Ετσι ετσι![]()
![]()
![]()
![]()
:a029:
![]()
:a13:
http://www.duc.nu/movies/files.php?&...kip=0&show=500
Ετσι ετσι![]()
![]()
![]()
![]()
:a029:
![]()
:a13:
http://www.duc.nu/movies/files.php?&...kip=0&show=500
Ναι....
και τι ειπαμε δειχνει το βιντεο;;;
Α! Ναι... ενα cbr που έχει ανάψει μένοντας πίσω από ένα multi
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Κι εσύ έτσι το πηγαίνεις;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu
εμ, αφου το ηξερες....Αρχικά δημιουργήθηκε από 620
To ηξερα οτι θα το πεις ρε adam.
:rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
kawasaki street warriors
Μπα την θελω την ζωη μου δεν θα το πηγαινα ετσι και να μπορουσα σε δημοσιο δρομο :a13:
Ρε παιδες εγω γιατι ειδα 2 φιλαρακια που κινηματογραφουσε οενας τον αλλο? Την κοντρα που την ειδατε? :a24:
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
ουτε εγω καταλαβα τι δειχνει το βιντεο?την ανωτεροτητα το μουλτι μηπως?εισαι ψιλοαστειος...πηγαιναν σε εναν καθαρα sm δρομο...το χοντα πηγαινε ρελαντι ...δουλευε συνεχως 3-4000στροφες σε δυο φασεις χτυπησε μια 8αρα και μια 9αρα το στροφομετρο...μην τα ισοπεδωνουμε ολα... ο μπροστα γαμι@#αν και ο πισω χσμουριοταν
Βασικά πηγαίνανε μια... γρήγορη βολτούλα....Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
ουτε εγω καταλαβα τι δειχνει το βιντεο?την ανωτεροτητα το μουλτι μηπως?εισαι ψιλοαστειος...πηγαιναν σε εναν καθαρα sm δρομο...το χοντα πηγαινε ρελαντι ...δουλευε συνεχως 3-4000στροφες σε δυο φασεις χτυπησε μια 8αρα και μια 9αρα το στροφομετρο...μην τα ισοπεδωνουμε ολα... ο μπροστα γαμι@#αν και ο πισω χσμουριοταν
Μια χαρούλα....
(αλλά άμα θες... βλέπεις και το 620 που ριχνει στο rr)![]()
![]()
kawasaki street warriors
Προφανως αυτος με το multi ειναι χερας αλλα εδω φαινεται η διαφορα του 2κυληνδρου με το 4κυληνδρο,η ΡΟΠΗ.
Εδω που είναι διαδρομή που δεν επιτρέπει μεγάλες ταχύτητες μεγαλύτερες των 150 χλμ (σε μεγαλύτερες ταχύτητες τουλάχιστον εκεί το CBR περνάει σταμάτημένο το Multi άνετα...) εδώ λοιπόν φαίνεται η υπέροχή και οδηγική απόλαυση που δίνει ένας V κινητήρας, και με αυτό ήμουν και είμαι και εγώ ερωτευμένος...![]()
Βεβαια ειναι περισσοτερο γρηγορη βολτα...Η διαδρομη ηταν πολυ κλειστη και δεν επετρεπε μεγαλες ταχυτητες...
Και δεν δηγαιναν σαν κυνηγιμενοι γιατι τοτε το cbr θα ειχε περασει απο πανω το Multi...
Και πιστευω οτι αν ηταν κανενας γρηγορος με κανα Husaberg SM θα αυτος με το cbr θα εμενε πολυ πισω...
Ντάξει, χαλαρή βόλτα ήταν για να φανεί στο βίντεο ο Μουλτιστράντας να ξύνει.
Καλή φάση.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.