Σελίδα 24 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 14192021222324252627 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 346 έως 360 από 401

Θέμα: Αδελφές και παλικάρια, γίναμε μαλλιά κουβάρια...

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Ρε παληκαρι μου ...
    Δεν σε γνωριζω και λυπαμαι γι' αυτο ...

Μιλαμε οτι γραφεις για μενα !!!

Αντε αναλαβε εσυ γιατι αρχισα να κουραζομαι .... :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από antares
    .....................
    TV δεν έχω. Όση δω τυχαία σε φίλους.
    Ραδιόφωνο ακούω όμως σχεδόν όλη μέρα.
    Εφημερίδα διαβάζω, τακτικά αλλά όχι καθημερινά.
    Τα των τεχνών...τα ψιλοπαρακολουθώ, κυρίως τα της μουσικής, της λογοτεχνίας και λιγότερο της ζωγραφικής.
    ..................
    Εκτος απο κατι μικροδιαφορες ....
    (Τηλεορασεις εχω δυο, αλλα ΔΕΝ βλεπω, και οτι διαβαζω καθε μερα εφημεριδα)
    Τα υπολοιπα ειναι οπως τα λες !

Αν βρεθουμε κερναω !!!
    Με ξεκουραζεις ρε αδερφε ....

:rotflmao:

... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ..!!

να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Por donde saldra el sol? Το avatar του/της antares
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Ρε παληκαρι μου ...
    Δεν σε γνωριζω και λυπαμαι γι' αυτο ...

Έχουμε βρεθεί ρε Chriss
    Σ'εκείνο το 5Χ5, που είχα κλάδευα ότι κινούνταν!!
    Εσύ μου τη γλίτωσες μπαγάσα, δε θα σε ξαναπετύχω όμως;:rotflmao: :rotflmao:
    Θ' αποθάνω θ'αποθάνω
    στο τιμόνι μου απάνω

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
    ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ..!!

Ναι ρε γαμώτο, το έχω υποσχεθεί, το ξέρω.
    Μόλις σκαναριστούν τα slides, να έχουμε και εικόνα!
    Θ' αποθάνω θ'αποθάνω
    στο τιμόνι μου απάνω

Έχουμε βρεθεί ρε Chriss
    Σ'εκείνο το 5Χ5, που είχα κλάδευα ότι κινούνταν!!
    Εσύ μου τη γλίτωσες μπαγάσα, δε θα σε ξαναπετύχω όμως;:rotflmao: :rotflmao:
    Ναι !!!
    Ναι !!!

Ηταν λιγο πριν φυγεις για Βορειο Πολο ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Για να δω αν κατάλαβα καλά...
    Υπάρχει δηλαδή μία κάστα, σαν τους μασώνους κάτι, που αποτελείται από gays και συνομωτεί και προσπαθεί μέσω των MME και των τεχνών (;;; ) να ελέγξει τη σκέψη μας; Κάτι ανάλογα έχω ακούσει και για τούς εβραίους. Αλλά και για τους μασώνους που προανέφερα. Όπως επείσης και για τους Ροταριανούς, τους Σαϊεντολόγους, τους Ιεχωβάδες, τους Ροδοσταυρίτες. Και τους βουδιστές, τους σατανιστές, τους πνευματιστές, τους "...συμπλήρωστε την προτίμηση σας".

Αγαπητέ Navigator, νομίζω πως ψοφάμε για συνομοσιολογία!!
    Τη γουστάρουμε ρε παιδί μου, μας εξιτάρει, μας γεμίζει με ένταση, μας συσπειρώνει απέναντι στον κοινό εχθρό...
    Δεν πιστεύω να υπάρχει καμία συνωμοσία.

Με τους λούγκρους ισχύει αυτό που λέμε "Δώσε θάρρος στο χωριάτη να σ'ανέβει στο κρεβάτι".

Έχουν ξεσαλώσει και έχουν και εσάς τους φιλελεύθερους να υπερασπίζεστε τα δημοκρατικά τους δικαιώματα με επιστημονικές αναλύσεις.

Ωχουυυύ.

Σαν τις στρουθοκάμηλους που κρύβουν το κεφάλι τους στο χώμα. Έχετε κλείσει την τηλεόραση και νομίζετε ότι διώξατε τα προβλήματα.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

TV δεν έχω. Όση δω τυχαία σε φίλους.
    Ραδιόφωνο ακούω όμως σχεδόν όλη μέρα.
    Εφημερίδα διαβάζω, τακτικά αλλά όχι καθημερινά.
    Τα των τεχνών...τα ψιλοπαρακολουθώ, κυρίως τα της μουσικής, της λογοτεχνίας και λιγότερο της ζωγραφικής.
    Πραγματικά δεν έχει υποπέσει στην αντίληψη μου, ότι κάποιος προσπαθεί να μου περάσει gay πρότυπα. Άλλα πρότυπα ναι (πχ. το πρότυπο του ευρωπαίου πολίτη, ή το πρότυπο το ελληνάρα), αλλά όχι του gay.
    Πωπωωωωώ...!!! Λυπάμαι που θα στο πω... είσαι εκτός πραγματικότητας!! Μα τελείως λέμε;

Φυσικά και περνάνε gay πρότυπα. Παντού! Χαμπάρι δεν παίρνετε; Μου κάνει τεράστια εντύπωση αυτό που λες και αφού δεν το βλέπεις δεν μπορώ να στο εξηγήσω, γιατί δεν θα ήξερα από πού ν'αρχίσω και πού να τελειώσω.

Δεν είναι συνωμοσία. Είναι κάποιου είδους συμφέροντα που δεν μπορώ να απαριθμήσω. Ίσως και εμπορικοοικονομικά after all! Κάποιοι βλέπουν το ρεύμα της εποχής, βλέπουν και τον άερα που έχουν πάρει οι gay και το εκμεταλλεύονται ανάλογα. Το ενισχύουν!

"Ας κάνουμε τους άντρες λίγο πιο θηλυπρεπείς... Υπάρχουν καλλυντικά και για άντρες!"

"Ας ψήσουμε τους άντρες και τα αγοράκια με τη μόδα... Μόνο στις γυναίκες θα πουλάμε ρούχα; Παρθένα αγορά οι άντρες... με ένα τζην και ένα μπλουζάκι θα είναι μια ζωή;"

Λέω τώρα εγώ με τη φαντασία μου...

Και τέλος πάντων, κρίση δεν έχουμε για να απορίψουμε Την πληροφορία που είναι άχρηστη;
    Μήπως λοιπόν για άλλη μια φορά κυνηγάμε μάγισσες;
    Εμ... έχουμε; Εσύ τι λες; Ξέρεις κανέναν που να γεννιέται με κρίση; Άντε βάλε μυαλό στα παιδιά. Μπορείς να λογικέψεις τις επιρροές τους από το σχολείο; τους φίλους; τα κοριτσάκια που γουστάρουν; τη μόδα; τον ανταγωνισμό;

Είμαι τόσο λάθος; Ας μου το εξηγήσει κάποιος με απλά λόγια χωρίς πολλές αναλύσεις!
    Θάνος..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Thanos_
    Δεν πιστεύω να υπάρχει καμία συνωμοσία.

................

Είμαι τόσο λάθος; Ας μου το εξηγήσει κάποιος με απλά λόγια χωρίς πολλές αναλύσεις!

Οχι πουθενα αλλου, εκτος απο τα "δικαιωματα", δεν εχεις λαθος!
    Τα δικαιωματα του καθε πολιτη για μενα ειναι αδιαπραγματευτα!
    Και δεν το συνεχιζω το θεμα, για να μην "κουρασω" κι αλλο ...

Στα αλλα που λες λοιπον εχεις δικιο ...
    Αλλο αν ο καθενας απο μας ΠΡΕΠΕΙ να αντισταθει ειτε κλεινοντας την τηλεοραση, ειτε με οποιονδηποτε αλλο τροπο.
    Οντως για τους εμπορικους λογους που αναφερεις, προωθουν την "θυληπρεπη" συμπεριφορα.
    Βεβαια ενα τετοιο παιδι, δεν γινεται αυτοματα και γκεϋ.
    Μην ξεχνας οτι σ' ολο το ζωικο βασιλειο τα αρσενικα ειναι τα πιο "φανταχτερα" ζωα.
    Μπορει λοιπον καποια στιγμη να καταληξουμε σε μια κοινωνια που οι αντρες να βαφονται και να φοραν φανταχτερα καπελα κλπ.
    Δεν σημαινει οτι θα ειναι λιγοτερο αντρες τοτε. Απλως δεν θα ταιριαζουν με την δικη μας "τωρινη" εικονα.

Αλλα, οπως και εσυ παραδεχεσαι, αυτο ειναι ενα κολπο της "μοδας", που ειτε πιασει, ειτε οχι, δεν ενοχοποιει με τιποτα τους ιδιους τους ομοφυλλοφιλους απλους πολιτες.
    Τα μεγαλα τραστ, τους οικους μοδας, ναι!
    Αυτοι δεν φταινε σε τιποτα!

Μπορει λοιπον καποια στιγμη να καταληξουμε σε μια κοινωνια που οι αντρες να βαφονται και να φοραν φανταχτερα καπελα κλπ.
    :rotflmao: Ε ρε γλέντια!
    Θάνος..

:rotflmao: Ε ρε γλέντια!

καλα....περνα καμμια μερα να δεις πως βγαινουμε εξω με τον Χρηστο μετα το Δελεαρ...!!!!
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
    καλα....περνα καμμια μερα να δεις πως βγαινουμε εξω με τον Χρηστο μετα το Δελεαρ...!!!!
    Ποιος ???

Ο ΔΕΝ_μπορω_τις_Δευτερες_Θανος ???

:rotflmao: :rotflmao:

Ποιος ???

Ο ΔΕΝ_μπορω_τις_Δευτερες_Θανος ???

:rotflmao: :rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao: Όχι δεν με λένε έτσι πια. Τώρα είμαι ο ΔΕΝ_μπορώ_πριν_τις_έντεκα_τις_Δευτέρες_Θάνος!

Αλλά μετά από την αποκάλυψη του Θανάση θα έρθω να σας δω την επόμενη που να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα!
    Θάνος..

O idi δεν γουστάρει της λουγκρες για τι προσβάλουν το ήθος που θεωρεί σωστό.
    Κατηγορήθηκε για οπισθοδρομικός, δηλαδή για άτομο που δεν μπορεί να αφομοιώσει νέες ιδέες.
    O afro δεν γουστάρει τον <<χρηστόψαρο>> και κατ’επέκταση όσους δηλώνουν ένα πιστεύω που λέει πως πιστεύει και ο <<χρηστόψαρος>> θεωρεί ότι προσβάλουν το ήθος πού θεωρεί σωστό.
    Κάποιος θέλει της λούγκρες στην πυρά.
    Ποιες απόψεις είναι λιγότερο και ποιες περισσότερο ρατσιστικές?

Κάποιος άλλος δεν θέλει να αντιταχθεί στην προσπάθεια που κάνουν οι λούγκρες να επιβάλουν την αισθητική και το ήθος τους. Σε μέγεθος που μπορεί να χαρακτηριστεί προσηλυτισμός.
    Αυτό το βλέπω σαν αφασία.
    Αν έχεις άποψη για το καλό και το κακό αντιτάσσεσαι στην προσπάθεια επιβολής της αισθητικής και ηθικής από οιαδήποτε ομάδα.
    Όσο φασιστικό είναι να κυνηγάς τους ομοφυλόφιλους, άλλο τόσο φασιστικό είναι να σε κυνηγάνε αυτοί, λέγοντας σε οπισθοδρομικό, ανασφαλή, σοβινιστικό γουρούνι, στενόμυαλο, ναζί, φανατικό, παλιομοδίτη, και άλλα πολλά.
    Όταν έλεγα πριν 15 σελίδες, ότι είναι μια εμπόλεμη κατάσταση ο crs-k το αμφισβήτησε.
    Οι περισσότεροι εδώ μέσα υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα επιλογής των ομοφυλοφίλων. Προσέχετε μην φτάσουμε στο σημείο να αναζητούμε το δικαίωμα των ετερόφυλων στην επιλογή. Και μην μου πει κάποιος ότι αυτό είναι επιστημονική φαντασία, γιατί στο star system, έχει ίδει επικρατήσει το ψηλό πηδηματάκι ένθεν και ένθεν.
    Σε οιοδήποτε ιεραρχικό σχήμα, προωθούνε άτομα που καταστρατηγούν την ηθική τους, πηδώντας κώλο, η στήνοντας κώλο. Αν δεν αντιδράσουμε στον ξεπεσμό, αντιπαραθέτοντας έναν υγειές πολιτισμό αλληλοπεριχώρησης, δεν θα μπορέσουμε να έχουμε ισορροπία.
    Μέχρι όμως να αποκτήσουμε την συνολική παιδεία που απαιτεί αυτός ο πολισμός, καλό είναι να είμαστε πιο επιφυλακτικοί στην ελευθερία που (ανεξέλεγκτα λέτε να) δίδεται σε ανθρώπους που δεν έχουν μάθει να σέβονται την δικιά σου ελευθερία.
    Άλλο είναι να τους συγκρατώ και άλλο να τους πολεμάω. Για να τους δώσω χώρο, πρέπει να αφερέσω από τον δικό μου χώρο. Να συν-χωρέσουμε δηλαδή. Αν δω ότι και αυτοί από την μεριά τους με σέβονται και έχουν διάθεση να συν- χωρέσουν, να χωρέσουμε μαζί δηλαδή, και όχι να προσπαθούν να εισ-χωρέσουν, να καταπατήσουν και να καταστρατηγήσουν εντέλει τα κατ’εμέ σωστά, τότε θα πάψω να αμύνομαι.
    Είμαι ανασφαλής. Το ομολογώ. Γιατί βλέπω εξελίξιμες καταστάσεις, που δεν με καθησυχάζουν. Φοβάμαι για να μην ξαφνιάζομαι. Γιατί ο φόβος φυλάει τα έρμα.
    Δεν τους θέλω στην πυρά. Τους θέλω να σέβονται την κουλτούρα μου, όπως απαιτούν από μένα να σέβομαι την επιλογή τους.

:rotflmao: :rotflmao: Όχι δεν με λένε έτσι πια. Τώρα είμαι ο ΔΕΝ_μπορώ_πριν_τις_έντεκα_τις_Δευτέρες_Θάνος!

Αλλά μετά από την αποκάλυψη του Θανάση θα έρθω να σας δω την επόμενη που να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα!
    Αντε με το καλο !!!

Μετα ομως θα πουμε πως ηταν αποκριες ...

moda banana Το avatar του/της monstermind
    Καλά, καλά...
    Εκεί που λέει "...για να ΤΟΝ πεις συντηρητικό" βάλε "...για να ΤΙΣ πεις συντηρητικΕΣ"
    Εντάξι τώρα; Ευχαριστημένος;
    οκ... είναι αλήθεια ότι έχω επιθετικό λόγο, και κακώς περιμένω αντίλογο εφόσον, εγώ ο ίδιος προκαλώ την αντεπίθεση.

====
    πιστεύω ότι όταν κρίνουμε τις απόψεις κάποιου κρίνουμε και τον ίδιο, καθότι είμαστε αυτά που πρεσβέβουμε (και αυτά που πράτουμε).

επίσης πιστεύω πως φοβόμαστε μην φέρουμε σε δύσκολη θέση τον στόχο της κριτικής μας για αυτό και αρνούμαστε να παραδεχτούμε οτι κρίνουμε τον άνθρωπο, και κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας λέγοντας ότι κρίνουμε μόνο απόψεις.

αν υποθέσουμε ότι δεν ισχύουν τα παραπάνω τότε θα μπορούσε κάποιος να πει σε κάποιον άλλο "οι απόψιες σου είναι οπισθοδρομικές αλλά εσύ είσαι προοδευτικός" ή "οι απόψεις σου είναι άψακτες αλλά εσύ είσαι ψαγμένος" ή "οι απόψεις σου είναι ευφυέστατες αλλά εσύ είσαι βλάκας"

νομίζω ότι η κοινή λογική θα τις χαρακτήριζε αντιφατικές και ουτοπικές και άνευ νοήματος.

===
    Υπαρχουν συζητησεις που ξεκιναν με καποιον στοχο και στην πορεια αλλαζουν κατευθυνσεις. Αλλα σαφως ανα πασα στιγμη υπαρχει καποιος στοχος. Μονο που η επιτευξη αυτου του στοχου πρεπει να ερχεται μεσα απο παραθεση επιχειρηματων.
    Τωρα το αν καταλαβαινω εγω ή οχι ειναι ενα αλλο θεμα ...
    Πιθανον μιλαω σε χαμηλοτερα επιπεδα ευφυιας απο τα δικα σου ...
    έχεις δίκιο. ο χρόνος μελέτης και φιλοσόφισης του σύμπαντος ( ) μου έχει μειωθέι αισθητά. κάθε φορά που έρχομαι σε επαφή με φιλοσοφική συζήτηση χαίρομαι γιατί μέσα μου λεω "κάτι θα μάθω σήμερα". Αντιδρώ γιατί έχω βαρεθεί να κάνω συζητήσεις μετά το πέραν των οποίων "όλοι φεύγουν έχοντας τις ίδιες απόψεις, και περισσότερα επιχειρήματα για αυτές"και με ενοχλεί που οι συμμετέχοντες φροντίζουν με ιδιαίτερα εμφανή (σε μένα) τρόπο ακριβώς για αυτό (να ενισχύουν την άποψη τους) ενώ ταυτόχρονα μιλάνε για ανοιχτομυαλιά και (και καλά) πρεσβέβουν την ανιδιοτέλεια.

οι συζητήσεις με "δυναμικό" επίκεντρο-στόχο απαιτούν ιδιαίτερα υψηλή ευφυια. καλό θα είναι λοιπόν να επικεντρονόμαστε σε κάποιο ζητούμενο και να μην αμπελοφιλοσοφούμε (παπαρολογούμε) γιατί ουσιαστικά, θα έχουμε χάσει χρόνο, και δεν θα έχουμε κερδίσει τίποτα.

Μηπως γνωριζεις οτι ΟΛΟΙ οι γνωστοι σαν "φιλοσοφοι" στην ιστορια αυτου του πλανητη ηταν επιστημονες?
    τι να σου πω. πιστεύω πως προοδευτική φιλοσοφική σκέψη και επιστημονική ανακάλυψη είναι άσχετα πράγματα, αλλα προφανώς διαφωνούμε. (επίσης... δεν ήταν ολοι και μην επιμένεις)

Φιλικα (ακομα)

Χρηστος
    και ελπίζω και στην συνέχεια...

επέτρεψε μου εδώ να σου κάνω μια κριτική.

Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που δεν έχουν γραφτεί. και είναι εξίσου σημαντικά με αυτά που έχουν γραφτεί. και για να το αποσαφηνίσω: η υπέρμετρη γνώση βάζει φρένο στην φαντασία. Κάθε τι υπερβολικό έχει αντίτιμο. δείχνεις ικανός μελετητής και ιδιαίτερα διαβασμένος άνθρωπος, αλλά η σκέψη και αντίληψη σου σταματάει σε αυτά που έχεις διαβάσει και στα άμεσα παράγωγα αυτών. όσο ανοιχτόμυαλος και αν διαλλαλείς ότι είσαι, πιστεύω οτι τόσο κλειστόμυαλος είσαι πραγματικά. αλλά σαν καλός χειριστής του λόγου και της τέχνης της επιχειρηματολογίας το κρύβεις απο τους άλλους, και από τον εαυτό σου.

και αμφιβάλλω αν θα μπορέσεις ποτέ να το δεις.

παρόλο που με έχεις ειρωνευτεί πανω από μια φορές, δεν έχω κανένα λόγο να μην σε βλέπω φιλικά (όχι πια σεξ). άλλωστε η αντίσταση στην ειρωνία (στην οποία έχω κάνει διατριβή) με γοητεύει.

κάποιος θεωρείται έξυπνος, όταν οι γύρω του είναι λιγότερο έξυπνοι από αυτόν. ο μονόθαλμος στους τυφλούς, βασιλεύει.
    Δεν είσαι τόσο έξυπνος όσο νομίζεις (όχι πως δεν είσαι έξυπνος άνθρωπος), και μην προτρέξεις και πεις "δεν πιστεύω οτι ειμαι".

για σένα άφρο δεν έχω κάτι να πω. σε όλα όσα λές έχεις τόσο άδικο όσο και δίκιο. ζεις σε έναν τρελόκοσμο, αλλά τον έχεις τέλεια δομημένο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από monstermind

====
    πιστεύω ότι όταν κρίνουμε τις απόψεις κάποιου κρίνουμε και τον ίδιο, καθότι είμαστε αυτά που πρεσβέβουμε (και αυτά που πράτουμε).

επίσης πιστεύω πως φοβόμαστε μην φέρουμε σε δύσκολη θέση τον στόχο της κριτικής μας για αυτό και αρνούμαστε να παραδεχτούμε οτι κρίνουμε τον άνθρωπο, και κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας λέγοντας ότι κρίνουμε μόνο απόψεις.

Δεν είναι έτσι.
    Κρίνω έναν άνθρωπο όταν κρίνω το σύνολο των απόψεών του.
    Εγώ κρίνω όμως μόνο μία άποψή του, άρα θα ήταν αυθαίρετη γενίκευση να τον κρίνω συνολικά, από αυτήν και μόνο.
    Πχ, ο συγκεκριμένος άνθρωπος είπε και πολύ καλά πράγματα. Να μοιραστεί η εκκλησιαστική περιουσία στους φτωχούς είπε! Κάτι πολύ πολύ σωστό και απ' τη μεριά των παπάδων επαναστατικό.
    Είμαστε ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ αυτών που πρεσβεύουμε.

Όσο για την επιθετικότητα του λόγου σου...
    Αφού μας υποχρεώνεις να την υποστούμε, πρέπει να είσαι και 'συ έτοιμος να υποστείς την ειρωνία μας, δίκαιο δεν είναι;
    Θ' αποθάνω θ'αποθάνω
    στο τιμόνι μου απάνω

Παρόμοια θέματα

1. κατι κουρασμένα παλικάρια ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΜΟΤΟ και οικονομική κρίση
    από lc8ergr1 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2013, 11:15
  2. Αδερφές και παλικάρια
    από MikeG στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 57
    Τελευταίο μήνυμα: 20/02/2009, 10:37
  3. Γίναμε και... γλυκά αγόρια!