Προσοχή μόνο μην βάλω την παλιά ακραία οικολογική μου στολή και αρχίσω να κρεμιέμαι από τους server του moto.gr μα σύνθημα σώστε τον σπάνιο μοτοσυκλετιστή καγκούριους νεοπλουτίδιδους
Προσοχή μόνο μην βάλω την παλιά ακραία οικολογική μου στολή και αρχίσω να κρεμιέμαι από τους server του moto.gr μα σύνθημα σώστε τον σπάνιο μοτοσυκλετιστή καγκούριους νεοπλουτίδιδους
I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams
Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/
Ωχ ωχ ωχ ...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από gloum
Προσοχή μόνο μην βάλω την παλιά ακραία οικολογική μου στολή και αρχίσω να κρεμιέμαι από τους server του moto.gr μα σύνθημα σώστε τον σπάνιο μοτοσυκλετιστή καγκούριους νεοπλουτίδιδους![]()
(θα μπει και η noble όπου νάναι...)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Δεν νομιζω οτι τα εβαλε καποιος μαζι μου...Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
δεν νομιζω να τα εβαλε κανενας μαζι σου....
και δευτερον:
παλι μπλεξαμε ρε πουστη μου!!!
Ζητω ταπεινα συγνωμη απο εσενα ,το forum ,τον περιπτερα της γειτονιας , την unesco και απο ολα τα τηλεοπτικα καναλια της περιφερειας....
Ζητω συγνωμη γιατι ποτε δεν αλυσοδεθηκα σε μπουλντοζες που πανε για ''απαλλοτριωση'' δασικης εκτασης , που δεν εμποδισα με φουσκωτο τη ριψη ραδιενεργων λυματων στην θαλασσα , που δεν θυσιασα την ζωη μου για να προστατεψω την πιτσιλωτη σαλαμανδρα του Βορνεο , που με την χρηση κλιματιστικων , μηχανων και την καταναλωση οσπριων συνεβαλλα στην γιγαντωση της τρυπας του οζοντος, που , που , που.....
....και τολμω να εκφερω γνωμη για περιβαλλοντολογικα θεματα (ετσι μου ειπαν τουλαχιστον)
Κακως ....
Η επρεπε να το ραψω το γαμημενο (και να αποφυγω τον ''δηθεν'' χαρακτηρισμο)
Η επρεπε να νοιοθω την επιβαλλομενη(απο ποιους αραγες??) συνενοχη για τετοια θεματα....
![]()
![]()
![]()
Κατα τα αλλα δεχτη η συγνωμη !! ate:
Κοιταξε μονο αν θα μπορεσεις να κανεις κατι για την σωτηρια του Βοτανικου απο το βρωμογηπεδο που θελουν να φτιαξουν .... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Γηπεδαρα!!Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Δεν νομιζω οτι τα εβαλε καποιος μαζι μου...![]()
Κατα τα αλλα δεχτη η συγνωμη !! ate:
Κοιταξε μονο αν θα μπορεσεις να κανεις κατι για την σωτηρια του Βοτανικου απο το βρωμογηπεδο που θελουν να φτιαξουν .... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
τελειωσε το spam ...
Επειδη διαβασα αρκετα οσον αφορα τα βουνα,καποια σωστα και καποια λιγο υπερβολικα κατα τη δικη μου αποψη,ριξτε και μια ματια στο www.snowclub.gr για να δειτε πως οι πραγματικοι ανθρωποι που ΑΓΑΠΑΝΕ το βουνο ειτε λεγονται σκιερ(μου τη δινει ο ορος σκιερ,και γενικα οι ταμπελες) ειτε ορειβατες ειτε οτιδηποτε αλλο,αντιμετωπιζου(με)ν το βουνα,και τι προσπαθειες γινονται(προς ολες τις κατευθυνσεις) για τη σωστη και σεβομενοι τη φυση αξιοποιηση τους.![]()