Αρχικά δημιουργήθηκε από antares
.................
περίεργο δεν είναι ρε παιδιά να φοβόμαστε λιγότερο το Χριστόδουλο από τους gay;
... και τους Καρατζαφερηδες, Ψωμιαδηδες, Καμενους και αλλους πολλους, που δηλητηριαζουν την ψυχη των "μαζων" που τους ακολουθουν, με την ξενοφοβια, ομοφοβια, αναπηροφοβια κ.α., σπερνοντας τον σπορο της "καθαροτητας" της φυλης.
Καπως ετσι ξεκινησε κι ενας Αυστριακος, γιος τελωνιακου, στην Γερμανια πριν 68 χρονια, ή κανω λαθος ???
Δεν θυμαμαι και το ονομα του ρε παιδι μου ...
Νομιζω απο "Χι" αρχιζε κι αυτουνου, οπως του Χριστοδουλου ...
Παντως ειδικα ο Χριστοδουλος ειναι απο τους πιο επικινδυνους ανθρωπους που εχουν περασει μεχρι τωρα απο την συγχρονη Ελλαδα!
...................
Κάπου στο post γράφτηκε ότι ευτυχώς η ορθοδοξία δεν έχει φανατικούς όπως το ισλάμ, η ο προτεσταντισμός. Πολύ θα ήθελα να το πιστέψω...
Ποιος ειπε κατι τετοιο?
Δεν υπαρχει (ουτε υπηρξε) θρησκεια χωρις "φανατικους"!
...............
Όσο για τον Ιωαννίδη....
Καλός προπονητής είναι, δε λέω...
Λαοφιλής επίσης, με τόσες επιτυχίες...
...............
Ενα απο τα "ελατωματα" του Ελληνα, που θελει να εξαργυρωσει μια καλη "επαγγελματικη" πορεια με την εισοδο στην Βουλη, χωρις να καταλαβαινει τι συνεπαγεται αυτο. Σαν αποτελεσμα εχει να βγαζει τελικα δημοσια τα "κομπλεξ" με τα οποια μεγαλωσε (κι ηταν καλα κρυμενα) και να ξεβρακωνεται τελειως.
Εχουμε πολλα τετοια παραδειγματα και απορω με τον τροπο που ψηφιζουμε ...
Θελουμε δηλαδη να μας κυβερνησει ο Αστυνομος της Λαμψης (ουτε καν εμαθα ποτε το ονομα του), ή η "Σεληνη" της Λαμψης, ή η Καϊλη ή .... ???
Ελεος ρε Ελληνες !!!
Πάμε παρακάτω...
Εντάξι, το ότι οι αρχαίοι έλληνες επιδίδονταν σε κάποιες πρακτικές, τις οποίες η χριστιανική πίστη καταδικάζει, είναι νομίζω αδιαμφισβήτητο, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας! Αυτά συνέβαιναν σε μια κοινωνία η οποία αξιολογούσε διαφορετικά τα πράγματα και τα έκανε κατα κάποιον τρόπο αποδεκτά.
................
Εδω, επειδη υπαρχει μεγαλο ρευμα "αρνησης" για να μην χαρακτηριστουν οι προγονοι μας "λουγκρες", θελω κι εγω να ξανατονισω, οτι εκεινη την εποχη αυτο το πραγμα ΔΕΝ ηταν καταδικασταιο. Ηταν κατι πολυ φυσιολογικο!
Η γυναικα στην Αρχαια Ελλαδα ηταν αυτη που τεκνοποιουσε και μονο!!
Την σεξουαλικη ευχαριστηση, την αναζητουσαν στις "εταιρες" (οι οποιες ειχαν περιοπτη θεση στην τοτε κοινωνια, και παρα πολλες φορες επιρεαζαν και τα πολιτικα δρωμενα) και στους "εραστες"!
.............
Όπως είπε και ο μακαρίτης ο Cobain: Δεν είμαι ομοφυλόφιλος, αλλά δε θα με πείραζε να ήμουν, γιατί θα την έσπαγα στους ομοφοβικούς!:
:rotflmao:
![]()
Καλο! Πολυ καλο!
Να προσθεσω εν κατακλειδι μια παρατηρηση που ξεχασα να κανω σε προηγουμενα ποστς ...
Προς ολους τους "λουγκροκυνηγους" ...
Στον γυναικειο πλυθησμο η ομοφυλοφιλια ειναι σε μεγαλυτερο βαθμο "αποδεκτη".
Ο μεγαλυτερος "πολεμιος" ειναι ο αντρικος πλυθησμος.
Ναι, αλλα ΜΟΝΟ για την "αντρικη" ομοφυλοφιλια !!!![]()
Οι αντρες "ανεχονται" (για να μην πω ελκονται) σε παρα πολυ μεγαλο βαθμο την "γυναικεια" ομοφυλοφιλια !!!!
Παραδειγμα το χτεσινο πρωτοσελιδο και μεταδοση απο την TV, με τις δυο κοπελιες, που μονο μειδιαματα προκαλεσε, στον αντρικο πλυθησμο αυτης της χωρας, της τοοοοοσο "καθαρης"...
Μπορει καποιος να φανταστει τι θα γινοταν αν αντι για κοπελιες, ηταν αγορια ????
Ουτε που θελω να το σκεφτομαι ....:rotflmao:
![]()