Σελίδα 18 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 81314151617181920212223 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 256 έως 270 από 401

Θέμα: Αδελφές και παλικάρια, γίναμε μαλλιά κουβάρια...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    .....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	xroads.jpg 
Προβολές:	80 
Μέγεθος:	51,4 KB 
ID:	6004
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    H απάντηση μου afro , είναι η ίδια που είναι και στον antares....

Πρόκειται για παιχνίδια του ανθρωπίνου μυαλού και φυσικά οχι κάποιου γονιδίου εξέλιξης...

Άρα δεν μιλάμε και για φυσιολογική εξέλιξη είδους , όπως και χαρακτηρίζεις και μόνος σου τα ζώα ώς αιμομικτικά , που όμως δεν έχουν το ελάττωμα της πρόκλησης αιμοροφιλίας (ανθώπινη αδυναμία , στους αιμομικτικούς απογόνους)
    Η σεξουαλική αναπαραγωγή μέχρι στιγμής δεν έχει εξελιχτεί (ευτυχώς για εμάς τους "πονηρούς"..χεχχεχεχεχε) και είναι ίδια εδώ και εκατομμύρια χρόνια... απο εκεί και πέρα όποια διαφορά δεν είναι μέρος της φύσης αλλά μέρος τησ ανθρώπινης νόησης και δημιουργίας...
    Αν όντως ήταν μέρος εξέλιξης , τότε νομίζω οτι ο πλυθησμός της Γης θα περιοριζόταν σε αρσενικό ή μόνο θυληκό είδος....

Ελπίζω να έγινα κατανοητός...

Gandalf
    oso gia afto min anisixis ka8olou
    egines apolita katanoitos

ala na pernas na ta leme
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    .....
    den mou les esi re palikari ides pou8ena na leei sizitisi gia felous ke mpikes ke esi?
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    crs-k...

είπα αν είδες Corbain....
    οχι Cobain.... Γάλλος ΦΙλόσοφος του 18ου αιώνα.... αν θες να σου δώσω μερικά κείμενα του που λένε σχεδόν τα ίδια... σύμπτωση;....δεν νομίζω... απλά κάποιος τα είδε και τα "ξεσήκωσε"... λογικό..

Afro....

Είπες την μαγική λέξη.... "επιλογή"....
    Σεβαστή και μάλιστα τιμητική για τον καθένα καθώς τον εκφράζει.... αλλά....

Η επιλογή του καθενός δεν σημαίνει και φυσιολογική τροπή και μορφή ζωής... αυτό λέω εγώ.... οτι το οτι μερικοί επέλεξαν να είναι κάποιοι άλλοι σαν ρόλος στο κρεβάτι τους (δεκτό και λογικό) δεν σημαίνει οτι θα πρέπει να είναι και υποχρεωτικά αποδεκτό και αρεστό στους υπόλοιπους που τυγχάνει να είναι η πλειοψηφία που ακολουθεί και την φυσιολογική σειρά "αναπαραγωγής" και κατα την δική τους σκέψη ...ευχαρίστησης....

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

crs-k...

οχι Cobain.... Γάλλος ΦΙλόσοφος του 18ου αιώνα.... αν θες να σου δώσω μερικά κείμενα του που λένε σχεδόν τα ίδια... σύμπτωση;....δεν νομίζω... απλά κάποιος τα είδε και τα "ξεσήκωσε"... λογικό..

Afro....

Είπες την μαγική λέξη.... "επιλογή"....
    Σεβαστή και μάλιστα τιμητική για τον καθένα καθώς τον εκφράζει.... αλλά....

Η επιλογή του καθενός δεν σημαίνει και φυσιολογική τροπή και μορφή ζωής... αυτό λέω εγώ.... οτι το οτι μερικοί επέλεξαν να είναι κάποιοι άλλοι σαν ρόλος στο κρεβάτι τους (δεκτό και λογικό) δεν σημαίνει οτι θα πρέπει να είναι και υποχρεωτικά αποδεκτό και αρεστό στους υπόλοιπους που τυγχάνει να είναι η πλειοψηφία που ακολουθεί και την φυσιολογική σειρά "αναπαραγωγής" και κατα την δική τους σκέψη ...ευχαρίστησης....

Gandalf
    agapite file akrivos afto simeni epilogi tou ka8e ena. fisiologiki tropi. ke 8a itan akros afisiko na min itan epilogi tou, to ti ine apodekto ke apo pion afto ine epilipsimo (sa na leme xestikame pou klaname epses arga to dili) den pana min ine apodekto prosopika emena mou aresi na min ine apodekto me eksitari kiolas mporo na po. i fisiki pliopsifia ine ke ala pola pragmata arnitika. ke 8a sou po afto pou leo kata kerous an i poli ixan dikio o xristos (o ios tou 8eou...) den 8a itan o enas ala oi poloi....
    ke pali omos oi poloi edo ke kero exoun papsi na akolou8oun tin anaparagogi gia polous logous ke kiriarxi i enia efxaristisi se afton ton tomea tou erota....

Por donde saldra el sol? Το avatar του/της antares

όταν δεις το πιπίνι να κουνιέται, το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό , είναι το τι θα γίνει αν μπορούσες να το "βάλεις κάτω" και να το ευχαριστιόσουν και οχι το πως θα κάνει παιδιά για εσένα.... άρα νοητική δράση και οχι φυσιολογική ορμή...

Gandalf
    Συνεπώς...
    τι μας ενοχλεί στους ομοφυλόφιλους αφού γουστάρουν και χαίρονται τον έρωτά τους, ακριβώς όπως και εμείς;
    Όλοι την ευχαρίστησή μας αναζητούμε στο sex (κάποιοι μάλιστα στην ανατολή την ψάχνουν και βαθύτερα), ο καθένας με τον τρόπο του
    Θ' αποθάνω θ'αποθάνω
    στο τιμόνι μου απάνω

afro

Επιλογή = ανθρώπινη επινόηση....
    Φυσιολογικό = ανθρώπινη επινόηση για την σωστή και αποδεδειγμένα εφαρμόσιμη ροή ζωής του πλανήτη... με οφέλη και αποδόσεις για όλα τα είδη εν ζωή...

´Ποτέ δεν μπορείς να πείς Επιλογή = Φυσιολογικό.... δεν συμβαδίζει... όμως καταλαβαίνω το σκεπτικό σου , και όπως σου είπα το αποδέχομαι σαν προσωπική τους επιλογη που όμως δεν πρέπει να υποβάλεται σε άλλους σαν υποδεδειγμένη με τον χαρακτηρισμό "φυσιολογική μέθοδος"....

Στο θέμα αναπαραγωγή θα πρέπει να το συζητήζουμε απο κοντά, μιας και είναι μεγάλο και με πολλές επιρροές απο την σημερινή κοινωνία μας και τις πιέσεις της... το μόνο που θα αναφέρω είναι οτι το ερώτημα "αναπαραγωγή" το νιώθουν ΕΝΤΟΝΑ οι άνδρες στα 35 τους και οι γυναίκες στα 30 (πλέον)... εκεί είναι που αποζητούν απογόνους, ανεξαρτήτως επιλογών στο sex....

Antares... επαναλαμβάνομαι... δεν με ανυσηχεί ή επιλογή τους αλλά η εμμονή τους να το επιβάλουν ως "φυσιολογικό"....

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από antares
    Συνεπώς...
    τι μας ενοχλεί στους ομοφυλόφιλους αφού γουστάρουν και χαίρονται τον έρωτά τους, ακριβώς όπως και εμείς;
    Όλοι την ευχαρίστησή μας αναζητούμε στο sex (κάποιοι μάλιστα στην ανατολή την ψάχνουν και βαθύτερα), ο καθένας με τον τρόπο του
    den ksero gia tous alous
    emena pantos afto pou me enoxli stous omofilofilous ine otan ine proklitiki ke otan prospiounte tis ginekes
    otan ine sovari den dialaloun tin omofilofilia tous 8eatrinistika deksia ke aristera den exo provlima
    ke ksero merikous omofilofilous pou ine sovarotati exoun monimi sxesi den prokaloun me tis praksis tous ke ine poli morfomeni ke kali an8ropoi
    episis gia mena prokali ke ena zevgari fisiologiko andras gineka otan epididonte emfanestata stin mesi tou kosmou se erotikes periptiksis diladi to idio me enoxli i epidiksiomania opou ke an vriskete akoma ke se enan lakama pou kani souzes gia epidiksi
    fenete oti exo sovarepsi ligo

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    crs-k...

Συμφωνω

Αλλα δεν μου απαντησες ...
    Μηπως με τον υπερπληθυσμο ειναι τελικα "Φυσικη Επιλογη"?
    Μηπως σε 100 - 200 χρονια η ιστορια γραψει οτι στις αρχες το 21ου αιωνα και λογω της πληθυσμιακης εκρηξης, αλλαξαν τα ηθη στον πλανητη Γη ?
    Οποτε ολη αυτη η κουβεντα θα περασει στην ιστορια σαν λογια μιας "αααααλληηης" εποχης?

:rotflmao:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

crs_k....

είναι μια θεωρία, όπως και η θεωρία της 3ης εναλλακτικής λύσης , όπως και πολλές άλλες ... δεν έχω κάτι να αναπτύξω σε θεωρητικά δεδομένα γιατί θα ξεφύγουμε πολύ...

Gandalf

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k

Τελικα

ρε παιδια, γινεται αυτην την στιγμη μια κουβεντα μεταξυ 4 ατομων που λιγο πολυ συμφωνουν, ενω το θεμα μας ΔΕΝ ηταν αυτο.

Ολοι συμφωνουμε οτι ειναι κακη η προκλητικη συμπεριφορα απ' οπου κι αν προερχεται.

Το θεμα μας ομως ειναι οι Δημοκρατικες αξιες στην συγχρονη κοινωνια μας.
    Δηλαδη ...
    Τι πρεπει να κανουμε (να πρεπει) ?
    Να παρουμε τα κουμπουρια και να τους πυροβολαμε στο κεφαλι, οπως ηταν η αρχικη ιδεα ?
    Να τους κλεισουμε σε στρατοπεδα συγκεντρωσης (οπως θα ηταν μια πιο "εκλεπτισμενη" ιδεα) ?

Ή μηπως να πισουμε τους υπολοιπους γυρω μας οτι και αυτοι (καλως ή κακως) ειναι μελη της ιδιας κοινωνιας με 'μας και ετσι πρεπει να αντιμετωπιζονται ?
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

H απάντηση μου afro , είναι η ίδια που είναι και στον antares....

Πρόκειται για παιχνίδια του ανθρωπίνου μυαλού και φυσικά οχι κάποιου γονιδίου εξέλιξης...

Gandalf
    Δε μίλησα πάντως για εξέλιξη.
    Ούτε για γονίδια. Η ιστορία με τα γονίδια είναι τόσο φρέσκια που καλύτερα να μην στηρίζουμε ακόμα τις απόψεις μας σ'αυτά. Είναι λίγο σαν τη στατιστική: Μπορεί να σου πει ότι θέλεις , αρκεί να τη ρωτήσεις με το σωστό τρόπο
    Βλέπω και αποδέχομαι την ομοφυλοφιλία σαν επιλογή.
    Επιλογή ώριμων ανθρώπων, που γίνεται με πλήρη συνείδηση και υπευθυνότητα.
    Ως τέτοια λοιπόν είναι σεβαστή.
    Και ακόμα παραπέρα: αφού η επιλογή αυτή δε συνιστά κίνδυνο για εμένα ή την κοινωνία που ζω, θα την υποστηρίξω εφ' όσον βάλεται, άσχετα με το αν εγώ δεν την υιοθετώ.
    Θ' αποθάνω θ'αποθάνω
    στο τιμόνι μου απάνω

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Συμφωνω

Αλλα δεν μου απαντησες ...
    Μηπως με τον υπερπληθυσμο ειναι τελικα "Φυσικη Επιλογη"?
    Μηπως σε 100 - 200 χρονια η ιστορια γραψει οτι στις αρχες το 21ου αιωνα και λογω της πληθυσμιακης εκρηξης, αλλαξαν τα ηθη στον πλανητη Γη ?
    Οποτε ολη αυτη η κουβεντα θα περασει στην ιστορια σαν λογια μιας "αααααλληηης" εποχης?

:rotflmao:
    re empire
    to amfisvitis? oti imaste i proistorikoi an8ropoi kati san tous neantertal gia tous an8ropous pou 8a iparksoun 2000 ke 4000 xronia meta apo emas
    oi opioi mpori na min exoun kan sexualika organa ke na min iparxoun andres ke ginekes ala kati san ermafrodito idos
    pios kseri?

με λιγα λόγια λες ...

Μαζί με τους ομοφυλόφιλους...
    μαζί με τους αλλοδαπούς....
    μαζί με τους εγκληματίες...
    μαζί με τους διανοητικά και σωματικά ανάπηρους...
    μαζί με τους μηχανόβιους ....
    μαζί με τους σπασαρχίδηδες...
    μαζί με τα πρεζόνια και τις πουτάνες....

όλοι αυτοί επειδή είναι διαφορετικοί είτε δια επιλογής , είτε γιατί είχαν πρόβλημα εκ φύσης να "απομονωθούν";....

Αν κάποιος πιστεύει κάτι τέτοιο, μήπως θα πρέπει να αφήσει κατά μέρος το βιβλίο της άρειας φυλής;... νομίζω οτι ξεφεύγουμε...

Gandalf

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    den ksero gia tous alous
    emena pantos afto pou me enoxli stous omofilofilous ine otan ine proklitiki ke otan prospiounte tis ginekes
    otan ine sovari den dialaloun tin omofilofilia tous 8eatrinistika deksia ke aristera den exo provlima
    ke ksero merikous omofilofilous pou ine sovarotati exoun monimi sxesi den prokaloun me tis praksis tous ke ine poli morfomeni ke kali an8ropoi
    episis gia mena prokali ke ena zevgari fisiologiko andras gineka otan epididonte emfanestata stin mesi tou kosmou se erotikes periptiksis diladi to idio me enoxli i epidiksiomania opou ke an vriskete akoma ke se enan lakama pou kani souzes gia epidiksi
    fenete oti exo sovarepsi ligo
    Πιό πάνω έγραψα πως θα με ενοχλούσε αν ο γιός μου γινόταν "λούγκρα", όχι όμως αν γινόταν gay. Αντίστοιχα, αν η κόρη μου γινόταν "γλάστρα" και όχι γυναίκα...
    Αυτό ακριβώς εννοούσα
    Θ' αποθάνω θ'αποθάνω
    στο τιμόνι μου απάνω

Σελίδα 18 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 81314151617181920212223 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. κατι κουρασμένα παλικάρια ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΜΟΤΟ και οικονομική κρίση
    από lc8ergr1 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2013, 11:15
  2. Αδερφές και παλικάρια
    από MikeG στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 57