Σελίδα 23 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 1318192021222324252627 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 331 έως 345 από 401

Θέμα: Αδελφές και παλικάρια, γίναμε μαλλιά κουβάρια...

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Ειρήνη υμήν τέκνα μου!!!! Θέλετε να πω Κανά ανέκδοτο να ηρεμήσετε?

Δε χρειάζομαι υπεράσπιση ρε Μαρίνο, εξάλλου τελευταία δέχομαι το « οπισθοδρομικός » σαν μεγάλο κομπλιμέντο!!!

Αν το TREND είναι να είσαι λουγκρα εγω προτιμώ να υποστηρίζω την επαναφορά του νόμου περί τεντιμποϊσμού.... (στο αλλο ακρο δηλαδη... αφου πιο ακραίες ειναι οι δικες σας θεσεις!)

crs-k ευχαριστώ
    διαφανώ κάθετα και οριζόντια με τις απόψεις σου στο συγκεκριμένο θέμα, και επιμενω οτι δεν ειναι φυσιολογικό και αποδεκτο να νιώθεις έλξη σεξουαλικη με ατομα του ιδίου φύλου άσχετα με το τι κανουν τα ζωα... ειναι αιδία ..

και antares...
    Μιας και με κατεταξες (επιμενω στο ρατσισμο των «προοδευτικών»...), θα σε καταταξω και εγω ...
    Είσαι τυπος αντιδραστικος που ακομα ζει με τα συμπλέγματα του «κυνηγημένου αριστερου» θα σε πληροφορήσω ενα κρατικο μυστικο κατευθείαν απο την ΑΥΠ και τη CIA...
    ΔΕ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΛΕΟΝ!!! Στη Ελλαδα εχει αποκατασταθεί η δημοκρατία εδω και παρα πολλα χρονια.
    Η «αντιδραση για την αντίδραση» δεν εχει πια περαση... αυτα αφορουν αλλες εποχες και ξεπεραστικαν οριστικα.
    Το να θεωρησε συντηρητικός σε μια κοινωνια που εχουν καταρρεύσει οι αξιες ειναι ...τουλάχιστον ενθαρρυντικό.
    Αψαχτος είσαι εσυ... που θεωρεις « οπισθοδρομικο » οποιον εχει διαφορετικές αντιλήψεις απο σενα (και τη πλειοψηφία, εκτως αν είσαι στον κοσμο σου και νομιζεις οτι οι περισσοτεροι ανθρωποι ασπάζονται τις ακραιες αποψεις σου... πχ στην αποδοχη των λουγκρων...)

Επισης θα πληροφορήσω το φορουμ (παλι απο τις έμπυρες πηγες μου απο μυστικες υπηρεσίες) οτι τελικα δεν ειναι τοσο «cool» ουτε «της μοδος» πλεον, να είσαι αρνητικος με οτιδήποτε εχει σχεση με παραδοση, θρησκείες και θεματα που αφορουν την Ελλαδα...

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    [B]Ειρήνη υμήν τέκνα μου!!!! Θέλετε να πω Κανά ανέκδοτο να

Επισης θα πληροφορήσω το φορουμ (παλι απο τις έμπυρες πηγες μου απο μυστικες υπηρεσίες) οτι τελικα δεν ειναι τοσο «cool» ουτε «της μοδος» πλεον, να είσαι αρνητικος σε με οτιδήποτε εχει σχεση με παραδοση, θρησκείες και θεματα που αφορουν την Ελλαδα...

pia elada re mavre

:rotflmao:
    me tosa pou xrostame 8a mas to paroun to xorafi pou kimase?
    ke oxi mia ala dio fores mas to pernoun ke den exoume na dosoume piso ta xreei oute me sferes
    ke afou ise toso ipostiriktis tis or8odoksias ante na voi8isis ton xristopsaro na mazepsi pelatia sta magazia tou giati exoun kesatia ke den kanoune sefte me tipota
    ti elate me ta skoularikia ti elate opos iste ti me ka8e eklisiasmo ena mixer doro psixi den patai ektos apo tous sini8ismenous pelates kati gries etimo8anates pou aftes tis exoun sosi apa ta kaka tis zois:rotflmao:
    ke to patrida 8riskia ikogenia
    kati ratses perierges to dialaloun akoma ke afti ine 100 atoma fasistoidi pou exoun ksemini gia touristikous logous
    :rotflmao: :rotflmao:
    ke se aftin tin xora pia an petaksis petra i alodapo 8a xtipisis i politiko i skilo
    pou tous ides tous elines ke i lougkres ine ke afto ksenoferto frouto o elinas poustis o paradosiakos den iparxi pia ke an iparxi 8a ine prostatevomeno idos
    diladi esi agapite file zis se ena oniro ke kala kanis ala kimisou min tarazese:rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    pia elada re mavre
    me tosa pou xrostame 8a mas to paroun to xorafi pou kimase?
    ke oxi mia ala dio fores mas to pernoun ke den exoume na dosoume piso ta xreei oute me sferes
    ke afou ise toso ipostiriktis tis or8odoksias ante na voi8isis ton xristopsaro na mazepsi pelatia sta magazia tou giati exoun kesatia ke den kanoune sefte me tipota
    ti elate me ta skoularikia ti elate opos iste ti me ka8e eklisiasmo ena mixer doro psixi den patai ektos apo tous sini8ismenous pelates kati gries etimo8anates pou aftes tis exoun sosi apa ta kaka tis zois:rotflmao:
    ke to patrida 8riskia ikogenia
    kati ratses perierges to dialaloun akoma ke afti ine 100 atoma fasistoidi pou exoun ksemini gia touristikous logous
    ke se aftin tin xora pia an petaksis petra i alodapo 8a xtipisis i politiko i skilo
    pou tous ides tous elines ke i lougkres ine ke afto ksenoferto frouto o elinas poustis o paradosiakos den iparxi pia ke an iparxi 8a ine prostatevomeno idos
    diladi esi agapite file zis se ena oniro ke kala kanis ala kimisou min tarazese:rotflmao: :rotflmao:

πατριδα και οικογενεια ειναι συμαντικα για μενα
    θρησκος μαλλον δεν ειμαι...:rotflmao: ειμαι.... αμαρτωλος και γαμωσταβριζω ολη μερα :rotflmao:
    εκκλησια δε παταω , και πιστευω οτι η εκκλιασιαστικη περιουσια πρεπει να μοιραστει στους φτωχους (και σε μενα να παρω τη γ@@@ ολοσωμη φορμα!!!)

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    θρησκος μαλλον δεν ειμαι...:rotflmao: ειμαι.... αμαρτωλος και γαμωσταβριζω ολη μερα :rotflmao:
    εκκλησια δε παταω , και πιστευω οτι η εκκλιασιαστικη περιουσια πρεπει να μοιραστει στους φτωχους (και σε μενα να παρω τη γ@@@ ολοσωμη φορμα!!!)

pigene eklisia re
    ama kanis 10 eklisiasmous sou dinoun pistotiki me 8eiko xamilo epitokio ke dorean na paris tin olosomi
    ke gia mena ine simantiki i ikogenia otan vlepo na erxete klotsa vazo ta xeria amesos ke prostatevo tin ikogenia mou
    kseris pos ponai i klotsa stin ikogenia?:rotflmao: :rotflmao:

tora patrida ti ine i patrida mas min ine ta psila vouna? min ine i kampi? min ine afti i mpekatsa? min ine o lokatzis pou meni stin taratsa?:rotflmao: :rotflmao:
    anarotieme giati ime stin elada ke troo katsikia apo tin voulgaria portokalia apo tin tourkia mousmoula apo to kourdistan karota apo tin egipto mila apo tin olandia ke ego den ksero ti alo pou skata ine afti i patrida to xoma pou patao?

Por donde saldra el sol? Το avatar του/της antares
    Όσον αφορά τα 3-4 τελευταία post του Navigator
    Σίγουρα, δεν μπορεί κανείς να φέρει αντιρήσεις, εκτός κι αν είναι γενετιστής, ας πούμε. Καλό είναι να τα ξέρουμε και αυτά, αν και... όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, μάλλον είναι θέμα χρόνου, μέχρι να αλλάξουν.
    Σε περίπτωση που ισχύουν όμως, τι μας λένε;
    Ότι υπάρχει κληρονομική προδιάθεση στούς ομοφυλόφιλους. Άρα δεν είναι για όλους επιλογή, ή μάλλον είναι μια επιλογή που γίνεται, ακολουθώντας τη φυσική κλίση του ατόμου.
    Οπότε, σε αυτήν τη περίπτωση είναι απόλυτα ρατσιστικό (τι λέω! είναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ του ρατσισμού!) το να διαχωρίζεις και να απομονώνεις τους ομοφυλόφιλους, με τον ίδιο τρόπο που θα ήταν αν έκανες το ίδιο με τους μαύρους. Και αυτοί, από κληρονομικότητα γίνονται μαύροι και σεβόμενοι το χαρακτηριστικό τους αυτό, συμπεριφέρονται και ως τέτοιοι (γίνονται υπερήφανοι για το χρώμα τους, αναπτύσουν τη δικιά τους κουλτούρα, κλπ)
    Δεν είναι όμως αυτό το θέμα.
    Δεν είναι το θέμα να ερευνήσουμε, από πού μας έρχονται οι ομοφυλόφιλοι και πως γίνεται να υπάρχουν. Υπάρχουν!

Το θέμα είναι τι στάση κρατάμε απέναντί τους, ως κοινωνία και ως μεμονομένα άτομα. Περισσότερο θέμα ηθικής δηλαδή και λιγότερο βιολογίας.
    Εκεί νομίζω παίζεται η κόντρα.
    Η ηθική, όχι με τη στενή έννοια (σεμνοτυφία) αλλά με την ευρεία, η ηθική ώς ένα ιεραρχημένο σύστημα αξιών.
    Αν αυτή η συζήτηση θέλουμε να προχωρήσει, θα πρέπει να δούμε αυτό ακριβώς, αλλιώς θα αναμασάμε τα ίδια και τα ίδια για άλλες 20 σελίδες.
    Μεγάλη κουβέντα θα ανοίξουμε, αλλά γόνιμη ελπίζω.
    Ανθρώπινη ζωή, αξιοπρέπεια,συνύπαρξη και κοινωνικοποίηση, ελευθερία επιλογής και αυτοδιάθεσης,...ορίστε μερικές έννοιες που πραγματεύεται η δικιά μου προσωπική ηθική (και μάλιστα τις τοποθετεί πολύ ψηλά). Αυτά θα με βοηθήσουν να αξιολογήσω το θέμα της ομοφυλοφιλίας και να πω ότι τους αποδέχομαι, ή τους απορίπτω, ή τους πετάω στην πυρά.
    Η χριστιανική ηθική, έχει άλλη ιεράρχιση.
    Η ηθική του monster, του afro, του Χρήστου και του Θάνου, άλλη.
    Και ο καθένας προσεγγίζει το συγκεκριμένο θέμα μέσα από τη δική του ηθική.
    Ας μιλήσουμε για αυτές λοιπόν.
    Ποιές ιδέες πχ, θα τοποθετούσε κανείς ΠΑΝΩ από την ανθρώπινη ζωή;
    Ποιές περιπτώσεις επιλογών έχουν αρνητικές επιπτώσεις στην αξιοπρέπεια; Τι από τα δύο θα πρέπει να προστατεύται πρώτα;
    Αν η συγκεκριμένες μορφές προσωπικής αυτοδίαθεσης λειτουργούν διασπαστικά σε ένα κοινωνικό σύνολο, τι κάνουμε;
    Άντε, ας το ψάξουμε λίγο και έτσι.
    Θ' αποθάνω θ'αποθάνω
    στο τιμόνι μου απάνω

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Ρε γαμωτο ...
    Ουτε μια μπυρα δεν μπορει να πιει κανεις με την ησυχια του ...

Λοιπον ...

ax ti orea tekmiriosi kero ixa....:rotflmao:
    kala esi katse eki pou ise ke min nomizis oti den ine egoistiko to na dieonizis ta grafomena tou propapou sou pros terpsin tou egkefalikou sou gigneste
    i an 8es ise enas asimantos:rotflmao: metaforeas apopseon:rotflmao:

ego den ka8ome sta avga mou exo tin diki mou apopsi sta panta pou gnorizo ke an 8eoris egoistiko kati tetio tote ise xamenos sto diastima ke apla fliaroume mazi sou
    ala den to pistevo malon 8elis na tekmiriosis apopsi ke na fanis vatos,ego pali adiaforo an 8a tekmirioso apopsi ke se pion

Με την δευτερη παραγραφο απαντησες για μενα!

mias ke i arxi ke to telos tou kosmou gia mena ime ego
    oso iparxo ego gia mena iparxoun ola epilego oti iparxoun ke me tin piotita pou iparxoun
    an den iparxo ego gia mena den iparxi tipota ine ola mia mavri tripa ena apiro mavro keno
    ego tous dino ipostasi ego ta vazo stin 8esi pou tous aksizi
    gia mena
    an 8eori afto egoistiko
    tote fovase na dis apla planase ke iptase

den ine kako ke ine ke dikeoma sou
    ala akirononte i krisis sou ke i apopsis sou ine aerika gia pragmatiki entiposi triton oi opioi pragmatika den endiaferonte
    opos esi den endiaferese gia mena i oloi oi aloi den endiaferonte gia sena

Ενω κατα μεγαλο ποσοστο κι εγω (δυστυχως) ετσι αντιμετωπιζω (εκ των πραγματων) την κοινωνια, θα ηθελα να ΜΗΝ ειμαι τοσο εαυτουλης, οσο ειμαι. Θα μου αρεσε να ειμαι πιο πολυ αλτρουϊστης.
    Αλλα ενω συμβιβαζομαι με την κατασταση μου, παντα κανω προσπαθειες για λιγο παραπανω. Για μια καλυτερη κοινωνια, κατι που θα οφελησει πιθανον τα παιδια μου περισσοτερο παρα εμενα ...
    Απο 'κει και μετα και αποψη εχω (επι παντως επιστητου θα ελεγα) και δεν φοβαμαι να κρινω καποιον, αλλα παντα μεσα στα ορια των γνωσεων μου.
    Δεν μπορω πχ να πω οτι ο ταδε Πυρηνικος λεει μαλακιες, οταν ΔΕΝ καταλαβαινω καν τι λεει ...
    Αν το εκανα τοτε θα ηταν μια εγωιστικη θεωρηση ...
    Δηλαδη, αφου δεν σε καταλαβαινω εγω (που ειμαι το κεντρο του συμπαντος) εισαι μαλακας ...

ke an goustaris na dexese apopsis tipou froint ka8e fora pou vazis mia ginekia 8ili sto stoma sou apo kapio ginekio sti8os pisteve oti iposinidita psaxnis na 8ilaksis apo tin mitera sou ke ise anasfalis gia afton ton logo
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    kitakse arketa exo gelasi me tis malakies tou froint
    na alazoume ke 8ema oxi olo me ta idia

Ας αλλαξουμε θεμα καλυτερα γιατι οι συνειρμοι που μου ερχονται ειναι ακαταλληλοι για ανηλικους ...

ke file mou den se ksero kala ke sigoura pistevo oti ise enas poli kalos ke spoudeos an8ropos ke se sevome mexri tou simiou pou elafra tin kardia me apokalis egoisti giati tolmao na exo gnosi ke apopsi isxiroteri olon afton pou doulevoun gia mena ton an8ropo ke tous exo olous sigketrotika mesa mou eno afti oxi
    ke fisika ime anixtos se ka8e kritiki ke xaraktirismo apo an8ropous pou apodexome ala 8elo na me krinoun sferika ke oxi xoris epixirimata
    ......................

Παρακαλω οχι φιλοφρονησεις ...
    Καλος μπορει και να 'μαι (ετσι με σκεφτομαι και 'γω), αλλα σπουδαιος δεν το δεχομαι, γιατι δεν ειμαι. Ειμαι ενας σκεπτομενος ανθρωπος οπως οι περισσοτεροι γυρω μας.

"Δεν ηθελα να σε πληγωσω καρντια μου ... "
    Σοβαρα τωρα, δεν σε ειπα εγωιστη, ειπα οτι ειναι εγωιστικη η αποψη που εξεφρασες, συμφωνα με το παραδειγμα που εδωσα παραπανω ...

Μην εισαι και τοοοοσο "ανοιχτος" σε κριτικες γιατι ειδικα σ' αυτο το ποστ, κινδυνευεις!

Και που 'σαι ...
    Μη γελας τοσο πολυ οταν μιλας ...
    Δεν ακουω τι λες ...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από antares

Ανθρώπινη ζωή, αξιοπρέπεια,συνύπαρξη και κοινωνικοποίηση, ελευθερία επιλογής και αυτοδιάθεσης,...ορίστε μερικές έννοιες που πραγματεύεται η δικιά μου προσωπική ηθική (και μάλιστα τις τοποθετεί πολύ ψηλά). Αυτά θα με βοηθήσουν να αξιολογήσω το θέμα της ομοφυλοφιλίας και να πω ότι τους αποδέχομαι, ή τους απορίπτω, ή τους πετάω στην πυρά.
    ...

Ναι θεωρώ γελοίο και αρρωστημένο να είσαι gay πράγμα ούτε φυσιολογικό ούτε αποδεκτό από εμένα. Είναι όμως επιλογή του καθενός και ποτέ δε το αμφισβήτησα. Ας κάνει ο καθένας ότι θέλει αρκεί να μη μας το παρουσιάζει σαν ...φυσιολογικό!

WOW!!!
    How trendy!!!!!
    And again.... WOW!!!!
    μεγάλε idi!!
    Δύο στα τρία δηλαδή!!
    Ε, προσπάθησε λίγο ακόμα βρε παιδί μου, θα τα καταφέρεις, μπορείς!
    Θ' αποθάνω θ'αποθάνω
    στο τιμόνι μου απάνω

WOW!!!
    How trendy!!!!!
    And again.... WOW!!!!
    μεγάλε idi!!
    Δύο στα τρία δηλαδή!!
    Ε, προσπάθησε λίγο ακόμα βρε παιδί μου, θα τα καταφέρεις, μπορείς!

ΖΗΛΕΒΕΙΣ?

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    .....................
    Δεν είναι όμως αυτό το θέμα.
    Δεν είναι το θέμα να ερευνήσουμε, από πού μας έρχονται οι ομοφυλόφιλοι και πως γίνεται να υπάρχουν. Υπάρχουν!

Το θέμα είναι τι στάση κρατάμε απέναντί τους, ως κοινωνία και ως μεμονομένα άτομα. Περισσότερο θέμα ηθικής δηλαδή και λιγότερο βιολογίας.
    Εκεί νομίζω παίζεται η κόντρα.
    Η ηθική, όχι με τη στενή έννοια (σεμνοτυφία) αλλά με την ευρεία, η ηθική ώς ένα ιεραρχημένο σύστημα αξιών.
    Αν αυτή η συζήτηση θέλουμε να προχωρήσει, θα πρέπει να δούμε αυτό ακριβώς, αλλιώς θα αναμασάμε τα ίδια και τα ίδια για άλλες 20 σελίδες.
    Μεγάλη κουβέντα θα ανοίξουμε, αλλά γόνιμη ελπίζω.
    Η χριστιανική ηθική, έχει άλλη ιεράρχιση.
    Η ηθική του monster, του afro, του Χρήστου και του Θάνου, άλλη.
    Και ο καθένας προσεγγίζει το συγκεκριμένο θέμα μέσα από τη δική του ηθική.
    Ας μιλήσουμε για αυτές λοιπόν.
    Ποιές περιπτώσεις επιλογών έχουν αρνητικές επιπτώσεις στην αξιοπρέπεια; Τι από τα δύο θα πρέπει να προστατεύται πρώτα;
    Αν η συγκεκριμένες μορφές προσωπικής αυτοδίαθεσης λειτουργούν διασπαστικά σε ένα κοινωνικό σύνολο, τι κάνουμε;

Συμφωνωωωωωω!!!
    Μα σε καμμια 10αρια ποστ μεχρι τωρα λεω αυτο ακριβως το πραγμα!
    Δεν με ενδιαφερει αν ειναι φυσιολογικο ή οχι, αν τους αρεσει ή οχι, και οτιδηποτε αλλο σχετικο με τους ομοφυλλοφιλους ΔΕΝ με αφορα!

Με ενδιαφερει (και εκει ειναι το θεμα) πως πρεπει να συμπεριφερεται η κοινωνια μας, σε αυτην και σε αλλες μειονοτητες!

Σε μια απο αυτες τις "αλλες" μειονοτητες ανηκω κι εγω ...
    Και το Κρατος (πολυ σωστα) απαγορεψε την αναγραφη του θρησκευματος στην ταυτοτητα, ωστε να μην ξεχωριζω και με δειχνετε με το δαχτυλο.

Συμφωνω λοιπον φιλε antares ...
    Αλλο ειναι το θεμα, κι ας προσπαθησουμε να το καταλαβουμε ...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Ρε γαμωτο ...
    Ουτε μια μπυρα δεν μπορει να πιει κανεις με την ησυχια του ...

Λοιπον ...

Με την δευτερη παραγραφο απαντησες για μενα!

Ενω κατα μεγαλο ποσοστο κι εγω (δυστυχως) ετσι αντιμετωπιζω (εκ των πραγματων) την κοινωνια, θα ηθελα να ΜΗΝ ειμαι τοσο εαυτουλης, οσο ειμαι. Θα μου αρεσε να ειμαι πιο πολυ αλτρουϊστης.
    Αλλα ενω συμβιβαζομαι με την κατασταση μου, παντα κανω προσπαθειες για λιγο παραπανω. Για μια καλυτερη κοινωνια, κατι που θα οφελησει πιθανον τα παιδια μου περισσοτερο παρα εμενα ...
    Απο 'κει και μετα και αποψη εχω (επι παντως επιστητου θα ελεγα) και δεν φοβαμαι να κρινω καποιον, αλλα παντα μεσα στα ορια των γνωσεων μου.
    Δεν μπορω πχ να πω οτι ο ταδε Πυρηνικος λεει μαλακιες, οταν ΔΕΝ καταλαβαινω καν τι λεει ...
    Αν το εκανα τοτε θα ηταν μια εγωιστικη θεωρηση ...
    Δηλαδη, αφου δεν σε καταλαβαινω εγω (που ειμαι το κεντρο του συμπαντος) εισαι μαλακας ...

Ας αλλαξουμε θεμα καλυτερα γιατι οι συνειρμοι που μου ερχονται ειναι ακαταλληλοι για ανηλικους ...

Παρακαλω οχι φιλοφρονησεις ...
    Καλος μπορει και να 'μαι (ετσι με σκεφτομαι και 'γω), αλλα σπουδαιος δεν το δεχομαι, γιατι δεν ειμαι. Ειμαι ενας σκεπτομενος ανθρωπος οπως οι περισσοτεροι γυρω μας.

"Δεν ηθελα να σε πληγωσω καρντια μου ... "
    Σοβαρα τωρα, δεν σε ειπα εγωιστη, ειπα οτι ειναι εγωιστικη η αποψη που εξεφρασες, συμφωνα με το παραδειγμα που εδωσα παραπανω ...

Μην εισαι και τοοοοσο "ανοιχτος" σε κριτικες γιατι ειδικα σ' αυτο το ποστ, κινδυνευεις!

Και που 'σαι ...
    Μη γελας τοσο πολυ οταν μιλας ...
    Δεν ακουω τι λες ...
    gia akou na sou po den 8a mou pis esi an ise spoudeos i oxi
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παγανιστικόν μέλος Το avatar του/της Κανένας

Φίλε μου, δεν έχω το κουράγιο να ξαναδιαβάσω 9 σελίδες, για να δω, τι μου έχει ξεφύγει, αλλά μιας και θέτεις, το θέμα της αξιοπρέπειας, σε ένα αρχικό ποστ που έγραφε συν τοις άλλοις, ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι κράτος εν κράτη και ελέγχουν αν μη τι άλλο, τις τέχνες, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τα περιοδικά life style
    Σημαίνει ότι ελέγχουν την σκέψη μας και την παιδεία μας, μεσω αυτών
    Μην ακούσω ότι η τηλεόραση δεν ασκεί παιδεία,δεν διαμορφώνει σκέψεις και ότι δεν υποβάλει υποσυνείδητα μηνύματα- πέρα από τα προφανή

Η παιδεία διαμορφώνει την αξιοπρέπεια και όπως βλέπεις ελέγχεται ΚΑΙ από τους gay

Εμένα πάντως, με ενοχλεί πολύ, η κουλτούρα και η αισθητική των gay και λεω για μια ακόμα φορά, Ότι Δεν Είναι Τυχαίο Που Παραπονιούνται Οι Γυναίκες, Ότι Δεν Υπάρχουν Άντρες Πια
    Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση

Αρχικά δημιουργήθηκε από NAVIGATOR
    Φίλε μου, δεν έχω το κουράγιο να ξαναδιαβάσω 9 σελίδες, για να δω, τι μου έχει ξεφύγει, αλλά μιας και θέτεις, το θέμα της αξιοπρέπειας, σε ένα αρχικό ποστ που έγραφε συν τοις άλλοις, ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι κράτος εν κράτη και ελέγχουν αν μη τι άλλο, τις τέχνες τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τα περιοδικά life style
    Σημαίνει ότι ελέγχουν την σκέψη μας και την παιδεία μας μεσω αυτών
    Μην ακούσω ότι η τηλεόραση δεν ασκεί παιδεία, διαμορφώνει σκέψεις και ότι δεν υποβάλει υποσυνείδητα μηνύματα πέρα από τα προφανή
    η παιδεία διαμορφώνει την αξιοπρέπεια και όπως βλέπεις ελέγχεται ΚΑΙ από τους gay

εμένα πάντως, με ενοχλεί πολύ, η κουλτούρα και η αισθητική των gay και λεω για μια ακόμα φορά ότι δεν είναι τυχαίο που παραπονιούνται οι γυναίκες, ότι δεν υπάρχουν άντρες πια
    karasimfono milame
    pezi telios afti i fasi

ειμαι αλλου Το avatar του/της dimitris74
    Φίλε μου, δεν έχω το κουράγιο να ξαναδιαβάσω 9 σελίδες, για να δω, τι μου έχει ξεφύγει, αλλά μιας και θέτεις, το θέμα της αξιοπρέπειας, σε ένα αρχικό ποστ που έγραφε συν τοις άλλοις, ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι κράτος εν κράτη και ελέγχουν αν μη τι άλλο, τις τέχνες, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τα περιοδικά life style
    Μην ακούσω ότι η τηλεόραση δεν ασκεί παιδεία,δεν διαμορφώνει σκέψεις και ότι δεν υποβάλει υποσυνείδητα μηνύματα- πέρα από τα προφανή

Η παιδεία διαμορφώνει την αξιοπρέπεια και όπως βλέπεις ελέγχεται ΚΑΙ από τους gay

Εμένα πάντως, με ενοχλεί πολύ, η κουλτούρα και η αισθητική των gay και λεω για μια ακόμα φορά, Ότι Δεν Είναι Τυχαίο Που Παραπονιούνται Οι Γυναίκες, Ότι Δεν Υπάρχουν ?ντρες Πια
    πες τα χρυσοστομε....
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert

Με ελάχιστη προσοχή, είναι κινητήρες που δεν χρειάζονται να έχουν κάποιο σοβαρό service πριν τα 200.000 χλμ. σε αντίθεση, με τους τετραμπ@ύρδελους Ιαπωνικούς που στα 40000 σου ζητάνε τα "οικονομικά" και εύκολα προσητά, σε όλους τους πληθωρικούς αγοραστές τους ανταλλακτικά...

Εμένα πάντως, με ενοχλεί πολύ, η κουλτούρα και η αισθητική των gay και λεω για μια ακόμα φορά, Ότι Δεν Είναι Τυχαίο Που Παραπονιούνται Οι Γυναίκες, Ότι Δεν Υπάρχουν Άντρες Πια
    Για να δω αν κατάλαβα καλά...
    Υπάρχει δηλαδή μία κάστα, σαν τους μασώνους κάτι, που αποτελείται από gays και συνομωτεί και προσπαθεί μέσω των MME και των τεχνών (;;; ) να ελέγξει τη σκέψη μας; Κάτι ανάλογα έχω ακούσει και για τούς εβραίους. Αλλά και για τους μασώνους που προανέφερα. Όπως επείσης και για τους Ροταριανούς, τους Σαϊεντολόγους, τους Ιεχωβάδες, τους Ροδοσταυρίτες. Και τους βουδιστές, τους σατανιστές, τους πνευματιστές, τους "...συμπλήρωστε την προτίμηση σας".

Αγαπητέ Navigator, νομίζω πως ψοφάμε για συνομοσιολογία!!
    Τη γουστάρουμε ρε παιδί μου, μας εξιτάρει, μας γεμίζει με ένταση, μας συσπειρώνει απέναντι στον κοινό εχθρό...

TV δεν έχω. Όση δω τυχαία σε φίλους.
    Ραδιόφωνο ακούω όμως σχεδόν όλη μέρα.
    Εφημερίδα διαβάζω, τακτικά αλλά όχι καθημερινά.
    Τα των τεχνών...τα ψιλοπαρακολουθώ, κυρίως τα της μουσικής, της λογοτεχνίας και λιγότερο της ζωγραφικής.
    Πραγματικά δεν έχει υποπέσει στην αντίληψη μου, ότι κάποιος προσπαθεί να μου περάσει gay πρότυπα. Άλλα πρότυπα ναι (πχ. το πρότυπο του ευρωπαίου πολίτη, ή το πρότυπο το ελληνάρα), αλλά όχι του gay.
    Και τέλος πάντων, κρίση δεν έχουμε για να απορίψουμε Την πληροφορία που είναι άχρηστη;
    Μήπως λοιπόν για άλλη μια φορά κυνηγάμε μάγισσες;

Όσο για τις γυναίκες που δεν βρίσκουν πια άντρες...
    Ε, τι να τους πεις;
    Δεν έχουν αυξηθεί πια τόσο πολύ τα ποσοστά των gay που να μπορεί να δικαιολογηθεί κάτι τέτοιο.
    Μάλλον αυτές θα πρέπει να έχουν κάτι.
    Αλλά δε φταίνε αυτές, τους φταίμε εμείς που γινόμαστε gay

Α και κάτι ακόμα
    Τα life style περιοδικά μην τα παίρνουμε και τόσο στα σοβαρά.
    Να πουλήσουν θέλουν. Αν τώρα πουλάνε οι gay, θα τους προβάλουν μέχρι συχασιάς! Αν μετά πουλάνε οι γιατροί χωρίς σύνορα, θα νομίζουμε ότι προσπαθούν να μας κάνουν όλους γιατρούς (χωρίς σύνορα). Το θέμα είναι να πουλάνε, και μάλλον το καταφέρνουν καλά!
    Θ' αποθάνω θ'αποθάνω
    στο τιμόνι μου απάνω

Παρόμοια θέματα

1. κατι κουρασμένα παλικάρια ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΜΟΤΟ και οικονομική κρίση
    από lc8ergr1 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2013, 11:15
  2. Αδερφές και παλικάρια
    από MikeG στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 57
    Τελευταίο μήνυμα: 20/02/2009, 10:37
  3. Γίναμε και... γλυκά αγόρια!