OBEY!
![]()
OBEY!
![]()
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
Bελουτέ με κρουτόν?![]()
![]()
You BETA believe...
περαστικά να έιναι..Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
OBEY!
![]()
εισαι καλά ρε ψηλε??
Τι επαθε το βλαμμενο?![]()
Κωστακη ολα καλα??:wacko:
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
:hypnotize
![]()
ολα καλα sf-san?????
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
Προσπαθώ να είμαι καλός άνθρωπος. Απλώς μερικές φορές το στόμα μου δε δείχνει να συνεργάζεται...!!!
ελπίζω να εισαι αγρατζουνιστος...
οι χαλυβες ξαναγεννιουνται!
Χαχαχα! Όχι, καλά είμαι και εγώ και τα μηχανάκια μου
Έτσι μου ήρθε ξαφνικά, μιας και στις γενικές γράφουμε όοοοοοοοοοοοοοοο,τι μας κατέβει...![]()
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
δε μας λέτε και εμάς τι έχει γίνει πριν αρχισω να βρίζω???Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
:wacko:
αμα ο αντρας ειναι μαλάκας...ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ???Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Χαχαχα! Όχι, καλά είμαι και εγώ και τα μηχανάκια μου
Έτσι μου ήρθε ξαφνικά, μιας και στις γενικές γράφουμε όοοοοοοοοοοοοοοο,τι μας κατέβει...![]()
![]()
![]()
Μην κοιτάς εμένα, κι εγώ το είδα και ανησύχησα και άρχισα τα τηλέφωνα... :smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
δε μας λέτε και εμάς τι έχει γίνει πριν αρχισω να βρίζω???![]()
safety doesn't happen by accident
Αυτο απο παλια βλαμμενο το ελεγα....![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com