εποχη αυτο το πραγμα ΔΕΝ ηταν καταδικασταιο. Ηταν κατι πολυ φυσιολογικο!
    Η γυναικα στην Αρχαια Ελλαδα ηταν αυτη που τεκνοποιουσε και μονο!!
    Την σεξουαλικη ευχαριστηση, την αναζητουσαν στις "εταιρες" (οι οποιες ειχαν περιοπτη θεση στην τοτε κοινωνια, και παρα πολλες φορες επιρεαζαν και τα πολιτικα δρωμενα) και στους "εραστες"!

.............
    Όπως είπε και ο μακαρίτης ο Cobain: Δεν είμαι ομοφυλόφιλος, αλλά δε θα με πείραζε να ήμουν, γιατί θα την έσπαγα στους ομοφοβικούς!:

:rotflmao:

Καλο! Πολυ καλο!

Να προσθεσω εν κατακλειδι μια παρατηρηση που ξεχασα να κανω σε προηγουμενα ποστς ...
    Προς ολους τους "λουγκροκυνηγους" ...

Στον γυναικειο πλυθησμο η ομοφυλοφιλια ειναι σε μεγαλυτερο βαθμο "αποδεκτη".
    Ο μεγαλυτερος "πολεμιος" ειναι ο αντρικος πλυθησμος.
    Ναι, αλλα ΜΟΝΟ για την "αντρικη" ομοφυλοφιλια !!!
    Οι αντρες "ανεχονται" (για να μην πω ελκονται) σε παρα πολυ μεγαλο βαθμο την "γυναικεια" ομοφυλοφιλια !!!!
    Παραδειγμα το χτεσινο πρωτοσελιδο και μεταδοση απο την TV, με τις δυο κοπελιες, που μονο μειδιαματα προκαλεσε, στον αντρικο πλυθησμο αυτης της χωρας, της τοοοοοσο "καθαρης"...
    Μπορει καποιος να φανταστει τι θα γινοταν αν αντι για κοπελιες, ηταν αγορια ????
    Ουτε που θελω να το σκεφτομαι .... :rotflmao:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    [

Εδω, επειδη υπαρχει μεγαλο ρευμα "αρνησης" για να μην χαρακτηριστουν οι προγονοι μας "λουγκρες", θελω κι εγω να ξανατονισω, οτι εκεινη την εποχη αυτο το πραγμα ΔΕΝ ηταν καταδικασταιο. Ηταν κατι πολυ φυσιολογικο!
    Η γυναικα στην Αρχαια Ελλαδα ηταν αυτη που τεκνοποιουσε και μονο!!
    Την σεξουαλικη ευχαριστηση, την αναζητουσαν στις "εταιρες" (οι οποιες ειχαν περιοπτη θεση στην τοτε κοινωνια, και παρα πολλες φορες επιρεαζαν και τα πολιτικα δρωμενα) και στους "εραστες"!

ego 8a po mono afto

stin arxea elada pos ksexorizes tous andres apo ta agoria?

me losto

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    δεν είναι ρε παιδιά να φοβόμαστε λιγότερο το Χριστόδουλο από τους gay;
    Ο Χριστόδουλος είναι ένας... και σίγουρα δεν μας περνάει απαρατήρητος. Θα τον κρίνουμε σαν άνθρωπο απ'όσα λέει και κάνει, αλλά δεν θα ήταν σωστό να κατηγορήσουμε αυτό που πρεσβεύει.

Γιατί σου φαίνεται παράξενο που κάποιοι τον ακολουθούν; Μπορεί για σένα να λέει τα πιο εξωφρενικά και παράλογα πράγματα. Κάποιοι όμως δεν το βλέπουν έτσι. Αργά ή γρήγορα θα πρέπει να το αποδεχτείς όσο κι αν σ'ενοχλεί. Παραδείγματα παρόμοια έχουμε και εδώ μέσα στο forum...

Όσο για το πόσο επικίνδυνος είναι... τουλάχιστον στο θέμα των ταυτοτήτων, παρά τα καραγκιοζιλίκια που έκανε με τις συγκεντρώσεις και τις σημαίες του βυζαντίου στους δρόμους, δεν του πέρασε.

Τώρα αν τελικά όμως είχε δίκιο ή όχι... ο καιρός θα το δείξει.

Όσο για τον Ιωαννίδη....
    Καλός προπονητής είναι, δε λέω...
    Λαοφιλής επίσης, με τόσες επιτυχίες...
    Αλλά τον πολιτικό του λόγο, δεν τον έχουμε ακούσει ακόμα.
    Και πού σπουδάζει κανείς πολιτικός; Όλοι κάπως έτσι δεν ξεκινάνε; Η δική μου γνώμη είναι ότι αν ένας άνθρωπος είναι καλός στη δουλειά του, γιατί να μην είναι και στην προσωπική του ζωή; Γιατί και κατ'επέκταση να μη γίνει και ένας καλός πολιτικός; Και το αντίστροφο φυσικά. Τους έχουμε δει και τους πολιτικούς από τα μεγάλα τζάκια τι πολιτικό λόγο έχουνε...

Να ακούτε τον crs-k, ξέρει τι γράφει! Και με χιούμορ ρε παιδί μου, απορώ που βρίσκεις τη διάθεση
    Τώρα όσο γι'αυτό... και συγνώμη Χρήστο... νομίζω κανείς μας δεν ξέρει τι ακριβώς λέει. Όλοι κάτι έχουμε διαβάσει εδώ κάτι εκεί... Το κατά πόσο αυτά είναι ορθά και κατά πόσο τα έχουμε ερμηνεύσει σωστά κανείς δεν μπορεί να μας το εξασφαλίσει. Ούτε καν αυτοί που τα έγραψαν. Η γνώση μεγαλώνει και πολλά για τα οποία είμαστε σίγουροι μέχρι σήμερα, αύριο μπορεί να μην ισχύουν.

Δεν κάθομαι ποτέ να διαβάσω εδώ κατεβατά από περιοδικά, sites, βιβλία και δεν ξέρω πού αλλού. Δεν μπορώ ούτε να εξακριβώσω την ακρίβεια τους, ούτε και θεωρώ επιχείρημα το copy/paste. Ο καθένας τα διάβασε ακολουθώντας τον δικό του προβληματισμό και σε ώρες που είχε την ανάλογη διάθεση και τον απαιτούμενο χρόνο. Δεν συμβαίνει το ίδιο εδώ.

Ας κάνουμε μία κουβέντα με ανοιχτό μυαλό χωρίς αφορισμούς και με σκοπό να μάθουμε ή έστω να προβληματιστούμε... Όχι να γράψουμε τρεις σελίδες κατεβατά για να πείσουμε.

Δεν είμαι ομοφυλόφιλος, αλλά δε θα με πείραζε να ήμουν, γιατί θα την έσπαγα στους ομοφοβικούς!:
    Καλά τώρα ας λέει ό,τι μαλακίες θέλει ο κύριος Cobain... Άμα κι εγώ σιγουρέψω ότι τα παιδιά μου δεν έγιναν gay, μπορεί ν'αρχίσεω τις φιλοσοφίες...
    Θάνος..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Thanos_
    Ο Χριστόδουλος είναι ένας... και σίγουρα δεν μας περνάει απαρατήρητος. Θα τον κρίνουμε σαν άνθρωπο απ'όσα λέει και κάνει, αλλά δεν θα ήταν σωστό να κατηγορήσουμε αυτό που πρεσβεύει.

Γιατί σου φαίνεται παράξενο που κάποιοι τον ακολουθούν; Μπορεί για σένα να λέει τα πιο εξωφρενικά και παράλογα πράγματα. Κάποιοι όμως δεν το βλέπουν έτσι. Αργά ή γρήγορα θα πρέπει να το αποδεχτείς όσο κι αν σ'ενοχλεί. Παραδείγματα παρόμοια έχουμε και εδώ μέσα στο forum...

Όσο για το πόσο επικίνδυνος είναι... τουλάχιστον στο θέμα των ταυτοτήτων, παρά τα καραγκιοζιλίκια που έκανε με τις συγκεντρώσεις και τις σημαίες του βυζαντίου στους δρόμους, δεν του πέρασε.

Και πού σπουδάζει κανείς πολιτικός; Όλοι κάπως έτσι δεν ξεκινάνε; Η δική μου γνώμη είναι ότι αν ένας άνθρωπος είναι καλός στη δουλειά του, γιατί να μην είναι και στην προσωπική του ζωή; Γιατί και κατ'επέκταση να μη γίνει και ένας καλός πολιτικός; Και το αντίστροφο φυσικά. Τους έχουμε δει και τους πολιτικούς από τα μεγάλα τζάκια τι πολιτικό λόγο έχουνε...

Τώρα όσο γι'αυτό... και συγνώμη Χρήστο... νομίζω κανείς μας δεν ξέρει τι ακριβώς λέει. Όλοι κάτι έχουμε διαβάσει εδώ κάτι εκεί... Το κατά πόσο αυτά είναι ορθά και κατά πόσο τα έχουμε ερμηνεύσει σωστά κανείς δεν μπορεί να μας το εξασφαλίσει. Ούτε καν αυτοί που τα έγραψαν. Η γνώση μεγαλώνει και πολλά για τα οποία είμαστε σίγουροι μέχρι σήμερα, αύριο μπορεί να μην ισχύουν.

Δεν κάθομαι ποτέ να διαβάσω εδώ κατεβατά από περιοδικά, sites, βιβλία και δεν ξέρω πού αλλού. Δεν μπορώ ούτε να εξακριβώσω την ακρίβεια τους, ούτε και θεωρώ επιχείρημα το copy/paste. Ο καθένας τα διάβασε ακολουθώντας τον δικό του προβληματισμό και σε ώρες που είχε την ανάλογη διάθεση και τον απαιτούμενο χρόνο. Δεν συμβαίνει το ίδιο εδώ.

Ας κάνουμε μία κουβέντα με ανοιχτό μυαλό χωρίς αφορισμούς και με σκοπό να μάθουμε ή έστω να προβληματιστούμε... Όχι να γράψουμε τρεις σελίδες κατεβατά για να πείσουμε.

Καλά τώρα ας λέει ό,τι μαλακίες θέλει ο κύριος Cobain... Άμα κι εγώ σιγουρέψω ότι τα παιδιά μου δεν έγιναν gay, μπορεί ν'αρχίσεω τις φιλοσοφίες...
    oson afora ton xristomalaka den iparxi amfivolia oti ine mia rompa ke misi ke osi ton akolou8oun ine ke afti ta idia skata

sta ipolipa metriopa8i pou kata8etis oso ke an mou tin spai ego 8a simfoniso

ala afinoume panta ena komati tou mialou mas anixto ke gia kati alo giati ine ligo isopedotiko na ta metriazoume ola

16!!! ΣΕΛΙΔΕΣ για τους ομοφιλόφυλους??? θα βγάλω τη ζωστήρα.
    a.ventouris

Φυσικα και ΔΕΝ ειναι παραξενο που τον ακολουθουν καποιοι ...
    Ειναι επικινδυνο το ποσο τυφλα τον ακολουθουν και δυστυχως στην Ελλαδα του 2004 ειναι παρα πολλοι αυτοι.
    Τωρα το ποσο παραξενα και εξωφρενικα ειναι αυτα που λεει το κρινει το 7-10 % του "πνευματικου" κοσμου της χωρας ...
    Καθηγητες Πανεπιστημιων, λογοτεχνες, φιλοσοφοι, ιστορικοι, επιστημονες, και γενικα ολοι αυτοι οι "παραγκωνισμενοι" απο την κοινωνια, που απευθυνονται σε λιγους, αλλα ειναι ταυτοχρονα το μυαλο και η ραχοκοκαλια της!
    Οποιος ενημερωνεται, οχι φυσικα απο την τηλεοραση, μιας κι αυτοι οι ανθρωποι δεν βρισκουν fora σ' αυτην, αλλα απο εφημεριδες, και ειδικα απο τις παρεμβασεις και αναλυσεις τους και δεν προσπερναει αυτα τα αναγνωσματα, σαν "αλλο ενα μεγαλο κειμενο με μαλακιες", βλεπει ποσο επικινδυνοι ειναι ανθρωποι αυτου του υποειδους!

Στο Εθνικο και Καποδιστριακο Πανεπιστημιο Αθηνων, εδρα Πολιτικων Επιστημων, τωρα νομιζω οτι υπαρχει και στην Παντειο εδρα και πιθανονον και σε αλλα απο τα καινουργια Πανεπιστημια που δεν γνωριζω.

Ενας απλος ανθρωπος φυσικα και μπορει να αναμιχθει με τα "κοινα" αρκει να ειναι ηθικο στοιχειο. Αυτο σημαινει δεν σημαινει μονο να μην "κλεβει" ας πουμε (που οι περισσοτεροι που ασχοληθηκαν με τα κοινα τα τελευταια χρονια, πλουτισαν), αλλα και να μπορει να κατανοησει ΟΛΕΣ τις ιδιεταιροτητες της κοινωνιας που προσπαθει να αντιπροσωπευσει. Οταν εκλεγεται καποιος βουλευτης μιας περιφερειας, οφειλει, ανεξαρτητα απο ποιους εκλεχθηκε, να μοχθησει για ΟΛΟΥΣ !!! Μεσα στους "ολους" φυσικα ειναι και αυτοι, τους οποιους πολυ ευκολα και ΜΗ εχοντας αισθηση του καθηκοντος τους, καποιοι (επικινδυνοι για μενα) βουλευτες βγαινουν στα καναλια και κατακεραυνωνουν!

Πρωτα απ' ολα δεν νοειται "συγνωμη" οταν καποιος λεει την γνωμη του! Η γνωμη πρεπει να λεγεται με παρισια.
    Η γνωση λοιπον ειναι ακριβως αυτο. Πραγματα που εχουμε διαβασει! Μιας και ΜΟΝΗ πηγη γνωσης της ανθρωποτητα μεχρι και σημερα ειναι τα ΓΡΑΠΤΑ κειμενα. Οι αφορισμοι των βιβλιων επ' ουδενι δεν ειναι σωστοι. Εγω στα παιδια μου απο μικρα τους ειχα πει να διαβαζουν οτιδηποτε πεσει στα χερια τους, απο Φιλοσοφια μεχρι Πορνοπεριοδικο. Με το διαβασμα αποκτας "κριτικη" γνωση και μετα ειναι πολυ πιο ευκολο να απορριψεις την "ψευτικη" πληροφορια.
    Οσο γαι τα περισσοτερα κειμενα τα οποια παρεθεσα ...
    Πρωτον, δεν ειναι υποχρεωτικο να συμφωνω απολυτα με αυτα.
    Δευτερον, για την πηγη των κειμενων. Στην Ελλαδα κατα καιρους γινανε προσπαθειες για να κυκλοφορησουν Επιστημονικα Περιοδικα για το ευρυ κοινο. Περιοδικα "εκλαϊκευμενης" επιστημης δηλαδη. Ολες αυτες οι προσπαθειες απετυχαν, μιας και δεν εβρισκαν ανταποκριση. Απο το 2000 και μετα κυκλοφορησε το Focus κανοντας αλλη μια τετοια προσπαθεια. Ειναι η πιο μακροχρονη κυκλοφορια τετοιου περιοδικου. Δεν σημαινει αυτο οτι ΟΛΑ τα αρθρα του ειναι αναμφισβητητα. Δεν πιστευω οτι κι αυτοι δικεδικουν το "αλαθητο" του Παππα, οπως ουτε κι εγω προσωπικα. Αλλα ειναι μια καλη προσπαθεια που εγινε προφανως σε μια εποχη που βρηκε αρκετα πιο "ετοιμη" την Ελληνικη κοινωνια για να την αποθεχτει και αξιζει (για μενα παντα) ανταμοιβης. Μαλιστα σε συνδιασμο με το Ευγενιδιο Ιδρυμα και το Ινστιτουτο Γαλλικων Σπουδων δημιουργουν ενα καινουργιο για την Ελλαδα θεσμο. Το Επιστημονικο Καφενειο, με πρωτη συγκεντρωση μαλιστα ΣΗΜΕΡΑ!
    Να πω ακομα οτι τετοια περιοδικα και προτοβουλιες ειναι πολυ διαδεδομενες σε ολες τις προηγμενες (επιστημονικα τουλαχιστον) χωρες.

Συμφωνω απολυτα με το πρωτο, αλλα δεν ξερω πως γινεται να παραθεσεις επιχειρηματα χωρις να γραψεις κατεβατα ...

Αν φτανουμε τωρα σε σημειο να "αφοριζουμε" τοσο ευκολα ανθρωπους σαν τον Kurt Cobain ....
    Ερχομαστε σε αντιπαραθεση με την προηγουμενη παραγραφο ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από antonis111
    16!!! ΣΕΛΙΔΕΣ για τους ομοφιλόφυλους??? θα βγάλω τη ζωστήρα.
    Ερπη ελπιζω ...

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    δε πάμε καλά...

δηλαδή ο Ιωαννίδης δεν έχει άποψη, ο Αρχιεπίσκοπος (θέλουμε δε θέλουμε ΣΑΝ ΘΕΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ)* είναι επικίνδυνος επειδή εκφράζει δημόσια τις απόψεις του ποιμνίου του...

και εγώ τώρα πρέπει να ακούω τι λέει ο μαλακαρας ο Cobain και λοιποί αρχιμάστορες της μαλακίας ????????????? .... καλύτερα να βάλω ένα μικρόφωνο στο κώλο μου και να καταγραφώ τις κλανιές μου και να τις ακούω όλη μέρα μετά και να θαυμάζω την «διανόηση» που βγάζει μια κλανιά....

δηλαδή φίλε antares όλοι οι πιστοί σε αυτή τη χώρα είναι ημιμαθείς? Αυτό που λες είναι ρατσισμός από τους μεγαλύτερους που έχω ακούσει, και μ’αρέσει ανέφερες κάτι για το ρατσισμό του Χριστόδουλο!!!

Να καταλύσουμε κάθε τι που έχει σχέση με τη παράδοση στο όνομα της «προόδου»????

ή της κατάρρευσης των αξιών ???????? μπαααααααα δε θα πάρω!

*υπάρχει κάποιος που αμφιβάλει?

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    και βαρεθηκα να χαλαω το χρονο μου σε ανουσια πραγματα

δε ξαναμπαινω σε αυτο το ποστ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Ρε Χρήστο... πες και κανένα ντούκου...

Ξέρεις ότι έχω αντίλογο σε όλα τα παραπάνω...

Κουράγιο δεν έχω ρε φίλε! Λες και δίνω εξετάσεις για άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Όλη η ύλη μέσα.

Θα πω για το φίλο σου τον cobain ότι δεν συμφωνώ με τη φιλοσοφημένη άποψη για τους ομοφυλόφιλους που γράφτηκε. Τίποτα περισσότερο.

Όσο για το focus, το διαβάζω κι εγώ πότε πότε, είναι ενδιαφέρον περιοδικό. Αλλά δεν θα έβαζα εδώ ολόκληρο άρθρο για να περάσω μία γνώμη.

Θα έλεγα μόνο τη γνώμη...

Είμαι σίγουρος ότι σ'αυτό δεν σε έπεισα...

Για μένα η επιτυχία της σημερινής μέρας είναι ότι όσο κι αν μας τη σπάει, συμφωνήσαμε σε κάτι με τον Άφρο.

Αυτό είναι ένα βήμα προόδου..!

Όπου να'ναι θα έρθουμε πάλι στα ίσα μας...
    Θάνος..

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    .....................
    ο Αρχιεπίσκοπος (θέλουμε δε θέλουμε ΣΑΝ ΘΕΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ)* είναι επικίνδυνος επειδή εκφράζει δημόσια τις απόψεις του ποιμνίου του...

"Πνευματικος Ηγετης" καποιος ουτε διοριζεται ουτε εκλεγεται. Γινεται μονο με την "σταση ζωης" του.
    Ο Χριστοδουλος ειναι απλως Αρχηγος της θρησκευτικης πλειοψηφιας αυτου του τοπου ...
    Οσο για τον μεχρι και τωρα "βιο και πολιτεια" αυτου του ανθρωπου ...
    Ας μην αναφερθω γιατι θα σε στεναχωρησω παρα πολυ, καθοτι ειναι ενας ανθρωπος της Ιντριγκας.
    Δεν μπορω να καταλαβω λοιπον τωρα που με τοσα δολια μεσα πετυχε τους σκοπους του, γιατι θα γινει καλυτερος ...

Επικινδυνος δεν ειναι καποιος ποι εκφραζει τις αποψεις μιας ομαδας.
    Επικινδυνος ειναι εκεινος που κατευθυνει μια ομαδα προς καποιες αποψεις !!!

και εγώ τώρα πρέπει να ακούω τι λέει ο μαλακαρας ο Cobain και λοιποί αρχιμάστορες της μαλακίας ????????????? .... καλύτερα να βάλω ένα μικρόφωνο στο κώλο μου και να καταγραφώ τις κλανιές μου και να τις ακούω όλη μέρα μετά και να θαυμάζω την «διανόηση» που βγάζει μια κλανιά....

Ξερεις τον βιο την πολιτεια και το εργο του Kurt Cobain?
    Αν ναι, εχει καμμια σχεση με αυτο οτυ Χριστοδουλου, που ΔΕΝ λεει μαλακιες?
    Αν οχι, μηπως ειναι ενα καλο ερεθισμα να μαθεις και να κανεις μια μικρη συγκριση?

δηλαδή φίλε antares όλοι οι πιστοί σε αυτή τη χώρα είναι ημιμαθείς? Αυτό που λες είναι ρατσισμός από τους μεγαλύτερους που έχω ακούσει, και μ’αρέσει ανέφερες κάτι για το ρατσισμό του Χριστόδουλο!!!

Οχι ευτυχως!
    Κατα κανονα ειναι εντελως "αμαθεις".
    Το "ευτυχως" παει στο οτι οι "ημιμαθεις" ειναι πολυ πιο επικινδυνοι μιας και πιστευουν οτι ξερουν τα παντα.
    Αλλα αυτο ομως απο μονο του ειναι μια διαπιστωση και οχι ρατσισμος.
    Τουναντιον δειχνει ευαισθησια και αγαπη για τον συνανθρωπο, το να ζητας να μορφωθει αυτη η "μαζα", ωστε να παψει να ειναι "μαζα"!
    Να ξεφυγει δηλαδη απο την "συλλογικη σκεψη" και να περασει στο σταδιο της "ατομικης σκεψης" που ειναι η μονη που εχει σαν επακολουθω "πολιτισμο" και "προοδο".

Να καταλύσουμε κάθε τι που έχει σχέση με τη παράδοση στο όνομα της «προόδου»????

Οχι !!!
    Δεν προσπαθει κανεις να μπει πουθενα με ενα "φραγγελιο" και να καταλυσει τα παντα.
    Ολα μπορουν να συνυπαρξουν, και η παραδοση και η προοδος!

και βαρεθηκα να χαλαω το χρονο μου σε ανουσια πραγματα

δε ξαναμπαινω σε αυτο το ποστ
    idi mou esena kseri poso se agapao
    ala ise toso aftoktonika provlepsimos pou den xriazete na les apopsi exoume katalavi tis 8esis sou:rotflmao:
    opos oloi i pontioi nio8is entona ta patriotika ideodi
    afto ine diko sou dikeoma
    ke ego goustaro an8ropous pou toulaxiston kseron ti 8eloun ke ti pistevoun ke as ine la8os ke akindinoi fisika

tora an prepi stegna na se krino gia afta pou les
    exis apolito adiko
    ke den pas pou8ena me aftes tis apopsis isa isa parameni stin epoxi tou papou sou pou ke aftos ta idia elege
    diladi mas ise axristos se aftin tin monterna epoxi
    pou kiriarxi i apodoxi ton panton ke kseforto8ikame prokatalipsis ke ala dina opis8odromika

gia na min se taleporo alo
    den ksero an to ema8es
    oi an8ropoi exoun pai sto fegkari
    apokodikopioi8ike to DNA
    ke na vre8oume na sou po ke ala pou exoun simvi
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ρε Χρήστο... πες και κανένα ντούκου...
    Ξέρεις ότι έχω αντίλογο σε όλα τα παραπάνω...
    Κουράγιο δεν έχω ρε φίλε! Λες και δίνω εξετάσεις για άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Όλη η ύλη μέσα.

Παιρνω αμπαριζα και βγαινω ...

Θα πω για το φίλο σου τον cobain ότι δεν συμφωνώ με τη φιλοσοφημένη άποψη για τους ομοφυλόφιλους που γράφτηκε. Τίποτα περισσότερο.

Πολλα πραγματα λεγονται "καθ' υπερβολην" για την αντιθεση και μονο.
    Η ρηση του Cobain λοιπον, απλως θελει να καταδειξει οτι η Ομοφοβια (συγχρονος ορος) ειναι πολυ πιο επικινδυνη απο την ιδια την Ομοφυλοφιλια, μιας και οδηγει σε παρεμφερη επικινδυνα φαινομενα, οπως Ξενοφοβια κλπ

Όσο για το focus, το διαβάζω κι εγώ πότε πότε, είναι ενδιαφέρον περιοδικό. Αλλά δεν θα έβαζα εδώ ολόκληρο άρθρο για να περάσω μία γνώμη.

Θα έλεγα μόνο τη γνώμη...

Πιθανον ηταν υπερβολη, αλλα εγινε στην προσπαθεια μου να παραθεσω επιχειρηματα και οχι μονο την γνωμη μου, που εξ ορισμου ΔΕΝ ειναι επιχειρημα.
    Αναφερθηκα λοιπον σε κατι που ειναι Επιστημονικα, το λιγοτερο "αποδεκτο".

Είμαι σίγουρος ότι σ'αυτό δεν σε έπεισα...

Γιατι?
    Μοιαζω ανθρωπος που δεν πιθωμαι απο επιχειρηματα ???

Για μένα η επιτυχία της σημερινής μέρας είναι ότι όσο κι αν μας τη σπάει, συμφωνήσαμε σε κάτι με τον Άφρο.

Αυτό είναι ένα βήμα προόδου..!

Όπου να'ναι θα έρθουμε πάλι στα ίσα μας...

Χωρις να θελω να κανω τον Δικηγορο του κ.Αφρου ...
    Αν καποιος παραμερισει το (κακως για μενα) "επιθετικο" του υφος, θα δει οτι ειναι ενας ανθρωπος με αποψη, ακριβως οπως κι εσυ.
    Δεν μπορω να καταλαβω λοιπον γιατι δυο ανθρωποι (ή τρεις, ή τεσσερεις) που μπορουν να συζητησουν, να καταληγουν απλως στο να ανταλλασουν υβρεις ...

Por donde saldra el sol? Το avatar του/της antares
    Λοιπόν πάμε πάλι να τα πιάσουμε ένα-ένα:

Φίλε Θάνο, σε πολύ γενικές γραμμές δε διαφωνούμε. Πλήν όμως:

Κανένας αλλός, πολιτικός ή μη, του οποίου την κρίση σεβόμαστε, δε βγήκε να πετάξει το πυροτέχνημα που πέταξε ο Ιωαννίδης. Γι' αυτό μιλάω. Μήπως λόγω απειρίας (για να μην πω τίποτα άλλο) δεν εκτίμησε σωστά τα πράγματα; Μπορεί όντως στο μέλλον να γίνει καλός πολιτικός. Λάθος ξεκίνημα όμως...

Τώρα όσο γι'αυτό... και συγνώμη Χρήστο... νομίζω κανείς μας δεν ξέρει τι ακριβώς λέει.
    Γιατί δεν ξέρουμε ακριβώς τι λέμε; Ο καθένας με την κρίση του και τις πηγές του εκφράζει μια άποψη, και θέλω να πιστεύω πώς έχει γνώση των λεγομένων του. Τουλάχιστον εγώ έτσι τον αντιμετωπίζω. Ο Χρήστος αντλεί επιχειρήματα από την επιστήμη. Και πολύ καλά κάνει, γιατί ας μην ξεχνάμε ότι δεν είναι κάτι το οποίο θα μας σερβίρει τις απόλυτες πανανθρώπινες και διαχρονικές αλήθειες, αλλά αντίθετα, ένα σύστημα το οποίο συνεχώς αναθεωρεί και εξελλίσεται. Αυτό και μόνο κάνει αυτόν που τις μελετάει πιό ανοιχτόμυαλο και ανεκτικό σε νέες ιδέες.

Δηλαδή αν ο γιός μας βγει gay, είμαστε αποτυχημένοι γονείς;
    Προσωπικά:
    Θα χαλιόμουν αν ο γιός μου έβγαινε λούγκρα, αλλά δε θα χαλιόμουν αν έβγαινε gay.
    Θα χαλιόμουν αν η κόρη μου έβγαινε γλάστρα και όχι γυναίκα,
    Θα χαλιόμουν αν ο ετεριφυλόφιλος γιός μου έβγαινε ΚΔΟΑ και όχι άντρας.
    Κατανοητές η διαφορές;
    Θ' αποθάνω θ'αποθάνω
    στο τιμόνι μου απάνω

Por donde saldra el sol? Το avatar του/της antares
    δε πάμε καλά...

δηλαδή ο Ιωαννίδης δεν έχει άποψη, ο Αρχιεπίσκοπος (θέλουμε δε θέλουμε ΣΑΝ ΘΕΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ)* είναι επικίνδυνος επειδή εκφράζει δημόσια τις απόψεις του ποιμνίου του...

*υπάρχει κάποιος που αμφιβάλει?
    Ρε idi!
    Χαλάρωσε λίγο και συγνώμη αν σου θίξαμε τις αξίες.
    Για το ρατσισμό του Χριστόδουλου, δε μιλάω (μόνο) εγώ, μιλάνε και οι θεσμοί. (είπαμε: το παρατηρητήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων)
    Αυτό με τον πνευματικό ηγέτη το εννοείς πραγματικά;
    Δηλαδή έχεις διαβάσει τα γραπτά του και τα θεωρείς ορθότερα απ' αυτά των υπολοίπων; Ή μήπως γίνεται κανείς πνευματικός ηγέτης όταν γυρίζει τα κανάλια και λέει ανέκδοτα και πετάει εθνικιστικές τσιρίδες;
    Όχι idi, δεν είναι όλοι οι πιστοί ημιμαθείς, δεν είπα τέτοιο πράγμα! (αλήθεια, θα βοηθούσε πολύ αν προσέχαμε ΑΚΡΙΒΩΣ τι λέει ο άλλος και δεν τα διαστρεβλώναμε)
    Αυτό που είπα είναι ότι υπάρχουν και Ταλιμπάν στην ορθοδοξία, δηλαδή άνθρωποι που έχουν χάσει προ πολλού την ικανότητά τους να κρίνουν, ακολουθούν τυφλά τον φυσικό τους ηγέτη και αρνούνται πεισματικά να κοιτάξουν δεξιά-αριστερά. Ναι idi, αυτοί είναι βαθιά και αθεράπευτα ημιμαθείς
    Θ' αποθάνω θ'αποθάνω
    στο τιμόνι μου απάνω

Παρόμοια θέματα

1. κατι κουρασμένα παλικάρια ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΜΟΤΟ και οικονομική κρίση
    από lc8ergr1 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2013, 11:15
  2. Αδερφές και παλικάρια
    από MikeG στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 57
    Τελευταίο μήνυμα: 20/02/2009, 10:37
  3. Γίναμε και... γλυκά αγόρια!