Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 74

Θέμα: gsxr vs cbr

Υπήρχε περίπτωση να περάσει μπροστά το CBR; Κλάνει ο πεθαμένος ρε;
    Fortis Fortuna Adiuvat

Προβοκάστορας Το avatar του/της gloum
    Και οι δύο μπροστά στον FZR600 δεν πιάνετε μία:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gloum
    Και οι δύο μπροστά στον FZR600 δεν πιάνετε μία:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αν ειναι ετσι να φερει και καμερα να μπορει τουλαχιστον να το αποδειξει,γιατι αν το λεει μονο δεν παιζει να τον πιστεψει και κανεις!!!:rotflmao: :rotflmao:
    Keep spamming!!!:a13:

Τελικά τα μόνα σοβαρά και γρήγορα χονδα της προκοπής σε αυτόν τον πλανήτη είναι των MotoGp του HRC.......

Όλα τα άλλα είναι για τα μπάζα....V-Tech σας πουλάνε και εσείς το τρώτε το πίτουρο......

Αυτό το ποστ, το γράφω δις, διότι τεροιάζει γάντι και στα 2.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    Έχει δοθεί αποστομωτικά απάντηση στο ερώτημα από άλλους ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ......

http://www.uponone.com/videos.php?id=3090
    -------------ακυρο---------

Αρχικά δημιουργήθηκε από Hubba Bubba
    -------------ακυρο---------
    Πάμε πάλι.......
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    .....
    το κ5 δεν εχει σε γκαζι καμια σχέση με ενα cbr 1000.

και ανοιξες απο σταση με δικαβαλο κ5 και σε περασε στα 400μ ασ πουμε?
    Εεελααααα!?
    Αυτα ειναι παραμυθια....
    Εμενα με 1000Κ5 μονος και με περασε ενα FZR 600 με μια καμερα επανω.
    Απο εκκινηση μου ερηξε καπου στα 20μ στα 400μ ισα που εβλεπα πινακιδες και στις γνωστες στροφες της Πατησιων δεν τον επιανα με τιποτα..φοβερο μηχανακι!!
    Το εχει δει κανεις?
    Τι CBouRia 1000 kai GSXouRes λεμε τωρα κοντρες και πρασινα Kawasakia...
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Τελικά τα μόνα σοβαρά και γρήγορα χονδα της προκοπής σε αυτόν τον πλανήτη είναι των MotoGp του HRC.......

Όλα τα άλλα είναι για τα μπάζα....V-Tech σας πουλάνε και εσείς το τρώτε το πίτουρο......

Αυτό το ποστ, το γράφω δις, διότι τεροιάζει γάντι και στα 2.

Ok,αφου το λες εσυ θα προσπαθησω να το πιστεψω..

Τι καβαλας ειπαμε??

Αρχικά δημιουργήθηκε από biglebowski
    Ok,αφου το λες εσυ θα προσπαθησω να το πιστεψω..

Τι καβαλας ειπαμε??
    Ένα ταπεινό 600αράκι τετρακύλινδρο εν σειρά, αλλά Yamaha.

Γιατί ρωτάς? Λέω ψέμματα?

Ένα ταπεινό 600αράκι τετρακύλινδρο εν σειρά, αλλά Yamaha.

Γιατί ρωτάς? Λέω ψέμματα?
    Ρωταω απο περιεργεια.
    Απλα δε μπορω να κατανοησω την οπαδικη σχεση μερικων με τις εταιρειες μοτο.
    Ποσο μαλλον οταν η σχεση αυτη πηγαζει απο μια αγορα μοτο που εγινε ψιλοτυχαια και καθοριστικε ειτε απο υποκειμενικα κριτηρια (εμφανιση-χρωματακι-αρεσει στο γκομενακι μου) ειτε απο γνωμες φιλων ειτε απο ελληνικα περιοδικα (τα τεστ των οποιων τα τελευταια 10 χρονια ειναι για μενα
    για τα μπαζα).
    Επισης δεν μ'αρεσουν οι γενικευσεις.
    Εχεις καβαλησει ολα τα honda και τα βρηκες μαπα?Πιστευεις οτι μπορει να συμβαινει αυτο?Κρινεις τις μοτο απ'τα δεκατακια στις μετρησεις επιδοσεων?
    Μπαινω αρκετο καιρο στο forum και σ'εχω κοψει για σοβαρο ατομακι-γι'αυτο ακριβως τον λογο το post σου μου εκανε εντυπωση και σου απαντησα.Δεν θα το εκανα αν ηταν καποιος απ'τους κολληματιες χαζομαγκες του διαδυκτιου με περισσοτερα post απο στριψιματα που απλα επιβεβαιωνουν την στενη σχεση αποψης-κολοτρυπιδας.
    Δεν ειμαι hondaκιας κολλημενος ουτε κατα διανοια.
    Τυγχανει να εχω τωρα μια οπως ειχα τις περισσοτερες μαρκες στο παρελθον.
    Ολες εχουν τις καλες και τις κακες τους στιγμες,τα δυνατα και τα αδυνατα σημεια
    Αντε,καλα χιλιομετρα

Banned Το avatar του/της X_NR750
    Εχει ενα ψιλοκολημα με τα Honda αλλα ειναι απο τους σοβαρους εδω μεσα

ουτε και εγω κρινω απο τα δεκατακια

βεβαια δεν το κρυβω οτι εκτιμω τα Honda και αγοραζω αποκλειστικα τετοια

γιατι πολυ απλα θεωρω απαραιτητα στοιχεια για τις μοτο μου την φιλικοτητα,αξιοπιστια,ποιοτητα κατασκευης και κυλισης,τελος προτιμω τους ροπατους και γραμμικους κινητηρες εστω και σε βαρος της μεγιστης αποδιδομενης ιπποδυναμης

τα παραπανω βεβαια ισχυουν για μενα,για αλλους σημαντικοτερο ειναι η αναλογια HP/? και ειναι δικαιωμα τους

αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι ολοι τα εχουν με τα Honda

Αρχικά δημιουργήθηκε από biglebowski
    Ρωταω απο περιεργεια.

Απλα δε μπορω να κατανοησω την οπαδικη σχεση μερικων με τις εταιρειες μοτο.

Ποσο μαλλον οταν η σχεση αυτη πηγαζει απο μια αγορα μοτο που εγινε ψιλοτυχαια και καθοριστικε ειτε απο υποκειμενικα κριτηρια (εμφανιση-χρωματακι-αρεσει στο γκομενακι μου) ειτε απο γνωμες φιλων ειτε απο ελληνικα περιοδικα (τα τεστ των οποιων τα τελευταια 10 χρονια ειναι για μενα για τα μπαζα).

Επισης δεν μ'αρεσουν οι γενικευσεις.

Εχεις καβαλησει ολα τα honda και τα βρηκες μαπα?

Πιστευεις οτι μπορει να συμβαινει αυτο?

Κρινεις τις μοτο απ'τα δεκατακια στις μετρησεις επιδοσεων?

Μπαινω αρκετο καιρο στο forum και σ'εχω κοψει για σοβαρο ατομακι-γι'αυτο ακριβως τον λογο το post σου μου εκανε εντυπωση και σου απαντησα.Δεν θα το εκανα αν ηταν καποιος απ'τους κολληματιες χαζομαγκες του διαδυκτιου με περισσοτερα post απο στριψιματα που απλα επιβεβαιωνουν την στενη σχεση αποψης-κολοτρυπιδας.
    Δεν ειμαι hondaκιας κολλημενος ουτε κατα διανοια.
    Τυγχανει να εχω τωρα μια οπως ειχα τις περισσοτερες μαρκες στο παρελθον.
    Ολες εχουν τις καλες και τις κακες τους στιγμες,τα δυνατα και τα αδυνατα σημεια
    Αντε,καλα χιλιομετρα

Δεν πιστεύω να έχω δείξει οπαδισμό, ακόμη και στα threads για το MotoGp δεν κινήθηκα έτσι.

Μόνον τυχαία δεν ήταν η επιλογή του Fazer και κάθε μέρα που το καβαλάω μου αποδεικνύει πόσο προσεγμένη ήταν η αρχική επιλογή μου. Πρίν πάρω μηχανή άκουγα πολλά από πολλούς, τους ανέφερα πιο πάνω ως οι κυριώτεροι πολυλογάδες, κι όταν βγήκαμε στο δρόμο σε βόλτα όλοι έπαθαν πλάκα με τα πάντα γι'αυτό το μοντέλο το οποίο δεν το πολυήξεραν....άσε που ίσα που κυλοφορούσαν τότε 2-3 το πολύ και ήταν και διάστημα που τα περιοδικά δεν είχαν τέστ για το Fazer. Όσο για γκομενάκια και τα ρέστα, πραγματικά ένα πράγμα για το οποίο δεν είχα ανάγκη τη μηχανή, άλλωστε είχα ήδη 2 ετών σχέση κι ακόμη εκεί είμαι.

Γενικεύσεις...σωστά το λες........ίσως η γενίκευση του ότι στην Ελλάδα τα χονδα είναι τα καλύτερα με κλειστά μάτια περισσότερο με κάνει και αντιδρώ πάνω στην ίδια λογική που μου έκανες εσύ την ερώτηση. Άρα προφανώς κάνω το λάθος και αντιδρώ με τον ίδιο τρόπο. Αλλά όχι επι προσωπικού. Δεν κακοχαρακτήρησα κάποιον για το τι καβαλάει. Μήπως το έκανα

Η αλήθεια είναι πως δεν χρειάστηκε να καβαλήσω χονδα, αφού καβαλούσα μόνον Yamaha και μην τρελαθούμε, παπί λέμε.

Σίγουρα δεν είναι κακές μηχανές, αλλά γιατί να είναι με το ζόρι οι καλύτερες τουλάχιστον από το σημείο μηδέν, δηλαδή από τη στιγμή που εγώ μπήκα στο χορό.

Δεκατάκια σίγουρα όχι. Αλλά και πάλι από τα δεκατάκια και μόνον ως μειωνέκτημα γιατί συλλήβδην το CBR να πρέπει να είναι καλύτερο?

Για το τελευταίο σχόλιό σου δεν ξέρω πραγματικά τι να σου απαντήσω....με ξαφνιάζει είναι η αλήθεια. Πιστεύω μόνον πως από τη στιγμή που μπορούμε να βγάλουμε μια άκρη κουβεντιάζοντας κι όχι απλώς πληκρολογόντας, είναι κάτι πολύ καλό. Να είσαι κι εσύ πάντα καλά με υγεία.

Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
    Εχει ενα ψιλοκολημα με τα Honda αλλα ειναι απο τους σοβαρους εδω μεσα

ουτε και εγω κρινω απο τα δεκατακια

βεβαια δεν το κρυβω οτι εκτιμω τα Honda και αγοραζω αποκλειστικα τετοια

γιατι πολυ απλα θεωρω απαραιτητα στοιχεια για τις μοτο μου την φιλικοτητα,αξιοπιστια,ποιοτητα κατασκευης και κυλισης,τελος προτιμω τους ροπατους και γραμμικους κινητηρες εστω και σε βαρος της μεγιστης αποδιδομενης ιπποδυναμης

τα παραπανω βεβαια ισχυουν για μενα,για αλλους σημαντικοτερο ειναι η αναλογια HP/? και ειναι δικαιωμα τους

αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι ολοι τα εχουν με τα Honda

Ψιλοκόλλημα, ίσα ίσα πιστεύω απλώς πως πλέον η ψαλίδα έχει κλείσει για τα καλά σε σχέση με την πάλαι ποτέ εξέχουσα μάρκα εξ ανατολών. Εδώ δεν κάνω λάθος όμως.

Και θα συμφωνήσω με το τι ζητάς εσύ από μια μοτοσικλετα διότι τα ίδια σε πρώτη φάση ζητάω κι εγώ. Μάλιστα να προσθέσω και την εξαιρετική δουλειά που κάνει η αντιπροσωπία Yamaha στην πόλη μου. Όσο για του γραμμικούς κινητήρες, το ήξερα πως με τα λεφτά που έδοσα για τα κυβικά που αγόραζα η λέξη ροπή είναι έτσι κι αλλιώς αδιανόητη. Αλλά κάθε μέρα που την καβαλάω λέω πως αγόρασα το σωστό μοντέλο στη σωστή μάρκα για μένα.

Επίσης να πως κι εσύ με ξαφνιάζεις με τη σοβαρότητα που μου αποδίδεις.

Αλλά ας είμαστε όλοι καλά και υγιείς και όλα τα άλλα......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Από πλευράς επιδόσεων δεν θα σχολιάσω γιατί οι διαφορές είναι απειροελάχιστες.Στην ποιότητα κατασκευής δεν είδα διαφορές και τα κοίταξα από κοντά και τα 2 (600άρια).Διάλεξα το Suzuki γιατί είναι απλά κούκλα.To CBR είναι πιο απρόσωπο και δεν μου άρεσε τόσο.
    «Ο μεγαλύτερος εχθρός της γνώσης δεν είναι η άγνοια, αλλά η ψευδαίσθηση της γνώσης» Stephen Hawking
    You will never be arrested #58

μην συγκρινετε τις πο*τσες με τις βούρτσες

Banned Το avatar του/της X_NR750

Ψιλοκόλλημα, ίσα ίσα πιστεύω απλώς πως πλέον η ψαλίδα έχει κλείσει για τα καλά σε σχέση με την πάλαι ποτέ εξέχουσα μάρκα εξ ανατολών. Εδώ δεν κάνω λάθος όμως.

Και θα συμφωνήσω με το τι ζητάς εσύ από μια μοτοσικλετα διότι τα ίδια σε πρώτη φάση ζητάω κι εγώ. Μάλιστα να προσθέσω και την εξαιρετική δουλειά που κάνει η αντιπροσωπία Yamaha στην πόλη μου. Όσο για του γραμμικούς κινητήρες, το ήξερα πως με τα λεφτά που έδοσα για τα κυβικά που αγόραζα η λέξη ροπή είναι έτσι κι αλλιώς αδιανόητη. Αλλά κάθε μέρα που την καβαλάω λέω πως αγόρασα το σωστό μοντέλο στη σωστή μάρκα για μένα.

Επίσης να πως κι εσύ με ξαφνιάζεις με τη σοβαρότητα που μου αποδίδεις.

Αλλά ας είμαστε όλοι καλά και υγιείς και όλα τα άλλα......

Τα πολλα λογια ειναι φτωχια

θεωρω οτι εισαι απο αυτους που προσφερουν στον χωρο οπως και αρκετοι αλλοι

εχεις δικιο οτι τα Honda πολλες φορες δεν ειναι ανταγωνιστικα γιατι πολυ απλα δεν βγαζουν καινουργια μοντελα η συνεχιζουν να εχουν στην γκαμα τους παλια μοντελα με ελαχιστες βελτιωσεις

το μηχανακι σου δεν χρειαζεται να αποδειξει τιποτα ,οι πωλησεις του μιλανε απο μονες τους

θα γουσταρα να σου δωσω την Βεφα για μεγαλη βολτα ,για να καταλαβεις τι εννοω

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2009, 12:28
  2. cbr-125 vs CBR-600RR!!!
    από Kizoku στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2006, 11:14
  3. Multistrada 1000 vs CBR 1000RR
    από 620 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 07/02/2006, 11:27