Ειρήνη υμήν τέκνα μου!!!! Θέλετε να πω Κανά ανέκδοτο να ηρεμήσετε?![]()
Δε χρειάζομαι υπεράσπιση ρε Μαρίνο, εξάλλου τελευταία δέχομαι το « οπισθοδρομικός » σαν μεγάλο κομπλιμέντο!!!
Αν το TREND είναι να είσαι λουγκρα εγω προτιμώ να υποστηρίζω την επαναφορά του νόμου περί τεντιμποϊσμού.... (στο αλλο ακρο δηλαδη... αφου πιο ακραίες ειναι οι δικες σας θεσεις!)
crs-k ευχαριστώ
διαφανώ κάθετα και οριζόντια με τις απόψεις σου στο συγκεκριμένο θέμα, και επιμενω οτι δεν ειναι φυσιολογικό και αποδεκτο να νιώθεις έλξη σεξουαλικη με ατομα του ιδίου φύλου άσχετα με το τι κανουν τα ζωα... ειναι αιδία ..
και antares...
Μιας και με κατεταξες (επιμενω στο ρατσισμο των «προοδευτικών»...), θα σε καταταξω και εγω ...
Είσαι τυπος αντιδραστικος που ακομα ζει με τα συμπλέγματα του «κυνηγημένου αριστερου» θα σε πληροφορήσω ενα κρατικο μυστικο κατευθείαν απο την ΑΥΠ και τη CIA...
ΔΕ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΛΕΟΝ!!! Στη Ελλαδα εχει αποκατασταθεί η δημοκρατία εδω και παρα πολλα χρονια.
Η «αντιδραση για την αντίδραση» δεν εχει πια περαση... αυτα αφορουν αλλες εποχες και ξεπεραστικαν οριστικα.
Το να θεωρησε συντηρητικός σε μια κοινωνια που εχουν καταρρεύσει οι αξιες ειναι ...τουλάχιστον ενθαρρυντικό.
Αψαχτος είσαι εσυ... που θεωρεις « οπισθοδρομικο » οποιον εχει διαφορετικές αντιλήψεις απο σενα (και τη πλειοψηφία, εκτως αν είσαι στον κοσμο σου και νομιζεις οτι οι περισσοτεροι ανθρωποι ασπάζονται τις ακραιες αποψεις σου... πχ στην αποδοχη των λουγκρων...)
Επισης θα πληροφορήσω το φορουμ (παλι απο τις έμπυρες πηγες μου απο μυστικες υπηρεσίες)οτι τελικα δεν ειναι τοσο «cool» ουτε «της μοδος» πλεον, να είσαι αρνητικος με οτιδήποτε εχει σχεση με παραδοση, θρησκείες και θεματα που αφορουν την Ελλαδα...