Σελίδα 17 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 71213141516171819202122 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 255 από 401

Θέμα: Αδελφές και παλικάρια, γίναμε μαλλιά κουβάρια...

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από antares

Δηλαδή αν ο γιός μας βγει gay, είμαστε αποτυχημένοι γονείς;
    Προσωπικά:
    Θα χαλιόμουν αν ο γιός μου έβγαινε λούγκρα, αλλά δε θα χαλιόμουν αν έβγαινε gay.
    Θα χαλιόμουν αν η κόρη μου έβγαινε γλάστρα και όχι γυναίκα,
    Θα χαλιόμουν αν ο ετεριφυλόφιλος γιός μου έβγαινε ΚΔΟΑ και όχι άντρας.
    Κατανοητές η διαφορές;
    8a protimousate o gios sas na vgi ka8isterimenos para gay?
    8a protimousate na vgi anapiros para gay?
    8a protimousate na kataliksi narkomanis para gay?
    ke pios iste esis pou 8a ka8orisete tin sexualiki zoi enos an8ropou
    mipos parola afta ta sosta ke metriopa8estata pou 8eloume na imaste to pezoume 8eoi?
    otan ftasoume sto simio na megalosoume enan an8ropo ke na ton entaksoume stin kinonia to ti apofasis 8a pari den mas afora.
    episis ti simeni gay? oti epilegi atoma tou idiou filou gia erotikous sintrofous. ti kako simveni sto pedi mas otan to kani afto?
    pio akrivos ine to provlima? ena komati tis kinonias kirios apo ta katotera stromata pou to katakrini afto? siga ta avga:rotflmao:
    afti ine amorfoti fovounte ke tin skia tous:rotflmao:
    mpori kapios na entopisi akrivos pio ine to mionektima i to provlima tou na ine kanis omofilofilos?

na doume pos to vlepi o ka8e enas
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

ke gia na sas voi8iso me ton xristodoulo
    opios nomizi oti afto to ipokimeno exi kati 8etiko ine ili8ios
    trelos ke xriazete iatrofarmakeftiki parakolou8isi
    aftos o sinexistis tou skotadismou me monternes tasis:rotflmao:
    8eli viasmo apo varvarous ke kremasma giati meta ton viasmo 8a tou aresi ke 8a 8eli kialo:rotflmao:
    ke gia afto ton kremame gia spasimo:rotflmao:

ke kofte tis malakies me afton ton malaka ton xristopsaro
    ta nevra mas

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Δεν μπορούμε να καθορίσουμε στο παιδί μας τι θα κάνει στη σεξουαλική του ζωή. Αν είχα τέτοια δύναμη εγώ τουλάχιστον δεν θα τον έκανα γκέυ. . Δικό μου θέμα όμως αυτό.

Από εκεί και πέρα το βασικό πρόβλημα του να είναι κάποιος γκέυ είναι ότι δεν αναπαράγεται. Όλα τα άλλα είναι θέματα ηθικής και ο καθένας τα αντιλαμβάνεται διαφορετικά.
    Θάνος..

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Ξαναγυρίσαμε στους gay λοιπον...

Η άποψη μου είναι σταθερή...

Το τι είναι και το ποιοί είναι σαν ρόλος στο sex αφορά τούς ίδιους μόνο... προσωπικά δεν με αποασχολεί καθόλου...

Αλλά το να προσπαθούν να το μεταφράσουν ως φυσιολογικό τρόπο ζωής , ...ναι με ενοχλεί.... είναι ιδιαιτερότητα και μάλιστα μειοψηφίας, που δεν είναι φυσική τροπή , κυρίες και κύριοι , για ενα και μοναδικό λόγο... δεν μετέχει στην αναπάραγωγή του είδους.... ακόμα και στις χαμηλότερες μορφές ζωής, η αναπαραγωγή μπορεί να γίνεται και με ερμαφρόδιτους μεθόδους αλλά οχι με όμοια γένη... τελεία και πάυλα...
    Η ομοφυλοφιλία είναι καθαρά προιόν ανθρώπινο και βασίζεται σε τερτίπια κυρίως του μυαλού και ελάχιστα σε ορμονικές διαθέσεις... αν ήταν έτσι όπως το προβάλουν , τότε θα ήταν εμφανές το φαινόμενο σε όλη την πανίδα του πλανήτη και οχι σε μεμονωμένες εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα... της ετεροφυλίας....

όσο για τον κύριο Corbain, να υπενθυμίσω οτι η φιλόσοφοι εποχής ήταν εμφανώς επηρρεασμένοι απο τους Αρχαίους Έλληνες φιλόσοφους που εμφανώς και αυτοί με την σειρά τους , "ερευνούσαν" (για να μην πω κάτι άλλο) το πόσο τοςυ επηρρεάζει η ομοφυλοφιλία...

Ας μην τηρούμε επειχηρήματα λοιπόν που προέρχονται απο "επηρρεασμένες" θέσεις...

Καλό είναι να λαμβάνονται υπόψιν αλλά οχι να τηρούνται κατά γράμμα....

Για την προέλευση των ανθρώπων τώρα... και για να συνδιάσουμε και λίγο τα θέματα γιατί έχουμε χωριστεί....

Πόσοι homo sappiens ή προγενέστεροι "πρόγονοι" μας έδειχναν ομοφυλοφιλικές τάσεις;... ή τουλάχιστον ε´χουμε ενδείξεις για αυτό;.....
    Δεν θα ήταν και αυτό μια ένδειξη φυσιολογικής τάσης ;.... που όμως δεν υφίσταται , τουλάχιστον απο τα ευρήματα επιστημόνων;....

Έτσι για να ρίξω λίγο "λάδι στην φωτιά" ακόμα και να προβληματίσω ακόμα περισσότερο....

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Por donde saldra el sol? Το avatar του/της antares
    Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    8a protimousate o gios sas na vgi ka8isterimenos para gay?
    8a protimousate na vgi anapiros para gay?
    8a protimousate na kataliksi narkomanis para gay?

na doume pos to vlepi o ka8e enas
    Πες τα ρε Άφρο!!
    Θ' αποθάνω θ'αποθάνω
    στο τιμόνι μου απάνω

Παλαιό μέλος Το avatar του/της x-rider
    θα ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΤΕ

ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΧΕΡΙΑ η ΠΟΔΙΑ?

ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ η ΑΥΡΙΟ??

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ????

ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ,ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ, ΝΑ ΤΟΥ

ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΗΘΙΚΑ,ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ,ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ

ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ,ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ,(ΑΓΑΠΗ -ΠΑΝΩ

ΑΠΟ ΟΛΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΟΝ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙΣ,ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ

ΣΩΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!

ΤΩΡΑ ΑΜΑ ΤΟ ΕΝΑ , ΑΜΑ ΤΟ ΑΛΛΟ..........

ΠΡΟΤΡΕΧΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Thanos_
    Δεν μπορούμε να καθορίσουμε στο παιδί μας τι θα κάνει στη σεξουαλική του ζωή. Αν είχα τέτοια δύναμη εγώ τουλάχιστον δεν θα τον έκανα γκέυ. . Δικό μου θέμα όμως αυτό.

Από εκεί και πέρα το βασικό πρόβλημα του να είναι κάποιος γκέυ είναι ότι δεν αναπαράγεται. Όλα τα άλλα είναι θέματα ηθικής και ο καθένας τα αντιλαμβάνεται διαφορετικά.
    afto ine perisotero episimansi ke mia oligi apo apopsi
    den nomizo agapite oti iparxi kanis pou 8a i8ele na kani to pedi tou gay

A!!!!! ke den iparxoume oloi gia tin dieonisi tou idous
    ke episis iparxoun gay me pedia ite apo proigoumeno gamo ite apo io8etisi
    episis den iparxi patrotita me tin enia tis mitrotitas poloi apo emas tous paradosiakous arsenikous exoume spiri pedia deksia ke aristera ta opia megalonoun me alous paterades apo tous kanonikous
    opos ke ego pou ime mpampas B o mpampas A pezi alou

diladi afto pou les ine oti den mporoume na kanoume praksi tin arseniki anef8inotita mas, afto to katalaveno

ala se aftin tin zoi ola simvenoun ke 8a simvenoun asxeta an keme magises i pistevoume oti i gi ine tetragoni
    i gi sinexizi na girizi xoris na kitai tis dikes mas anisixies
    ke ola 8a proxorane mprosta
    opis 8eli erxete
    opios xezete me tin ekseliksi
    as katsi na etiologi tis fovies tou
    ena ine sigouro ola alazoun ke pane mprosta
    ke kindinevoume na minoume poli piso ke meta ti?

Por donde saldra el sol? Το avatar του/της antares
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Ξαναγυρίσαμε στους gay λοιπον...

Η άποψη μου είναι σταθερή...

Το τι είναι και το ποιοί είναι σαν ρόλος στο sex αφορά τούς ίδιους μόνο... προσωπικά δεν με αποασχολεί καθόλου...

Αλλά το να προσπαθούν να το μεταφράσουν ως φυσιολογικό τρόπο ζωής , ...ναι με ενοχλεί.... είναι ιδιαιτερότητα και μάλιστα μειοψηφίας, που δεν είναι φυσική τροπή , κυρίες και κύριοι , για ενα και μοναδικό λόγο... δεν μετέχει στην αναπάραγωγή του είδους...

Gandalf
    Δεν είναι λάθος αυτό που λές, αλλά παραβλέπει κάτι ιδιαίτερα σημαντικό: κάνουμε έρωτα μόνο για να αναπαράγουμε το είδος μας;
    Εγώ πάντως κάνω κυρίως γιατί γουστάρω και λίγο με απασχολεί η αναπαραγωγή μου κάτι τέτοιες στιγμές :rotflmao: :rotflmao:
    Μου θυμίζει λίγο αυτούς που χαρακτιρίζουν "παρα φύσιν" τις πρακτικές που δεν είναι δυνατόν να δημιουργήσουν απογόνους
    Θ' αποθάνω θ'αποθάνω
    στο τιμόνι μου απάνω

opios xezete me tin ekseliksi
    as katsi na etiologi tis fovies tou
    Afro , φίλε να κάνουμε λίγο αντίλογο;...

Δεν νομίζω οτι είναι εξέλιξη η ομοφυλοφιλία.... περισσότερο για "ιδιαιτερότητα" του ανθρώπινου είδους , μιλάμε , όπως είναι και πολλές άλλες προτιμήσεις...μας....σας. ..τους...

Απο την στιγμή που δεν υπάρχει ευθεία αναπαραγωγή του είδους με τα εν λόγω "γούστα"-"γονίδια" ή οτι άλλο δεν μιλάμε για εξέλιξη , παρά για ιδιαιτερότητα...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από x-rider
    θα ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΤΕ

ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΧΕΡΙΑ η ΠΟΔΙΑ?

ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ η ΑΥΡΙΟ??

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ????

ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ,ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ, ΝΑ ΤΟΥ

ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΗΘΙΚΑ,ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ,ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ

ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ,ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ,(ΑΓΑΠΗ -ΠΑΝΩ

ΑΠΟ ΟΛΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΟΝ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙΣ,ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ

ΣΩΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!

ΤΩΡΑ ΑΜΑ ΤΟ ΕΝΑ , ΑΜΑ ΤΟ ΑΛΛΟ..........

ΠΡΟΤΡΕΧΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ!!!

file mou ego megalono pedia ke kano oti mporo gia na tous doso osa mporo ke akoma perisotero prin mia vdomada eksefrasan ke ta dio tin epi8imia na ma8oun kapia organa mousikis afto me xaropioise idietera ke tora exoun ta organa sta xeria tous ke ine gramena sto odio ego den tolmousa na skefto na ekfraso kati tetio stous gonis mou.afto to paradigma ine gia na katalavis oti ime apo pano tous ta voi8ao ta afougkrazome ke ta ipostirizo ke ta ma8eno oso pio pola mporo ke 8elo na vgoune sosti ke aftonomi stin kinonia ke oxi kat anagki na ektimisoun ton patera tous i tin mana tous ala na kanoun sostes epiloges
    tora ksanavale ta erotimata pou ekana prin
    pio ine to provlima an ginoun gay?

Δεν είναι λάθος αυτό που λές, αλλά παραβλέπει κάτι ιδιαίτερα σημαντικό: κάνουμε έρωτα μόνο για να αναπαράγουμε το είδος μας;
    Εγώ πάντως κάνω κυρίως γιατί γουστάρω και λίγο με απασχολεί η αναπαραγωγή μου κάτι τέτοιες στιγμές
    Μου θυμίζει λίγο αυτούς που χαρακτιρίζουν "παρα φύσιν" τις πρακτικές που δεν είναι δυνατόν να δημιουργήσουν απογόνους

Και όμως μεταξύ εταίρων , υπάρχει η δυνατότητα να γίνει αναπαραγωγή ... για τον έρωτα που λες είναι και αυτό πρόκληση του έλογου ατόμου που συνδιάζει ορμόνες και οπτικά ερεθίσματα σε αντίθεση με άλλα είδη του ζωικού βασιλείου που χρησιμοποιούν άλλες αισθήσεις για αυτό....
    Με λίγα λόγια το κάνεις απο ευχαρίστηση , επιθυμία προκλημένη απο άλλα πράγματα παρά απο φυσιολογικές ορμές του γένους....

Το ίδιο είναι και με την ομοφυλοφιλία... προκαλέι ευχαρίστηση καθώς και ή ίδια προκαλείται απο νοητικές και οπτικές αντιδράσεις και λιγότερο απο ορμονικές...

Έτσι ο έρωτας και η αναπαραγωγή του ανθρώπου αν και ουσιαστικά είναι βατή μόνο μερικές μέρες του μήνα , λόγω της Γυναικείας ωορηξίας, τις περισσότερες φορές γίνεται απο νοητική δράση παρά απο φυσιολογική ορμή....
    Και για να το κάνω και πιο βατό...

όταν δεις το πιπίνι να κουνιέται, το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό , είναι το τι θα γίνει αν μπορούσες να το "βάλεις κάτω" και να το ευχαριστιόσουν και οχι το πως θα κάνει παιδιά για εσένα.... άρα νοητική δράση και οχι φυσιολογική ορμή...

Gandalf

Afro , φίλε να κάνουμε λίγο αντίλογο;...

Δεν νομίζω οτι είναι εξέλιξη η ομοφυλοφιλία.... περισσότερο για "ιδιαιτερότητα" του ανθρώπινου είδους , μιλάμε , όπως είναι και πολλές άλλες προτιμήσεις...μας....σας. ..τους...

Απο την στιγμή που δεν υπάρχει ευθεία αναπαραγωγή του είδους με τα εν λόγω "γούστα"-"γονίδια" ή οτι άλλο δεν μιλάμε για εξέλιξη , παρά για ιδιαιτερότητα...

Gandalf
    agapite file safos i omofilofilia den ine ekseliksi:rotflmao:
    ala iparxi edo ke xiliades xronia stous an8ropous
    opos ke ta perisotera zoa ine omofilofila ke emomiktika
    tespa ase ta zoa
    as milisoume gia tous an8ropous
    den prepi meta apo toses xiliades xronia na arxisoume na orizoume tin ekseliksi sto pos to vlepoume to 8ema
    gnorizoume oti to 1940 pou den ine poli piso o kirios xitler ektos apo evreous eksontone ke poles xiliades omofilofilous gia tous opious vevea den ginete logos pote ke genika sta oloklirotika ka8estota pou safos girizoun ton politismo piso i omofilofilia ine katakritea ke isos apoteli egklima kata tis kinonias os kako paradigma gia tous avrianous andres:rotflmao:
    stous opious i omofilofiles ginekes den ine provlima isa isa ine poli ere8istiko 8eama ke ka8olou aidiastiko otan vlepis dio ginekes na filiounte sto stoma eno me andres ine aidiastikotato.....
    kapos den ta vlepoume ola afta?
    edo erxete i enia ekseliksi
    an ixame megalosi xoris aftin tin propaganda se mia kinonia makria apo aftin pou imaste simera 8a to vlepame alios opos mas to ma8enane eki

H απάντηση μου afro , είναι η ίδια που είναι και στον antares....

Πρόκειται για παιχνίδια του ανθρωπίνου μυαλού και φυσικά οχι κάποιου γονιδίου εξέλιξης...

Άρα δεν μιλάμε και για φυσιολογική εξέλιξη είδους , όπως και χαρακτηρίζεις και μόνος σου τα ζώα ώς αιμομικτικά , που όμως δεν έχουν το ελάττωμα της πρόκλησης αιμοροφιλίας (ανθώπινη αδυναμία , στους αιμομικτικούς απογόνους)
    Η σεξουαλική αναπαραγωγή μέχρι στιγμής δεν έχει εξελιχτεί (ευτυχώς για εμάς τους "πονηρούς"..χεχχεχεχεχε) και είναι ίδια εδώ και εκατομμύρια χρόνια... απο εκεί και πέρα όποια διαφορά δεν είναι μέρος της φύσης αλλά μέρος τησ ανθρώπινης νόησης και δημιουργίας...
    Αν όντως ήταν μέρος εξέλιξης , τότε νομίζω οτι ο πλυθησμός της Γης θα περιοριζόταν σε αρσενικό ή μόνο θυληκό είδος....

Ελπίζω να έγινα κατανοητός...

Gandalf

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    ..................
    Αλλά το να προσπαθούν να το μεταφράσουν ως φυσιολογικό τρόπο ζωής , ...ναι με ενοχλεί.... είναι ιδιαιτερότητα και μάλιστα μειοψηφίας, που δεν είναι φυσική τροπή , κυρίες και κύριοι , για ενα και μοναδικό λόγο... δεν μετέχει στην αναπάραγωγή του είδους.... ακόμα και στις χαμηλότερες μορφές ζωής, η αναπαραγωγή μπορεί να γίνεται και με ερμαφρόδιτους μεθόδους αλλά οχι με όμοια γένη... τελεία και πάυλα...
    Η ομοφυλοφιλία είναι καθαρά προιόν ανθρώπινο και βασίζεται σε τερτίπια κυρίως του μυαλού και ελάχιστα σε ορμονικές διαθέσεις... αν ήταν έτσι όπως το προβάλουν , τότε θα ήταν εμφανές το φαινόμενο σε όλη την πανίδα του πλανήτη και οχι σε μεμονωμένες εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα... της ετεροφυλίας....

Σε προηγουμενες παραθεσεις αρθρων (που δεν επαναλαμβανω) ειδαμε οτι εχει παρατηρηθει ομοφυλοφιλια στο ζωικο βασιλειο, κυριως για ελεγχο των γεννησεων ...
    Αυτην την στιγμη η Γη ειναι στα ορια του υπερπληθυσμου.
    Αν προσθεσουμε και τα "δικαιωματα" των υπολοιπων εμβιων οντων αυτου του πλανητη, τοτε τα ορια αυτα εχουν ξεπεραστει.

Μηπως τελικα ειναι μια ΦΥΣΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ??? :rotflmao:

όσο για τον κύριο Corbain, να υπενθυμίσω οτι η φιλόσοφοι εποχής ήταν εμφανώς επηρρεασμένοι απο τους Αρχαίους Έλληνες φιλόσοφους που εμφανώς και αυτοί με την σειρά τους , "ερευνούσαν" (για να μην πω κάτι άλλο) το πόσο τοςυ επηρρεάζει η ομοφυλοφιλία...

Η ρηση ανηκει (νομιζω) στον Kurt Cobain ηγετη των Νιρβανα που αυτοκτονησε (?, δολοφονηθηκε κατ' αλλους) το 1994. Σ' αυτον αναφερομαι εγω τουλαχιστον ...

..............
    Πόσοι homo sappiens ή προγενέστεροι "πρόγονοι" μας έδειχναν ομοφυλοφιλικές τάσεις;... ή τουλάχιστον ε´χουμε ενδείξεις για αυτό;.....
    Δεν θα ήταν και αυτό μια ένδειξη φυσιολογικής τάσης ;.... που όμως δεν υφίσταται , τουλάχιστον απο τα ευρήματα επιστημόνων;....

Δεν υπηρχε αναγκη ελεγχου των γεννησεων ...

:rotflmao:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Και όμως μεταξύ εταίρων , υπάρχει η δυνατότητα να γίνει αναπαραγωγή ... για τον έρωτα που λες είναι και αυτό πρόκληση του έλογου ατόμου που συνδιάζει ορμόνες και οπτικά ερεθίσματα σε αντίθεση με άλλα είδη του ζωικού βασιλείου που χρησιμοποιούν άλλες αισθήσεις για αυτό....
    Με λίγα λόγια το κάνεις απο ευχαρίστηση , επιθυμία προκλημένη απο άλλα πράγματα παρά απο φυσιολογικές ορμές του γένους....

Το ίδιο είναι και με την ομοφυλοφιλία... προκαλέι ευχαρίστηση καθώς και ή ίδια προκαλείται απο νοητικές και οπτικές αντιδράσεις και λιγότερο απο ορμονικές...

Έτσι ο έρωτας και η αναπαραγωγή του ανθρώπου αν και ουσιαστικά είναι βατή μόνο μερικές μέρες του μήνα , λόγω της Γυναικείας ωορηξίας, τις περισσότερες φορές γίνεται απο νοητική δράση παρά απο φυσιολογική ορμή....
    Και για να το κάνω και πιο βατό...

όταν δεις το πιπίνι να κουνιέται, το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό , είναι το τι θα γίνει αν μπορούσες να το "βάλεις κάτω" και να το ευχαριστιόσουν και οχι το πως θα κάνει παιδιά για εσένα.... άρα νοητική δράση και οχι φυσιολογική ορμή...

Gandalf
    file mou ke esi ke meriki ali pou iste paredomeni stis sini8ies ke tis paradosis prepi na ma8ete tin enia tis epilogis
    ta panta ine ke prepi na ine 8ema epilogis
    to na kano pedia prepi na ine epilogi
    to na min kano pedia prepi na ine epilogi
    to na ime arsenikos ine epilogi
    to na ime gay ine epilogi
    to na agoraso mixani ine epilogi
    to na ime midenistis i oxi ine epilogi
    den iparxi sintagi stin zoi
    tipota den ine kanonas oute paradigma pros mimisi
    oso malakas ine kapios pou ine gay gia mena
    alo toso malakas ime ego gia ekinon pou ime andras
    ta panta iparxoun se aftin tin zoi ke prepi na sevomaste tis epiloges tou alou
    ke an den mporoume na tis sevastoume 8a vre8i kapios pou 8a mas ma8i na tis sevomaste.....

Σελίδα 17 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 71213141516171819202122 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. κατι κουρασμένα παλικάρια ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΜΟΤΟ και οικονομική κρίση
    από lc8ergr1 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2013, 11:15
  2. Αδερφές και παλικάρια
    από MikeG στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 57
    Τελευταίο μήνυμα: 20/02/2009, 10:37
  3. Γίναμε και... γλυκά αγόρια!